World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Hagyd nem ért hozzá.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Figyelj ide azt úgy forgatod ahogy akarod akkor is szétszedi bármi.

Si vis pacem, para bellum!

De állandóan ez a szar páncélozás. Komolyan nehéz egy tankot forgatni? Netán kihasználni vele a terepet?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pont az ilyeneket szeretem Tigrisben, állnak elõttem mint fasz a lakodalomban, mondván hogy "ez csak egy Tigris". Én meg szépen hülyére spammelem õket. És én fogok nyerni a több HP és nagyobb DPM miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azt tudtam, hogy jó lett volna, hogy megnyerjük, de arra nem számítottam, hogy vesztes csatára ennyi xp-re megadja a Master Tankert <#hehe> Többet kaptam, mint az ellen topja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miért hasonlítod össze a KV2-t az S51-el? De kül nem rossz az S51.

Kuka?😄 Közelharcban úgy megeszi a Tiger a T29-et a HP-jával és a DPM-ével, hogy utána tíz ujját nyalogatja.
Hál isten túl vagyok rajtuk. A szar páncéllal és az állandó felgyújtásokkal van velük szívás. De a TigerP egy állat és imádom.

Tiger2 nagyon jó, Tiger1 em nem volt de ellenfélként harmat gyenge...

Már mindenki tudja, hogy a géppuskánál simát át lehet hugyozni a frontján..

T29 el már arra sem veszem a fáradságot, hogy fedezékbe menjek tiger1 ellen, szóval szerintem kuka.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Vagy meg kéne tanulnod játszani velük.

Üszök nagy csõ!!!!

1200 T57 cheater táras heavybe! <#violent>

S-51-el mi a helyzet? KV-2 után lehet vele trollkodni vagy felejtõs?
Nem.
Semmit. Még golddal is csak 170, ami egy vicc T7-ben. Ráadásul még lomha is, páncélja meg semmi. Áldom a szerencsém, hogy anno csak 20k XP kellett a Panther-hez.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A 30.02 D top puskáján a 132-es átütés ér valamit? Mert most megijedtem egy pillanatra.

Hulladék az mindegyik!

Tessék, ezek lesznek az új plecsnik<#idiota>.

Sherman0070
A következõ 7 HD tankokat dobják be? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem húz valaki nyolcas medet, aki szakaszozna? Kéne némi xp-t tennem az STA-ba, de megint élvezhetetlen egyedül a random.
tegnap hülye fejemmel elfelejtettem megnézni az új öcsiket <#falbav>
neten sehol semmit nem találsz róluk!!!
már kerestem mindenhol, oroszul is kerestem de semmmmmi!!!!!
Sherman0070
Elõttem "csak" 25 ezren vannak és tegnap léptem be utoljára <#nevetes2><#mf2>

Ötig passz, ott már a tankokra sem emlékszem. Ötös kb ugyanaz, az ágyúválaszték kevesebb a kínainál. Hatos hasonlóképp. Hetesben a kínai jobban bejön nekem. Kemény a feje, nagyobb az átütése az ágyúnak. Nyolcas kínaiért most megyek, de az adatok alapján hasonló a heteshez. A nyolcas oroszon pont pénteken gondolkoztam, hogy vissza kéne venni, trollkodni a nagyágyúval. Kilencesbõl csak az oroszról tudok nyilatkozni, a T-54 atomkirály. A teizesekbõl csak a T62 van meg régrõl, nem nagy kedvencem, túl puha sniper. Lehet a másik kettõ jobb, nem néztem utána még. Gyûlik az xp, de lassan, szal van még idõm. 😊

valaki teszt szerverre nem jön? 😄
estére be is jutsz <#hehe>
Ja, de az kb az egyetlen gyenge német ág.

Sõt, T6ban is csak az egy szem KV1S van. Am a többinek ott a Cromwell, Hellcat, Nashorn.

Igen, alakul a helyzet, de embernek nem kívánom a tiger P után a MAUS sort.
Na végre valami használható, köszönöm!

Páncélban azon kivûl, hogy hasonló melyik a keményebb? Orosz vagy a kínai?
Azért most már a T6-ot leszámítva simán egálban vannak a németekkel.

A német leo sorával sokszor fogsz anyázni, elég furcsák és elütnek egymástól stílusban. A kínai jó, de amcsi után fura lesz, hogy az eget nézik az elsõ bukkanónál. Orosz dettó. Német E50 ág sem rossz, viszont ott sok a sniper.

A sajátjaim. Rohadt mocskos op a legtöbbje, és ezért nem szeretem õket. De ez csak az elfogult duma. 😄

A tény viszont az, hogy nem jön be a stílus ami az orosz medhez kell.
De mégis milyen elvek tiltják az orosz tankokat?

A koppintott orosz az oké. 😄

JeffDunham
Mondja egy tudatlan laikus...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

kinai? milyen elveid vannak, h koppintott orosz tankokkal jatszanal?? 😊))
Akkor nem lettem okosabb. Nem tudom, melyik med sornak kéne nekilátnom.
A francia és a japán kizárva. Az orosz sem esélyes. Az amcsi megvan.

Marad a kínai, a németnél a leopard sora, meg az angol med ág.
Ja és a Sherman lövegpajzsa is sokkal gyengébb lesz 9.0-tól.
T-54 toronypáncélzatát azért rendesen megnyirbálják ezzel a 9.0-val. De valószínûleg a többi lekerekített tornyú gép is így fog járni, mikor kijönnek HD-ban.
Az 2 eve volt. most nagyon kivallo a tiger 1
Nálam a tiger p volt a csúcs, de az az érzésem, hogy egy kv3-al mindent le lehet darálni.
Meggyõztetek. Lesz Tigrisem. Visszavettem a sima KV-1-et is, tovább akarom vinni a T-150-es vonalat IS-4-ig, ha van értelme.
Nekem jobban bejön a páncélja mint az IS-nek. Ha jól forgatod akkor sok mindent pattint.

Kedvenc hetes heavym. És volt T29-em, IS-em, meg Tiger P-m is.
Sherman0070
Mostanában a 200mm-es heavy se ér semmit mert betöltötöd a goldot és sutty... Meg a Tiger szerintem nem olyan lerohanó tank.

Tigris 1 igazi sniper tank IS el még elvan,de felette.....
Amikor én toltam a tiger 1-et (2 éve) akkor minden egyes lövéstõl égett, mint a ronyg, papír volt az egész, és a lövege nem ért semmit, mert spotoltak, arty kilõtt. Most, hogy az arty nem téma, talán jobban lehet vele operálni.
ööö.. Na de ha pont a páncélja nem ér semmit, az azért nem túl szerencsés egy heavy-nél nem? Ki szeretném õket fejleszteni, én úgy hallottam használhatók.
Sherman0070
Tiger I szar???? Te megvagy huzatva? Attól hogy a páncélja semmit se ér kárpótolja a tûzgyorsasága és az átütése meg szerintem pontos is.