World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd jönnek a SU152G k meg a SU152P k annak majd lesz 360 fokba fordítható tornya azt megy a 268 a levesbe.

Eladva:
'Object 268' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 569 300.

Amilyen király td volt,most olyan szar.Pontatlan,kicsiket sebez,azt is lassan.Kár volt kiszenvedni.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

a hetvegi akcioval kapcsolatban: barki latott az akcio soran 2 japan tankot egy oldalon a hetvegen? 😊
Így van ezt írtam le lentebb. Laposfos kb a tank. E100 al meg vígan lövöm át. Brit is magasabb. Ott az IS7 az is a páncéljából él, a 268 nak ez is laposabb szög mint egy jagdnak vagy britnek.

ximix
Az a tény, hogy a te stukkeredre 227-379 Armor penetration van írva míg az enyémre 250mm Turret front armor 30° fokban a te kicsi golyódat összehúzódásra készteti, továbbá hogy a te ágyúd alacsonyabban van így a becsapódási szög még nagyobb.

250mm cos30°=288,7mm effektív páncél vastagság + az a szög amennyivel alacsonyabb a TD lövege a célpontnál.

Õ már a historical battlet tolja 😄

WoT: Nishizumi77

Beismertem lentebb, de te meg lehetnél jó játékos lettedre szerényebb és taníthatnád az embereket nem gyaláznád mint lentebb a csókát aki tigerrõl témázott.

😄DDDDDD

Világos. De mondom nekem ez a tank leszerepelt. Ugyan akkorát sebez mint 704, drágább, szarabb löveg kitéríthetõség. Élõ szerveren adom el és veszem vissza 704 et. Keleti kényelem kb meg arra több mint 700 kör után se mondtam hogy szar. És nem megy rá a gatyám prémlõszerre.

R A K L A P S Z A R

Én azt vártam anno mikor megvettem hogy ugyan olyan a kitéríthetõség, gyorsabb lõszer, a nagyobb pen lett meg belõle csak ami jobb 704 el szemben. Haverom Twisz is 268 al kezdte, elsõ 10 es TD je õ kb 1 éve adta el. Foch 155 el százszor jobb a statja. Lehet azoknak fekszik 268 akik klánoznak meg CW znek meg hasonló, én nem. Én élvezni akarom a játékot nem szopni meg kötelezõen farmolni mert max akkor megyek pluszos kört ha nem sérülök meg....

A következõ pár hétben fel fogom tölteni youtube-ra az Elsõ Lépések videósorozatomat. Akit érdekel, hogy mirõl fog szólni, azok számára ajánlanám megtekintésre az errõl szóló nulladik videót. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Na akkor mégegyszer.

Nem tudom fejbõl, de tippre, az effektív vastagsága az E100 tornyának lehet vagy 280-290 mm, mivel döntött.

Ha Obj. 268-al lõttél AP-val, annak átütése, 227-379.

Valamint van ügye egy 25 %-os random faktor.

Na, sikerül innen már egyedül is összerakni miért pattanhat le?

Jah a poén Jagdal meg brit 183 al 2500 alatt nem sebzek soha. Most funoltam HE vel 2630 as sebzés. Elõtte full AP 1200 T57 heavybe, meg SB1 be 1300. 3820 as sebzés. Noob vagyok még TD kkel de ezek sokkal jobbak.

E-100-Turm Ausf. B
Characteristics
250/150/150 Armor (Front/Sides/Rear, mm)
20 Traverse speed (deg/sec)
400 View range (m)
58000 Weight (kg)

Nekem 268 nem jön be. Sokkal alacsonyabb teljesen más szögbõl kell vele lõni egy tankot mint egy magasabb brittel vagy jagdal. Nézegetem garázsba legalább 20 fokkal vagy 15 el más szögbõl indul a lõszer ha 1 pontot lõ mind. Úgy értem egy elõtted lévõ tankot amit támadsz.

Nem volt döntött, sík lap és felém nézett. Direkt teszt erre csináltam. Elõször a kupoláról, aztán direkt vártam hogy tuti találat legyen mert tudtam ha engem néz akkor csak 250 mm. Azt ding.

Akkor nem tudom hol lõtted. A KV-4 frontját sima AP-val nyolcasok már szinte mindenhol belövik. A hasa 170, a frontja 180 vastag, mindkettõ alig dontve. A tornya szintén 180, effektíven alig több, a lövegpajzs alatti döntetlen sáv, ahova ráadásul az auto-aim céloz, 170. És akkor még a minitorony weak spotról nem is beszéltünk. Tulajdonképpen az egyetlen rész ahol pattog, az a majdnem vízszintes "lépcsõ" a frontján, ami minden KV tank sajátja, de az egy nagyon vékony sáv. Forgatva persze javul a védelme, de akkor se gond 220 pennel.
Én szinte végig kis ágyúval használtam, 8-as meccsbe mondjuk mókás a nagyágyú, viszont 10-esbe már sokszor goldhoz kell nyúlni vele ha sebezni is szeretne az ember.

Nem biztos,gold ammo mivel én is kipróbáltam IS-3 gold lövedék és oda lõttem a kv4-nek ahol õk lõttek engemet.Az eredmény pattintás többször is.
Az feltûnt hogy döntött a tornya?
Az feltûnt, hogy a lepattanás, attól függ milyen szögben éri a lövés?!
Raklap szar...mi lenne ha felfognál ilyen alapvetõ dolgokat? Raklap szar...raklap idióta aki nem tanulja meg x ezer csata után se!

Azért azt tudod, hogy itt nem azért pattintott mert hûdefaszán forgattad, pusztán veled volt a randomisten.
1v1-ben meg nagyon terepfüggõ/tankfüggõ mert mostanában ha a hasát meglövik a tigriskének majdnem mindig ammorack. A második után meg biztosan hajadra kenheted a rof-ot.

Azt írja, konfrontáció... de én mindkét oldalon ugyanazt a vörös hadsereget látom <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

" most a kv4-et is valószínûleg nerfelték v nem tudom mi lett vele,de mki keresztül lövi."

Tigrist meg mindig könnyen átlõtték, aki páncélra játszik Tigrissel, az már rég rosszul csinálja.
Én meg pont azt vettem eddig észre hogy inkább a testre lõnek. Persze vannak kivételek.

Si vis pacem, para bellum!

Jah kimaradt hogy Object 268 al.

Most pattantam 2x E100 tornyáról úgy hogy egymást néztük 64m re egymástól.
Még szerencse hogy csak teszt!

303mm pen vs 250mm front torony páncél.

R A K L A P S Z A R!

Sziasztok
Nekem mindkettõ megvan ,de mostanában a Tigerrel nem vok megelégedve könnyen kilövik.Ahogy most a kv4-et is valószínûleg nerfelték v nem tudom mi lett vele,de mki keresztül lövi.
Összeszedtem egy kis tp-t a prémekkel,szeretném felhasználni új tankra v tankokra.Most kitudnám fejleszteni az st1-et vagy inkább gyûjtsek még 10-es tierûre?

Nem tudom, mikor én húztam (fél éve), senki nem lõtte a testét, mindenki lyuggatta szét a tornyát röhögve. Aki meg nem, az a hasát.
Caliph
rhm borsiggal érdemes nagy ágyúval menni? aranyat ritkán töltök , csak ha sok a tizes és azon múlhat a meccs.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Igaz kinek mi megy a játékstílusához. Kinek a Tiger kinek a TigerP :-d

mikor megpróbálok tesztre fellépni azt írja hogy hibás jelszó vagy felhasználónév, pedig minden rendben, mi lehet a hiba?
Mondjuk ez elég meddõ vita, de merem állítani hogy az IS-t leszámítva minden T7 heavyt szénné aláznék vele 1v1ben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Cáfolnám de emberfüggõ. Te ha tudod hol lõdd akkor igen szétszedhetõ. De ismétlem a legtöbb ember elbízza magát mert azt hiszi ez is csak egy tiger.

A Tiger P minden, csak nem jól védett. Úgy hugyozza át mindenki, ahogy nem szégyelli.
Az igaz de a sok hülye valamiért nem azt lövi ha látszik az alja is mert mindenki azt hiszi ez is olyan mint a Tigris. Persze vannak kivételek de azok legtöbbször nem velem egy csatában vannak. A legtöbb ember be van arra állva agyilag hogy ha tigrist lát akkor a testet lövi. Én örülnek a legjobban ha a sok hülye a tornyon lévõ baszott nagy gombát lõné mert akkor az azt jelentené hogy megtanultak játszani de amíg a legtöbb ember a testet akarja lõni addig ez nekem a kedvenc tigrisem.

ez egy lesifotó rólam 😊)))
amúgy kár hogy nincs színes nyomtatóm.... kinyomtatnám a megszerzett öcsiket és teleragasztanám vele itt a falat 😊
Csak éppen akkora bunker van a tornya tetején hogy senki se lövi a tornyát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És 200 milis döntött frontarmorral amivel egy T34-es lepattintása sem túl nehéz feladat. És ez teszi számomra használhatóbbá a Porsche veziót.

Többi tank hd kiadásban mikorra várható? patchenként fogják õket betenni?
Pedig T7ben elvétve van még zöld játékos is. A Tiger P meg ua az kocka, szarabb mozgékonysággal, roffal, orbitális weak spotokkal.

Ilyen ruszki feliratok vannak a játékon belül? Hát ez érdekes.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hja és még egy infó. Az én mércém lehet másképp mûködik. Nálam az a jó tank amivel nehezen lehet végezni. Lehet nem én vagyok a legjobb játékos de nem is most kezdtem a játékot szal gyûjtöm a tapasztalatot és a Tiger nincs rajta a megtartandó listámon.

pointer4
Én voltam fent, rakjak be pár képet, amin vannak az újdonságok, vagy már valaki rakott ?
Áhh mind1, majd skippeli 😄

Hogy kinek mi az efije nem tudom nincs XVM-em.

Nem mostanában. De ne értsetek félre az ágyú használható hiszen ez van a TigerP-n is de akkor is csak egy guruló kocka. És nem hiszem hogy csak 800 effis játékosokkal hoz össze a sors. Kül nem használom xvm-et szal nem tudom.

Nyilván nem abból kell kiindulni hogy szymonPL mit tud vele 120WN8-al.

mikro jatszottal vele amuyg utoljara?
talan nem a 800 effes tigrisekbol kene kiindulni..
Ha nektek bejön akkor hajrá de én nem sírom vissza mert van nála ezerszer jobb hetes szinten.

Tapasztalat. Egy tigris nem tigris. Ha van egy csapat az már más az már tud alkotni. Figyelj volt nekem is meg játszok és találkozok velük és nincs semmi kihívás abban hogy szétszedd.

Itt egy replay.
1v4ben nyertem vele, 3,7k potenciális dmg-t kaptam. Szóval csak Te nem értesz hozzá.

Troll gun miatt, meg vinném tovább a legénységet bele. Ill. mennyire fun?
Sherman0070
Hogy szedné szét? A tûzgyorsaságával és az átütésével egy 8-ast is kiszed egyedül.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA