World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Object 268' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 569 300.
Amilyen király td volt,most olyan szar.Pontatlan,kicsiket sebez,azt is lassan.Kár volt kiszenvedni.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
250mm cos30°=288,7mm effektív páncél vastagság + az a szög amennyivel alacsonyabb a TD lövege a célpontnál.
WoT: Nishizumi77

R A K L A P S Z A R
Én azt vártam anno mikor megvettem hogy ugyan olyan a kitéríthetõség, gyorsabb lõszer, a nagyobb pen lett meg belõle csak ami jobb 704 el szemben. Haverom Twisz is 268 al kezdte, elsõ 10 es TD je õ kb 1 éve adta el. Foch 155 el százszor jobb a statja. Lehet azoknak fekszik 268 akik klánoznak meg CW znek meg hasonló, én nem. Én élvezni akarom a játékot nem szopni meg kötelezõen farmolni mert max akkor megyek pluszos kört ha nem sérülök meg....
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nem tudom fejbõl, de tippre, az effektív vastagsága az E100 tornyának lehet vagy 280-290 mm, mivel döntött.
Ha Obj. 268-al lõttél AP-val, annak átütése, 227-379.
Valamint van ügye egy 25 %-os random faktor.
Na, sikerül innen már egyedül is összerakni miért pattanhat le?
E-100-Turm Ausf. B
Characteristics
250/150/150 Armor (Front/Sides/Rear, mm)
20 Traverse speed (deg/sec)
400 View range (m)
58000 Weight (kg)
Nekem 268 nem jön be. Sokkal alacsonyabb teljesen más szögbõl kell vele lõni egy tankot mint egy magasabb brittel vagy jagdal. Nézegetem garázsba legalább 20 fokkal vagy 15 el más szögbõl indul a lõszer ha 1 pontot lõ mind. Úgy értem egy elõtted lévõ tankot amit támadsz.
Az feltûnt, hogy a lepattanás, attól függ milyen szögben éri a lövés?!
Raklap szar...mi lenne ha felfognál ilyen alapvetõ dolgokat? Raklap szar...raklap idióta aki nem tanulja meg x ezer csata után se!
1v1-ben meg nagyon terepfüggõ/tankfüggõ mert mostanában ha a hasát meglövik a tigriskének majdnem mindig ammorack. A második után meg biztosan hajadra kenheted a rof-ot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tigrist meg mindig könnyen átlõtték, aki páncélra játszik Tigrissel, az már rég rosszul csinálja.
Si vis pacem, para bellum!
Még szerencse hogy csak teszt!
303mm pen vs 250mm front torony páncél.
R A K L A P S Z A R!
Nekem mindkettõ megvan ,de mostanában a Tigerrel nem vok megelégedve könnyen kilövik.Ahogy most a kv4-et is valószínûleg nerfelték v nem tudom mi lett vele,de mki keresztül lövi.
Összeszedtem egy kis tp-t a prémekkel,szeretném felhasználni új tankra v tankokra.Most kitudnám fejleszteni az st1-et vagy inkább gyûjtsek még 10-es tierûre?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
amúgy kár hogy nincs színes nyomtatóm.... kinyomtatnám a megszerzett öcsiket és teleragasztanám vele itt a falat 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Áhh mind1, majd skippeli 😄
1v4ben nyertem vele, 3,7k potenciális dmg-t kaptam. Szóval csak Te nem értesz hozzá.