World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14 kill-el :S
sör + ez van benyomva végtelenítve 😊
egybõl mentem egy EPIC csatát is-4el 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amennyire látom, a topiclakók igen nagy része megtanulta ignorálni, a maradék néhány userrel meg szerintem ez járható út lesz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kérdezni szeretném, hogy a Jacktor Mod Pack 0811v3 verziót telepíthetem-e?
Hallottam olyat, hogy nem ajánlatos Mod-okat feltenni, mert szétcseszheti a játékot és újra lehet telepíteni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
jövök, törlöm, marad az ontopic, nekem segíts ennek az elérésében, ne a balfasznak a trollkodásban
vonatkozik ez mindenki másra is (bár holnap úgyis jöhetek elmondani valaki másnak)
köszönöm!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A német vs USA-nak meg amerikai szempontból jelenleg nincs értelme. Esélytelenek.
Na szóval, ISU-csapat, + én IS-ben, túl oldalt, TigerII, Párduc, Jagdtiger és...egy csóró delikvens Stug-ban. Egy lövés volt szerencsétlen, sajnáltam is.
A Párducot gyorsan elkapták, a Jagd-ot széttépték, bár õ is lõtt ki ISU-t, a Tiger II-rõl a felét leszedtem, majd kilõtt, mégis csak jóval erõseb. De aztán azt is elkapták.
Hát át kellene ezt gondolniuk, mert alapvetõen jó az ötlet ,de a balance kérdése, és hogy a többség ne némettel és azon belül ne a legnagyobbakkal akarjon menni, ezt meg kéne oldani, mert így vagy mész kis vacakkal, értelmetlenül, vagy várakozol a nagy vasban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ja, lehetne PzIII-al, és kéne is a német oldalra kis tank is, mert kell a scout, de valahogy a ruszki SU-152-esek T34-85-ösök ellen menni , miközben mindenki más Tiger II-esekben ül, hát kissé fura lenne. Pedig tényleg kéne, de kinek lesz ehhez kedve? Keveseknek. Így marad a várakozás.
Sõt Panzer II-vel is mehetnék, de ki fog azzal menni, mikor az oroszok meg KV-1S és SU-kat hoznak?
Na de amibe bejutottam.
Hát Német vs USa...amerikaiaknak esélye sincs. Ha még több amerikai tankot tennének be, úgyse. Egy Tiger II-TigerI-Párduc, trió, ha okosan játszik, szétver simán négy-ötszörös túlerõt is.
Orosz vs német, itt azért a SU-152-eseknek meg az ISU-knak tudom nem top ágyúval mennek, de így is van elég tûzerejük. Nem szemtõl szemben mondjuk egy Jagdtiger ellen szembõl persze. De minden Jagdtiger megerülhetõ.
Azért orosz vs német valamivel kiegyensúlyozottabb, és ha az oroszok kihasználják a nagy sebzést+túlerejüket, le tudják nyomni a németeket.
De hogy ennyit kelljen várni...áh, faszom.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
gondoltam most akkor 3 napig only IS-4, kergetem a pattonokat
kint úgy is szar idõ van most
rögtön elsõ csata betesz egyet, mondom fasza, mentem adtam is neki, lelövik 7 hp-ra
na mondom most vége 😄
Mines-on megyek fel a hegyre, szépen látom a patton kupoláját... lefele nézett szal gondoltam ellövöm azt mert tuti ellopják elõlem a kill-t
meglövöm és akkor kaptam agyfaszt! pont a közepérõl lepattant!!!
MONDOM MI? 😄 egybõl AFK lettem, game le tálcára
belépés tank inspectorba, megnézem mennyi átütés kell oda
85mm !!!!!! na ezek a rohadt érdekes dolgok -.-"
alig látni kib*** Patton-t erre egy 7 hp-sról lepattan a papír szar kupolájáról oldalról az is-4 skulója -.-"
Olvastam olyat, hogy marhaság pl. a 6. érzék, mivel ha már észrevettek, úgyis kapod a skulót. Hát nem tudom. Nekem hasznosnak tûnik. Az egyébként úgy mûködik, hogy ha nem ég a lámpa, akkor éppen nem is lát engem senki?
de ki az a barom aki nem lövi el õket? o.O
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ó hogy én mennyire szeretem az idiótákat amit ez a játék összegenerál. Legközelebbieket dokumentálni kéne. <#taps>#taps>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.