World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetne angol vs német történelmi csata is. Igen érdekes lenne, Matilda és Churchill a túl oldalt panzer II, Panzer III, Panzer IV, de ezek is csak a 75 L/24-ágyúval.

Francia vs német is érdekes lenne.

ximix
Melyen tisztelt © foxbat88fx barátunka arra tényre akart utalni miszerint "Történelmi csatákban" NEM TE választod a löszereket hanem kapod õket.
Ebbõl kifolyólag ha adnak gold lõszert akkor használod is ne porosodjon mán ott a tartóba😊
Készítettem egy újabb változatosabb ARGO hang modot, remélem tetszeni fog. Ja és megy 9.0 alatt is!

ARGO MOD v3.tibi.bazmeg.0.876.1.2.7

1364 base xp re megadta a tank ászt WT auf Pz 4 re..? <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ilyen a jó artista, csak úgy doblja a földre a szappant, hogy a barátainak is örömet szerezhessen...

Igazából Pitya barátomra vártam. Ts-en megbeszéltük hogy megvárom mikor betoppant a hátam mögé.

Si vis pacem, para bellum!

Öcsi huntereknek 😊
mint pl. amilyen én vagyok, és nem hiszem, hogy csak én lennék az egyetlen 😄
popey8
Lehet, h népszerû, de van aki sosem játszik vele. Minek ennyi öcsit belerakni. Szerintem felesleges.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én próbálkozom velük..... 😊
j0nNyKa
jójó, ezt pont ebben a normális stílusban neki(k) is elmondhatod, és akkor nem fogod bebaitelni az idiótát a topicba
köszönöm!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

úgy beszélsz mintha az lenne a hobbim 😄
de kérdésedre válaszolva: persze hogy nem
csak vannak itt olyan emberek akikkel nem lehet megbeszélni normálisan semmit mert alapból úgy áll a dolgokhoz, hogy no comment
hogy jobban menjen talán a team battle?
vagy nem tudom... elég népszerû szerintem így is 😊

nem rosszak ezek az öcsik, de azért az artys elég necces 😄
j0nNyKa
nem akarsz flamet generálni, ugye?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Érzed a logikai ellentmondást?

popey8
Nem értem miért erõltetik ennyire ezeket a Team Battle öcsiket.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nyelvtannáci on: haGYjuk..

Bocsi anyám nyelvtan tanár volt.. <#nyes>

Master91
jajj hadjuk már...
uhhh, IQ negatív vagy? <#nevetes1>
56szor elpofáztam hogy RANDOMBAN!!!!
CW-n én is gold-al lövök.... csapat módban nem, randomban nem, ESL-en igen, és Historicalban is használom mivel mindenkinek van, míg randomban csak annak van aki megveszi
Master91
Azt te fikáztad legjobban a gold lõszert.

GG.
Historical-ba a PZ III rohadt jó 😊))
megy mint a barom 😄
SU-152-eseket 28szor körbetáncolom 😄
csak kevés az a 3 arany lõszer :/
oneal1
már csak 13k van elõttem😄 28 ról indultam😄

!Forza Ferrari!

voivod32
Akkor nem álltam volna ki elé! 😄 De volt fenn xvm, és ilyenkor nagyon hasznos!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

hát nem egyszerû....
korán reggel kell, 5-6 óra fele
vagy késõ este 11-12 fele
vagy kivárod most az elõtted lévõ 30-50-100k embert
Parancsnok rinyalámpa. MIvel ez 100% nál mûködik csak, elõtte fejleszthetsz valami mást, PL. javítást, amit lecserélsz.

Lövész: mesterlövész - Ha már eltalálod legyen kritikus.

Vezetõ: kuplung égetõ - közelharcban jól jön

Rádiós: helyzetfelismerés - látótáv

Töltõ: javítás

Heavyket nem szoktam álcázni, mivel NEM kempelünk velük. Amit én fontosnak tartok, a minél nagyobb látótáv, és mozgékonyság.

A BIA csak akkor segít, ha mindenkinek megvan, külön nem érdemes fejlesztgetni.

oneal1
én bejutni próbálok egyelõre😊

!Forza Ferrari!

Egy szó: Penderítõ. <#nyes>

hát ha vannak még rajtam kívûl itt öcsi-hunterek!
9.0 új öcsik.... van egy két necces benne
Azokkal semmi bajom, mert legalább kreatívak voltak és néha egész ötletes címeket is ki tudnak hozni, a gond akkor van ha foggal körömmel ragaszkodnak az eredeti szavakhoz. Ilyenkor jönnek a Pillanatkép, fegyverkovács és társai... vagy pl. milyen jó lett volna a film címe, ha megtartják az eredetit: Millió út ahhoz, hogy meghalj Nyugaton. Fantasztikus lett volna. Szavak stimmelnek, de legalább hülyén is hangzik. 😊

Hát ja, én így kezdtem el, már megszoktam a hülye fordításokat.

Lunki: a legjobb: Baywatch - Az öböl alakú karóra

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lunki88
Mondjuk a külföldi filmek címeinek magyar fordításai még ezeknél is rosszabbak olykor (pl. A Million Ways to Die in the West - Hogyan rohanj a veszTEDbe)... 😄
igen, papírba veszélyes az arany lõszer
(mert ugye mindenki arannyal használja, fõleg CW-n)
IS-4-be már nem csapnak olyan nagyot... 600 körülit szoktam bekapni szembõl
Én bia, javítás kombóval kezdenék elsõ kettõnek.

Fegyverkovács, pillanatkép, sima utazás. Röhej ez a magyar fordítás. Ilyenkor mindig örülök, hogy valamilyen szinten azért értek angolul és nem kell az ilyen magyartalan magyaron agyalni, hogy na vajon ez most mi lehet...

Ne is mond, az elõbb csapott a batmobilomba 1400 körülit.
Elõtte egyet kaptam egy PTA-tól, és az FV után maradt 121 hp-m. <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Heavyra elsõnek mindenképp Javítás. Ha megvan 100%-ra, akkor a parancsnoknak el kell dobni és Hatodik érzéket rakni rá. Én azért csinálom így, mert a Javítás már akkor is mûködik, ha még nem 100%-os, de a Hatodik érzék nem. Másodiknak a parancsnoknak Javítás, a lövésznek Fegyverkovács vagy Pillanatkép(inkább az utóbbi), a sofõrnek Off-Road, Kuplungégetõ vagy Sima utazás, a töltõnek Biztonságos elhelyezés.
Még amit megéri csinálni, hogy ha már megvan a harmadik skilljük is újraosztani õket. Ilyenkor elsõ skill az Elit alakulat mindenkinek, második javítás kivéve a parancsnoknak, neki Hatodik érzék. A harmadik meg a többi.
Én általában minden heavynél így csinálom.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

igen, egy betalált...
ez lett volna az elképzelésem, hogy ne tudjon lõni, mert azért néha elég nagyot tud csapni az az FV
Ja ezt akartam kérdezni, hogy végül is sikerült-e sebezni.
Mondjuk ha nem tartod ott lehet hamarabb elfogytok azon a részen.

Lunki88
Szép, de azért elég nagy szerencse is kellett hozzá. 😊 Pl. ha az a SU-152 egy kicsit is tudta volna használni a tankját, akkor hamar vége lett volna a játékodnak.
megkerülni a várat? gondolom erre gondolsz 😄
örülök hogy az IS-4-el fordulni tudok, nem hogy majd megkerülni 😄
ja az FV-t meg is lõttem egyszer vaktában, a többi már földbe ment, de azt próbáltam ott sarokban tartani...
hihetetlen ez a WG....
azóta sem lehet belépni bétás accounttal a tesztre :S
és már korán reggel 15k játékos van a sorban 😄
Mnemomic
http://wiki.worldoftanks.com/USSR

itt van minden tanknál javasolt felszerelés is. Én innen szoktam.

Az 50% körüli E5-öt a végén 1v1-ben simán meg tudtad volna enni, de hogy a végén nem rammoltad le azt végképp nem értem.

Abban mi volt a koncepció hogy veszett módon tûz alatt tartottál 3-4 bokrot (tudom az Fv vélt tartózkodási helyét) amíg 4 gépeteket kifiléztek? Én inkább mögéjük kerültem volna.

Fõleg nem ha csak 1 emberen van
Röviden velõsen leírnátok, hogy kb. milyen skilleket érdemes kimondottan nehéz tankra fejleszteni? Olvastam sokat az említett cikket is, de sokszor ott is csak azt írják le, hogy milyen sok van ami semmire nem jó. Az álcázás KV-1-en nem a leghasznosabb, az tény.
Nagyon megköszönném.
Egyébként nem kempeltem, folyamatosan vándoroltam, csak valóban már a többiek lesebezték a legtöbb tankot. De hát ennek a KV-nak elég jó a top lövege a befejezéshez.<#vigyor3>
Én viszont legalább soha nem használok gold ammot, nem úgy, mint a többiek. Mondjuk az lenne még csak gerinctelenség, KV-1S golddal.
Ok, megfogadom a tanácsokat, köszi!
Biztos Scheff valamelyik stream padavanja jart arra es kovette a mester tanacsait. <#law>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Grat, de a skilleket majd rendezd at mert ugy nem jo ahogy hasznalod. Foleg nem arra a tankra.

Itt nezz szet.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

voivod32
Hetek óta nem volt ilyen jó köröm!
Replay
[/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88