World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A Twitch-emen ma egy rendkívüli adás keretében HUNS2-es CW-t láthattok, most nem én vezetek, de a jövõben elképzelhetõ lesz ez is (note: kaptam egy HUNS2-es accot erre a célra,köszi WarmanHUN)
twitch pont tv/serious_threat
az sg fórum annyira 2014
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Kaptam néhány mega frissítést és nem idul a wot...Ez mi????
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idõm sincs sok, de már kedvem sincs. Fortuna ma az arcomba vizelt <#nevetes1>#nevetes1>
Az unikumok meg ugyanúgy elk*rhatják néha nem ? Lehet hogy megvolt a terve azzal a "csíkelhúzással", de elb*szta. Elõfordul.
2. Zseniális képek, ha valakinek van még azt is szívesen megnézném. Azok a szép fizikamentes évek, istenem 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Abból az idõbõl amikor még nem volt xvm, nem törõdtünk statokkal, amikor meg voltunk gyõzõdve mennyire jók vagyunk pedig bizony noob-ként nyomtuk (én biztos),
amikor a KV1 még inkább OP volt,

amikor még nem lehetett leesni dombokról és az átlag maus játékos pont olyan volt mint most,

amikor 3 perc alatt becapeltünk és tudtuk hogy elite játékosok vagyunk,

amikor arty-k nemes párbajt folytattak lõszer nélkül,

amikor Serb nem akart arty hardcap-et mert pont jó a létszámuk,

amikor tekertek az mm-en és 1 napig hagyták hogy mûködjön,

majd letekerték a megszokott 4 tier különbségre

Gyõzelem!
Csata: Mines 2014.03.26. 20:02:36
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 017
Szerzett kredit: 174 887
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Nagy kaliber
Kicsit arra emlékeztetett, amikor összeakadtunk az egyik magyar unikummal egy chokepointon. Egybõl elhúzta a csíkot, csata végéig nem is láttuk újra. Onnantól kezdve már szinte mindegy mi történt, bénázhattunk is, de a csatát lényegében már megnyertük. Az illetõ gondllom meg szépen farmolta addig magának a sebzést, utána persze szidhatta a csapattársait és a randomot, miért nem engedik nyerni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nyilván mint minden program, ez se tökéletes (tudom hogy fos ezügyben rámutalgatott ma az egyik hszében), de tapasztalataim szerint a spotrendszert ért szidalmak jelentõs többsége hozzánemértésbõl és "haverom mesélte hogy" tényekbõl jön.
SAjnálatos hogy jelenlegi kollégánk elzárkózik a replaytõl és az esetleges fejlõdési lehetõségtõl, így marad az értelmetlen hiszti. Evvan. Nem elsõ és nem utolsó.
Egyenlõre nem sok a bodotág 😊
Az meg hogy "lefaragott" tankokra ment, hát istenem, azokat ugyanúgy ki kell lõni, mert 1 hp-val is ugyanakkorát sebeznek... Egyébként nem ez a med-ek játéka a városban ? Hátulról, oldalról g*cizni ???
Az meg igen aktív "kemp" meglátásom szerint, ami 10k sebzéssel jár...<#vigyor>#vigyor> Az már elfogadható talán... A vert helyzet, meg nélküle simán megvolt a csapatának...<#nevetes1>#nevetes1>
Mindegy, abban szerintem semmi epic nincsen, hogy vagy kempelt (egyébként könnyen counterelhetõ helyen- vagyis mázli) az illetõ, vagy csak olyan ellenfeleknek ment neki, amik már sérültek voltak/le voltak kötve/be voltak spotolva másik játékos által. Az meg legfeljebb a mák kategóriája, hogy egyesével, sarok mögül rosszul kijöve próbálták letámadni. Lehet randomban ez a célravezetõ, viszont akkor meg kuss legyen a winrate-el kapcsolatban, mert ahhoz valakinek be kell vállalnia valamit.
Epic az amikor nehéz ellenféllel szemben és/vagy vert helyzetbõl tudunk fordítani. A játék maga szerintem kifejezetten unalmas nekem, az utolsó pár mp-t leszámítva igazi küzdést se láttam benne.
Ha meg jogos volt a ban, akkor meg végképp no comment.
ha már valaki 1000 felett van az jó játékos és ennyi, az meg nekem megvan 😊
Team Battle-zni bármikor tudsz, jobban balanszolt, nincs arty, nagyon ritka a TD... inkább hvy és med a fõszereplõ, és egy jó csapattal igen csak izgalmas csatákat lehet menni 😊
mondjuk abból a 31 csatából amit mentél ott, nagyon még nem ismerted ki azt a módot 😄
igaz én is csak 428-nál tartok 😊 de mire meglesz az összes team battle öcsi addig tuti 1000 felett leszek már 😄
Figyelj az igaziakra jó ? Kösz....
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
elég unalmas a CW :/ messze van a csapat mód adta élvezettõl
sõt most jön majd a historical is...
veszek majd még egy 50 garázshelyet aztán veszek még pár történelmi tankot inkább 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
aztán úgy adom el ezt az IS-4et mint a szart! 😄
szánalmas ez a tier X :S
igazából az is yo lenne ha 8-as artyval mennék szakaszban egy X-es meddel...vagy kettõvel
Mindenesetre a videó megerõsítette bennem azt az elgondolásomat, hogy epic medált tényleg csak akkor tudsz szereni, ha 15 retardált van ellened és 14 melletted. Szépen asszisztált ahhoz az eredményez mind2 csapat.
Lehetne, ha a lövege nem lenne ilyen nyomorultul pontatlan és nem adná folyamatosan a nullásokat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.