World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Jó lenne de a 0-ás szint az kicst WT beütésû 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Tényleg !!! [email protected]... Ezen most jót röhögtem. Még aznapra eltörölhetnék a teamkill büntetést, + a vesztes mecsre kapnánk 5*-ös szorzót, és az egy " méltó" ünnepe lenne bolondok napjának...XD. Aznap nem is játszanék másik tankkal...😄
Meg 70-nel megy...LOL
Szerintetek a többi elsõ világháborós tanknak is helye lenne a játékban?

Külön tier osztályba lenne sorolva, pl.: Tier 0 ( zero ) vagy simán Tier 1.
Mark osztály, A7V , Leichtekampfagen I-II, Großkampfwagen, Char 2C, Char A, Char 1B, Char 1A, Char d' Assaut St. Chammond, SCHNEIDER és még sok prototípus, talán még a nagy CÁR tank is.

Szerintem dobna a WoT-on. Szívesen játszanék pl.: az A7V-el.

angelus1991ster.blogspot.hu

A legjobb, hogy a 600 milis ágyú overmatchel bármit. <#idiota> 2.0-ás szûkülés, 0.7-es pontosság, 1500 HP. Mondjuk ezért még fizetnék is <#mf1>
Ja, és 70-nel megy elõre, tolatva meg 25-öt xd

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

De van 1500 HP-ja. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dzsízösz krájszt !!! Ez aztán a trollolo szerkezet !!! 50 pen, 300 dmg 2sec load... Ez tényleg Ápr. 1- re való móka... XD. One shot rapid csaták tier I-II-ben...
Sherman0070
Nekem brit artynak tûnik

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Peeersze, mi ez? 😄 Ez valami éprilis elsejei vicc vagy mi?

Amúgy ez lenne: Karl Gerat

Én inkább egy áttextúrázott KV2-nek nézem.

Statja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sherman0070
Mi lesz itt? Minecraft tanks? <#guluszem1>

Úgy nézek ki mint akit ez felhúz? 😄
Ha valakinek a legjobb szórakozása hogy ilyeneket osztogat ahelyett hogy egybõl bannolná a trollt. Õ dolga 😊 Én még röhögtem volna rajta, mindig jó szórakozás egy szellemi sérült vergõdése. 😄

Ha ez a Brumbär, elég szarul sikerült, ez még nem HD az biztos...XD
Nem köll felhúzni magad, nekem semmi közöm ehhez, csak szóltam.

Há most mán van. 😊

Igen látjuk. És igen nem tud érdekelni 😄
Egyéb kérdés? 😊

#299928 az új tier 10 német tank 😄

Úgyse volt még ilyen sárga bizbaszom

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

pointer4
1128xp az te gyerek 😊
Olvassátok már el a fejlécet.

"! Mostantól aki reagál az idiótának AKÁRMIT, az kapja az elakadásjelzõt
Sérelmekkel továbbra is irány a mod topic, reakciót pedig a modokra bízni, köszönöm !"

Ez MI?????

Egyéb?

Hmmm. Nagyon úgy tûnik ebbõl Battle City lesz 😄

Hallgatunk. Ki bántott? Elhagytott az asszony? Netán ver anyuci apuci? Vagy az asszony ver hogy ennyire frusztrált vagy? Készségesen segítünk, itt mindenki tele van jóindulattal.
Netán elvettem volna a homokozólapátodat mikor kicsit voltál?

Más:
Ez lesz április 1-re?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ain't that cute ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt egy troll!

Unreal 3 engine úgyhogy jah.

Mire? Tudsz valamit?

Bónuszkódok vajon mikor lesznek, remélem holnap munkaidõben.

angelus1991ster.blogspot.hu

JeffDunham
Ezek szerint még emlékeznek rá... <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha nincs replay, ne járt ide sirni cimbora.

no akkor leszedem majd 😊
Köszi, ment a viszont 😄

Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy nem lehetett-e ott valahol egy spotter, aki nem lõtt.

Adtam egy minuszt csak hogy érezd a törõdést!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

van replay de nem teszem fel mert fikázni fogtok utánna. Egyszer már megjártam azóta inkább személyes dolgokat nem adok ki. Sajnos a net ilyen alattomos. Bocsánat a kirohanásomért, már lehiggadtam de tényleg ez tud felbosszantani legjobban amikor valami igazságtalan.
Szokásos kérdés. Riléj van-é?

Ja persze, mióta úgy WN van, azóta még kevesebb mint volt :d Folyamatosan romlik mióta EFF/WN4/6/8 van 😄

Csak a kedves vendéglátás miatt maradok barátom! 😄

Állítólag jól fut gyengébb gépeken is
JeffDunham
Kár volt sietned. <#mf1>

Gondolom azt a minimális játéktudást is elvesztetted ennyi idõ alatt. <#mf1>

Sokáig tervezed hogy maradsz? <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ennek tényleg ilyen alacsony a gépigénye??????
Hogy rohadjon meg a WG ott ahol van amiért szembõl a Cernavon 6 lövést tudott rám löni a nélkül hogy felspotolódott volna. Csak az irányt láttam és hogy ki lött és merrõl. Kuka az egész spotolási rendszerük ott ahol van. Ezért várom nagyon a WT-t, ott igazságosabb spotolás lesz. Ma láttam egy jó kis videót róla egy magyar sráctól.
Kiégtem és nem játszottam 4 hónapig 😄

A spam jó dolog, a modikat meg üdvözlöm! 😄

Kösz, ezt már láttam 😊... olyan kéne', amiben valami hozzáértõ elmondja mit érdemes fejleszteni, és hogyan, képességek osztása, pilóta fejlesztése, stb, stb.... Ebben a magyar oldalak elég "gyérül állnak..😊
Mondjuk a Mechwarrior-ról még kevesebb van.... 😊 Meg még nem is döntöttem melyiket választom.
Ebbõl talán többet megtudsz
csoszi87: Volt még egy statpaddingos cikked is (ha jól emléxem).

Én is ilyeneket keresek
hun vótá'?
most az újdonság hogy van egy gyerek aki minden nap szétspammolja a fórumot 😄
meg hogy rászálltak a modik a topikra
okosszöszi26
np 😊

akit érdekel így is megnézi, akit meg nem, az így járt <#nyes>

|Származási hely: Degec|

Tudsz valami jó magyar oldalt HAWKEN "oktatóvideókkal", vagy valami épkézláb "hogyan kezdjünk HAWKEN-ozni" leírást ? Én nem nagyon találok...
Mi a helyzet? A szokásos "Szar az arty/Noob TD/Goldnoob" téma van napirenden? Vagy esetleg van valami újdonság is?

j0nNyKa
sorry beraktam õket spoilerbe, mer marha lassan töltött a topic

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na szevasztok betyárok, mindenki legnagyobb örömére visszatértem! 😄