World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
a mai maueren gondolkoztam mert van majdnem 18k goldom,de 12k-ért...kell a fenének...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Anno amikor elkezdtem ezt a játékot, úgy tudtam elérni reroll meg minden faszság nélkül az én kis 1700+-os WN8-amat, meg 56%-WR-emet, hogy 90%-ban egyedül játszottam, leszartam akárki "pro-gamer" videóit meg streamjeit, azt sem tudtam hogy vannak, csak úgy tanultam, hogy végignéztem a csatáimat, meg wotwiki, oszt ennyi. Azt hogy mi az az XVM, meg "meta" fingom nem volt, amíg klánba nem léptem, mint kiderült általában a "nem ajánlott" tankokkal játszottam, mert azok tetszettek...
Na ehhez képest több év tanulás után mostanában 40-45%wr, meg 1000- körüli WN8-at tudok hozni ugyanezen körülmények között, de nyilván csak azért mert öregszem...XD
Én tudom hogy te egy fasza játékos vagy, (ezt most minden él nélkül komolyan mondom), és elismerem hogy te pl. pont az vagy aki felesleges "rinya" nélkül megmutatja hogy kell ma játszani, de sok hozzám hasonló játékosnak meg sajnos ez a tapasztalata, meg ezt az "élményt nyújtja a game az utóbbi években. 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 18:36:09
A lényeg annyi minél előbb T7 legyek aztán T8.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Aztán meg az, hogy a megélhetését félti. Ha csökken a játékos állomány, akkor a bevétele is csökkenni fog (Twicth, Youtube stb.).
Lehet hogy már most látja csökkenést a havi bank egyenlegén, ezért a nagy kapálózás.
2 accom van, egy f2p és egy klános. Előbbi még a vesztési széria ellenére is 2000 wn8 körül van 55% winrate-el, ugye azt fun-olni használtam,és azt csesszintették el. A másik az tipikus resetelt clán acc. A kettőn együtt nagyjából 30k csata.
De nem ez a lényeg, hanem annyit szivattak, hogy simán elhiszem a meséket az orosz operátorokról akik egy fogantyúval tekerik a randomot per user alapon <#crazya>#crazya>.
Amúgy néha-néha még olvasgatom ezt meg a többi WoT fórumot és úgy látom konstansan megy a panaszkodás.
Az is eszembe jutott, ha minden rendbe lenne a játékkal, simán lehet hogy már régen egy másik játékot pörgetnétek. Valahogy az emberek szeretik megmutatni, hogy megy ez annak ellenére is, hogy szivatják őket.
Más ami meglepett, hogy feldobott a youtube egy QB panaszkodós videót. Szépen timeline-ra felrajzolja, hogy szerinte hogy lett elkúrva a WoT.
Arról mit gondoltok?
wargaming logika...
Van benne 4 75%-os balfék jóska meg egy Jade Winters parancsnoknak.
Talán nem egyből t8 prémeket kellett volna venni hanem játszani is normális tankokkal.
Amúgy azért hagytam abba, mert hónapokig szinte csak vesztettem. 40% alatti winratem volt per hónapra vetítve.
Nem csalódtam a játékban, a kihagyott idő ellenére pont ott folytatta, ahol abbahagytam. Kereken 10 játékot toltam T8 prémekkel:
- egy T8, a többi T10
- 1 azaz egy db győzelem
- 0 azaz nulla szoros csata
Egy év múlva újra megpróbálom. Most nekem úgy tűnik, a szopóroller accounthoz és csataszámhoz van kötve. Majd kiderül.
Na de, hogy mondjak pozitívumokat is, fasza az új Grafika.
Jó játékot srácok és kitartást. Biztos lesz ez jobb is.
De köszi az ötletet,akkor a BC-t veszem meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 14:14:01
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kifejlesztve ki van,de megvéve még nincs.
amx 50 100 utoljára 2 éve volt még jó
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az a neve hogy ARL 44 te büdös tetű hogy rohadná meg.<#vigyor>#vigyor>
Útálom mint a búbánatos francot.De elhatároztam hogy ezt az ágat is kihúzom T8-ig.
Y tízes tankot hatszáz méterről lőtt ki HE lőszerrel.
Tessék, javítottam neked. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha az a fura torony nem lenne rajta tetszene,de komolyan csak néztem csatában hogy mi az isten ez az ótvaros vacak rajtuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 14:02:25
Ebben legalább van munka, ez egyedi stílus. A Tigris-re is jöhetne egy pár darab: 217-es Tigris skin stb. Vagy a meglévő prémiumokra. Na meg kíváncsi vagyok, hogy a a zászlókat mint 3d-s elemeket mikor hozzák be.
angelus1991ster.blogspot.hu
Csak nem téged tettek be?<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 13:41:41
Tudta, hogy megvan neked és hogy akinek kell annak ne jusson. <#rinya>#rinya>
Minden tankom megvolt, így lett 36.000 aranyam 😊 .