World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ez nagyon jó elméletben ha minden tank egyforma tulajdonsággal bírna így nem kerulne hátrányba az aki a sebességet feláldozta a páncélért. Igen hála WG barátunknak megjelentek a gyenge pontok nélkuli SZUPER KV2 Japán szumósok. Na azok megérdemlik a aranyesot ha a troll ágyu van rajtuk.
ROMOTO
Ácsi, nekem pl. van artym és pl. ha van egy kupacban 3 heavyakkor a próra lövök elsődlegesen, korábban említettem hogy egy KORM os player bebizonyította hogy a lila statos accountján 70% ban kapott artyt, egy piros statos accon ugyanazokkal a járgányokkal ugyanolyan játékstílus mellett meg 30% ban, egyébként is streeken, stb. nyílvánvalóan látszik, lehet neked attól még más a véleményed, oszt jó napot kívánok
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.12.17. 16:06:39
Pont az lenne a lényeg, hogy a helyzetnek megfelelő lőszert használd. Ha rálátsz a hasára, és vinné a sima AP, akkor legyél hátrányban ha APCR-t használsz. Ha pedig az AP-vel semmi esély, mert hulldownban van a másik, akkor használj APCR-t, HEAT-et, vagy HE-t, amivel van esélyed sebezni.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ugyan hagyjál már ezzel a hülyeséggel.Nem kevés olyan csata van ahol csak 2-3 játékosnak van xvm aktiválva.
A másik meg az hogy akkor miért csesztetnek engem az artyk szinte minden csatában mikor citromsárga vagyok.Fel tudok neked rakni egymás utáni 100 csata replayt,képet,bizonyítékot.90-ben az arty basztat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem feltétlenul , mert ha az egyik áttlovi a tornyát pár jól irányzott lovéssel akkor már az nyer akinek nagyobb az átutése mert ugye a nem átuto lovedék nem nyero. Pl ott van az IS3A 270 es heat már szépen viszi a tornyot is.
ROMOTO
Kellett mint egy falat kenyér, a próknak könnyebb lesz ha nem kapják az arty fókuszt, a piroskáknak meg úgy is mindegy.
"A játékos név és statisztika elrejtése"
Na ide is eljött a WOWS-os feature.Ha megnézem a gyengén játszó(agyhalott) statját nem látok semmit mert rejtve van.99% hogy agyhalott a rejtett stat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pont, hogy nem igaz szerintem. Csak képzeld el, két IS-3 lövi egymást, amelyik sima AP lőszerrel is át tudja ütni a másikat. Eddig semmi hátránya nem volt annak, aki APCR-t használt. Ha viszont az APCR sebzése 25%-kal kevesebb lesz, akkor melyik tank jön ki győztesen a párbajból? Nyilván akinek csak "gold" lőszer lesz a tankjában, az ilyen helyzetben masszív dpm hátrányba kerül.

ROMOTO
Ez nem körökre osztott stratégia hogy minden lövés előtt gondosan mérlegelve meg páncélértékeket számolgatva lehessen lövöldözni, kicsit túlbonyolítod neeem?
Már beszéltunk róla semmi másban nem fog változtatni a dolog mert akinek eddig volt volt normál loszer a tankjában annak most márt csak gold lessz. Ha rajtam mulna én a pácnél vastagság és az átuto erohoz igazátanám a sebzést. Tul nagy pennel tul kicsi páncélt loni nem érné meg mert tul kicsit sebezne. Így lenne értelme mert akkor egyensulyban lenne a tobbi tank is. Nagy tank nem tunda soka sebezni a kicsibe de a kicsi meg nagyot sebezne a nagyba a vastagabb páncél miatt miatt. Lenne értelme váltogatni a loszereket és nem csak a legnagyobb átutésu vagy a legnagyobb sebzésu loszert használni.
Csak arra leszek kíváncsi, hogy a troll ágyúkkal (Type 4-5, FV4005 stb) mit csinálnak akkor. <#fejvakaras>

Tegnap megtudtuk, hogy ez is kevés, cakkumpakkum ki kell venni a goldammót a játékból, és ameddig ez nem történik meg, addig #wotisdead
ROMOTO
"Majd ránézek ha ujragondolják a loszereket" malacod van mert újragondolták, jövő tavasszal már kevesebbet fog sebezni a prémammo, pl a Jagd E100 50%-al, hadd foggyon a kredit <#violent>
Nem kezdtem ujra a "játékot" de legalább visszakaptam valamennyi pénzt. Majd ránézek ha ujragondolják a loszereket vagy a sebzésmechanikát.
Pattintani tud, de azzal az ágyúnak csúfolt rettenettel valamit eltalálni, vagy átütni, hát jó szerencsét. <#awink>

joe662
Próbáld meg körbetáncolni,hátha az segít<#banplz><#idiota><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A 112 - most hogyan viselkedik a játékban ?
Ráolvasással. <#awink> Vagy a csúnya, csúnya speciális lőszerrel! <#hehe>

Sherman0070
19 WZ meccsből 4300-as átlag dmg.
Ez az AP lőszer jó nagy csalás! Type5-öt hogy lőjem így be? <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mióta tojok a statisztikámra, még élvezni is szoktam a játékot néha. <#banplz>

__Jacek__
Van másik régi accom 21 csata béta plecsnivel <#nyes><#nyes> Kipróbálom...
__Jacek__
Úgy úgy ez lehet a baj...
ROMOTO
Vagy kezdjél új accot és a régit add el, állítólag Megamaxnak ez segített <#nezze>
joe662
Meg kell tanulni lehozni<#banplz><#hehe><#idiota><#gun>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

__Jacek__
Legfőbb a játékélmény, ez tényleg egy élmény!😄DDDD

Sherman0070
<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Ezt velem is eljàtszotta 10k töredék ment el 1db 5ös disz miatt<#falbav>

__Jacek__
Hehe azért a kaledárium szépen bemutatja a WG féle randomot, kell egy dísz 2-ből 8x az jön ki ami már megvan 😄 Egymás útán nyomva....
"Arty szakértők" kezében ez egy borzasztó fegyver lehet, 3-as platoonba meg belegondolni is rossz. XD
Most hogy ez megvan elérte azt is, hogy ideges leszek ha szembe oszt egyet, pláne ha hármat...XD
Akkor még nem próbáltad platoonban,próbáld meg lefh platoon,na azt nevezik büntetőszakasznak.<#idiota>

Sajna az is felejthetetlen érzés amikor az egy helyben álló tankra 4-5 lövésem meg mellé vagy éppen a csata végén látni olyat hogy szopat az rng és 30 lövésből kevesebb mint 10 találat volt...
Csak hogy jobban fájjon : Nekem kidobta, és úgy játszva, hogy kb. eddig 100-150-csatám volt artikkal, alig éreztem késztetést hogy használjam őket, így azután tök homály is vagyok velük, és amikor kidobta a lootbox majdnem eladtam,azt mondom hogy : Aztakurva ! Ekkora "geciládát" mint ez a kis szörnyeteg, még nem láttam...XD
Alig mentem vele, meg a legelső csatámnál ledobott a szerver, de ez egy beteg állat... Ezt használni is fogom. Malinovkán a hegyről "rohamozni" próbáló 7-es ht-ket láncon tartani, sebezni-kilövetni, 3-4-5-killeket lazán összelőni valami felejthetetlen érzés...XD
ROMOTO
Asseszar, de mondok jobbat, engem ha ippeg nem érdekel a stat akkó izibe benyomom a tempomatot, oszt netezek ezerrel!
Melyik T8 mednek van akkora HEAT átütése? Még T9-nek sem mindegyiknek. És mekkora gonoszság már a WG-től, hogy egy T10 med legyőzi a T8 heavyt szemtől szemben is. <#hehe> Az miért nem probléma, hogy mondjuk a T6 Cromwell alaplőszerrel belövi a T7 IS frontját, pedig az HT?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.17. 08:27:55

He ezt kihagytad: ha netan sidescrapelnel akkor ne csodalkozz ha szarralovik a 250mm es toronyfrontod a heat et spamelo medek.
Hogy őszinte legyek én egy ideje nem játszom stock tankokkal. Se időm, se idegem nincs erre. Így aztán kevesebb ágat húzok, de inkább beáldozok free xp-t. Így tettem az IS-M-el is.

ROMOTO
Ha elkezdenek körbetáncolni a medek akkó igényessen pattingass, ha megpróbálják elvenni a páncíílt perkelj oda a durunggal, oszt jónapot kívánok <#violent>
ha nem érdekel a stat akkor csináld amit én, nyomd meg a tempomatot és addig netezz, nem sok értelme van szenvedni 300 XP kért még 5 percet sem, stock tanként nem sokat lehet hozzátenni a csatához azzal a tankal
Ma vettem meg, de ennek a grindje egy kín.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Remélhetőleg lesz azért még a LeFH az adventi naptárban, nem dobta ki a csúnya lootbox. :-(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ROMOTO
6,5k ért vettem egy csomit, esett 1defender, 1turán (mindkettő megvolt) vagy 4k arany meg 6nap prém, meg díszek. Rohaggyon meg a wg hogy nem esett ki az összes hiányzó dísz azé a jó magyar forintéér!
Maala
A 705-nek 30mm spaced armorja van a 90mm páncél előtt (kivéve a lánc és a SA közötti keskeny sávban), szóval keményebb, mint az IS-M. T10 TD-k golddal átlövik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát akkor legfeljebb nem megyek tovább, marad az IS-M, de azért köszi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 21:42:02

Nem akarlak nagyon elkeseríteni de az OJB705 az IS-M hez képest egy kalap szar, tulságosan gyenge a 9 esnek az oldalpáncélja az IS-M hez képest
joe662
Pár kör elejéig vittem Obj252u-t Fl-ben aztán gyorsan fel is hagytam vele.
Én feka Buldoggal+Bc12,és Progetto trióval toltam.Itt korábban már kifejtették, ezekkel ugye körbe lehet táncolni a heviket,a mező közepén<#gun><#banplz>
+védekezéshez S1-et.

Mintha a többi szovjet HT-nak jobb látótávja lenne. <#awink> Ja, meg az ágyúnak csúfolt virsli miatt amúgy is közel kell menni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 21:04:16

Én ezzel nem tudok vitatkozni amit írsz, egyérteműen neked van igazad, már csak azért is, mert az eredményeink azt mutatják, hogy te tudsz alkalmazkodni a játék változásához, én pedig valószínűleg nem, mert ne hidd hogy az egészet a game játék nyakába varrnám, de megjegyzésként csak annyit.
A WN8,és wr értékeket csak viszonyításként írtam, magam is azt próbáltam érzékeltetni, hogy évekig a statjaim bámulása nélkül igazi "fun playerként" élveztem én is a játékot, éreztem hogy fejlődök, meg van "ráhatásom" a csatákra, és azért van 56%-wr-em, és nem 65, mert sokszor elbaszom, és láttam azt, meg a játék hagyott rá időt hogy megtanuljam hogy miben lehet fejlődni.
Most meg az van, hogy "amit oszt a MM", oszt kész. Sokszor időm sincs hogy próbáljam, mert vége a meccsnek, azt veszítünk. Lehet hogy az emlékeim megszépülnek, de ennyi nagy különbségű gyors vereséget régen egy fél év alatt "szenvedtem", mint most két hét alatt.
És nem látom, hogy ezekben mit csinálhatnék jobban, meg hogyan tudnék ezeken fordítani, de ez persze lehet az én játékbeli tudásom hiánya is. 😊
Azt, hogy a játék megváltozása miatt mondjuk már nem tudom hozni azt a szintet mint régen, gond nélkül elfogadnám, meg le is szarom, mert élvezetből játszom a mai napig, azt viszont már kevésbé, hogy egy jobban megírt BOT teljesítményére vagyok képes, talán lehetek annyira önérzetes (mint a rossz játékosok általában...XD ) hogy ezt már kevésbé hiszem. 😊
joe662
Periszkópot majd ne felejts el rárakni,mert amíg felrakod a láncod,addigra talán aktiválodik is,és lehet látni is fogod éppen ki ló széjjel<#hehe><#ravasz1>

Ez nettó marhaság.
Nekem most sem rosszabb a Wr szerintem.
Én meg aztán nem úgy játszok hogy hú most nagyon komolyan veszem magam,lófrancot,nálam az első a buli.
Köpök rá hogy hogyan kell játszani egy tankkal,én úgy játszok vele ahogy épp jólesik,nem azt nézem egy csatában hogy most ezt meg kell nyerni,hanem azt hogy bulizzunk wazze.<#nyes>
Én nem fogok heavy tankkal hátul dekkolni,ha olyan kedvem van akkor padló gáz wazze és takarodjatok me gyüvöööök.<#hehe>
Oszt vagy be jön vagy nem,de akkor is jó hecc lesz belőle.
Tudod milyen jó poén Is7-el 59 kilóméteres sebességgel eltaposni egy skorpiót?<#idiota>
Én mindig a szórakozást keresem és szarok a statra.
Ez egy játék,azért van hogy kikapcsolódj és szórakozz.
Ezért nem tudom megcsinálni vagy féléve a passzív spotos küldit,mert nincs az az isten hogy egy percig nyugton tudjak maradni ha light tankba ülök.<#idiota>
Ha light tankba ülök akkor nem tudok meg maradni a helyemen,nekem fogócskázni kell az ellenséggel.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 20:14:08

Sokat még nem mentem vele, de szokott.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 19:53:27