World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.12.17. 16:06:39
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A másik meg az hogy akkor miért csesztetnek engem az artyk szinte minden csatában mikor citromsárga vagyok.Fel tudok neked rakni egymás utáni 100 csata replayt,képet,bizonyítékot.90-ben az arty basztat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Na ide is eljött a WOWS-os feature.Ha megnézem a gyengén játszó(agyhalott) statját nem látok semmit mert rejtve van.99% hogy agyhalott a rejtett stat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ez az AP lőszer jó nagy csalás! Type5-öt hogy lőjem így be? <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Most hogy ez megvan elérte azt is, hogy ideges leszek ha szembe oszt egyet, pláne ha hármat...XD
Alig mentem vele, meg a legelső csatámnál ledobott a szerver, de ez egy beteg állat... Ezt használni is fogom. Malinovkán a hegyről "rohamozni" próbáló 7-es ht-ket láncon tartani, sebezni-kilövetni, 3-4-5-killeket lazán összelőni valami felejthetetlen érzés...XD
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.17. 08:27:55
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 21:42:02
Én feka Buldoggal+Bc12,és Progetto trióval toltam.Itt korábban már kifejtették, ezekkel ugye körbe lehet táncolni a heviket,a mező közepén<#gun>#gun><#banplz>#banplz>
+védekezéshez S1-et.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 21:04:16
A WN8,és wr értékeket csak viszonyításként írtam, magam is azt próbáltam érzékeltetni, hogy évekig a statjaim bámulása nélkül igazi "fun playerként" élveztem én is a játékot, éreztem hogy fejlődök, meg van "ráhatásom" a csatákra, és azért van 56%-wr-em, és nem 65, mert sokszor elbaszom, és láttam azt, meg a játék hagyott rá időt hogy megtanuljam hogy miben lehet fejlődni.
Most meg az van, hogy "amit oszt a MM", oszt kész. Sokszor időm sincs hogy próbáljam, mert vége a meccsnek, azt veszítünk. Lehet hogy az emlékeim megszépülnek, de ennyi nagy különbségű gyors vereséget régen egy fél év alatt "szenvedtem", mint most két hét alatt.
És nem látom, hogy ezekben mit csinálhatnék jobban, meg hogyan tudnék ezeken fordítani, de ez persze lehet az én játékbeli tudásom hiánya is. 😊
Azt, hogy a játék megváltozása miatt mondjuk már nem tudom hozni azt a szintet mint régen, gond nélkül elfogadnám, meg le is szarom, mert élvezetből játszom a mai napig, azt viszont már kevésbé, hogy egy jobban megírt BOT teljesítményére vagyok képes, talán lehetek annyira önérzetes (mint a rossz játékosok általában...XD ) hogy ezt már kevésbé hiszem. 😊
Nekem most sem rosszabb a Wr szerintem.
Én meg aztán nem úgy játszok hogy hú most nagyon komolyan veszem magam,lófrancot,nálam az első a buli.
Köpök rá hogy hogyan kell játszani egy tankkal,én úgy játszok vele ahogy épp jólesik,nem azt nézem egy csatában hogy most ezt meg kell nyerni,hanem azt hogy bulizzunk wazze.<#nyes>#nyes>
Én nem fogok heavy tankkal hátul dekkolni,ha olyan kedvem van akkor padló gáz wazze és takarodjatok me gyüvöööök.<#hehe>#hehe>
Oszt vagy be jön vagy nem,de akkor is jó hecc lesz belőle.
Tudod milyen jó poén Is7-el 59 kilóméteres sebességgel eltaposni egy skorpiót?<#idiota>#idiota>
Én mindig a szórakozást keresem és szarok a statra.
Ez egy játék,azért van hogy kikapcsolódj és szórakozz.
Ezért nem tudom megcsinálni vagy féléve a passzív spotos küldit,mert nincs az az isten hogy egy percig nyugton tudjak maradni ha light tankba ülök.<#idiota>#idiota>
Ha light tankba ülök akkor nem tudok meg maradni a helyemen,nekem fogócskázni kell az ellenséggel.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 20:14:08
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 19:53:27