World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlatilag kihúzták a méregfogát,mert mire elérnél az elsõ fedezékig,már ott várnak rád és pillanatok alatt kifiléznek.
Vicc amit ez a banda mûvel.Mi lesz 9.0 verziónál?Kezdõkörbõl sem tud kivánszorogni?
wot nick: PsychoTrooper
Ezen nagyjából látszik mitõl is van szó:

wot nick: PsychoTrooper
3 db jön a Historical-hoz
egy historicalnál mindkét oldalon kell nyerni egyszer-egyszer és akkor kapja meg az ember

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
elég gagyi lenne így
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Remélem a Type 61 és az STB-1 is hasonló lesz.
cyka blyat
Si vis pacem, para bellum!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bemész passzívba egy bokorba, pingeled hol fog megjelenni az ellen. Itt két dolog lehetséges: vagy a lõtéri kutyát nem érdekli, vagy a legelsõ elhaladó gyors tankra kilövik az összes skulót kb egyszerre, hogy mire a nehezebb tankok megjelennek, még mindig töltési idõben rostokolnak a csapattársak(ez nagyon sokszor elõfordul, nem értem miért kell egy 60-al száguldó AMX-re rálõni 400 méterrõl, ráadásul olyan tankoknak, amiknek 20 sec feletti a töltési idejük).
Ha meg aktív spotterkedsz, kifutkosod a beled a dombok/házak közt, ügyelsz minden mozdulatra, hogy még véletlen se kerülj célkeresztbe, aztán azt kell észrevenned, hogy teljesen hiábavaló az egész, mivel itt sem figyel rád senki. Az artyk mást néznek, szarnak rád. Ez a legrosszabb eset, mivel nem egyszer szétgörcsöltem magam, hogy visszatudjak menekülni valami védettebb pozícióba, folyamatos mozgásban vagyok és még csak oda se bagóznak.
Szvsz ezért már csak olyan kightokkal igyekszek menni, ami sebezni is tud, a farbatúró AMX-eket igencsak megszerettem, de azért elég lehangoló tud lenni, hogy amire ki lenne találva, pont arra nem használható.
- 8 tanks remodeled in HD (T-54, Tiger I, M4 Sherman, M18 Hellcat, M103, Tortoise, Maus, Panther)
A megoldás tehát a Panther 😄

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
(test2 alapján)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T-34
T-34-85
SU-76
SU-85
SU-100
SU-152
ISU-152
IS
KV-1S
T-70
Churchill III
Németország:
Panzer III
Panzer IV
Jagdpanzer IV
Jagdpanther
Stug-3
Nashorn
Ferdinand
Tiger I
Tiger II
Panther
USA:
M4 sherman (105mm)
M10 Wolverine
M4A3E8 Sherman
M4A3E2 Jumbo Sherman
M36 Jackson
M18 Hellcat
nekem ezekbõl 22 áll a garázsomban most 😄😄
Viszont, másodjára is simán kikaptunk. Jó most már nem lõttek ki ,de befoglalták a bázist. Mind a négyen neki iramodtunk az egyik irányba, hiába jeleztem, hogy vissza, nem fordultak vissza, aztán már késõ volt vissza menni.
Ez marha érdekes így, mert ha a német csapat el megy a bázistól veszítenek, mert nem fognak idõben vissza érni ha a fele amerikai elkezdi foglalni.
Ha meg a 4 németbõl csak egy marad védeni, azt a túlerõ legyõzi, és a többi német nem ér idõben vissza.
Vagyis a németeknek a bázis közelében kell együtt maradni, és ott védekezni, ha nyerni és túl élni akarnak.
Kellene némi csapatjáték. De ez a WoT szóval...áh...
Balatoni csata nagyon fasza lett, németektõl elvették a JT-t, szopnak mint a torkosborz 😄 gold ammos IS-ek lebontják õket mint a szart 😊

remélem a mi ts-ünk majd csak 3 év múlva frissítik 😊
overwolf nem lenne rossz,de tartós üzemben meghülyül és össze vissza lagoltat,meg szerintem tök felesleges külön kezelõfelület bele,túl van bonyolítva
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ma pedig egy SU-14-2 frontjának jobb oldali függõleges részérõl pattanok, aztán egy nullás a lövegpajzsába. Ezeket tuti nem lehet semmivel sem (ki)magyarázni. 50, 100 meg 150 mm effektív páncélvastagságról beszélgetünk, bõven 70° alatti szögnél.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
de érdekes ilyen anomáliákat csak a T34 csinál,minden tankommal mester lövész vagyok 😊
T-54
Tiger I
Maus
M103
Sherman
Tortoise
Hellcat
Ez eddig 7db de azt mondták 8 lesz ebben a tesztben.