World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tessék T-54 fanoknak
Régi
Új
http://ftr.wot-news.com/2014/03/27/9-0-test-new-armor-models/#more-9868
Én ma mentem egy élvezetes csatát El-Haloufon T-54-gyel, ami megint tank ászt ért, de nem volt elég a gyõzelemhez, csak draw lett.
cyka blyat

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
ON
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(A némileg erõsebb páncél miatt szemezek a Tiger P-vel)
(amúgy igaz, 25 giga, csak az alapjátékra + replayek + shotok, lasssan tényleg külön vinyó kell)
cyka blyat
cyka blyat
gondolom azt mondanom sem kell hogy a tiltólistás módok között van
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
de úgy sem akarják 😄
A legjobb ha már letöltésnél is kilehetne választani régit és a HD-t, de ha mindez nem lesz akkor egy modder-ban reménykedünk aki se perc megoldja eme problémát.
- Storm confirmed that each HD model has cca 90 megabytes, so in the future, the HD models of tanks will have 25+ gigs (apparently, Titanfall has 55 gigs and it’s normal)
it is normal.. hat persze..
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Td vel mentem és nálam 0 spot dmg esetén is bebagzott a játék. 😊
Kiléptem majd vissza és akkor láttam,h x százalékot fejlõdött valamelyik réti négerem a tankban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Zoom mod, ZoomX, NoScroll , ServerCross - 0.8.11
wot nick: PsychoTrooper
Érdemes törölni a res mod mappából mindent és felrakni a frissített modokat.
Si vis pacem, para bellum!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
itt
Végleges kilépéskor sajnos lefagy a játék.De ettõl függetlenül hibátlan 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És innentõl feladatkezelõben kell kilõnöm, mert nem történik semmi. Amennyire észrevettem, kb. 2000 feletti spotdmg-nél van ez a hiba, mocskosul bosszantó. Próbálgattam más modokkal, modok nélkül, ugyanúgy szopat.
Nem is érdekelne, ha legalább rendesen meg tudnám nézni azt a nyamvadt csatajelentést, de annak persze kakukk.