World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt honnan látni? Mert ugye skála nincs a képeken sehol, egyszeri userként én is azt gondolnám hogy mivel összehasonlító képekrõl van szó - a skála azonos.
Ez viszont a No2 aranyszabály!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ilyen lett:
Ennyi. Miliméterezhetsz, meg számolgathatsz szögeket meg átütéseket ha ráérsz, de elég ha csak a színeket nézed.
Egyébként meg nem azt mondtam, hogy a páncélja szar, hanem az egész egy nagy kalap szar T10 ben. Így pontos.
A jelzõkkel meg óvatosan, a nagytesó figyel..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Si vis pacem, para bellum!
Ad1: A toronyfront erõsebb lett, mert 159-rõl kezd el vékonyodni, nem 127-rõl. A többi változás -pajzs-gyûrû-torony teteje-kupola- marginális. Ez utóbbi hármat a pajzs feletti csapott rész többnyire eddig is fedezte. Ami eddig átlõhetõ volt, az azután is.
Ad2: UFP felsõ kétharmada lett vékonyabb 127-rõl 109-re, de ha enyhe emelkedõ mögé berakod 6-8 fokos hull-down-ba, még mindig pattintja a 10-es tankágyúkat, mert alapból legalább 64 fokosnak számítja a rendszer.
Ad3: Akinek meg eddig szar volt az M103 páncélja, az ne is folytassa azt az ágat, mert egyszerûen dilettáns hozzá.
Közben meg írkálja a chat-be hogy láma team.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Neked egyébként mi bajod van öcsém..? Elhagyott a barátnõd? ( error 404 a keresett oldal nem található )
Ha megnézed az M103 grafikáját -mert eddig nem tetted- látszik, hogy a páncélzatát az orrán és a tornyon is gyengítették.
Ennyit állapítottam meg.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Kedvenc "exploitom" az emberek aranyhal emlékezõképessége illetve csõlátása. Elbújok 30 másodpercre, az ellen meglát valaki mást helyettem és már lohol is rá, elfeledve arról hogy ott vagyok ám én is a szikla mögött. Én meg kigurulok és seggbelövöm 😊
A frontjáról nem is beszélve..
Mondjuk eddig is egy trágya T9 volt, ezt még nerfelik is..
Nem szidtam sehol a wg-t, szimplán én hd modellek nélkül is el lettem volna, v ha már csicsa hd minden, akk változatlan maradhatott volna maga a modell.
Számomra pl. égetõbb lett volna 1 t57,kv1s,borsig,WTe100 nerf...mint ez.
Nem fogok belehalni, bírok alkalmazkodni, de ne haragudj ha telesírtam ma a fórumot, ezzel elrontva a kedved 😞
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Éne nem bánom ezeket az új hitboxokat. Mivel az engine nem tudja a folyamatosan vékonyodó öntvényeket szimulálni, ezért csak így tudják a valóshoz közelebb mozni a páncélozást. Ruszki öntött tornyok pl. irreálisan erõsek voltak eddig.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
M103-t, teknõcöt csak még jobban nerfelték (eddig ez a 2 érint, többi tankot meg se lestem).
Tiszta vicc h tortoise így is 1 guruló weakspot volt. Volt rajta 1 jó kis autobounce régió...hát az nem jó, nerfelni kell mert a paradicsomok autoaim-el pattognának onnan ha oda "esik" a shell.
Nem elég h alig tudom eldugni azt a rohadt kupolát, de még az egyetlen helyrõl ahonnan pattogtak róla, na még azt is nerfelik....
Kíváncsi leszek miket fognak még nerfelni majd pl. JT-n.
Konkrétan ha én a túloldalon lettem volna, lett volna egy ezresem rá hogy hol találom a T95öt 😄
(ne vedd személyesnek, persze T95el mit csináljon az ember, de 10 perc kemp K1ben azért nem kimondottan a replay ami bármire is jó)
Így jöttem rá, hogy nem is vagyok annyira béna; ha a csapat többi tagja is jó, akkor nekem is sokkal jobban megy. Többet sebzek, lövök, igazi sikerélmény. Tényleg baromira nem mindegy.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem kínlódás volt az a tank, pedig nem vagyok béna játékos 😄
nem tudtam mit kezdeni vele.....
csak csapatmunka kell a SU-152-esektõl....
meg valaki aki spotol és nem döglik meg

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png