World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A két kép nem ugyanazt a skálát használja ugyanazokra vastagságokra"

Ezt honnan látni? Mert ugye skála nincs a képeken sehol, egyszeri userként én is azt gondolnám hogy mivel összehasonlító képekrõl van szó - a skála azonos.

"Csak abban bízok akivel szakaszban megyek!"
Ez viszont a No2 aranyszabály!

Nézegesd a színeket, kifestõkönyvet ne adjak? A két kép nem ugyanazt a skálát használja ugyanazokra vastagságokra. Ami az elsõn uniform 127-es UFP, az a másodikon már világosabb árnyalatú a középsõ páncélöv felett.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Ennyi. Miliméterezhetsz, meg számolgathatsz szögeket meg átütéseket ha ráérsz, de elég ha csak a színeket nézed.

Egyébként meg nem azt mondtam, hogy a páncélja szar, hanem az egész egy nagy kalap szar T10 ben. Így pontos.

A jelzõkkel meg óvatosan, a nagytesó figyel..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Miért ha elõre megyek egyedül és kinyuvasztanak mert nincs segítségem az jobb lett volna? Szerintem nem. Az arty kit lõtt volna? T95-öt. Én lettem volna az elsõ számú célpontja mindenkinek. Szerinted az ST-I segített volna? Nem hiszem sõt erõsen úgy gondolom hogy nem. Lásd mit csinált vagyis mit nem. Csakúgy mint a Mausal ezzel sem szabad egyedül menni. Sõt ezzel még jobban nem. Úgy gondolod ez egy elpusztíthatatlan gép? Nem az! Azok a T54-esek úgy szedtek volna szét mint a szart. Ezzel a géppel meg kell nagyon gondolni mit csinálj és merre menj. Hiába a jó ágyu és a jó páncél ha ezeket agyonveri az a max 13 km/h amivel megy. Ja és az is kellene hogy bízzak a csapattársaimba amit már rég eljátszottak. Csak abban bízok akivel szakaszban megyek!

Si vis pacem, para bellum!

Az eddigi minimum 180 (127/cos45) effektív toronyfrontból most 225 (159/cos45) lett közvetlen a pajzs mellett, ez kifelé haladva csak erõsödik, mert face-to face nõ a szög.

Nézd meg jobban és értelmezd.

Ad1: A toronyfront erõsebb lett, mert 159-rõl kezd el vékonyodni, nem 127-rõl. A többi változás -pajzs-gyûrû-torony teteje-kupola- marginális. Ez utóbbi hármat a pajzs feletti csapott rész többnyire eddig is fedezte. Ami eddig átlõhetõ volt, az azután is.

Ad2: UFP felsõ kétharmada lett vékonyabb 127-rõl 109-re, de ha enyhe emelkedõ mögé berakod 6-8 fokos hull-down-ba, még mindig pattintja a 10-es tankágyúkat, mert alapból legalább 64 fokosnak számítja a rendszer.

Ad3: Akinek meg eddig szar volt az M103 páncélja, az ne is folytassa azt az ágat, mert egyszerûen dilettáns hozzá.

A panthernek viszont elveszik a legjobb weakjét a géppuskát. Jó tudni.

Szépen hagytad lemészárolni a csapatod egy olyan jármûvel aminek az a dolga hogy elõl megy és a többiek helyett pofonokat kapja.Még büszke is vagy rá.Sok ilyenbe futok bele hogy ilyenek szarba hagynak,persze hogy nem piros játékos hanem zöldtõl felfelé.
Közben meg írkálja a chat-be hogy láma team.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

?

Neked egyébként mi bajod van öcsém..? Elhagyott a barátnõd? ( error 404 a keresett oldal nem található )

Ha megnézed az M103 grafikáját -mert eddig nem tetted- látszik, hogy a páncélzatát az orrán és a tornyon is gyengítették.

Ennyit állapítottam meg.

És amikor az van ,hogy ki bújik a szikla mögül, meg lövöm, vissza bújik, majd pár másodperc múlva újra ugyanúgy kibújik, újra ugyanúgy meglövöm, és így tovább? <#nevetes1>Így lõttem szét tegnap egy pácienst, aki miután vége lett , engem szidott. Mondjuk már sajnáltam a végére. De mit hitt? 5 másodperc alatt eltûntem onnan ahonnan eddig lõttem?

EGyetértek, nekem se kell HD modell, nem változtat a játékélményemen. De hát ha egyszer ennek van marketing valueja meg erre élvez a nép, akkor be lesz rakva.

voivod32
Onnan, ahonnan a többi. Rengeteg hasonló hülye van. Néha, már szó szerint megfájdul a fejem az idegtõl!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az a baj, ezek meg olyan dolgok amivel tényleg napjában sokszor szembesülök - és a jó oldalát keresve a dolgoknak ki is használok.

Kedvenc "exploitom" az emberek aranyhal emlékezõképessége illetve csõlátása. Elbújok 30 másodpercre, az ellen meglát valaki mást helyettem és már lohol is rá, elfeledve arról hogy ott vagyok ám én is a szikla mögött. Én meg kigurulok és seggbelövöm 😊

A hegyet lövõk minden napos esetek, semmi rendkívüli. Lát egy piros pöttyöt, és az irányába lõ. Csak kettejük között van egy hegy. De ez tuti nem tûnik fel nekik. Sõt, szerintem szidják a WG-t, hogy mekkora csalás nem találtam el...naná baszod! Ott volt egy hegy!

Nem tudom értelmezni a hozzászólásodat, inkább hisztizz tovább.

Baaaazeg! Úr isten! Ez honnan jött? Na ez ilyenek miatt süllyed a játék minõsége.

Nem inkább sokkal gyengébb?

A frontjáról nem is beszélve..

Mondjuk eddig is egy trágya T9 volt, ezt még nerfelik is..

Na pont ez az, h a paradicsomok ellen tökéletes volt a teknõc autobounce-s régiója (UFP), mert ugyebár jön TomatoMan és gondolkodás nélkül/autoaim-el rálõ a tankra ált. az v fölé v alá esik a gunnak, nos ha alá esik, elkapja az UFP-t nagy valószínûséggel, onnan meg pattan, ennek pedig én nagyon örülök, mivel nem ment el hp-m.

Nem szidtam sehol a wg-t, szimplán én hd modellek nélkül is el lettem volna, v ha már csicsa hd minden, akk változatlan maradhatott volna maga a modell.
Számomra pl. égetõbb lett volna 1 t57,kv1s,borsig,WTe100 nerf...mint ez.

Nem fogok belehalni, bírok alkalmazkodni, de ne haragudj ha telesírtam ma a fórumot, ezzel elrontva a kedved 😞
voivod32
Ezzel, egyet kell ,hogy értsek! Az elõbbi meccsemen is, a top tankunk, egy AMX M4 45, bõszen lõtte a hegyet, mert bekapcsolva hagyta az autoaimot, de a célpont , közben teljesen a hegy mögé ment. De ez õt nem zavarta csak lõtt mint a marha, egészen addig ameddig egy oldalába kerülõ Stug3 (!) le nem zúzta, mert ez az ökör, ugyan odafordult, de lõni nem tudott rá, mert az a marha löveg, csak a hegy felé tüzelt!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Amúgy meg nem kurvára tök mindegy a hitbox? A játékosok döntõ többéségnek fogalma nincs errõl, fingja nincs arról ,hogy gyenge pontok, mit hol kell lõni, még azt se tudja mennyit üt át, milyen vastag a páncélzata, mennyit sebez, csak kattintgat a vakvilágba.

M103-at inkább csak átvariálták. A torony mondjuk erõsebb lett, a homlokpáncél gyengébb.

Éne nem bánom ezeket az új hitboxokat. Mivel az engine nem tudja a folyamatosan vékonyodó öntvényeket szimulálni, ezért csak így tudják a valóshoz közelebb mozni a páncélozást. Ruszki öntött tornyok pl. irreálisan erõsek voltak eddig.

kellett nektek HD modell 😄
Ha te ott vagy az ellenfél csapatában akkor a sok amõba között lett volna valaki aki a gondolkozó lények táborát képviseli. Ne az értéket keresd hanem az érdekességet. Lásd: 3 top tier tank halála sebzés nélkül, az St-I hülyesége, ellenfél OBJ704 hülyeségei(tudja jól hogy ott vagyok és mégis odajön még egy tockosért, itt jegyzem meg hogy a munkahelyemen is volt ilyen hülye mindig megtalálnak valahogy), na meg nem szoktam kapni ennyi kitüntetést egy csatában mostanában (mondjuk ez inkább nekem érdekes). Szal ezek összességét nézd. Nézd meg T28-al simán bementem Ruinberg városába és rohadt jó köröket mentem. Na meg az sem mellékes számomra hogy ez lett eddig a legjobb minõségû videóm amit a youtube sem tudott nagyon elrontani.

Aha. Értem, de ezt nem nevezném nerf-nek. Persze kellemetlen ha több gyenge pont van az ember kedvenc tankján, de hátha ha így reálisabb, életszerûbb, szebb, stb, akkor szerintem ez így jó.

Ne foglalkozz vele, sehogy. Borno csak eladta a "Sírás és WG szidás" c. eposz mai részét.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hogy függ össze a nerf és a HD modell? <#fejvakaras>

Úgy kellettek ezek a HD modellek mint sz.r a zsebbe...
M103-t, teknõcöt csak még jobban nerfelték (eddig ez a 2 érint, többi tankot meg se lestem).
Tiszta vicc h tortoise így is 1 guruló weakspot volt. Volt rajta 1 jó kis autobounce régió...hát az nem jó, nerfelni kell mert a paradicsomok autoaim-el pattognának onnan ha oda "esik" a shell.
Nem elég h alig tudom eldugni azt a rohadt kupolát, de még az egyetlen helyrõl ahonnan pattogtak róla, na még azt is nerfelik....
Kíváncsi leszek miket fognak még nerfelni majd pl. JT-n.
Mondom értem én, csak az értéket nem látom a videóban. Sima kempelõs TD gameplay, az adott térképen a tipikus TD kemphelyen.

Konkrétan ha én a túloldalon lettem volna, lett volna egy ezresem rá hogy hol találom a T95öt 😄

Lett volna neki ha nem indul meg a nagyvilágba. De különben én is csak lestem mit mûvel. Hja és a videóból lemaradt a reakciója miutén kilõttem csak ennyit írt: Nooooooooooooooo! <#vigyor3>

A tervem az volt hogy bemegyek a varázserdõbe de mint látod a legtöbb odavonult ezért döntöttem hogy maradok inkább és bizony úgy néz ki jól döntöttem. De nézd meg az idióta ST-I-et. Elszállt az agya és úgy ment rá a kiszemelt célpontra hogy nem is törõdött azzal hogy mennyi hp-ja és hogy a célpont mögött még van olyan ami ki tudja lõni. Hja és persze úgy pusztult ki hogy semmit nem sebzett. Jó tény hogy nem nyomultam elõre de ha elõre megyek akkor engem is szétszednek és veszítünk. Nézd meg a listán hányan nem sebeztek és pusztultak meg.

Durva mennyiségû skill és kezdeményezõkészség látható a videóban 😊

(ne vedd személyesnek, persze T95el mit csináljon az ember, de 10 perc kemp K1ben azért nem kimondottan a replay ami bármire is jó)

Az objektet valami aranyhal vezette? Olyan hirtelen felejtkezett el rólad, hogy öröm volt nézni. <#hehe> Nem mintha ellenkezõ esetben sok esélye lett volna, de vicces. <#vigyor>

Tegnap sikerült menni T95-el egy jó kört végre. Ez már nagyon kellett:

Azért a körért tényleg kár volt..

Én meg pont úgy voltam tegnap, hogy megdõlni látszik az örökös bukó-sorozat. A duplákat csinálgattam, 15 meccsbõl 13-at megnyertünk. Egyszer most végre engem tett a másik oldalra sorozatban.
Így jöttem rá, hogy nem is vagyok annyira béna; ha a csapat többi tagja is jó, akkor nekem is sokkal jobban megy. Többet sebzek, lövök, igazi sikerélmény. Tényleg baromira nem mindegy.
En meg az utolso 5k-t csinalnam a WT Pz-vel, de nagyon nehezen adja az exp-t. Remelem ha kifejlesztem a WTE100-at elmulik rola a rontas mert ugysem veszem meg hanem a 9-essel nyomulok tovabb.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Anyám ez a nap. Ezt utálom a legjobban a wotban. Tegnap 75%-os WR, ma 25% (12 csatából 3 win). Tegnap menny, ma pokol. Tegnap 30 akárhány %-os csatát is simán nyertem, ma 60-70%-os is vereség. Dühítõ.<#violent> Pedig ma sem felejtettem el játszani.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszi.A látótávolsága mondjuk nem rossz de lassúsága miatt még spotterkedni se jó.Majd átvészelem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

komolyan válaszoltam 😊
Nekem kínlódás volt az a tank, pedig nem vagyok béna játékos 😄
nem tudtam mit kezdeni vele.....
Most komolyan kérdem.Tényleg?

kínlódni <#nyes>
Ezzel a Chi-He-vel mit lehet kezdeni se páncélja,se átütése,se sebzése,se sebessége.

de viszont a németek is verhetõek abszolút....
csak csapatmunka kell a SU-152-esektõl....
meg valaki aki spotol és nem döglik meg
nem rossz a Panther sem Historical módban <#hehe>
Hehh, ezek szerint feldolgozták ugyanazt az M103 ballisztikai tesztet, amint a Chieftantõl kaptam tavaly mailben.

popey8
Á hallod ne is mond. Ma tényleg csak agyhalottakat kapok. 8-ból 1 win, STA-t 5 csata után sem tudtam duplázni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
A mai agyhalott-felhozatal is frenetikus...😄

Saor Alba

Elég ha berakod a könyvtárba nem kell telepíteni.Rákérdez hogy akarod-e most telepíteni.