World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Csaták: 7 / 20 ( 35% )
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
wot nick: PsychoTrooper

Ez egy régebbi változtatás, ne tévesszen meg senkit.
wot nick: PsychoTrooper
- csokiteres ritkapocsek
- lomha
- baromi nagy
- el-haluf tuloldalrol eloszor teged spotolnak, camo nulla.
- negy loszer a top lovegben!
- reload time ket loves kozott pocsek
(azért ugye van pár szín ami meg ugyanazt jelöli... lásd lánctalp, lövegpajzs 😊 )
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerinted ha nem volna aki költene rá, akkor még lenne ez a játék???
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Ha a wot is jobban futna a nagyobb mérettõl akkor azt sem bánnám ha 80 giga lenne, de gondolom mi semmit nem kapunk majd a méretért cserébe...
- Storm confirmed that each HD model has cca 90 megabytes, so in the future, the HD models of tanks will have 25+ gigs (apparently, Titanfall has 55 gigs and it’s normal)
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Conquerort se szerettem, viszont azt oda kell neki ítélni, hogy a reakcióideje (toronyforgatás+célzás) hevihez képest félelmetes.
M103-ban eddig pont ez volt a legbosszantóbb, hogy 8-as hevik be tudták verni a tornyot a pajzs mellett. Na ilyen ezek után nem lesz.
Ha ahogy te is írtad odateszed magad és gyorsan szétkapnak akkor pont az ellenkezõje történik.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Akinek meg eddig szar volt az E75, az ne is folytassa azt az ágat, mert egyszerûen dilettáns hozzá."
De hogy ne basztassalak tovább, stockként kicsit szenvedõs, de nagyon meg fogod szeretni, mindent visz mint a piros hetes.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Trágya: Fönév. Jelentése: Olyan tank, amivel nem tudok játszani.
De ha így gondolkodsz akkor te sem vagy különb a többieknél.Engem nem érdekel de ha odateszem magam és nem jönnek és vesztünk az nekem se tetszik de legalább nyugodt vagyok hogy én mindent megtettem.
Ennyi erõvel mindenki szobrozhatna a zászló mögött beleszarva az egészbe.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"The red 203mm belt is thinner, with the zone above it being 127mm thick and the rest of the upper frontal plate being 107mm thick. LFP 114mm thickness remains. "
" The red plate directly behind the mantlet is 254mm thick, the armor on the side of the mantlet is now 159mm thick, above mantlet is 117mm thick (this is a major buff, earlier, this zone was 127mm thick everywhere"