World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap hál isten nekem is meló és csak Vasárnap jövök haza szal a hétvégi rémálomból csak egy fél napot kapok. <#vigyor3>

Si vis pacem, para bellum!

Azért ne parázz mert annyira nem volt gáz. Legalább is nekem. Vagy gondolj az 50B-re az viszont szerintem jó darab.

voivod32
Áldom a szerencsém, hogy holnap már mennem kell dolgozni...
Csaták: 7 / 20 ( 35% )

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ez nem a tûzõgépes arc?
Nem noob hanem fun player, ha meg jobb akkor statpadder.

wot nick: PsychoTrooper

Mindenki, aki gyengébb, noob, aki jobb, az no-life?

Ajjaj. Köszönöm Bartlebi és lexlutor.
Már azt elõzõnél sem volt azonos a színkód, csak hozzák a formájukat.

Ez egy régebbi változtatás, ne tévesszen meg senkit.

wot nick: PsychoTrooper

szerintem nagyon nem:
- csokiteres ritkapocsek
- lomha
- baromi nagy
- el-haluf tuloldalrol eloszor teged spotolnak, camo nulla.
- negy loszer a top lovegben!
- reload time ket loves kozott pocsek

Szerintem nincs. Nem lehet vele annyira fel vagy le nézni ez miatt néha szívás. De ha ezt nem nézed akkor van.

Figyu nekem jól jönnek ha van a csapatban mert lehet velük trollkodni kicsit. Mikor látjuk haverokkal hogy megy a siemka meg a pozdrav azonnal megy rá a válasz hogy sima pozdorja. Ezt nem lehet kihagyni. <#idiota>

Van annyira jó az AMX 50120 T9-ben, mint az 50100 T8-ban?
Ugyanmá... 1400as WN... amatõr 😊

Na tessék. Ástál egy gödröt, majd jól bele is estél. <#taps>

Azért cak gratulálni tudok a kép készítõinek, ha két, összehasonlításra készült ábrán az azonos színek mást jelentenek. Amatõr banda 😊

(azért ugye van pár szín ami meg ugyanazt jelöli... lásd lánctalp, lövegpajzs 😊 )

Kül ez milyennek számít?

patchaou
Kicsit meg is lepõdtem miután megnéztem. Többnyire azok szokták a siemkát így használni, akiknek nyugodt szívvel csak a játék törlését merném javaeolni. Ebbõl is látszik hova vezet az általnosítás.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Célzási idõ+toronyforgatási sebesség+célkereszt szétesése mozgatás közben+szórás+lövedéksebesség kombót kezdtem el hívni újabban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tûzvezetés.... ilyen is vana WOTban? 😊

voivod32
Így már jobb lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

Az orosz szerveren van Bartlebi nevû játékos. HEHE

Nem azt mondom hogy azt mondtad csak jeleztem hogy gõzöm sincs mennyi az annyi. <#idiota>

patchaou
Nem is mondtam ilyet...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Szerintem, nagyon nem 900-as... WN értékeid

Az én wn-em 900-as? <#fejvakaras> Nem tudom mert nem használok XVM-t. <#nemtudom> Sõt csak az extra zoom van fent nekem és semmi más.

Ha az emberek nem költenének a játékokra komám, játszhatnál a talicskával az udvaron.

patchaou
Ok 😊 Csak unalmas már hogy a köszönésük sokaknál egyet jelent az agyatlan béna játékossal, miközben nagyon jó játékosaik sõt klánjaik vannak. Az meg a hab a tortán amikor 900-as wn értékekkel nooboz valaki egy egész nemzetet...

A HD modell a következõ lehúzás része, ,mert emiatt új ágat kell kezdeni, amihez költeni kell rá...<#falbav><#email>

"sajnos van aki költ"
Szerinted ha nem volna aki költene rá, akkor még lenne ez a játék???
Nem az a baj ha valaki költ a játékra, hanem az, ha valaki folyamatosan nyifog, ahelyett, hogy letörölné.
nyilván a következõ lehúzás projekt része. Újra balanszolás se a játékosok igénye miatt fog bekövetkezni hanem hogy "köccsé" a játékra és sajnos van aki költ. Fejlessz ki olyan ágat amit eddig nem és konvertáld át aranyért a free xp-t ha gyorsan el akarod érni.
Poénnak szántam és nem kifejezetten egy nemzetre gondoltam. Nem vagyok rasszista különben sem! De az alapszín az a fehér! <#idiota>

patchaou
Még mindig a siemkázás... Mintha a "van magyar" szópárral nyitók értelmesebben és jobban játszanának... Amíg a sajátjaink sem érnek többit addig ne fikázzunk másokat.

Hd modellek helyett, lehet szerencsésebb lett volna elõször egy alapos szerver fejlesztés. Ha az alapok stabilak, jöhet a csili-vili.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Dehogynem! A siemkákat meg a velük járó agyvérzést! <#nevetes1>

patchaou
A titanfall mérete a tömörítetlen hangfájlok miatt akkora amekkora, ezzel tudták elérni, hogy az öreg, gyenge gépeken is játszható legyen.
Ha a wot is jobban futna a nagyobb mérettõl akkor azt sem bánnám ha 80 giga lenne, de gondolom mi semmit nem kapunk majd a méretért cserébe...

A haláloddal nem vagy a csapat segítségére persze vannak ritka kivételek.

És az Úr szolt! Ámen!

Ráadásul csak a tank modellek mérete több mint 25giga lesz, ha majd egyszer mindegyik elkészül HD minõségben.

- Storm confirmed that each HD model has cca 90 megabytes, so in the future, the HD models of tanks will have 25+ gigs (apparently, Titanfall has 55 gigs and it’s normal)

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Tegyél bele egy jól képzett legénységet mert sokat segít! De szerintem neked sem fog tetszeni annyira mint a T28.

Nem mondtam, hogy szar, csak gyorsabbhoz vagyok szokva. Kicsit olyan, mint egy lassú dinoszaurusz egy felgyorsult játékban.

Conquerort se szerettem, viszont azt oda kell neki ítélni, hogy a reakcióideje (toronyforgatás+célzás) hevihez képest félelmetes.

M103-ban eddig pont ez volt a legbosszantóbb, hogy 8-as hevik be tudták verni a tornyot a pajzs mellett. Na ilyen ezek után nem lesz.

Alapvetõen akkor vagy a hasznára a csapatodnak ha sebbzel lehetõleg minél többet,és/vagy szpottolsz.
Ha ahogy te is írtad odateszed magad és gyorsan szétkapnak akkor pont az ellenkezõje történik.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hogy egy nagy embert idézzek:

"Akinek meg eddig szar volt az E75, az ne is folytassa azt az ágat, mert egyszerûen dilettáns hozzá."

De hogy ne basztassalak tovább, stockként kicsit szenvedõs, de nagyon meg fogod szeretni, mindent visz mint a piros hetes.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

j0nNyKa
trágya 😞

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Értelmezõ kéziszótár wotosoknak:
Trágya: Fönév. Jelentése: Olyan tank, amivel nem tudok játszani.

Én most megyek az E-75-el, de nekem kevésbé bejövõs az M103 és a Conqueror után. Pont annyival lassabb és gyatrább a tûzvezetése, hogy már kezd kínos lenni, + hatalmas.

Lunki88
Mindig is tetszett nekem ez a td, most már elindulok ezen az ágon is. 😊
Na és mi van ha kinyúvasztanak.Kevesebb nem lesz a fizetésed.Ez csak egy játék,ha meg te komolyan gondolod akkor menj CW-ni,ott táncsak számíthatsz a csapattársaidra.
De ha így gondolkodsz akkor te sem vagy különb a többieknél.Engem nem érdekel de ha odateszem magam és nem jönnek és vesztünk az nekem se tetszik de legalább nyugodt vagyok hogy én mindent megtettem.
Ennyi erõvel mindenki szobrozhatna a zászló mögött beleszarva az egészbe.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jobban átgondolva, nem vészes ez a nerf m103-ra nézve, jobban együtt tudok élni azzal ha a torony erõsebb, hiszen a testet még mindig el tudom rejteni és az általad említett játékkal még a test gyengesége is kiküszöbölhetõ. Bár teknõcre még mindig tartom amit írtam, mivel engem nagyon sokszor húzott ki a csávából az autobounce-s UFP, és még van 200k+ xp h letegyem az angol td ágat...😊
Ott van a szövegben. Aki elolvasta és nemcsak "képeket nézeget", az látja, hogy nem egyezik pontosan a kettõ. + Fenn van a neten orosz forrásból az M103 páncélvázlat is, ami ezzel korrelál, + ugyanazt a ballisztikai jelentést használta fel a WG a torony újramodellezésére, amit én is felhasználtam az M103 cikkemben. Ez biztos, mert a US tankfelelõsüktõl kaptam én is meg nailben.

"The red 203mm belt is thinner, with the zone above it being 127mm thick and the rest of the upper frontal plate being 107mm thick. LFP 114mm thickness remains. "

" The red plate directly behind the mantlet is 254mm thick, the armor on the side of the mantlet is now 159mm thick, above mantlet is 117mm thick (this is a major buff, earlier, this zone was 127mm thick everywhere"