World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Rákattintok az ikonjára 2x de semmi

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ménem indul el? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Tipp
Szegény Razer sem tudta mibe vág bele, bár nem néz ki annyira bari cégnek lehet csak adatokat gyûjtenek a gémerektõl kinek milyen a hardvere amolyan rejtett közvélemény kutatás😊
Sherman0070
Nem akar a program elindulni xddd

voivod32
Én nem tudom mi van... Kivették a játékból a T8-9-es csatákat? Mert ma még top tank nem voltam... Persze élvezem a sok leszedhetõ HP-t, különösen például T32-vel JP-E100,ak, Jadgtigerek, Mausok, és IS -4 ek ellen. Csakúgy, mintBlack Prince -el E75 ök M103-ak ellen stb. A tököm beleverem!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

mert gondolom mindenki rá van kattanva 😄
én már beaktiváltam a kódot... hétvégi estékre pont fasza lesz a prém
prém nélkül kb. csak viszi a creditet az IS-4... még megemelt bevétellel is
Sherman0070
Vagy elég lassú

Sherman0070
Nálam nem akarja letölteni.

Annnyira rühelem ezt a rakás panther2.

Si vis pacem, para bellum!

3 nap ingyen prém
ximix
És meg.

Továbbá a retardált hétvége kínálata😊

Basszus.. Ez sem sikerült <#shakehead>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Már lekéstél a megnyitóról.

A retardált hétvégét ezennel ünnepélyesen megnyitom!

ximix
Az ok hogy "felújítják", de könyörgöm azok a festések undorítóak amit e tankokra festenek.
A Klubinkai tankmúzeumban is a fényes szürke festék mindenre.
Ok erre volt keret meg amúgy is német vasakat nem pátyolgatjuk, de ha német bundeswehr-nek szolnak lehet ingyen gatyába rázták volna a vasakat.

Én egy eredeti festést pár rozsdafolttal többre tartok, mint ezeket a cicomázott tankokat, valahogy könnyebb átérezni ha megfogod, hogy valamikor húsvér emberek pingálták a háború közepette tábori körülmények között és az a rozsdafolt valamikor fényesre kopott a ki-be szállástól.
voivod32
Na, most már elég volt! Fogom a Matildámat, és megyek T4-be, halált és fájdalmat osztani! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Olvasd az elejétõl. Gyártása helyett Jártása.

Sunsetjoy
Meg jártani is 1948-ban kezdték 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
xDDD

M103. A tank az M103 alapján készült. Az igen , ki gondolta volna <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Melyik panaszkodott hogy ma nem lehet normálisan játszani? Na én kifogtam egy csapatot akik hagyták hogy játsszak.

ximix
Van ez a progi, magyar nyelvû Tank Ispector
Amivel lehet a tankokat vizslatni Pl: torony forgatás és az adott szögben a beállított lõszerél való effektív páncélátütés vizsgálata....

M103

A szín azért ilyen, mert villog az adott színcsoport ha fölé viszed a kurzort.

Tank juh veri macs!

Sunsetjoy
KÖSZZII!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ty m8

Szpászíbá.

<#eljen>

DT58G3SMRP

50 GOLD!

Csapassátok! <#vigyor1>

Oooo hidd el elég az ha beülsz egy SU101-be és máris azt sem tudod hova kapd a fejed. Gyakorlatból mondom. Néhány kör T95 után beültem a Su101-be és olyan volt mintha egy velorex után forma1-es autóba ûlnél be.

Csapat csatázás: twitch(pont)tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

Kiegészítés: azt akartam írni, hogy a Tank Romboló kifejezés angolul bizonyára stimmel és helyes(TD) de magyarul mikor mondjuk így? Zseniális, szó szerinti tükörfordítás? Botrányos, hogy hogyan fordítanak a NGC és Discovery és társainál. Nincs szakfordítás, csak lefordítják valahogy.

egy elõnye van a 13km/h-nak
ha utánna átülsz valami gyors tankba....
ne adj isten BT-7 vagy PZ III C olyan mintha Forma 1-et néznél 😄DDD
Figyu szerintem késõbb ha neked is lesz T95-öd, és párszor megszívod azzal hogy csak mész elõre mert van páncélod te is rá fogsz jönni hogy nagyon meg kell gondolni mi az amit tehetsz 13 kmh-val(sík terepen). Ha csak 5 kmh-val gyorsabb lenne, vagyis ugyan azt tudná mint a T28 akkor én sem paráznék ennyire. Nagggyon kevés az a 13kmh.

Jaj ezt láttam én is. Vannak benne érdekes dolgok.

Én már csak játszogatok, komolyabb cél nélkül. Mindig húzok valamit, de csak napi duplázó szinten.

stoppos: nem a tankkal volt a bajom, hanem prikezsiás vagyok a toptiertõl.
A film ha az elõbb nem sikerült volna

Nem semmi videó.

Tankromboló a Ferdinand! Tankromboló? Bár lehet itt a magyar fordítás volt a toppon.

De hogy a Ferdinand-ot a M109 Paladin-an vetik össze...

A hozzászólások is jók. <#eljen>

Én is jobban kedvelem a nyolcas tiert, csak azért kérdeztem, mert nem olyan nagyon rég kapott n émi buffot az E50M.

De figyu akkor a te célod legyen az összes T8-9 tank megszerzése. Felesleges idõ és kredit akkor tovább menned ha az utánna lévõt meg nem szereted. Haveromnak meg az a célja hogy a játékban lévõ összes tank bent álljon a garázsba. Én meg szeretném a 10-eseket megszerezni és hogy minden tier-en legyen egy kedvenc tank. Jelenleg csak 4-es szintû gépem nincs a garázsban.

Hülye vagyok T10-hez, még a saját átlagos teljesítményemet se tudom hozni. T8-T9-et élvezem, a kedvenc vasaim is itt vannak (Jagdtiger, Löwe).
Mostanában, a 8. egymást követõ vereség után. Maga a tank nagyon tetszett, az E-50 is, de a T10 nekem mumus.
Nincs az az elmebaj amiért eladnám a rohadt nehezen megszerzett T10 tankjaimat. Ha nem is játszok vele de szeretem élvezni a látványát annak a gépnek amiért harcolt. Pl a Maus, alig játszok vele de nem azért húztam ki és vettem meg hogy eladjam. Nekem egyszer volt ilyen és akkor az S-51-t adtam el de igyekszem ilyet többet nem tenni. Úgy látszik öregszem. Na de vissza az 50B-re. Szerettem volna egy autoloader-es tankot és ez volt elérhetõ közelségbe de nem bántam meg.

Hát ha csak nem csinálsz top sebzést akkor jobb ha hozzászoksz hogy a scout tankokkal nem nagyon befolyásolod a csata kimenetelét.

wot nick: PsychoTrooper

Nem tudom mikor adtad el, de pl az E50M most elég jó. Valamelyik pénteken mentem vele pár kört, megbírja. Jó a depression, kicsit túl jól látszik, de ha nem arty party van, még jól is jön. 😊

Mai MM az egy trágya! 59-16-ot 6 csata alatt tudtam leduplázni. Megvettem a Wz-131-et amivel 5 csata eddig mind bukó, még nem sikerült leduplázni.
Tényleg 😊 ráknak néztem azt a pirosat.
Most pont dilemmában vagyok, mert T10-es tankból egyedül IS-7-em van, az összes többit (T110E5, E-100, E-50M, Leopard 1, Jagdp E100) eladtam mert ritka béna voltam velük. Az IS-7-et is csak szakaszba veszem elõ. Viszont a francia heavy meg táras, mégis ad valami egyedi játékélményt.
Az hogy odateszem magam az nem egyenlõ a szétlövetéssel.Már bocsánat.
Amúgy meg nem így néz ki aki szétlöveti magát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De. Ott is van a kezében. 😊

Sherman0070
Én ideiglenesen le is törültem a játékot mert csak a statomat rontom a vereségeimmel. Abban bízok hogy 1 hét múlva ad egy kis szerencsét.