World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ezen a nagy csoda? nagy javítóval egy gombnyomás, neked mennyi idõ megnyomni egy gombot ???

hey, megint megy a stream szintén csapat csatázunk HUNS-osokkal:

www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

Küld be supportnak, gyereknek meg ban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egyébként van replay, szóval meg is tudom mutatni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát de vaze, ilyen gyorsan akkor se lehet 😄 Egy fél másodperc volt az egész, vagy annyi se.

"- automatic fire extinguisher/repair, a script that triggers the repair/extinguish automatically as soon as it happens"

warpack csít

Zegi Norbi HUN
Ezért nem is szoktam pl automata tûzoltót sem használni, mert nagyon gyorsan lenyomom a 4es gombot és kész.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Simán lehet, hogy miután lelõtted a láncát, õ egybõl nyomta is az"5+6" vagy "6+6" kombót😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

De most komolyan, ki a f*sz mondta már azt a haverjának, hogy: "hisztis díva" ???? És ha igen buzi e ??? Már bocsánat.... Ez a reklám szar...XD...
Sherman0070
Lehet fullos a szerelése és 500.000 kredites szerelõ izéje van 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

t34-85re mennyire jo valasztas az alcazas?
Sherman0070
Szia. Honnan van ez a mod ami mutatja a WN8-at WN6-ot és az effit?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Anomáliát láttam. Valami ûber gyerek volt, 3300 körüli wn8-cal(19k csata után...), Obj 140-nel. Lelövöm a láncát, aztán kb. fél másodperc múlva már ment is tovább. Na most ez dafaq? Ezt a premium javítócsomagot nem ismerem, az automatikusan javít vagy mi? Vagy Pókember ellen játszottam? Mert ilyen reflexe embernek nincs.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊)
Oh, megengeded, hogy egymással mégis kitárgyalják a magyar tankokat? Milyen nagy lelkû vagy ma, ó, fórumok hatalmas nagyura.
Mellesleg semmi olyasmi nem volt szerintem ami bárki lelkébe is belegázolt volna, de nyilván fontos volt közbebüfögni ilyen hsz-eket.
Az a sutyerák hülyegyerek aki naponta regelt ide 3-t és bannoltatta ki magát 5 sec után mindig, csak elérte a célját. Nyakunkba szakadt egy vele egyszintû ember moderátori hatalommal. szép.

Szerinted a franciák akkor zúzzák folyamatosan az amx 40-et, csak mert francia? Persze, kipróbálja mindenki, de ha szarok lesznek akkor kb. ennyi.
Savaran
Te totál nem érted a magyar embereket, mindenki tudja hogy max középszerû tankok lesznek, ha lesznek, mert nyilván egy ZrinyiII nem tier2 ben fog trotyogni a trollágyújával...A lényeg hogy azért érdekes mert magyar még ha baromi unfair lesz is velük a játék még akkor is ki fogom próbálni és sokan kifogják próbálni azért mert magyar, mert kicsit mindenkinek közelebb áll a szivéhez, ha majd jó teljesítményt akarok akkor majd IS3-al megyek

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

ximix

http://youtu.be/LayShzxESyo?t=7m38s

Azta fapfapfaperec 😊

T49 hasonlít rá. Ha olasz tankok lesznek is ,ez biztos bennt lesz. Mint a japán tankoknál, jórészt azt sem tudtam , hogy a Chi-Ri, STA-1, Type61, STB-1 létezik-e. Azt hittem, hogy csak kétéltû könnyû páncélosaik lehetnek a háború után.

Grosstraktorra és Ke-NI Otsu-ra kíváncsi vagyok, vajon ajándék lesz-e?

angelus1991ster.blogspot.hu

Attól félek, hogy prém lesz. De ha az is lesz. Már az arany megvan rá. Turán III-as talán 1500 aranyban lesz.

Egész pofás, leszámítva, hogy az olaszok a notóriusan szegecselt páncélzataikkal kikergetnek a világból. Mint egy szovjet, bádog teásdoboz. És ez a Sherman-szerû felfüggesztés is érdekes.
Ne izgulj, én is várom már a magyar tankokat. Egyébként, ha nem cseszik el a tier osztást szerintem még a Toldival is lehet majd jókat teljesíteni a saját szintjén. Eredetiben elég mobilis kis cucc volt az. Õszintén szólva, ha lesz kis szintû magyar prém, én tuti befektetek rá. Ha még játszok akkor a játékkal. 😊

Igazad van. Az MM legyen veled!

Na itt egy szép olasz terv

Ezzel semmi baj nincs, csak nem naponta kétszer kéne ugyanazt elmondanod. Ennek semmi értelme, pláne, hogy lesz Eu ág, majd. Valamikor. De ha ennyire érdekel a téma, kérdezd meg a fejlesztõket, van hivatalos fórum. Ha válaszolnak, megoszthatod velünk is. Ennek még értelme is lenne. De naponta többször ugyanazt megkérdezni?

Hogy a játékról és annak bõvíthetõségérõl irogatunk. Prémium tankok nagy része amúgy is lószar.

Magyar tankok a Wot fórumban arra való, hogy magyar harckocsikról, tierbeosztásukról pofázzunk. Az, hogy itt is rinyálok az baj? már ettõl fórumtroll lettem? ezért van ez a fórumtopik vagy mi a rossebb.

j0nNyKa
a mai flame ezzel a hozzaszolassal abbamarad
innentol aki folytatja.. na, tudjatok.
ha tudtok kicsit allitani a hangnemen (nem butazzuk a masikat, stb.), akkor mehet
koszi <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na most komolyan: ha prém tankként, bekerülne és élvezetes lenne+ magas kredit hozam, még lehet meg is venném. De csak azért mert magyar, tuti nem adnék egy fillért se.

Ezzel egyetértek, nagy részük szerintem felesleges, és abszolút nem érdekes. Csak vedd figyelembe, Kína, meg mondjuk Japán nagy piac. Meg oroszország is, vannak vevõk minden orosz vasra. A piac diktál, ez van.

Az még igazán szép lenne, ha beállítanál úgy mint aki utálja a magyar tankokat...ember: Errõl van csak szó
Amúgy a WT topic-ba is beírod naponta ötször hogy mikor kerülnek már be a magyar gépek, mert Héját meg Ezüst Nyilat akarsz? Vagy csak minket boldogítasz vele? De tõlem lehet Héja meg Ezüst Nyíl is, bánja a radai rosseb. Csak nem kell minden nap elmondani ,hogy TasTasTasTasTas. Megmondták: lesz Eu ág, egyszer. Most HD modellek, meg Havok fizika meg historical battle van, majd utána valamikor lesz ez is. Nem értem tehát a problémát, és napi TasTasTasTas sírást. Türelem.

akkor ezt a kérdést nyugodtan felteheted a WG-nek mert a wot-ban lévõ tankok 70%-a ilyen 😄
//irónia on
Nem akarsz magyar tankot? Hát magyar vagy te? Nem akarsz a magyarság mindenekfelett álló szent jelképével, a szittya turuláldotta Turánnal mocskoskomcsi IS hordákat lemészárolni? Ahogy a valóságban is volt? Ezt is csak a történelemhamisítók tagadják!! Látom te is ilyen idegenszívû vagy mint a többi félázsia szerzet!
//irónia off

A szittyák hazafias kötelességbõl azonnal megveszik giftshopból, na.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mégegyszer: minek betenni, olyan tankokat, amik semmi kimagaslót nem nyújtanak, semmi érdekes tulajdonságuk nincs. Ezt a mondatot nehéz értelmezni?

9.0 tesztszerver 2.fázisa van asszem.
- javítottak a fényen, T-18,KV-1 és KV-2 már nem annyira bébifos színû.
- HD modellek és UI, kicsit mintha a játék a WoWP-hoz kezdene hasonlítani.
- kiváncsi vagyok mennyi energiát fektettek a huzagolt csövû ágyúkba.

Hát az olaszok se érdekelnek különösebben. Nem voltak jó tankjaik, egyedül a 90 mm-es ágyú érne náluk valamit, márha nem tévedek. De ezt kicsit kevésnek érzem. De tõlem olaszok is bekerülhetnek.

"Már félek leírni a magyar szót a harkocsi elé."
<#hehe>
Már félek leírni a magyar szót a harkocsi elé.
Ott a Chi-Nu esete tier5-ben, elég nehéz vele a játék.

ki mondta, hogy kíváló tankok lesznek a magyarok? :S
habár a zrínyi sztem jó lesz
Hát a 3 T10 orosz med után az a minimum hogy minden tankot tegyenek be hiába nem nyújtanak változatosságot 😄

Várom az olasz tankokat is mert tetszenek és mert kevés játékban vannak benne, ez a fõ szempont. Ne csak azoknak a nemzeteknek a tankjai legyenek benne akik a csapból is folynak hanem legyenek a ritkábbak is. Anno ezért jöttek hamarabb a Franciák az angoloknál.
War Thunderben is low tier német ágon az Olasz gépekkel repültem elsõsorban, mert amellett hogy kevésbé ismertek elég jó kis gépek fegyverzetben míg sok kis német gépben csak 7,62es van ezeknek már a legelsõ gépükben a 2db 12mmes breda vigyorog 😄

WoT: Nishizumi77

Attól hogy magyar vagyok, még nem lesznek a magyar tankok világszínvonalúak. Tudod, a kutyaszar, nemzetiszín pántlikával átkötve se lesz csokitorta. De milyen logika ez? Ha nem akarok magyar tankot, biztos román vagyok. <#falbav>Mellesleg ,úgy huszadjára: tõlem lehet EU ág, csak feleslegesnek találom, és ezen belül a magyar tankokat is. Leírtam miért. Amúgy beszarnál ha az Eu-ágba román típusok is lennének? Akkor mi lenne? Égszakadás? Hagyjuk már ezt ilyen nemzet, olyan nemzet marhaságot. Ez egy játék, ha a tûzföldiek építettek volna valami überfasza tankokat, akkor nekik örülnék.

Ezt mindenki tudja, hogy a magyar páncélosok nagyrésze külföldi licensz alapján épült. Aki nem tudja ezt az minél elõbb tájékozódjon. Kb. 1000 harckocsit gyártottunk le. Sajnos igaz, hogy a harckocsiaink nem voltak versenyben a szovjet páncélosok ellen. De nem is a SZU ellen fegyverkeztünk fel eredendõen, hanem a kisantant "gyûrû" ellen.

Olasz harckocsikat is kipróbálnám. Semoventét, P26/40-t ( a legjobban kinézõ olasz tank, jó kis tier V-ös lenne).

A sok könyv közül , nagyon jó könyv.Magyar Királyi Honvédség hazai gyártású páncélos harcjármûvei 1914-1945

Te kivagy amúgy hogy itt kötekedsz? Valami alreg, vagy ügyeletes troll? Mi lenne ha befejeznék? Szerbusz.

Eléggé butaságot beszélsz.
Azért hazudnak, mert nem kerül be minden nemzet? Ez butaság.
Mellesleg mondták hogy lesz, szóval mire a hiszti?
De látom, nem érted a lényeget: a magyar tankok legjobb esetben bizonyára csak középszerû tankok lennének, semmi kimagasló. Oké, változatosabb a játék. De ezenfelül? Érted mi a probléma? Hogy minek olyan tankokat berakni, amik semmi extrát nem tudnak nyújtani?
És igen, én a japánokat is feleslegesnek tartom, de oké ,biztos jelentõs a japán piac, de az olasz tankokra se vágyom.

Ha olyat raknak bele ami más, kimagasló valamiben mint az eddigiek, az érdekel, azt érdemes kifejleszteni. Érthetõ-e ez?

én is várom õket, de nem messiásként, csak érdekességként mert nem sok játékban vannak.

Talán mert a játék nevében benne van, hogy World of Tanks. Felõlem izraeli és modern tankok is bekerülhetnének. Csak ne hazudjanak a címmel.
Akkor legyen World of Tanks 1917-1955 vagy
World of american, german, japanese, chinese, french, british, russian Tanks
Vagy World of 7 nation tanks.

igen ez így van, de én szívesen látnék egy-két magyar tankot a játékban, ha már mindenféle hulladék szar tankok vannak amik sohasem készültek el, csak papíron léteztek és még is bent vannak a játékban
Azt azért ne felejtsük el hogy a sorozat gyártott tankjaink (Toldik,Turán,Zrínyi) nem 100%ban magyar mivel az alapjuk Svéd és Csehszlovák tankok licencelésébõl van. Ezeket módosítottuk, szóval persze egyedi meg magyar de maga az alap konstrukció külföldi.

Viszont ezek a tankok a kisebb tank gyártó országok közül teljesen megállják a helyüket és egyeseknél jobbak is. Ha választani kéne inkább turánba ülnék mintse egy olasz M13/40be vagy Chi-haba.

Attól hogy 8.-ban figyeltél a történelem órákon még nem leszel történész kölyök gólya

Mindenki hülye csak én nem!