World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.twitch.tv/serious_threat
az sg fórum annyira 2014
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
warpack csít
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg semmi olyasmi nem volt szerintem ami bárki lelkébe is belegázolt volna, de nyilván fontos volt közbebüfögni ilyen hsz-eket.
Az a sutyerák hülyegyerek aki naponta regelt ide 3-t és bannoltatta ki magát 5 sec után mindig, csak elérte a célját. Nyakunkba szakadt egy vele egyszintû ember moderátori hatalommal. szép.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Grosstraktorra és Ke-NI Otsu-ra kíváncsi vagyok, vajon ajándék lesz-e?
angelus1991ster.blogspot.hu

innentol aki folytatja.. na, tudjatok.
ha tudtok kicsit allitani a hangnemen (nem butazzuk a masikat, stb.), akkor mehet
koszi <#eljen>#eljen>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy a WT topic-ba is beírod naponta ötször hogy mikor kerülnek már be a magyar gépek, mert Héját meg Ezüst Nyilat akarsz? Vagy csak minket boldogítasz vele? De tõlem lehet Héja meg Ezüst Nyíl is, bánja a radai rosseb. Csak nem kell minden nap elmondani ,hogy TasTasTasTasTas. Megmondták: lesz Eu ág, egyszer. Most HD modellek, meg Havok fizika meg historical battle van, majd utána valamikor lesz ez is. Nem értem tehát a problémát, és napi TasTasTasTas sírást. Türelem.
Nem akarsz magyar tankot? Hát magyar vagy te? Nem akarsz a magyarság mindenekfelett álló szent jelképével, a szittya turuláldotta Turánnal mocskoskomcsi IS hordákat lemészárolni? Ahogy a valóságban is volt? Ezt is csak a történelemhamisítók tagadják!! Látom te is ilyen idegenszívû vagy mint a többi félázsia szerzet!
//irónia off
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
- javítottak a fényen, T-18,KV-1 és KV-2 már nem annyira bébifos színû.
- HD modellek és UI, kicsit mintha a játék a WoWP-hoz kezdene hasonlítani.
- kiváncsi vagyok mennyi energiát fektettek a huzagolt csövû ágyúkba.
<#hehe>#hehe>
Ott a Chi-Nu esete tier5-ben, elég nehéz vele a játék.
habár a zrínyi sztem jó lesz
Várom az olasz tankokat is mert tetszenek és mert kevés játékban vannak benne, ez a fõ szempont. Ne csak azoknak a nemzeteknek a tankjai legyenek benne akik a csapból is folynak hanem legyenek a ritkábbak is. Anno ezért jöttek hamarabb a Franciák az angoloknál.
War Thunderben is low tier német ágon az Olasz gépekkel repültem elsõsorban, mert amellett hogy kevésbé ismertek elég jó kis gépek fegyverzetben míg sok kis német gépben csak 7,62es van ezeknek már a legelsõ gépükben a 2db 12mmes breda vigyorog 😄
WoT: Nishizumi77
Olasz harckocsikat is kipróbálnám. Semoventét, P26/40-t ( a legjobban kinézõ olasz tank, jó kis tier V-ös lenne).
A sok könyv közül , nagyon jó könyv.Magyar Királyi Honvédség hazai gyártású páncélos harcjármûvei 1914-1945
Azért hazudnak, mert nem kerül be minden nemzet? Ez butaság.
Mellesleg mondták hogy lesz, szóval mire a hiszti?
De látom, nem érted a lényeget: a magyar tankok legjobb esetben bizonyára csak középszerû tankok lennének, semmi kimagasló. Oké, változatosabb a játék. De ezenfelül? Érted mi a probléma? Hogy minek olyan tankokat berakni, amik semmi extrát nem tudnak nyújtani?
És igen, én a japánokat is feleslegesnek tartom, de oké ,biztos jelentõs a japán piac, de az olasz tankokra se vágyom.
Ha olyat raknak bele ami más, kimagasló valamiben mint az eddigiek, az érdekel, azt érdemes kifejleszteni. Érthetõ-e ez?
Akkor legyen World of Tanks 1917-1955 vagy
World of american, german, japanese, chinese, french, british, russian Tanks
Vagy World of 7 nation tanks.
Viszont ezek a tankok a kisebb tank gyártó országok közül teljesen megállják a helyüket és egyeseknél jobbak is. Ha választani kéne inkább turánba ülnék mintse egy olasz M13/40be vagy Chi-haba.
Mindenki hülye csak én nem!