World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy te román vagy? jobban örülnél pár román tanknak???
De az addig világos, hogy magyar tank mániás vagy. De azon kívül hogy piros-fehér-zöld pántlikával átkötjük, lenne még valami kimagasló tulajdonsága bármelyik magyar tanknak? Kétlem. Akkor meg, megismétlem: bekerülhet tõlem,nekem nem fáj, de áruld már el: minek ez a magyar tank mánia, ha legjobb esetben is, kapsz néhány középszerû tankot? Csak azért érdekesek mert magyar? Ez nem kevés ok szerinted?
A franciákkal bejöttek a revolvertárak
Az USA-ággal annak idején, a teste gyenge, de a tornya erõs tankok.
De a magyar?
Mindenki hülye csak én nem!
Mindenki hülye csak én nem!
angelus1991ster.blogspot.hu
Mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. <#whatever>#whatever>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Még 50k xp van hátra de számomra az A44 játszhatatlan. Kicsit dombos a pálya kész, célozni nem tudsz mert iszonyat pontatlan és nem néz le, aztán közel mész és még mindig félre lövök 50 méterrõl, minden második bekapott skuló pirosra lövi a motort, ha sidescrapelek akkor is. Egyértelmûen nem tudom kezelni de ez se medium se td. Az elõbb lepattantam Spershing seggérõl közvetlen közelrõl, hihetetlen jármû
<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy a zseniális Toldi harckocsi?
Nem akartok a kiváló, a T-34-esek réme, a Turán tankkal lenni?
Nem akarjátok kipróbálni a IS gyilkos Zrínyit?
Nem akarjátok látni harcban a csataterek urát a Tast?
Pláne, a mindent elsöprõ Tas rohamlöveget?
Ennyi hazafiúi büszkeség sincs bennetek?! Pfuj! Magyar égre magyar tankot! Magyar harckocsik visszaszerzik elveszett dicsõségünket, bearanyozzák múltunkat! Ezek a kiváló, haditechnikai eszközök végre megmutathatják mindenkinek mit tud ez a nemzet! És ti ezt nem akarjátok?!
(és ha valakinek nem esett volna le, ironizáltam, a fentiekbõl egy szót se gondoltam komolyan)
Eleged van hogy a jó skilles játékosok mindig megaláznak? Mi az egyszerû munkásembert támogatjuk. Nem tudod átlõni a 2 tier-el nagyobb gépeket szembõl? Bevezetünk új rendszert, minden második találat tuti sebez. Ellenfél mindig észrevesz mikor jó pozícióba állnak te meg a pusztán mész át? Bevezetünk fix látótávot, mindenkinek mindig egyforma, nincs több camo.
Szvazazz ránk!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Arty megszorító csomaggal nem értek egyet. Akkor minek van a Pascucci mellett a 4 és 5 arty kilövéséér járó lehetetlen medálok. 2-3 top gun felér 5 arty kilövésével.
T-54 + M103

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Program:
- gold ammo eltörlése
- skill alapú MM
- EU ág
REPLAY
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Már ha felspottolódom fele hp oda.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ehhh... lustulnak a fejlesztõk!
Wot: Totti93
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)