World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a magyar tank magyar lesz...
vagy te román vagy? jobban örülnél pár román tanknak???
Miért tõled? Te vagy a témavezetõm? Béla bá! <#nevetes1>De jó hogy találkozunk<#taps>

Köszönjük, szerintem magunktól nem tudtuk volna. Bocs a gúnyos hangnemért.
De az addig világos, hogy magyar tank mániás vagy. De azon kívül hogy piros-fehér-zöld pántlikával átkötjük, lenne még valami kimagasló tulajdonsága bármelyik magyar tanknak? Kétlem. Akkor meg, megismétlem: bekerülhet tõlem,nekem nem fáj, de áruld már el: minek ez a magyar tank mánia, ha legjobb esetben is, kapsz néhány középszerû tankot? Csak azért érdekesek mert magyar? Ez nem kevés ok szerinted?

A franciákkal bejöttek a revolvertárak
Az USA-ággal annak idején, a teste gyenge, de a tornya erõs tankok.
De a magyar?

Nem is tõled

Mindenki hülye csak én nem!

<#eljen>Szerintem ez nem tõled függ. <#eljen>

Életében nem lesz ez történész

Mindenki hülye csak én nem!

44M Tas harckocsi tulajdonságai miatt VK3002D és Párduc között lenne.

angelus1991ster.blogspot.hu

Az eddigi hozzászólásait nem olvastad?
Mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. <#whatever>

Te most csak trollkodsz, vagy tényleg ennyire hülye vagy, és nem értetted miért írtam?

Pfff. Azt hittem történész vagy, de látom csak mesekönyveket írhatsz kisgyerekeknek...

A 416 játszhatóbb, a top ágyúja a legjobb a 8-as medek közül, és valami brutális kamoja van. Olyan TD/scout hibrid.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Látom az Obj. 416 le van árazva, megéri? Tudom hogy nem forog teljesen körbe a torony de mik a tapasztalatok?
Még 50k xp van hátra de számomra az A44 játszhatatlan. Kicsit dombos a pálya kész, célozni nem tudsz mert iszonyat pontatlan és nem néz le, aztán közel mész és még mindig félre lövök 50 méterrõl, minden második bekapott skuló pirosra lövi a motort, ha sidescrapelek akkor is. Egyértelmûen nem tudom kezelni de ez se medium se td. Az elõbb lepattantam Spershing seggérõl közvetlen közelrõl, hihetetlen jármû

ÁÁÁ pedig ez nagy kör lett volna

Teljesen igazad van sõt, nem játszom addig a Need For Speed-el, amíg ezt be nem rakják!

<#nevetes1>
Felõlem is lehet EU ág, nem arról van szó, csak nem dob fel a dolog. Csak azért mert magyar tank? Na és? Nem vagyunk egy nagy harckocsigyártó nemzet. Az elkészült magyar tankok se voltak valami kimagasló színvonalúak. Így ez annyira nem érdekes.

Kb én is így vagyok. Ha meghallom azt a szót, hogy tank, nem a magyarok jutnak elõször az eszembe. De! Nem is a japánok.. Szerintem a 3 szerver közül az ázsiai és az amerikai nagyon ki van szolgálva. Szóval felõlem lehetne vegyes ág.
szabii98

Pearl River-t szépen megváltoztatják

I met God. She's black

<#hehe>
Eu ág? Mi az hogy nem érdekel titeket? Milyen hazafiak vagytok? Nem akarok a magyar hadiipar kiemelkedõ alkotásaival játszani, úgy mint a retteget Nimród ?
Vagy a zseniális Toldi harckocsi?
Nem akartok a kiváló, a T-34-esek réme, a Turán tankkal lenni?
Nem akarjátok kipróbálni a IS gyilkos Zrínyit?
Nem akarjátok látni harcban a csataterek urát a Tast?
Pláne, a mindent elsöprõ Tas rohamlöveget?

Ennyi hazafiúi büszkeség sincs bennetek?! Pfuj! Magyar égre magyar tankot! Magyar harckocsik visszaszerzik elveszett dicsõségünket, bearanyozzák múltunkat! Ezek a kiváló, haditechnikai eszközök végre megmutathatják mindenkinek mit tud ez a nemzet! És ti ezt nem akarjátok?!

(és ha valakinek nem esett volna le, ironizáltam, a fentiekbõl egy szót se gondoltam komolyan)

az eu ag engem is tok hidegen hagy. valami osszekukazott ganyolas lesz az egesz. az kulon szep lesz majd h oldjak meg a legenysegeket..
Nem vagytok jó politikusok, a tömeget kell megnyerni.

Eleged van hogy a jó skilles játékosok mindig megaláznak? Mi az egyszerû munkásembert támogatjuk. Nem tudod átlõni a 2 tier-el nagyobb gépeket szembõl? Bevezetünk új rendszert, minden második találat tuti sebez. Ellenfél mindig észrevesz mikor jó pozícióba állnak te meg a pusztán mész át? Bevezetünk fix látótávot, mindenkinek mindig egyforma, nincs több camo.
Szvazazz ránk!

Túlspilázzátok szerintem ti ezt az EU ágot. Engem legalábbis minimálisan izgatnak a jugoszláv, román, olasz, vagy épp magyar kis bádogrondaságok. Ha lett volna valami épkézláb tankformájú harckocsijuk ezeknek a népeknek, akkor még oké, de így nevetséges. T6-nél véget érne a tech tree. Artyvadász medálok meg hidegen hagynak, egyáltalán nem értettem soha az ilyen medálvadász-mentalitású embereket, nekem többet ér az élvezhetõbb, korrektebb játékmenet, mint valami plecsni a kidüllesztett virtuális mellen.
Lunki88
Én tegnap találkoztam egy piros 50 ezer csatás Löwe játékossal. Néztem is hogy wtf 50k csata?? Szerintem az is bot lehetett, máshogy nem tudom elképzelni ezt a számot.
patchaou
Csetelt, vagy reagált valamire? Csak attól mert mozog a mapon még simán lehet bot...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fõleg az EU ág ( svéd, magyar, olasz, román, svájci, jugoszláv?, belga?) belerakása. Az még több plusz játékost hozna.
Arty megszorító csomaggal nem értek egyet. Akkor minek van a Pascucci mellett a 4 és 5 arty kilövéséér járó lehetetlen medálok. 2-3 top gun felér 5 arty kilövésével.

mijki
Szerintem a csúcson kell ma abbahagyni 😊
T-54 + M103

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Artys megszorítócsomag! Random faktor csökkentése!
GaBenc
Hát tudod ebbõl a kínálatból lehet még nyerne is a wot. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hamár jövõ hét vasárnapján szavazás lesz, alakítsunk WoT pártot!
Program:
- gold ammo eltörlése
- skill alapú MM
- EU ág

mijki
M103 1v3-ba lehoztam, majd a végén elcsesztem a Top Gun-t...szerintem nagyon is érdemes megnézni a replayt, ritka bénákkal és hatalmas szerencsével játszottam ebben a körben.

REPLAY

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De lehet hogy, egy laggaming acc. Ki olyan hülye, hogy telefossa prémtankokkal az accját.

szabii98
vagy ezzel játszik a legjobban, és statpadder

I met God. She's black

Megint retard hétvége.Arty hegyek benne balfaszok akik tankkal nem tudnak játszani mert skill az nulla.De arty-ban bemákol vagy 3 tankot szakaszban haverjával aki még pirosabb.
Már ha felspottolódom fele hp oda.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Egy érdekesebb játékossal én is összefutottam. Piotr szereti a Tiger P-t valami furcsa okból, vagy mazochista:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Két jobb replay máról.

110 patrol duty 10-es csatában.

T34 f@sszopó Hellcat ráb@szik

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Nincs mit. Sok sikert! <#eljen> <#wave>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kiléptem a klánból, köszönöm a meghívást! <#puszi>
ximix
Ja tényleg, ilyen titulus mondjuk CW battle coordinator, vagy csak simán Team leader 😊
venemo

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

JeffDunham
Mi a teljes neve? Kell a HOAX-ba. <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Se új madarak az égen, se többféle békabrekegés a vizes részeken, se virágokat nem fejlesztenek már?
ehhh... lustulnak a fejlesztõk!
hála az ilyen embereknek ingyen wotozhatok 😄

Wot: Totti93

5 tankunk éget a csata alatt Himmersdorf hegyen a küzdelemben.Ellenfélnél nem láttam égõt. Nem kéne a WG-nek ennyire belenyúlni a csatákba. Túl feltünõ!
2 csatával ezelõtt volt top tank a csapatomban. Nem bot (:

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

ximix
Inkább egy "kõ" gazdag apuka 6 éves kisfia 😊
Ez bot.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ezt az accot MINENKINEK látnia kell... Nem tudok mást mondani, kérem kapcsojja ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mész a BANán szigetekre.

Más stílus, KV-3 lassú + nehéz páncél, IS viszonylag gyors + könnyebb páncél.