World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõsször is, kik legyenek a vörösek? Melyik szám alapján? Win8? Win6? Sima eff? A Wot saját rendszere szerint?
És mi van akkor, ha téged is oda sorolnak?
Ja, és sok esetben azért nyersz, és érsz el jó eredményeket, mert ellenfeleid bénáznak. Ha csak veled egyszintû , sõt jobb ! játékosokkal kerülsz szembe, az a igazi szívás, mert így a te tudásod se tud fejlõdni, mert a ,,profik" a ,,lilák" simán lealáznak és annyi.
Mindezzel együtt, igen rohadt idegesítõek, igen sok csatát vesztettem el ma is, csak azért mert annyira de annyira rémes volt a csapat színvonala, és komolyan, nem akarom elhinni hogy ezek élõ emberek, inkább idomított csimpánzok lehetnek, vagy nem tudom. De ettõl még hidd el, nem lenne jó, sem igazságos, sem célszerû tudás alapján szelektálni.
Ha nagyon zavarnak a vörös hordák, van egy jobb megoldás , menj platoon-ban egy jó játékossal. 2-3 jó játékos ha összedolgozik sokszor simán kompenzálja a bénázó csapatot. Nem mindig persze, mert ha 15-bõl 4 afk! páran beleesnek a vízbe, vagy egymást lövik, na ott nincs mit tenni. Láttam ma is olyanokat
Abbey, 4 afk, tier 7-ben. Mi a franc?
Murovanka, varázserdõ, t8-asok libasorban nyomulnak elõre, miközben az erdõben kempelõ ellenséges TD-k egyesével szedik le õket, de õk csak mind a vaddisznócsorda, akkor is arra mennek kirándulni...12. percben már 6 tankkal kevesebb.
És ez még semmi, amikor farral támadnak?
Vagy a szilkanyûvõk, akiket nem érdekel, hogy közte meg az ellenség között van egy hegy, lövi, hátha elkopik.
Vagy amikor jön egy Tigris , a rövid 105-ös ágyúval?
Vagy Prokhorovkán, 15-bõl 13-an átmentek a vasúton, és beálltak a sarokba. Mind. Nem a faluba, nem a domb tetõre, nem a sarokba mindenki. Gombát szedhettek, vagy nem tudom.
Olyanokat tudnak, és ez csak nap termése. De ezt mindenki tapasztalja,nap mint nap.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
nem tudom mennyire jol mukodik, de az otlet fasza
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
sok gyökér ahelyett hogy nagyjából megtanulná a gyengepontokat, helyette kapnap egy auto aim-et ami alapból jó helyre céloz -.-"
Így könnyebb átlõni mert ott vékonyabbak a tankok, mint az eddigi megoldásnál.
Kb ennyi.
Na, de ez fasza csata volt, de mint mindig, most is csak azért lett meg a TOp gun mert az ellenfél hülye volt.
T7-es francia TD-t úgy lõttem ki hogy nem is láttam, felvillant egyszer, eltûnt, elkezdtem arra lõni, és úgy tûnik el se mozdult egy fél percig.
WoT: Nishizumi77
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- A páncél átdolgozással kapcsolatban - a T-62A páncélja majd a HD modellel együtt lesz átdolgozva.
- Úgy tûnik nincs szüksége buffra a KV-5nek.
- A fejlesztõk még nem tudják mit csinálnak az M6A2E1HD átdolgozásakor. Megpróbálnak minden forrást összeszedni és meglátják mit tudnak tenni.
- A végleges T-54 parancsnoki kupola vastagsága 130mm lesz (most 160)
- A HD páncél átdolgozása oka nem annyira a megnövelt részletesség, hanem inkább a jobb történelmi pontosság a források alapján.
- A WG megpróbálja mindig a legrealisztikusabb páncél felépítést használni, a játék egyensúlytól függetlenül: "A páncél sosem volt egyensúly paraméter, hacsak nem a kitalálált tankoknál."
- A HD modelleg mérete kb 60-100 MB
- A Panther Schmalturmot átméretezték a 9.0ban "a dokumentumok hosszas tanulmányozása után". Lehetséges hogy a többi Schmalturm is át lesz méretezve. "Mindegyikre külön ránézünk"
- MSAA nem fog visszakerülni.
- Nem lesz opció a régi hangár megtartására.
- Úgy tûnik "látcsõ" felszerelés eltünteti a zöld filtert a sniper nézetrõl a 9.0ban. Az hogy eddig nem történt az bug.
- Mausnak azért nincs extra üzemanyagtankja mert túl nagy és ha nem teszik a hitbox részévé az nem néz ki jól.
- Az elsõ fogaskerék által megveszített lánctalp be fog majd kerülni csak nem a 9.0ban.
- Vannak akik FPS csökkenést észlelnek a második 9.0 tesztben (az elsõhöz képest. Storm azt mondja hogy nem nyúltak semmihez. (CX: Én is úgy vettem észre hogy rosszabban fut mint az elõzõ)
- Centurion 7/1 HD modell a harmadik tesztben jelenik meg, ugyan úgy mint a T-34/85
- Nincs tervben aranyért vehetõ modul.
- A nagyon sima páncélú HD Maus történelmileg pontos. Ilyen a való életben is.
- A nyitott tetõs artyk poligon száma nagy lesz de nem éri el a 100k-t.
- Az bug hogy az M10/Panther hiányzik a történelmi csatákból. Javítják a teszt 3ra.
- "támogató" osztály (ARV pl.) nem kerül be, nagyon kevesen játszanának vele.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A legfontosabb dolog szvsz, amit hirtelen kell javítani, az a lánctalp, mert anélkül nem mozdulsz, ha pirosra lövik(meg persze a motor, de azzal még gurulsz valamennyit). Egyszerû képletek vannak erre, nem kell egybõl tiltott modra, vagy más gyíkságra gondolni. Jó reakcióideje van az embernek, sokkal jobb, mint bármely skuló-újratöltési ideje egy tanknak ebben a játékban.
A következõ történt. T29-el mentem volna hulldownba, minél gyorsabban, de egy KV-1 nem engedett. Küzdöttünk egy darabig, de feladtam, mondom oké, menj, te fark. Ez az egész neki annyira nem tetszett, hogy amikor elindultam balra, belémvert egy lazábbat a valagamba. Azon a napon kb. ez volt a harmadik olyan eset, hogy csapattárs lõ belém, na és ekkor elszakadt a cérna. Ugyebár KV-1, két lövés, három lett belõle, de kilõttem a faszba. Annyira berágtam ezen, hogy ilyet még egyetlenegyszer sem csináltam.
A büdös életben nem lépek ki csatából, azt is megértem, ha valaki tök véletlen belém lõ, olyan is volt már, hogy belémlõttek azért, mert a kezdõ után véletlen elsült a bal egér...Nekem is volt már ilyen, szerencsére nem talált. De ezt egyszerûen akkor és abban a pillanatban nem tudtam megbocsájtani annak a balfasznak. Végül lehoztuk a meccset nélküle is, holott végig ugattak, hogy én vagyok a rütyvedék.
Bevallom, igazuk volt valamilyen szinten. Viszont, ha nem reagálok rá, az a szar engem lõ ki. Ezt meg ugye nem minden csapattárs érzékeli, szóval ez van.
Megtanulni, begyakorolni, á... ez már macera.
Ennek a kurwa játéknak tényleg a játékos állomány lesz a halála.
Megoldás 1: nagyobb tankkal vagy, be állsz mögé hogy ne tudjon visszajönni a sarokról és szétlövik.
Megoldás 2. ha lassú tankkal vagy akkor miután kiment nyitott helyre, lelövöd a láncát és szétlövik.
Megoldás 3: szétlövöd a csövét. Akkor már ugrik a csata elején a javítója, különben nem talál el semmit.
A lehetõ legbutább megoldás amit csináltál.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Túlnyomóan arty-t használó player páncélvadászban hátúl recskázik a szokott helyén.Minket lefulloznak támogatottság hiányában olyan helyen amit TD-vel símán be lehet lõnni.Neki sikerûl 4-et kiszednie mire észreveszik a pálya sarkában,minket lenooboz mindenkit,erre beírom neki hogy fasza csávó vagy de a 4 killt akkor kellett volna csinálni mikor még értelme lett volna nem mikor már egymaga van 10 ellen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
már a kezdetek óta így csinálom
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy apró trükk, amire én régebben azt hittem hogy termtermészetes, de kiderült hogy kicsit sem - minden tankon ugyanoda kell elhelyezni a csomagokat...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
es honnan tudod hogy ot nem rakta ki a server???
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
u.i: ha figyelmesen megnezed az ide a forumra felrakott replay-eket ( nevet nem mondok)talalsz koztuk hasonlot, (amikor loves pillanataban kulso nezetre valt) ,az is scriptelt parancs es ugyanugy tilos ..... amikor regebben rakerdeztem itt nagy csend volt a valasz ;-)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért azt megjegyezném, hogy nem ártana spoilerbe tenni a képeket, mert piszok sokszor késõn tölt be az oldal, ahonnan keresnék. Most is pár oldalt vissza kellett lapoznom, hogy megköszönjem a segítséget, de állandóan tölt a bizonyos oldal a képek miatt. Ha nekem sikerült még valamikor tavaly, vagy tavalyelõtt megcsinálnom ezt a trükköt, szerintem másnak sem lehet akadály. Ráadásul nekem nincs is rossz netem, de gyanítom, hogy a topic sem bír el ennyi nagyobb képet. Figyeljetek oda legyetek szívesek. Másnak még szarabb lehet, akinek retkebb nete van. Nem tart sokból betenni spoilerbe
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
12:37-nél van a kérdéses eset. OBJ 140-et kell nézni.
szakasz: egy gombot lenyomni semeddig, de ha az váratlanul jön akkor oda már olyan reflex kell mint egy macskának.
Egyébként én nem mondom hogy csalt, csak kérdezem, hogy ez hogy lehetséges. Lehet hogy én vagyok a sügér, neki meg jobbak a reflexei mint Pókembernek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤