World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
A lilák az új pirosak <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Egy példát mondok. Ha T8-al kerülök csatába T10-ek ellen, komolyan próbálom feltartani addig a T10-eket, amíg a sajátjaink aprítanak. Ehhez nem kell valami über-logika, csak szeretnék nyerni, ha már ott vagyok. De ez a buzi és a legtöbb lila nem ezt teszi. Simán végignézi, ahogy a picsámat kettélövik csak azért, hogy õ tovább maradjon életben, vagy a fene tudja miért...Most viccen kívül, ez kell a lilához? Szégyen.

Csak egy okból vártam tõle. Mert mögöttem volt és úgy gondoltam szót lehet érteni vele, érti miért vagyok lassú. Nem értette, inkább elbújt.
Kb. ennyi. Vagy ez valami pro felfogás, amikor minél tovább életben marad, annál jobb a statja?

Miért is várod bármilyen színû is3 tól, hogy TD t védjen...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Apropó Eff, WN8...stb.

Nem egyszer kell rábasznom, de kõkeményen RÁBASZNOM azért, mert abban bízok, hogy a lila játékos valami olyat tesz, ami elvárható lenne.

Oké, lehet úgy is lilázni, hogy én ugye csak mezei zöld vagyok, szóval valami olyat tesz, ami még engem is meglep. Van 11K csatám. Ebbõl a lila arc annyiszor tett ilyet, ahányszor szakaszban mentem vele. Randomban soha nem azt teszi, ami elvárható lenne. Magyarul, ha egyedül lila, akkor egy kula. És ez 90%-ban így van. Golddal lövöldöz, hülyeséget csinál, semmire nem jó, ráadásul ugat is.(ismétlem, ez kb 90%-ban van így, akinek nem inge, nem gatyája).
Értem ezalatt:
Ha én vagyok egy T10-es szar mozgásó TD-vel, akkor elvárható lenne, hogy védje a valagam a T8-as IS-3-al, de nem teszi. A lila. Õ úgy gondolja, hogy azt a meccset csak õ egyedül túl fogja élni és elbújik, mikor kérem, hogy ne tegye, mert nem kell sok és megnyerjük. A kibaszott lila.
Nem élte túl, ez nem kérdés. Ha viszont védi a valagam, még meg is nyerjük a meccset, de hiába kértem. A lilát.

Megnéztem az ominózus playa statisztikáit és rá kellett döbbennem, hogy szinte CSAK amcsi tankokkal játszott, abból is azokkal, ami igencsak stathúzósak(T1, M6, T29, Hellcat...stb).
Sajnos ez csak egy csepp a tengerben, sokan így húzzák a statjaikat, holott egy marék lepkének a szellemi kapacitásával sem érnek fel, LEGALÁBBIS ehhez a játékhoz biztosan nem.
És sajnos erre megy el a drága szabadidõm, hogy ilyen csalókkal játszok egy csapatban.

Megpróbálom, köszi!
Nálam a statisztika mod volt a ludas, illetve az xvm-et is frissíteni kell. Persze más ok is lehet, ez csak egy tipp.
hét közben 2400 effi..

Hétvégén 800...

Kursannyát a sok debilnek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem tudjátok véletlenül, hogy mitõl fagy a játék, amikor csata után visszatöltene a garázsba? Amikor kijött az új patch telepítettem mindent, hibátlanul mûködött, kb. egy hete kezdte néhány csatánként ezt a végtelen fogaskerék pörgetést. Talán a teszt szerver kavar be valamit? <#nemtudom>
Sherman0070
Gyönyörûen megvan döntve de alul kicsit rosszul döntöttnek tûnik a páncél 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#hehe>

patchaou
Most csütörtökig nem lesz gépem, úgyhogy most sajnálom csak igazán, hogy az androidos blitz béta még nem indult el. Androidra sincs semmi értelmes tankos játék, vagy csak én nem találok...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

azért itt látszik milyen is volt a valóságban az IS-8 csuka orra!
patchaou
Én középtájékon szoktam lõni a laposvasat. Elsõ sárgítja az üzemanyagtartályt a második kigyújtja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Esti mese estére soviet fanoknak!

http://russianarms.mybb.ru/viewtopic.php?id=1270

2 lövés a tank bal oldalán frontálisan a sárvezetõnél ha feléd néz. Nem?

hát ezt még én sem hiszem el 😄DD
berakott 2 Patton-t ellenem és mindkettõt megöltem 😄
még 5 kell a boldogságomhoz 😊
patchaou
Azt szerencsére még most is kevesen tudják, hogy a t-59 szembõl olyan könnyen gyújtható mint a német tankok.

ximix
Jó, de ezen ne lepõdjetek meg ennyire😊
A "nerf" 100% hogy lesz mivel minden HD model kap egy új részletesebb hitboxot amit már a napokban láttunk M103, Hellcat,...
Hasonlóan a T-54-hez a tornya szerintem át lesz dolgozva kb ennyi.

Az M103-nál is valaki nerfnek tekintette valaki buffnak, de mikor kiderült a színskálához rendelt számok, szembõl buffnak tekinthetjük nyugodtan.
patchaou
Egy kreditbuffal éni is kiegyeznék 😊

Majd kivárom a HD modellt. Nemtom télleg de benne van a pakliban. Lesz nagy rebalance is.

Én megemelném a kredithozamát duplájára triplájára azt hello! xD Meg az összes 8 as prémét.

patchaou
Nem beszélem a külföldit úgyhogy nem olvasom el. De komolyan mit lehtne még nerfelni a type-on? Így is nagyon ritka már, ha bármelyik tulajdonsága olyan lenne ami nerfelésre sorul, akkor nyilván többet lehetne belõle látni a csatákban.

toocha
<#puszi><#eljen>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

2 sör jöhet még <#finom>
toocha
Dankesör!

Egy kérdés: Hellcat-et nerfelték valamikor, bármikor? Köszi.

Ne vegyétek készpénznek, most olvastam egy másik helyen hogy nem biztos mert fél a WG a játékosok haragjától.

http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/21nhm3/type_59/

Szóval kb 50%! Én nem veszem készpénznek, de kb benne van a pakliban mert ez a profilja a WG nek. Mondjuk kidobja a T54 light prémiumot azt a typeot meg nerfeli kicsit.

patchaou
Ilyenrõl még csak ne is álmodj. Ezzel csökkenne a bevétel...
T-59 nerf??? Hova nerfelnék még azt a szerencsétlen tankot? Kérem vissza a pénzemet... Vagy ha tényleg nerfelik akkor lehesen eladni goldért mint az sp-t.

Löwe mint felderítõ tank 😄

😄
jó tanács:
KURVA agresszíven kell használni, nem sniper tank
még ha be is kapsz egy találatot 8-asoktól te odavágsz 400at majd elbújsz, megint 400at és már alig van hp-ja az enemynek....
aki nem tud oroszul:
patch 0.8.11
teszt 0.9
release 0.9
Ilyesmi lesz mint a T54 torony variálás.

Vagy a tankszintek teljesítmény után nyílnának.
Ne ilyen legyen hogy 1000 csatás vérvörösek ülnek 6-8-as szintû tankokban.Lõtt 10-et abból 4 talált 1 páncélátütés és õ a top tank.Ezekkel nem vagyunk többen csak sûrûbben.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Várható egy type 59 nerf. Most olvastam wotleaksen. LEntebb megtaláljátok, maga storm írta a választ.

http://vk.com/wotleaks

patchaou
Nekem már az is elég lenne, ha csak olyan mértékben lenne stat alapú a mm, hogy egyenlõen ossza el a játékosokat. Legyen 12 paradicsom mindkét oldalon, de ne az legyen hogy az egyik oldalon 3 lila/zöld a top tank míg a másik oldalon 43 winrátás szobanövények vannak a tabella tetején.

toocha
Ha már IS-3. Most vettem meg, és kérdezném ,hogy a GYIK-hoz képest miben változott. Esetleg jó tanácsokat megköszönnék.

IS-3-nak speciel célozgathatja az alját, az pont erõsebb.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

GabeE3e
Mondjuk látva,hogy milyen eredményességgel mûködik csapat módban a rendszerük, én sem merném bevezetni a random csatákra <#eplus2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Sziasztok!

Pár napon belül újra elérhetõ lesz a faq-s oldal, domain címmel adódtak gondok, azt hittem, ha a tárhelyet rendezem, a domaint is hosszabbítják, de ezek szerint csak az elsõ évben jár hozzá ingyen.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Sunsetjoy
Nagyjából igen, piszok soknak és piszkosul akarni kell- ha számukra (értsd a nagyközönség kiszolgálása szempontjából) még elfogadható a változás, akkor TALÁN be is vezetik.
Ha nem, akkor simán elintézik egy "How terrible..." szöveggel 😊

Pl. a skill-based MM kb. 2 havonta elõkerül ezekben e kérdés-válasz infókban. És mindig az a válasz, hogy NEM lesz képesség alapú MM.
Hogy szerintem milyen ötlet ez utóbbi, nem írom le. flamekeltés és értelmetlen szócséplés nem szándékom - plusz egyesek véleményütközés esetén is szoktak fel-le pontozni másokat, függetlenül a hsz hasznosságától.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Volt hogy hatan körbe álltak ,és 5 percig lõttek minden irányból, és így se lõttek ki, csak befoglalták a bázist, vagy lejárt az idõ, franc emlékszik már pontosan,pedig nekem viszonylag késõbb lett meg a Maus.

Ja, a béta alatt, például a Tigris, teljesen használhatatlan volt, valami förmedvény, és ment tier X-be. Most, csak tier IX-ig megy fel, és kimondottan használható, jó tier 7-es nehéz tank lett. Szóval, változnak az idõk, de aki akkoriban is jó játékos volt a szar Tigrissel, (én nem voltam az) az most meg vérprofi.

így van és senki nem sírt .Emlékszem mikor meglett a Maus olyan ritka volt hogy 1 perc azzal telt el ,hogy mindenki nézte meg jött utánam a csapat 90% a azt hitték sebezhettelen 😄. JA és az artyk mindenki sír most akkor amire ránéztek meghalt nem volt olyan, hogy mellé ha benne volt a tankod a sebzés rátájába akkor meghaltál.
Sherman0070
Akkor én még sajna nem játszottam 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hm. Két tierrel feljebb? Épp a napokban beszéltünk errõl, a régi szép idõk, amikor a Panzer IV-vel Is4-re kellet lõni, ami igaz akkor még tier9-es volt, de tök mindegy. Na, az milyen volt? Ez ahhoz képes Hawai. Tier 6-osként tier 10-esek között menni?
Vagy amikor egyik oldalon a legnagyobb tank Tiger 2-volt, a másikon meg vagy két Maus! És lehoztuk a meccset...fú, durva kaszabolás volt, és gold ammo se volt, és ez nagyon régen volt.

Hmm ezer éve nem voltam, most van történelmi csata, vagy az majd kövi patch? (bocs lusta voltam utánanézni)
Sherman0070
Akkor legalább az mm legyen normális. Az annyira tetszik amikor napi párszor a saját tierembe tesz mert ott kb. bárki tud bizonyítani ( mármint aki tud játszani) de neeeeem túl OP ha mindenki azonos tierben van inkább tegyük 2 tierrel magasabb tankokhoz mert azt élvezni fogja.

Azon felül a mostani szerverekkel is van gond, azt ugyan várhatod hogy külön csinálnak egyet. De értem én a gondolat mentet, a eff. szerinti MM ötlete egyidõs majdnem a játékkal, és azóta mondják a fejlesztõk, hogy ilyen nem lesz.

Szerintem célozhat oda, és akkor mi van? Ugyanúgy annyi az esélye, hogy betalál, mintha a tank közepébe csapna. Szerintem semmivel nem lesz jobb a célzása. Ha meg valaki tényleg folyamatosan és megszakítás nélkül használja a jobb gombot lövés elõtt, hát...Az magára vessen ezek után is. Semmivel nem lesz jobb a találati arány.