World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Ja nézek videókat próbálok tanulni. Megnézem a tankok gyenge pontjait is próbálom ott lõni õket. Tanulom a játékot 😊

patchaou
Ez már ki lett tárgyalva párszor. Aki kiáll a körbõl amikor esélye sincs belelõni abba az egy-két életben maradtba az a saját xp-jét bukja csak azért hogy pár vadidegennek akik amúgy simán leszarják több xp-je legyen...
Nekem is ment már el ezen rengeteg topgunom stb... Úgyhogy magasról leszarom mit ragelnek, azzal nekem nem jön be +xp ha kergetem a semmit...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem
Megint egy konteó...<#nevetes1>
Azért azt tudomásul kéne venni, a nagy "kurwawg-zés közben, hogy az a játékosállomány aki szereti ezt a játékot, és játszik vele, ennyit tud, és ilyen színvonalon képes játszani. Korlátozni az átlagos és rossz játékosokat néhány magát oly nagyon "pro"-nak tartó játékos kedvéért, azért az agyfasz kategóriába tartozik, soha nem is fogják,értelemszerûen. Épeszû ember, 15-éves életkor fölött nem is gondolhat komolyan, gondolj már bele, te mit éreznél, ha bármelyik játékból kitiltanának, mert: "nem vagy elég jó"...ez nonszensz...
Ez egy multis játék, az játszik vele aki akar. Aki meg nem bírja ezt elviselni, ne multizzon...<#nevetes1>
Legyél ügyesebb, gyorsabb hogy a sok "capnoob" ne tudja elfoglalni.

Jó tanács: idõt vesztesz, ha megállás nélkül spammeled a "nocapkillalstopcapnoobs" címû mondókádat...

Pont ugyanannyi idõd van megölni a maradékot, mint a foglalóknak foglalni.

Szerintem korrekt. <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De full hp-s tankok voltak még hátra.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nagyon sírás szaga van ennek....<#vigyor>Igaz lehet találkozni statpadderekkel is, de azért a lila játékosok az esetek 90%-ban egyedül is eldöntik a csatát, ne kezdjük már megint ezt a: "Aki nálam rosszabb az
noob gyökér, aki meg jobb, statpedder f*sz" ökörségeket..
Egyébként meg ha megszerzed ezt a "pattongyilok" medált akkor mi van ? Úgy hajtasz érte, mintha az életed múlna rajta...<#nevetes1>
patchaou
És miért kéne csatlakozni a 10 hiénához, hogy leszedjék a maradék két ellenfél 124 hp-ját hogy ha esély sincs belelõlõni egyik szerencsétlenbe sem?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

jól indul a nap
elsõ csata 1 patton kilõve 😊
igaz kikaptunk, pedig a csapatunk zöld/lila volt az enemy meg full sárga és 90% win chance volt, de leszarom 😄 még 4 patton és FUCK YEAH !!!
Tudod a cap pont fontosabb mint a dmg vagy a kill<#banplz>
Miért kell elfoglalni a bázist amikor 100 milliárd százalék a nyerés? Miért? Születéskor oxigénhiány lépett fel ezeknél a játékosoknál? Tönkre teszik a játékot az ilyen wotorkok. Mind rohadna meg a pokolban!

Bázisfoglalás idejét nerfelni kellene ha 4-en vagy többen vannak a bázison.

angelus1991ster.blogspot.hu

ez a játékszisztéma a legnagyobb probléma ebben a játékban. Az hogy a fél csapat hüjék gyülekezete. Valamit kéne kezdjenek ezzel mert nagyon demoralizáló mikor barmok miatt kikap az ember mert nem tudnak játszani. Vagy legyen egyéni teljesítmény alapján értékelés és ne a csapat gyõzelem számítson mert az nem reális tudást mér. De nyilván Wg stratégia hogy a gyenge de a játékra sokat költõ játékosokat mint élõsködõket a jó teamba berakva játzsatják õket. Pénzes játékosoknak elmenne a kedve a sok veréstõl nyilván bevételcsökkentõ hatást váltana ki. Azért agyhalott játékosokkal megspékelve nem jó ez a játék így.
az a legjobb amikor a lila gyökerek egyedül vannak
(mármint nem szakaszban, mert ugye náluk ez a divat.... 3 lila + full gold ammo azt játszák az agyukat) de amikor egyedül vannak annyit tudnak bénázni 😄
én mindig solo-ban megyek, és nem vagyok lila, de esküszöm ezeknél a sok gold ammos nooboknál már lassan én is jobb leszek mert én egyedül hozom le a meccseket sima lõszerrel míg ezek 3-as platoonban full gold-al 😄
na jó ezt inkább nem részletezem, látszik, hogy hétvége van -.-'

WoT: Nishizumi77

Borsigon kívül mindegyikkel 200-300 csata (kivétel az M60, azt nem kedveltem)

az sg fórum annyira 2014

Az csak mindegyikkel egyet ment. 😊)

És akinek 10es Medekkel volt 3500+-os átlagja (kivétel az Obj140, mert azzal 4k+)? 😊
Sõt, Borsiggal volt 3400-as átlagom. 😊
(A számok DMG-ben értendõk)

az sg fórum annyira 2014

Zegi Norbi HUN
Már kb 1 hónapja nem tudok nyerési szériát csinálni. Standard szopásra állított vele a random. Ha jó vagyok, ha béna vagyok akkor is ki kell kapnom😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

bedy68
kéket írtam 😉

Gördülő kövön nem nő moha

és akinek az 1. is lila volt, meg a 2. is? (pl az én esetemben) akkor mi a teendõ?

az sg fórum annyira 2014

bedy68
Az effy csak egy dolog.
PL. mekkora a farkam? =X vagyok aki vagyok 😛
de ha úgy mérem mint a macskának ( a segge lukátol) 2X na ez az amikor 2 ill. 3 accot húzza valaki, szép kék csak szart se ér 😛 mert csak X

Gördülő kövön nem nő moha

Zegi Norbi HUN
Ne is mond.. Azt hittem felrobbanok...

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

patchaou
Szakaszozással biztosan jobb eredményeket elérni, de nálam a szakasz többnyire arról szól hogy fejlõdni vágyó klántársakra figyelek, elmondom mi miért történik, optimális esetben minek kellene történni, mire számítsanak a térkép alapján, stb.. Szóval magyarázok, elmondom mit kellene, mit nem kellett volna. És bizony egy ilyen szakasszal örül az ember ha úgy tud átadni bármit is, hogy közben még nyer is, a stathúzás csak egy álom marad. Viszont tényleg szakaszoztam már olyanokkal, hogy ha topok voltunk akkor legfeljebb csak akkor kaptunk ki, ha valamibõdületes marhaságot csináltunk. De mint említettem nálam az utóbbi szakasz nagyon ritka.

2k-csatával, még be figyeld a statod. Az a 48% teljesen rendben van még ilyenkor. Sokan hamarabb ismerik meg a játékban az XVM meg a modok használatát, mint a játékét...XD. Te ne ess ebbe a hibába. Nézd végig a meccseidet, nézz son oktatóvideót, tanulj a hibáidból, és ne nézd a statod még vagy 3-4k meccsen keresztül. És így randomban is jóval 50% fölé mehetsz...😉
patchaou
Az 55-ös winrátát szerintem még egyedül is el lehet érni. Nekem csak 53, de még közel a 20k csatához is szépen lassan vánszorog fölfelé. Még úgy is, hogy amikor az elején látomhogy nagy valószínûséggel bukó lesz, akkor szarok a gyõzelemre és csak arra játszom hogy sokat sebezzek, ugyanez a helyzt akkor is amikor kreditet farmolok. A napi duplázós statjavítós elméleted valahogy sántít...

epic...

Ilyenektõl tudnám kettéharapni a monitort..

Azt felejtsd el, hogy T8-tól kevesebb a piros. Nekem az egyik legnagyobb negatív meglepetetés ez volt a játékkal kapcsolatban, amikor kb. 6k-csatával ezelött felértem a "top tierekbe". Pedig akkor még nem is volt "aranyesö". Jelenleg pedig, a kreditboostnak köszönhetöen a T8-10-ben játszó játékosok 70%-a piros. Ugyanúgy mint lent.😊
Ezért Simulacrum-nak igaza van, ez az egyetlen taktika amivel randomban eredményes lehetsz.Aztán meg az elsönek elhulló pirosak és sárgák, csak "coward noob"-ozzák a jó játékost nyugodtan, majd a végén hozza a meccset...XD
Zegi Norbi HUN
Úgy tûnik nem jön össze, fáradt vagyok 😛

Zegi Norbi HUN

http://kepkezelo.com/images/czsnbjdlsahtlrdcjip.jpg[/spolier]

Zegi Norbi HUN
Esküszöm ilyen egyszerûen nem lehet...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/bfjvabb3rz4alxb89owd.jpg http://kepkezelo.com/images/xtlu75z5r9rlmw8xnk7.jpg

Mnemomic
Nekem is még csak kb. 2ezer csatám van, meg nem is vagyok pro, meg valószínûleg nem is leszek. Most "sárga" vagyok kb azt a szintet szoktam hozni de mindig megpróbálok jól játszani. Ha látok jó játékost a csapatomban próbálom követni, hogy mit hogyan csinál. Múltkor egy IS6-al egy lila játékossal Muronovkán együtt voltam a domb tetején és jó volt 😊 Nekem IS-em volt a végén maradt 2hp-nk de még sikerült megölnünk az utolsó ellenfelet és nyerünk. Vagyos leginkább õ én csak védtem a seggét hátulról meg próbltam a töltési ideje alatt védeni. Na tõle lehetett tanulni jó volt 😊

Viszont tényleg vannak olyanok akik zöldek de tier 6-ban Hellcattal arannyal lövöldözik az embert. Pedig ott teljesen felesleges szvsz. Arra is rájöttem ha mindig csak az elsõ 2x-es csatákat játszanám le akkor jobb lenne a statom, mert olyankor a nyerési %-om is jobb még meg a wn7 wn8 értékek is eléggé zöldben szoktak lenni. Viszont nap végére szinte mindig visszamegy sárgába, ami nem mindig rajtam múlik mert tényleg van pár hülye a szerveren. Persze én is érzem, hogy játszhatnék jobban.

A winrate is furcsa dolog mert nekem most 48.3%-os. Nem is látom hogyan lesz ez jobb mert nem játszom se klánban se csapatban és szerintem anélkül nehéz sokkal feljebb vinni.-legalábbis az én szintemen 😊 50% kihozható belõle talán majd nekem. Szerintem egyedül ezt nehéz feljebb vinni kell hozzá egy jó csapat. De mondom én ezt kb 2ezer csata után látom így.

"T8 de leginkabb a felett mar elfogy a sok piroska, legalabbis nincs annyi mint lentebb"

Én úgy látom sajnos, hogy T9-10 ben egyre több van...

Mondjuk annál aki kigrindeli az E100 at, 700 effit és 43% wr t tudott produkálni nem csak a netet, de a villanyt is kikötném.

Az egész utcájában..

Én pont emiatt szedtem le az xvm et.

Nem érdekel az ellen színe, csak a tankokat látom, amit le kell gyõzni.

Lehet egy pirosnak is jó napja, vagy szerencsés lövése, ugyanúgy lehet egy lilának szar napja.

Ami meg a helyezkedést illeti, a legtöbb csatában már az elején látszik, hogy van-e esély nyerni, vagy biztosan szopni fogsz. ( lemmingtrain, a stratégiailag fontos pontok messzire kerülése, afk-k, TD k mellett kempelõ heavyk és scoutok stb.. )

Ilyenkor nyilván egy "tapasztaltabb" játékos sem fog "normálisan" játszani, próbál minél többet kihozni a meccsbõl, kempelve, vagy akár visszafele mozogva akár a kezdõig, hogy átjusson a másik oldalra fedezékben. Sokszor volt, hogy ilyen miatt ugatott a sok profi, és mégis hoztuk a meccset.

Bár ez nálam hangulat függõ. 25 ilyen után valahogy nincs kedvem mentegetni a faszlámák meccsét.

kisokka: Én úgy gondolom és magam is így játszom, hogy ha low tier vagyok egy meccsben, akkor különösen meghúzódom és hátulról pötyögtetek, mert a gyors halálommal tuti nem segítem a csapatom.

Gyuszopapa: A lila játékos azért lila, mert ki tudja használni a csapatát. Csúnyán hangzik mégis ez az igazság. Randomban senkitõl, de tényleg senkitõl, legyen az bármilyen színû játékos nem várható el a segítés és az összejátszás. Ezt csak szakaszban lehet elvárni valakitõl. Ha ebbõl indulunk ki, akkor ha belegondolsz a jó játékos a következõképpen próbálja megnyerni a csatát. Elõször jönnek a piros játékosok. Õk megnyomják a W-t és végigrohannak a pályán. Ezt a jó játékos egy jó pozícióból máris kihasználja és sebezget a felvillanó ellenbõl. Ezután a sárga játékosok kezdik elfoglalni a helyüket és kialakul egy elrendezõdés. Két eshetõség van. Lemmingvonat. Ekkor a jó játékos megpróbál valahol a lemmingvonat szélén és hátulján elhelyezkedni, hogy esetleg tudja sebezni a másik oldalról megkerülni próbáló ellent. Ha esetleg a csapat megfelelõen helyezkedik el, akkor megpróbálja belõni, hogy az ellenfél kiemelkedõ játékosai hol jöhetnek és arra az oldalra, irányba fog menni, mert ha õket kiiktatja nagy esély van a csata megnyerésére, de még mindig háttérben marad. Eljön a végjáték, az õ ideje. Pontosan tudja, hol kell meglõni a tankokat és tudja milyen irányból és úton kerülje meg és milyen sorrendben próbálja levadászni a megmaradt ellent. Ekkor jön elõ és végigszáguldva a pályán megnyeri a csatát jó esetben.
Én úgy gondolom, hogy lehet vitatni ennek a taktikának a létjogosultságát, de szerintem egyértelmû, hogy randomban ez a megfelelõ. Ha majd lesz 10k csatád rájössz, hogy ez mûködik.

Azt én is észrevettem hogy elég sûrûn fasz a csapat.Figyelj ne csak ezt emeld ki.Nem álltalánosítottam nem minden lilára,kékre,zöldre igaz ez vannak tényleg skillesek is de aki csak faszatlankodik hátúl és nem teszi oda magát bizonyos szituációkban annál látom hogy csak így képes statot csinálni.És a csata utáni statellenõrzésnél ki is derül minden.
Sok esetben a Greenscape eggyel lejjebb lévõ hozzászólása is igaz.Statpadding kis szinten pedózva(több ezer csata T18 és hasonló kis tier op jármûben.De 6-7 szint felett elvérzik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezz olyanoktol latod foleg akik kis tierben huztak fel a statjukat ahol tenyleg jo eredmenyeket ertek el. Viszont T8 de leginkabb a felett mar elfogy a sok piroska, legalabbis nincs annyi mint lentebb igy nem tud ugy ervenyesulni. Ezert elbizonytalanodik es hatulrol probalja osztani a sebzest mindegy, hogy milyen tankkal van.
Plusz vannak a vasarolt accok is szep szammal szerintem.
Es lehet egy lilanak is szar napja amikor mindenrol pattog, de ot belovi akarmi, csak hulyek kozze rakja es a sorozatos szopas utan inkabb a sebzesre megy mert elege van, hogy nem kap semmifele tamogatast.
Gondolom nem kell hozza lilanak lenni, hogy tudjatok mirol beszelek mert mindenkivel elofordul az ilyen "veletlen" elfelejtek jatszani szeria.
Plusz a nem lilak nem erzik milyen egyeduli lilanak lenni a csapatban. Az artyk elsoszamu celpontja vagy es ha az elejen felspottoljak tuti mindenki a lilat lovi.
Ezert van, hogy harmas lila platoonban szeretnek menni mert akkor megoszlik az ellenfel figyelme a 3 lila kozott.
A lilak elete sem olyan egyszeru mint amilyennek latszik <#szomoru2>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

"Nem egyszer azt látom hogy a "Jó" elnevezésû játékos végigrecskázza hátúl a játékot tisztes távólból hogy nehogy felspottolódjon még véletlen sem"

Ez azért van, mert a legtöbb öreg rókának már a töke tele van vele, hogy ha megpróbál aktív/agresszív játékstílusban játszani, fél pillanat alatt megöleti a degenerált csapata. Jobb esetben csak nem segítenek, rosszabban még akadályoznak is. Az esetek elenyészõ hányadában van melletted olyan csapat, amivel normális csapatjátékot lehetne folytatni.
Csak a kép miatt tûnik annak. Függõlegeshez képest 50°-os döntöttsége van (vízszinthez képest -40°) ugyanannyi mint a KT homlokpáncélja. És 120 mm vastag. Az '50-es évek közepén ez még mindig nem rossz, a hadrendben lévõk közül amik át tudták ütni azok a brit és amerikai 120 mm-esek (M58 és L1) és a brit 105 mm L7. Szóval 1965-ig nem sok minden összesen talán 1000 harckocsi.
Illetve elvileg bármelyik HEAT. Feltéve ha mûködésbe lép a gyújtója. Ekkoriban még mindig a piezo elektromos gyújtást használták a HEAT lövedékekben amit az erõsen döntött páncélzat nem biztos hogy elmûködtet, ez a 35-40° pont a határeset.

A páncélzata összességében nem rossz, nem emiatt volt ócska az egész 26x/73x sorozat.
popey8
Van egy razeres kódom új regre. Ha vkinek kell írjon privit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sajnos egyet kell értenem kisokka-val.Lehet engem lenézni mert csak 2600 csatám van de már sokat találkoztam olyan statisztikailag pro játékosokkal akik a valóságban mégsem olyan jók.
Nem egyszer azt látom hogy a "Jó" elnevezésû játékos végigrecskázza hátúl a játékot tisztes távólból hogy nehogy felspottolódjon még véletlen sem.Az még hagyján hogy a statját védi de még a fraggeket is pofátlanúl ellopja.Nem beszélve arról hogy vereség esetén mikor olyan szituációba kerül kibaszott könnyen lenyomják mint vak a poharat,szinte nem esik nehezére az ellenségnek.Továbbá szokásom az hogy csata végén szúrópróba szerüen ránézek a statjára,mivel játszik milyen eredménnyel stb.Hát higyétek el láttam már meglepetéseket némelyiknél annyira látszik hogy szinte csak OP tankokkal és TD-kel játszik,de amihez kellene egy kis ügyesség ott egy nagy nulla.
Ugyanez van ha az ellenfélnél játszik,kb. 90%-uk gold-al lövöldöz mindenre és mindenkire és kizáróan OP jármûben tartózkodik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

vmi gaz van a vga drivereddel sztem , nalam nem csinalja.... nem ati kartyad van???

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Tesztel valaki? Hogy lehet beállítani a tankoknak a textúráját? csak azt külön?
Amúgy így fog kijönni a pach? mert ez így eléggé rossz. a laggocskák megmaradtak. az FPS ingadozás is, meg amikor sniper módot vált az ember.
az ojb430 lánctalpa krómozott, a francia tankoké meg tiszta fekete meg a briteké is. olyan éles kontraszt van a lánctalp meg a tank színe között.
Ha a tank eltávolodik tõlem, akkor olyan mintha papírból lennének összerakva. persze low grafikán. <#zavart1>
hali probald meg ezt a modpackot es mindent megold helyetted :-) OMC modpack
,kivalogathatod ami tetszik es felrakja .... valaszd a clean installt ( tiszta telepites)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Komolyan mondtam ám, hogy szakaszban nyomtam olyan lilákkal, akik tényleg lilák is voltak. Olyanokat tanultam tõlük, hogy a mai napig jegyzem és tudom miket csináltak akkor. Sõt, kékektõl, vagy zöldektõl is tudtam meg egyet, s mást(természetesen nem akarok neveket említeni, de az illetõk tudják kivel mentem már szakaszban és kivel nem, ezúton köszönöm nekik 😊 )

De ezek az idegenek, vagy ahogy te hívod, "statpadderek", kiakasztanak. Semmit nem tudnak a játékról, átülnek egy másik tankba és egyszerûen végünk van.

Skacok,van valami helyes sorrend a módok feltelepítésére,hogy mi után mit kell feltenni?
Az a lila aki sokat szövegel, azt csak a statpadder tankok, és a gold ammo tette azzá, vagyis csak átmaszkolta magát. Sajnos az utóbbi idõben elég sok ilyet láni. A valódi lila játékos, jellemzõen nem játszik együtt a csapattal,és nem is kommunikál,(persze kivétel ha a szituáció úgy hozza, de ez jellemzõen a csata vége felé van), viszont alkalmazkodik a kialakult szituációkhoz, és ahol probléma van azt egyedül is megoldja. Sajnos ez egy kihalófélben lévõ játékosfajta manapság.
Lehetséges. Sõt, biztos. Viszont túl sokszor futok össze ilyen mezei balfasszal, akire abszolút nem lehet számítani és lilák a statjai. Kezdem unni. Már régóta ott tartok, hogy egy zöldnek, vagy inkább egy kéknek sokkal jobban örülök, ha mellettem van, mint egy lila. Azért ez nálam jelent valamit.

Ha ennyit csinál csak soha nem lesz lila.

Valószínûleg egy mezei balfasszal futottál össze.

Öregem, ez nem vicc. Azt hiszed hülyeség? Nézz meg pár kirívóan jó lilát és rájössz mirõl beszélek.