World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Poi, a top of the tech-tree -re gondolsz ? (tier8-10 ,-30%)

ha igen, sajnos csak sejtelmes tippek vannak, az EU-re mindig az utolsó pillanatban kerül ki, és nem egyezik meg a többi szeróval.

Na szerinted milyet?
Minden rendben vagy agyilag? 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagyon sokszor találkozok ilyenekkel, még a saját tierbeli ellenfelét se képes lenyomni, aki elvileg egy rosszabb tankkal nyomul. Sajnos nagyon elszaporodtak ezek a statpadderek és igencsak félreinformál, ha egy ilyenben akarok bízni.

pointer4
Új Big and Heavyrõl van valami infó ?
XD
szerintem csak ki kell várni és le lesz
Kicsirigo
Lekéne csapni a banhammerrel.

Én a többieket nem is láttam mozogni, én is álltam, nyomtam a gázt, és 50m-eket "elõreteleportáltam"...,XD
Mondjuk vicces ahogy mindenki össze-vissza megy meg szidja a WG-t 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Fasza. Öcsémmel 11-3-as nyerõ szériában vagyunk, erre...
Akkor várunk.
Nem kicsit.

Melyik órát ??? Amelyiket eltöltöttél azzal, hogy ezt az egy hozzászólást megtaláld ???<#vigyor>
Kösz megspóroltál nekem 1 órát. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Minden lehet, de ez még jóval az elõtt volt, hogy beírtátok volna hogy lag van a szerveren. Meg, én mondom, nálam utána se volt, és nem csak nálam, egy fél órája, a csapat egyik fele beírta ,hogy lag lag, a másik fele meg hülyézte õket hogy nem is igaz, náluk nincs.

2-es szerver is laggol ?
Csak nekem van masszív játszhatatlan laggom?

De vicces, mert közben az ellen kényelmesen ledarál.
999
laggolt valószínûleg, õ annyit látott h egyhelyben áll.. Gondolom nyomogatott mindent..

Egyébként játszhahtatlan mindkét szerver folyamatosan 5-800 pinggekkel... GG laggaming.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De a pálya szélén volt a csávó, és folyamatosan megpróbált át menni a piros csíkon és közben lõtt. Ez inkább bot lesz szerintem. Bár tök mindegy, mert írtam is chat-en hogy bot, de se õ nem reagált, se a többi csapattárs, észre se vették szerintem mi van.

patchaou
Lagnál simán kilõhet... Ja ha már piros csík, nálam valamelyik grafika butító mod kivette a piros vonalat, ért is ez miatt párszor meglepi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nálam lag most se volt, nem tudom a szerver szempontjából jó helyen lakom. De a játékosok olyan elképesztõek voltak, hogy mára elég volt. Volt igazi bot is. ez biztos nem ember, aki a pálya szélén, a piros csíknak menyi neki fejjel, és lõ ki a pályáról. Ez biztos bot. Legalábbis remélem hogy nem ember.

Mi ez az elképesztõ lagg??

Hihetetlen..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Van aki úgy szeretne javítani a statján, hogy legjobb tudása szerint játszik, míg vannak azok akik úgy hogy hellcattel pumpálják a goldot még a négyes tankokba is...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pont te fikazod a lilakat aki eladna az anyjat is csakhogy az lehessen. Itt sirdogalsz mindigy, hogy 1 pontot esett a wn8-ad es mar csak kek lettel. Meg az xvm ertekeket is at akatrad varialni a multkor, hogy legalabb te lasd lilanak magad. Idd le magad inkabb ahogy szoktad. A kocsmaban az alkoholistak kozott unicum vagy. <#nyes>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Van egy razeres kódom új reghez. Ha vkinek kell írjon privit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
A zseniális Wargamingnél,úgy csinálnak karbantartást,hogy le sem állítják a szervereket.<#taps>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Zegi Norbi HUN
jah...

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
mindenkinek 999 a pingje

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
A wot szerók belagoltak

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Most eszembe jutottak a régi szép idõk, amikor fontosabb csata elõtt klánkasszából lett kiosztva a gold lõszerre 😊

Azt szoktam, hogy változtatok leszedem és elindítok egy replayt, hogy lássam mit csináltam. Ha véletlen elkúrok valamit, nem kell bent pocolnom egy meccsben végig.

patchaou
Lehet hogy abba is bele kellene fognom, az a klán ahol vagyok egy jó ideig még biztosan nem fog termelni aranyat.

Ha wn8-ra írod át akkor a wn8 értéket mutatja, ha wn-re akkor a wn6-ot. Dönts el neked melyik a szimpatikusabb.

Sherman0070
Ment a plusz de akkor most azt is hallottam hogy sime wn vagy wn 8 legyen? most a kettõ válasz összezavart<#szomoru1>

hehe, én meg ESL 1v1-ben szedtem meg magam rendesen arannyal 😊
Az e-mail címet meglehet valahogyan változtatni a játékban?
stoppos leírta: a Loading, a Players Panel 2 és a Tab fülön alul van a Right vehicle name text format és a Left vehicle name text format. ezekben kell megkeresni az c:xvm8 és a wn8 részt és átírni sima wn-re.

Vazz...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezeket: {{c:xwn8}} erre {{c:wn8}}
meg
Ezeket: {{xwn8}} erre {{wn8}}

Sherman0070
De még mindig nemtom mit kéne átírni ahhoz hogy 4 számjegyû legyen xddd

A Loading fül a csata betöltés alatt látható táblázat.

A Tab fül az amikor lenyomod a Tab-ot.

A Players Panel 2 meg az, amikor a csata közben látod a két sarokban a neveket.

patchaou
Ja, bár szerintem 1v1-ben sok játékossal szemben alulmaradnék. Nem igazán az az erõsségem. Inkább megkeresem a csatában azokat a pozíciókat, ahonnan a legtöbbet tudok ártani az ellennek.

Na hajrá <#hehe> Mi a fõdíj?

Csak logikusan. Loading-töltõképernyõ, Tab- ha megnyomod a tabot, Players panel2-az oldalsó panelek csata közben. c:wvn8 a szín, xvn8 a szám. Lecseréled, örülsz. 😊

igazán lehetne egyszer rendezni egy SG 1v1-et....
úgy sem indulnánk rajta 500-an szóval hamar le lehetne rendezni 😄
Sherman0070
és azok melyik fülecskébe vannak? 😄

Tegnap talalkoztam egy jatekossal akinek uberlila volt a w8-a vagy mit mutat most az xvm. Uj account volt 64 csataval es 0,00 felderitett ellenseggel. Ennek mi ertelme van ? Rendben hogy az ember neha campel de csak azert hogy jo legyen a stat....
patchaou
Na hajrá, SG 1v1 csak streamelje valaki, vagy tegye fel youtube-ra mert csütörtökig a wot nálam kilõve 😊

XVN, nem xvm...

Sherman0070
Minden xvm-et WN-re? Vagy hogy érted hogy írjam át? Csak 1 XVM-et látok