World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
ez nem wot kliens macre, ez csak egy fordító program amivel a windows API-kat lefordítja UNIX-hoz (POSIX-ra) természetesen ez teljesítmény romláshoz vezet. akkor miért ne futtassak inkább natívan egy windowst ami 100%-osan ki tudja a gépem hazsnálni

Hát így már mindent értek...

elfelejtettem írni, 19:20kor kezdõdik 😊

http://www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

fecska
Hajlandó vagyok mindenre. elkezdtem béta után kitoltam kv-ig kilõttem az összes artyt (beleértve a csapattársakat) rzután ki lettem bannova, letöröltem most kezdtem el normálisabban játszani, de nincs idõm új accot kezdeni. ezért annyi amennyi. amúgy meg nem arra hajtok h ott virítson vaami szép szín az xvm-ben, hanem hogy élvezzem a játékot

Antimat
Nálam nem megy.

cyka blyat

Eszed alapján téged se vezérigazgatónak képzelünk itt el.

Téged kérdeztelek, de igazából tök mindegy. Nagyon szeretjük az olyan játékosokat, akik elég rosszul csinálják, de legalább felháborodnak, és nem hajlandóak tanulni, fejlõdni, tanácsot elfogadni stb.

Magyar ESL 7on7 Nagydöntõ stream a DTQ-val (ex Team WD):

http://www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

fecska
kérdezd meg pl Mijkit mert én akármit mondok elõjön egy szarrágó és kiforgatja a szavaim...

Miért hogyan használod az acc-od? Meséld el.

fecska
ja hogy én vagyok a hülye hogy bootcamphez nem cserélem le rögtön a billem

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
zárt képernyõrõl 3 mp csinálni egy képet, böngészõben megnyitom imgur-t már 7 mp. feltöltöm 15 mp. kimásolom a BB-t ide beírok egy szöveget rányomok h küldés 25 mp, és indul is a csata. csináld meg ezt úgy h megkeresed a gépen

ximix
Ja hogy én vagyok a hülye, mert Mac billt használok Windowshoz .

Amúgy tessék Mac WoT
Nekem speciel gyorsabb lenne mert itt van mindig a teló az asztal mellett <#bee1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Játszhatatlan. De legalább kipróbálhattam az F7-es poént <#hehe>
Csak azt kell írni, hogy nyomják meg az F7-et az új Minimap-hez, persze angolul, garantáltan gurulok a röhögéstõl ilyenkor <#nevetes1>

fecska
Te is kurva kemény vagy amúgy.. itt szapuljátok h ilyen lila meg olyan lila azt azt se tudod mire meg hogyan használom ezt az accom rögtön be kell szólni.. Tudom te nagyon sokat elértél már az életben, pl wotban van 1800 WN-ed muhahahaha

Szerintem maradj csendben, ne járasd már le magad még jobban! XD
Végülis JÓVAL nehezebb, mint a telefont elõkeresni, csinálni 1 nem túl emosódott képet és felvarázsolni a gépre.<#banplz>
fecska
lockscreenrõl 3 mp alatt fényképezek neked...

Hát a statot nézve az sincs.

Sherman0070
Hát összeszarom magamat. Most mi van a játékkal hogy 400 as ping folyamatosan? Ezek az agyalágyultak karbantartást csinálnak miközben fut a szeró?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

GabeE3e
Ja,mert az gyorsabb ,hogy lefényképezi telefonnal😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Pont ezzel fog valaki szarakodni játék közben. /clap

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

fecska
http://www.youtube.com/watch?v=SZÜLJÉLMÁRNEKEMMACREEGYKIBASZOTTWOTKLIENSET

Sherman0070
2000 ft-ért már vehetsz olyan billentyûzetet ami felvan szerelve kb. minden gombbal 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

fecska
nem akarsz véletlenül a könyvelõm lenni? olyan jól gazdálkodsz a pénzemmel...

ximix
Sherman0070
Összefogja magát szarni a játék...

Sherman0070
Vegyél rendes klaviatúrát 😉

megint lag..lag...lag. Mi lesz itt ha a HD miatt többszörös adatmennyiség fog cserélödni?
A játékban F7 lenyomására csinál egy Printet.

GabeE3e
fényképezd már le a billentyûzeted légyszíves,úgyis szeretsz fényképezgetni.

Antimat
jó, most egy darabig el lehetett lenni, de már megint térdig ér a lag.

cyka blyat

Mik ezek a 200-400-as pingek? Más is tapasztal ilyet? 13-90-el nem szerencsés az ilyen csata...

fecska
Na ha annyira kemény vagy mutasd meg rajta a prntscr gombot.. én meg esküszöm leszoplak

Sherman0070
mi az hogy húdeszuperjó? most te számológéprõl vagy hogy nem bírja el a géped a print screent?

Sherman0070
xDDDD

Ha már lilák: most mentem egy kört Pearl Riveren, T-34-1-gyel. Szépen lefolyt a csata, semmi extra, semmi emlékezetes, de 1200 sebzés meg 2 kill kijött, szóval nem is mondom hogy rossz kör. Mikor már csak egy bujkáló KV-1S-e maradt az ellenfélnek, testületileg beálltunk foglalni, mikor az egyik T29-ünk, méghozzá UNICÁ-s se szó, se beszéd leidiótázik. Megérdeklõdöm tõle, hogy mégis mi a problémája, közli hogy én nem csináltam semmit, majd csupa nagy betûvel megismétli SEMMIT. Mostanáig nem tudom mi a frász baja volt, még csak nem is találkoztunk meccs közben, a map két ellentétes oldalán nyomtuk végig a csatát😄
fecska
Faszt kell amúgy itt keménykedni nincs rajta printscreen nem olyan hú de szuperjó mint a tied... Meg tudsz bocsáltani ó nagyuram?...
Nyomik...

j0nNyKa
😊)
egyébként még ha el is hinném, hogy "nem mûködik a print screen", fraps vagy radeonpro vagy akármi más tud csinálni képet, és azokkal még nem is kell buzerálni beillesztgetésekkel 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

GabeE3e
még szerencse,hogy WASD van rajta.

Van, akinek nem mûködik a Print Screen <#hehe>

fecska
😉

+1

XD
j0nNyKa

fecska
Wtfaaaaaak 😄

j0nNyKa
bannert olvass légyszives.

Három Himmelsdorf után három Ruinsberg...WTF?
Egyébként az összecsapás módot kivették volna? Már majd' másfél hete nem tett be olyanba.