World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is. Minden TD kapja meg szinttõl függetlenül az elérhetõ legjobb ágyúnak a pz2 top lövegét. Persze ezeknél ne 300-at lõjjön, hanem csak 5-t percenként és a 11 dmg-et is le kell venni a harmadára.... Sõt a medeknek továbbra sincs semmi esélyük a hihetetlenül op "nem tornyos" td-k ellen, így a medeknek csökkentsék le a töltésidejüket 5 secrõl 2-re, valamint a 3-500 dmg-et pedig tolják fel 1000-re. Az átütésük pedig legyen minimum 450, goldal ennek a 20x-osa. Legyenek láthatatlanok és a mostani páncélzatuk sem elég, legyenek ezentúl teljesen átlõhetetlenek. Jah és a td-knek legyen max 10 hp-juk ami ha mozdulatlanok, akkor másodpercenként csökkenjen 1-el... Jah és a medeknek regenerálódjon a hp-juk is fél pillanat alatt 100%-ra...

JeffDunham
Tetszett. Jól összefoglaltad.

Pár dolgot tettem volna még bele. A két csillagrombolót kiemelve. Brit és német 10-es TD. A két nagy op szörnyeteget. Tudom hogy parasztvakítás, de egy új játékost ez a két nagyot ütõ tank érdekli szerintem a legjobban.

Továbbá. Én megemlítettem volna még a táras T57-et. Ami brutálisan op, fõleg randomban. Nem kell magyaráznom miért.

Még egy utolsó. A brit tankoknál kiemeltem volna hogy hiába az átlaghoz képest gyengébb tankok, de az ágyúcsövük lelövik még a légy f@száról is pattanást. Még a szuper pontos németekéhez képest is jobb. A játék "sniperesei".

Elég sok tapasztalatom van a játékkal, ezért is tetszett a bemutató, mert nagyjából én is így látom a dolgokat. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Legközelebb ne akkor írj be ilyet amikor aludni megyek mert lemaradok a reakciókról 😊)
A WT E-100 -at nem lehet ugy hasznalni mint egy sima TD...A TD nek camo kellene legalabb 10 camo ertek...nem 0.2...Es szerintem nem opk a tdk egyaltalan....Most vettem egy 13 90 et es egymagam megettem prohorovkan 1 jgpanther II-t es egy Borsigot ...A jatek szerintem most eleg kiegyensulyozott ...csak mostanaban nem tudom mivan de az artyk megint egyre jobbak (en rajtuk nerfelnek meg egy kicsit sebzes ugyileg, legalabb azert ne 1 lovesezhessenek majdnem minden tankot ).
ximix
Kis tanker nagy szerszámmal jár, de az se baj ha többel 😊
(hmm vajon a WG honnan tudja a szerszámom méretét )
Azon a véleményen vagyok, hogy ezt a camper stílust jó lenne valahogy büntetni, legyenek akkor a TD-k gyengébbek a többi tanknál!
JeffDunham
Amikor nincsenek szavak...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Udv!
Elso sorban ehhez a" WT-op" hez szolnek hozza...Nekem van WT E-100-am es en egyaltalan nem talalom OP nek ...soot .
El is mondom hogy miert , nyilt mapon a nulla camo erteke miatt szinte halott nagyon nagyon bekell menni vele a sarokba hogy ne lassanak, a masik fele hogy minden belovi de az alap(neha pattan a frontja ha a noobok azt lovik) , a harmadik dolog hogy hiaba van atutese en nagyon sokszor pattogok vele , es melle is lovok , mert sajnos allandoan gun-t lonek kb minden masodik loves. Es a masik a hatalmas toltesi idoo...azalatt siman megesznek...En voltam mar IS-7 el 1v1 be WT vel...igaz nem lila jatekos volt a WT de siman kiszedtem kicsit bedontogetve az is-7 et lepattogott vagy melle lott a WT 3 x es ezutan halott is volt... 😄 !
Udv:RED_MAN20
Azért mert meddel nem tudtad szembõl belõni még nem érdemel atomnerfet. Mókás faszi vagy azért R3nton😄 Ez volt a hétvégi poén?:"D Mellesleg ha 600-ra tetettnéd az avg sebzését akkor egy lassú "meggymagköpködõ" lenne a medeknek, (ígyis biztos néha áldozat) Bezzeg a t62A meg object szarok állvahagyják a wz131-emet is.
Én nem tudom te hogy játszol vele akkor, de elég bénán 😄

Nekem van sima E-100-asom, elég durva dolgokat bír ki beforgatva. Arany lõszerrel se nagyon lõnek be. Elég sok lehetséges sebzést szoktam vele begyûjteni. Az egyik legjobban páncélozott heavy a játékban. És a TD változata, pedig gyakorlatilag ugyanaz.
Megragadnám a lehetõséget az önreklámra. Elkészült az Elsõ Lépések videósorozatom második része, amiben a játékban található 7 nemzetrõl van szó. A videó meglehetõsen rövid és tömör, elsõsorban általános dolgokról van szó benne, ezért olyan kezdõbb játékosoknak ajánlanám, akik most ismerkednek a játékkal és nem tudnak dönteni egy-egy nemzet között.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

rég nem mentem az obj704 el. Mit csináltak ezzel olyan lassan mozog mint egy Tehén? Folyamatosan állítgatják ezeket a tankokat, régen elég fürge volt.
Camo bonus? Melyiknél?

Na majd amikor megveszed és a 2-3-4 arty CSAK téged lõ(nem az E-100-at, vagy a Masu-t, CSAK a JE-100-at), akkor majd meglátod milyen fasza gép <#hehe>

Egyébként funnak jó, én csípem, az ilyesmiket meg nehogy elhidd, hogy camo...A pálya másik végérõl kivillan, azonnal kapod is az ívet. Sajnos ez benne van. Ha meg nincs valaki, aki védje a hátsód, de egy med megkerül, véged van.

Milyen armor? A T10 aranyesõben? Még forgatva is áthugyozza mindenki a felépítményét, a hasát meg T8 tankok lövik ripityára röhögve.
Ja csak éppenséggel olyan armorja van, ha minimálisan be van forgatva még véletlenül se lehet átlõni. Meg ez az 1100as alfa nagyon nagy szerintem. Én az összesnek 750-ben maximalizálnám. Igazából még az is sok. 600 körüli lenne a normális.
DPM és alfa nerf a JP E-100-nak? Megint hoztad a formádat, gratulálok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az FV és a WT megérdemli a nerfet, szerintem ez nem, méghozzá azért nem mert az AP-ja azért tud pattanni, lassan is fordul, nagyon nagy is, rossz a camoja, szóval én meddel sosem tartok tõle. Az FV ugye arannyal biztosan sebez bárhol talál el, forog a tornya is és a camoja is jobb, a WT-rõl meg nem is írok semmit az egyértelmûen OP.

Abszolút egyetértek, múltkori tesztkor csak simán vettem bele 100-as legényeket, most viszont a JT 3 skilleseit raktam bele. Ég és föld a különbség sajnos, ezért nem lesz élesen meg, mert a JT-t imádom és a legényeket nem veszem ki belõle az biztos.

Remélhetõleg elõbb-utóbb (inkább elõbb) ez is és az angol is megkapja a jól m)egérdemelt nerfjét (alfa nerfre és DPM nerfre is szükség lenne, mint a többi!!! De már a camo bonus elvétele is jöhetne!
A legjobb választás! De azt kéne meggondolnod, hogy mennyit játszol. Ha napi szinten, akkor az acc a jó megoldás, ha hébe-hóba akkor meg a vas.
<#vigyor><#eljen>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

E-25+prém acc jó? 8. nem hiszem hogy telne.

Ha sokat játszol prém acc, ha nem akkor prém tank.
Jó gép, feltéve hogy van alatta egy legalább minimálisan használható csapat, ami ugye egyáltalán nem evidencia, sõt...
fecska
Köszönöm szépen ha újraindítom a gépet ( a következõ hónapban😄 ) meglátjuk mûködik e
egyesek meg példát vehetnének hogyan is lehet értelmesen segíteni és nem csak a szarrágást, és a másik baszogatását. mindenki elõbb nézzen magába, ha nekik kéne segítség akkor hogyan szeretnének segítséget kapni, így, vagy úgy ahogy elõször reagált mindenki....

Sherman0070
Szerintem Prém acc. Ja és kezd el a német forgótornyosokat mert szerintem jófélék 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Kell a minimap a körrel és a négyzettel.
Úgy kell manõverezned és figyelned a minimapot, hogy az ellenség lehetõleg csak körön túl a négyzeten belül forduljon elõ így az sem baj ha puszta közepén vagy,de ha piros ikon közeledik a körhöz akkor curikk hátra.

Nemrég kezdtem a játékot, melyik jövedelmezõbb hosszú távon
Prém tank (8 szint)
vagy
Prém account

Kettõ együtt nem megy. 😊
Azt a betyár mindenit! Gondoltam kipróbálom teszten a két nagyot ütõ 10-es TD-t. Meg kell mondjam eddig nagyon lenéztem a JPZE100-at, de ezután a kör után nagyon erõsen elgondolkodtam a megvételén.
Megmondom õszintén gold lõszer ide vagy oda, de nekem jobban tetszik mint az FV ezen pár kör alapján, amit mentem vele. A JT-t tuti nem adom el, viszont akkor valahonnan legénység is kellene majd hozzá...

Akhi
Account eladó érdeklõdni pm

ximix
Régen használtam én is egy progit ami a billentyûzetet gomb kiosztását lehetett átszabni, de azt csak egyszer kellet használni a módosításkor utána már nem a rendszerleíróban módosította a gomb funkcióját.

http://pcworld.hu/hardver/a-klaviatura-titkai-idomitsunk-billentyuzetet-20100326.html

http://www.randyrants.com/sharpkeys/

http://forums.cnet.com/7723-7592_102-12112/how-do-i-print-screen-on-a-pc-with-a-mac-keyboard/

http://www.youtube.com/watch?v=WF2PysncLQA&feature=youtu.be&t=4m9s
mijki
Ismerem a perverz kis gondolataidat, onnan jött az ötlet<#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Lunki88
Ba-dum-tish!
505thZajcev[PT]
Noket irtam, de fura hogyha nore gondolsz akkor neked Serb jut az eszedbe <#eplus2>

Sherman0070
Ezt a Nashornt hogy kell használi? Mert nincs: camoja, lassú, papír, kevés a hp-ja.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

mijki
SerB nem számít nõnek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Rosszabb lenne ha egy vérvörös KV-5 platoon lett volna veled egy csapatban.

fecska
Best Answer: "Agreed - I use the Win7 SnipTool too, and hence didn''t need PrntScrn so much there. I put SnipTool on my Win7 taskbar so it was always available.

I would boot into WindowsXP and download Applekeys2 there, and then install it there."

Megint ott vagyunk h kell egy progi amit elõ kell kaparni h készítsek egy képet 😊

505thZajcev[PT]
Mi nokre szoktunk, de fura hogy neked ez jut elsore eszedbe <#vigyor1>

Sherman0070
Uram isten megyek Nashornnal ellenségnél 3 fõs lila KV-5 horda.

Sherman0070
Mi van itt ezen a héten ellenség tele lila platoonokkal mi meg vöröskékkel. Most komolyan mi ez ha nem összeesküvés? Arra megy ki hogy halálraszopasson a játék. <#falbav>

ximix
fecska
tudom hogy ott kéne lennie de sajna nem mûködik ezen. A macbookon mûködik az f14 ezen nem. Én is itt szenvedek vele de letöröltem már a frapset is az ovewolfot is mert nagyon körülményes használni õket

ximix
Találtam még egy ilyet nem tudom segít e.

http://support.apple.com
/kb/ht5636

" kilõttem az összes artyt (beleértve a csapattársakat)"
Jól tetted <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Antimat
Eddig élvezetes, T1 Cunci áll a hegyen 😛

cyka blyat

mijki
Szerintem fappoljatok csak az WN-etekre, ha másra nem tudtok...

Már megy! 😊 Elsõként a Brotherhood of Steel ellen játszunk (HUNS exHHR mix)

az sg fórum annyira 2014