World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
#301229 -rõl lehet példát venni
Trolololling around.
Azt sem veszed észre hogy egy komplett réteget idiótázol le.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Inkább magyarázza el valaki, hogy mire jó a t71.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szeretjük a játékot, különben nem játsottunk volna vele annyit amennyit. De vannak olyan dolgok a játékban amik nem tetszenek. Van aki hangot ad annak, ami nem tetszik. Tényleg nem értem mit nem lehet ezen felfogni...
Rendben, tehát az elsõ kérdésem : Melyik hsz-omból következtettél arra, hogy nem akarok másokat megérteni ? (Pont az ellenkezõjét írtam, hogy szeretném megérteni )
Második : Kit "csíráztam" le ?
Harmadik : Köszönöm hogy sajnálsz, szeretem mikor valaki úgy kezd másikkal vitatkozni, hogy "együttérez a tudatlanságával"<#vigyor>#vigyor>
Akkor én is, más hasonlattal: Mintha két pofára zabálná valaki a tortát, krokodilkönnyeket hullatva, hogy mennyire gyûlöli... Csoda ha valaki ezt mondjuk viccesnek, vagy szánalmasnak találná ?
Ez, hogy nemzeti csapatokat rak össze furcsa, nem tetszik. Fjord, T-54-el. Nálunk két T9 heavy, én, egy-két aprónép a többi IS-3, másik oldalon franciák, ugyanilyen felállásba. Mondom ez érdekes csata lesz, csak lehozzuk már, a mi tankjainknak van páncélja. Hát nem 😊Gyorsan bevágtatok középre, szikla meg bokor mögé, jön is hamarosan a hegy felé menõket seggbelövõs helyre igyekvõ, durr, mellé, még mindig nem állt rá a kezem, csiki-csuki, szépen farigcsálom lefelé. Ránézek a csapatunkra, vagy -6db Is-3, náluk semmi veszteség, alig kezdõdött el a játék. Aztán már jön is lövés a hátulról, ott is ott vannak. Szar helyzet szembe 1 mögöttem 2 + aki arrafelé mentében próbálkozik. Még mindig jó a T-54 toronypáncélja, képes a tarkólövést is pattintani. Sikerül lenullázni a hátamban lévõt, aki igazából a szembelévõ volt. Maradnak 2-en, bénázok rendületlenül, de csak sikerül el-el találni õket. Vagy 3000 dmg-nél tartok amikor a Lori megadja kegyelemlövést.
Valamiért leírtam ezt az egészet.
És nekem semmi bajom a játékkal. Vannak hibái, idegesítõ néha, de semmi különös. Számomra az egyik top játék, lassan 1,5-éve ezzel játszom.
Fura egy fazon vagyok mi ?<#vigyor>#vigyor>
És én nem osztom az észt, miszter, csak leírom a véleményem.
A lényege az, hogy számomra a vicces, és a szánalmas keveréke az a hiszti, amit itt olyanok mûvelnek, akik heti szinten 2×, 3× annyit játszanak ezzel a játékkal mint amennyit én szeretnék, mert sajnos nics rá több idõm...
vagy csak weekend warriorként próbálod osztani az észt?
Én meg szeretem a focit.<#nevetes1>#nevetes1>
wot elõtt nem ajánlatos, de utánna nyugtatóként jó 😊
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mondok mondjuk egy focis hasonlatot, bár utálom a focit... Béla szereti x csapatot, van x-es sálja, kijár meccsre meg minden. Tényleg szereti a csapatot és élvezi a meccseket, de össze vissza vissza szidja a hátvédet, ha kötényt kap, a csatárt ha szerelik, vagy a kapust ha öngólt rúg... Teccik érteni?! Mégsem mondja neki egyik szurkolótársa sem, hogy bazdmegbéla szurkolj inkább y csapatnak...
A képek az orosz WARGAG oldalról vannak mint ez is😊

Vagy valaki pls fordítson,így nem értem.
Hát akkor no comment... Jó szórakozást.<#nevetes1>#nevetes1>
És akkor ezek csak ilyen "mûhisztik" ??? Az még nagyobb gáz...
Azután kilõttek...
Mi a f*sznak játszanak vele, akkor egyáltalán ??? Az hogy a játékipar halódik, nemrég kitárgyaltuk már, soha nem volt még ennyi játék a piacon, pont én linkeltem be, hány milliárd dollárral nõtt a PC-s játékok forgalma az utóbbi években, úgyhogy ez nettó baromság, ok. pont multis tankos játék nincs, de pl. én is übernagy Star Wars fan vagyok, mégsem játszom egy SW-játékkal ha az szerintem szar, ezeféle választás van, miért kell akkor itt szenvedni ???
Ezt soha nem fogom tudni felfogni...<#nevetes1>#nevetes1>
Én személy szerint jókat vigyorgok majd a sok "csodavárón", amikor rájönnek hogy máshol sincs "kolbászból a kerítés", (és ezen nem azt értem hogy a WT szar lesz, még mielõtt valaki fellázadna...), meg a nagy "köcsögwargaming"-ozás közepette rájönnek, hogy az a 3-év fejlesztési elõny mit jelent...<#nevetes1>#nevetes1>.
Heti szinten nézem a WT-t, az új videókat, infókat,stb., az egy nagyon jó játék...lesz majd kb. 1-1,5-év múlva.
De !!! Itt sokan a közösséget tartják a legnagyobb taszító erõnek, és azt gondolják, hogy a WT "realisztikusabb" játékmenete, majd távoltartja a noobokat. Erre csak azt tudom mondani hogy: LOL, és beszéljünk majd errõl kb. egy év múlva, hogy mennyire nem...<#vigyor>#vigyor> A WT sg fórumait majd nagy kíváncsisággal olvassuk, úgyhogy majd óvatosan a kritikákkal...<#vigyor>#vigyor>
"Haha 50-60 post erejéig mentes volt a forum a rinyálástól, erre tessék "
<#vigyor>#vigyor> és még nem is volt launch
De bazki 2011 áprilisa óta csak 3400 oldalnyi hsz született itt <#idiota>#idiota>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Õróla van szó. Valami ilyesmi neve volt wotban is.