World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
jó elég, megkapta az elakadásjelzõt, move on 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fene tudja, soha nem volt meg, csak teszten próbáltam, de hol van az már😊
Felõlem aztán kopterezhet amennyit akar a továbbiakban, úgysem fogja fel.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha szereted a garázsban porosodó tankokat igen. Más haszna nem nagyon lesz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Én is jobban örültem volna egy másik ágnak, de a t95 már régóta birizgálja a fantáziám. A 7-es van kifejlesztve az ágon, de majdcsak meg lesz valahogy...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

velemeny? erdemes megvenni?
j0nNyKa
utoljára szóltam
#301229 -rõl lehet példát venni

Amire a chaffe.
Trolololling around.

Leírták neked 10x nem fogtad fel.
Azt sem veszed észre hogy egy komplett réteget idiótázol le.

popey8
B@szódjanak meg már megint WG-ék. Megint ki tudták választani azt, ami nekem nem kell. Rohadt jó. 15 nap megint kuka.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Ja, de én már amúgy is föladtam, jobb dolgom is van mint falra hányni a borsót...

Inkább magyarázza el valaki, hogy mire jó a t71.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt, hogy valakit kétpofára eszik a torta, miközben a könnyei krokodilokat hullatnak. Nem is csodálkozom rajta, hogy nem érti...

j0nNyKa
srácok ez kezd éltermetlen flame-be átmenni <#ejnye1>

patchaou
Ez a tortás hasoonlatod még mindig azt mutatja hogy nem érted meg.
Szeretjük a játékot, különben nem játsottunk volna vele annyit amennyit. De vannak olyan dolgok a játékban amik nem tetszenek. Van aki hangot ad annak, ami nem tetszik. Tényleg nem értem mit nem lehet ezen felfogni...

ximix
Na, látom a kis felkiáltójeleidbõl, hogy szeretsz értelmesen vetatkozni:
Rendben, tehát az elsõ kérdésem : Melyik hsz-omból következtettél arra, hogy nem akarok másokat megérteni ? (Pont az ellenkezõjét írtam, hogy szeretném megérteni )
Második : Kit "csíráztam" le ?
Harmadik : Köszönöm hogy sajnálsz, szeretem mikor valaki úgy kezd másikkal vitatkozni, hogy "együttérez a tudatlanságával"<#vigyor>
Én meg mondom hogy értem, de ennyire ???
Akkor én is, más hasonlattal: Mintha két pofára zabálná valaki a tortát, krokodilkönnyeket hullatva, hogy mennyire gyûlöli... Csoda ha valaki ezt mondjuk viccesnek, vagy szánalmasnak találná ?
Tehát képtelen vagy megérteni másokat, meg sem próbálod. De azért lecsírázod õket mert komolyabban akarnak foglalkozni vele. Sajnállak.

2 hónap hébe-hóba játszás és 3 hónap teljes kihagyás után megint kedvem lett játszani. Hétvégén. Régebben nem panaszkodtam, az agyhalott csapatokra, nem tûnt fel ennyire, valszeg megszoktam, de most elég mellbevágó volt. Szinte összes vesztes csatában top exp a csapaton belül, volt olyan meccs ahol én haltam ki legelsõnek (túl aktív spotter), de a végén én lettem legtöbb dmg-t bevivõ a csapatban 😊 Mondjuk bénázok is rendesen, egyszerûen elfelejtettem célozni, nem áll rá a kezem az apró mozdulatokra. Lóg ki az Ace kukkere, de képtelen vagyok egy töltési idõ alatt rávinni a weak pontra a célkeresztet 😞

Ez, hogy nemzeti csapatokat rak össze furcsa, nem tetszik. Fjord, T-54-el. Nálunk két T9 heavy, én, egy-két aprónép a többi IS-3, másik oldalon franciák, ugyanilyen felállásba. Mondom ez érdekes csata lesz, csak lehozzuk már, a mi tankjainknak van páncélja. Hát nem 😊Gyorsan bevágtatok középre, szikla meg bokor mögé, jön is hamarosan a hegy felé menõket seggbelövõs helyre igyekvõ, durr, mellé, még mindig nem állt rá a kezem, csiki-csuki, szépen farigcsálom lefelé. Ránézek a csapatunkra, vagy -6db Is-3, náluk semmi veszteség, alig kezdõdött el a játék. Aztán már jön is lövés a hátulról, ott is ott vannak. Szar helyzet szembe 1 mögöttem 2 + aki arrafelé mentében próbálkozik. Még mindig jó a T-54 toronypáncélja, képes a tarkólövést is pattintani. Sikerül lenullázni a hátamban lévõt, aki igazából a szembelévõ volt. Maradnak 2-en, bénázok rendületlenül, de csak sikerül el-el találni õket. Vagy 3000 dmg-nél tartok amikor a Lori megadja kegyelemlövést.

Valamiért leírtam ezt az egészet.

Konteó <#hehe>
patchaou
A friss levegõn az imént eszembe jutott, hogy mégérthetõbben is meg lehet ezt fogalmazni. Röviden, tömören.: nem a játékot utáljuk, hanem a hibáit.

Képzeld, mindkettõ .<#vigyor>
És nekem semmi bajom a játékkal. Vannak hibái, idegesítõ néha, de semmi különös. Számomra az egyik top játék, lassan 1,5-éve ezzel játszom.
Fura egy fazon vagyok mi ?<#vigyor>
És én nem osztom az észt, miszter, csak leírom a véleményem.
A lényege az, hogy számomra a vicces, és a szánalmas keveréke az a hiszti, amit itt olyanok mûvelnek, akik heti szinten 2×, 3× annyit játszanak ezzel a játékkal mint amennyit én szeretnék, mert sajnos nics rá több idõm...
Weekend warrior ez tetszik. <#eljen> Én is az vagyok.<#wave><#vigyor>

Ez de furcsa csata volt. Prokhorovka. IS6-al. 15-0-ra nyertünk. 19 lövésbõl 4!!!!! talált és sebzett, a a többi vagy lepattant vagy mellé. Hát ez nagyon nagyon furcsa volt. Csukott szemmel többet találnék el. Minden mellé ment vagy pattant, hogy ennyire ne legyen szerencsém, miközben nyerünk 15-0-ra és hp-t se veszítek szinte.

jártál te valaha is tier 8 felett vagy esetleg klánba?
vagy csak weekend warriorként próbálod osztani az észt?

Ez igaz, Béla szidja kedvenc csapatát a Reál Margit-ot az egész meccsen, de utána elmegy kocsmázni, ott már két fröccs után a csapat indulóját kornyikálja, esetleg kritizálgatják is egymás között már félrészegen, de miután hazamegy, nem lép fel az sg-n a fociklubbok fórumon a Reál Margit szobába, és nem írogatja mantraszerûen hogy : "köcsög Reál Margit" napi háromszor, "mer' betöri az orrát", aki ilyeneket mond a kedvenc csapatára.
Én meg szeretem a focit.<#nevetes1>
hú ez a kecske szimulátor agyzsibbasztó 😄
wot elõtt nem ajánlatos, de utánna nyugtatóként jó 😊
JeffDunham
31.-e van és még mindig semmi a top of three-rõl? Kicsit aggódom mert eléggé fogynak a tankok, és nehogy arty-t tegyenek be, mert k.va nagy sírás lesz...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Bárcsak ilyen egyszerûen mûködne az én elmém is...
Mondok mondjuk egy focis hasonlatot, bár utálom a focit... Béla szereti x csapatot, van x-es sálja, kijár meccsre meg minden. Tényleg szereti a csapatot és élvezi a meccseket, de össze vissza vissza szidja a hátvédet, ha kötényt kap, a csatárt ha szerelik, vagy a kapust ha öngólt rúg... Teccik érteni?! Mégsem mondja neki egyik szurkolótársa sem, hogy bazdmegbéla szurkolj inkább y csapatnak...

ximix
A szöveg úgymond nem a kép része csak orosz humor. A kép szerintem valami indiai szuper alakulat.

A képek az orosz WARGAG oldalról vannak mint ez is😊

Azért FN FAL, mert ezek itt az Indiai hadsereg "büszkeségei"...<#nevetes1>
patchaou
A bajúsz már stock állapotban is fent lesz, vagy ki kell fejleszteni?

Ha orosz ott a felirat, akkor mért FN FAL puskák vannak a tagok kezében?
Vagy valaki pls fordítson,így nem értem.
Aha, és ekkora szintû ideggel, meg gyûlölettel élvezni tudjátok a játékot?
Hát akkor no comment... Jó szórakozást.<#nevetes1>
És akkor ezek csak ilyen "mûhisztik" ??? Az még nagyobb gáz...
ximix
Az új ELC AMX HD model😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Összeségében szerintem is egy hányadéka wot, gagyi a spot rendszer, a matchmakingrõl nem is beszélve, és tényleg tele van noobokal. Mondjuk sztem az utóbbiakhoz tartozom én is. Ha a klános ismikkel játszom együtt, akik között van jó commander, és mondja hova menjek, merre nézzek, mikor lõjjek, akkor élvezem a játékot, akkor tetszik, mint valaki itt mondta, jó baka vagyok én is. De ha egyedül kell játszanom, akkor 1 percen belül anyázok, vagy kiraknak egy órára, mert nem tolerálom, ha beáll valaki az orrom elé, az egyetlen pályán, amin faszán ismerek.
Olyat már én is csináltam...<#vigyor> 1 vs 1-ben, közelharc közben.
Azután kilõttek...
patchaou
Poénból néha low tierben jó úgy lenyomni egy-egy csatát, hogy az elején nyomunk egy v-t 😊

Én meg eltûntettem az interface-t... azt a zongorázást amit utánna mûvelltem...
patchaou
Olyan nehéz tényleg megérteni? Sokszor leírtuk már, az mellett hogy még nincs másik takos, azért nem hagyjuk abba a wotozást, mert szeretjük, vagy éppen csak ráfüggtünk. Csak tudod nem mindenki képes lenyelni azokat a dolgokat ami nem tetszik neki és idesírja a bánatát. Amint nyitott lesz a wt én is szarni fogok a wotra, de addig még tolom, mert szeretek vele játszani a sok nemtetszõ dolog ellenére is. Egyértelmû, hogy aki utálja az nem játszik vele, aki végképp ráunt az sem...

Remekül kezdõdik a mai nap. Elsõ csata és kijött csata közben az egér a helyérõl, én meg csak csodálkozok miért nem tudok lõni hiába kattintgatok. Óh de nagyon vicces volt...

Egyszerûen azt a számtalanszor feltett, és teljesen egyszerû kérdést tudom csak feltenni azoknak, akik ennyire utálják, vagy unják már ezt a játékot:
Mi a f*sznak játszanak vele, akkor egyáltalán ??? Az hogy a játékipar halódik, nemrég kitárgyaltuk már, soha nem volt még ennyi játék a piacon, pont én linkeltem be, hány milliárd dollárral nõtt a PC-s játékok forgalma az utóbbi években, úgyhogy ez nettó baromság, ok. pont multis tankos játék nincs, de pl. én is übernagy Star Wars fan vagyok, mégsem játszom egy SW-játékkal ha az szerintem szar, ezeféle választás van, miért kell akkor itt szenvedni ???
Ezt soha nem fogom tudni felfogni...<#nevetes1>
Na ja, én meg elmentem már ezt a hozzászólásodat, úgyhogy más néven sunnyogj vissza plíz, mert ezt majd különben az orrod alá dörgölöm...<#vigyor>
Én személy szerint jókat vigyorgok majd a sok "csodavárón", amikor rájönnek hogy máshol sincs "kolbászból a kerítés", (és ezen nem azt értem hogy a WT szar lesz, még mielõtt valaki fellázadna...), meg a nagy "köcsögwargaming"-ozás közepette rájönnek, hogy az a 3-év fejlesztési elõny mit jelent...<#nevetes1>.
Heti szinten nézem a WT-t, az új videókat, infókat,stb., az egy nagyon jó játék...lesz majd kb. 1-1,5-év múlva.
De !!! Itt sokan a közösséget tartják a legnagyobb taszító erõnek, és azt gondolják, hogy a WT "realisztikusabb" játékmenete, majd távoltartja a noobokat. Erre csak azt tudom mondani hogy: LOL, és beszéljünk majd errõl kb. egy év múlva, hogy mennyire nem...<#vigyor> A WT sg fórumait majd nagy kíváncsisággal olvassuk, úgyhogy majd óvatosan a kritikákkal...<#vigyor>
Idézet 2010 szeptemberébõl:
"Haha 50-60 post erejéig mentes volt a forum a rinyálástól, erre tessék "
<#vigyor> és még nem is volt launch
De bazki 2011 áprilisa óta csak 3400 oldalnyi hsz született itt <#idiota>

JeffDunham
Elhiszem. Sõt! Tudom. Nem lennék jó irányító. Túl sok volt a random, és az a dolog hogy csak magamra számíthattam. Rugalmatlan lennék és nem tudnám lekezelni a csapatot. Én katona vagyok, aki szót fogad, és odab@sz ha azt a parancsot kapja. <#violent> <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
wááháá, Jeff csak egy második utánzat XD
kisTekila
<#fejvakaras>
Te, a gód csak 3 betû...

<#vigyor3>

xfire: kistekila

http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110371741
Õróla van szó. Valami ilyesmi neve volt wotban is.

pointer4
Hát, akkor nem gyûjthetsz már rá csak xp-t, ha nincs mit kifejleszteni belõle (ez valahol logikus is). Olyankor ha már elit, a gyorsított státuszban már nem gyúlik rá xp, kapsz cserébe egy kis plusszt a legénységre 😄