World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mindegyiket meg tudom venni, ott tartok. Nekem spec. a T-150 tûnik kicsit szimpibbnek, talán az erõsebb páncél miatt, az IS-re ráadásul iszonyú sok XP minden jó cuccot kifejleszteni, de ha az a vonal mégis jobb, mondjátok el légyszi.
Köszönöm elõre is!
nem carryzted eléggé a csapatot <#duhos2>#duhos2>
amikor a vérhugyozás sem eléga gyõzelemhez <#vigyor2>#vigyor2>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
szerintem mindent megtaláltam ami csak létezik benne 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Diablózni szeretnék b.net be van halva éppen sorbanállás 1 óra.
Oké trollkodjunk egy kicsit wotban.
.....
Bameg.
én is pont kérni akartam egyet 😄 tök jól néz ki....
és már én sem vagyok szomjas!!!
holnap reggel úgy is veteményezés, legjobb másnaposan 😄DD
Tegnap is játszhatatlan volt..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nagyban iszom a sört, végre kezdek lelazulni erre megjön a 700as ping + extrém lagg -.-""""
jonnyka: mire jó az elakadás jelzõ? 😄
bizonyos szám után ban vagy mi?