World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tedd hozzá hogy a KV4 és az ST-I viszont jól páncélozott és azért nem egy tetü gép egyik sem.

Si vis pacem, para bellum!

joceruza
Azért ott is nyolcas.....<#worship>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Mind a kettõt szeretném.<#vigyor3> Az erõsebb páncél értéke gondolom a gold ammo erõteljes használata miatt konvergál a kutyakakihoz...
Heavyhez képest mozgékony, de az utódai csak egyre mozgékonyabbak lesznek.
popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszönöm a tanácsokat. Nem kell free XP, anélkül megvan, ezek szerint az IS. Fürge aránylag?
Figyu én azt mondom hogy minden tanknál fejleszd ki a következõ vonalat attól függetlenül hogy húzni akarod vagy sem mert késõbb újra veheted majd vissza azt a tankot. Az ot 2 heawy vonal nézd meg mit szeretnél megszerezni és úgy nyomd tovább.

IS vonal, de ha most a free XP-rõl beszélsz azt tartogasd tier 8 fölé az ágyúkra mert mélytorkos szopással lesz egyenértékû alap ágyúkkal szarakodni abban a tierben

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha hosszútávon tervezel, akkor a helyedben az IS felé mennék, a KV vonal egyetlen elõnye a páncélzat, az meg a mai viszonyok között közel irreleváns.
Srácok egy kis tanácsot kérnék. Ha lehetõségem van mint kezdõnek a KV-1S után kifejleszteni a következõt, akkor az IS- vonalat vagy a T-150-et javasoljátok?
Mindegyiket meg tudom venni, ott tartok. Nekem spec. a T-150 tûnik kicsit szimpibbnek, talán az erõsebb páncél miatt, az IS-re ráadásul iszonyú sok XP minden jó cuccot kifejleszteni, de ha az a vonal mégis jobb, mondjátok el légyszi.
Köszönöm elõre is!
Lunki88
Most nálam azt csinálja a játék hogy csatából megérkezve a legénység frissítésénél "megakad" a játék és nem megy tovább, mindegy mennyit várok csak az alt+f4 segít rajta. Valakinek esetleg van ötlete mi okozhatja? Eddig simán ment, most kezdte el ezt mûvelni. Pedig új modot se raktam fel, csak a meglévõk vannak.
Na én is csak tippeltem mert márciusban kezdtem el játszani és az oroszokkal kezdtem azon a vonalon. Volt valami vita itt hogy mivel kezdjen el játszani az aki most kezd. Ha jól láttam. Szerintem orosszal kezdjen el mert ha megtanulsz játszani a szar pontatlan ágyús tankokkal akkor késõbb a pontosakkal jobb lesz a játékos.

Na én 2013 december végén kezdtem wotozni.

😄 én már nem emlékszem, gyorsan túlléptem rajta lelkileg.
2012 április-május környékén játszottam vele utoljára.

Melyik az a mod, amelyik eltünteti az álcafestést a járgányokról (az álcabónusz megmarad, de nem látszik a festés)?
A t28 nagy és bántóan papír... de ennek ellenére megy rendesen. A 85 mm-es verzió vicces volt.
A SU-85-öt nem próbáltam, manapság elég sokan cigánykodnak vele, ellenfélként nem csípem.

csapat fele lõtt egyet és megdöglöt 😄
nem carryzted eléggé a csapatot <#duhos2>
amikor a vérhugyozás sem eléga gyõzelemhez <#vigyor2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Nagyon is jó cucc az a zis4-el, én nagyon szerettem, egyetlen hátránya a mérete.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Huh de szerettem régen azért a T-28-at ha nekem kellet lõni rá. SU-85-re volt 100-as csõ és szerette enni a T-28-at egy lövéssel. :-D

GabeE3e
Na most gurult el a gyógyszerem...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Érdekes ez az áprilisi akció, félõ megszaporodnak majd az artyk. Nem tudom miért nem lehetett mondjuk, light-med és heavy-td párossal megoldani a két 75-ös akciót.

Dízelmozdony - ez jó. Ja nekem való helyre tesz be az mm, kikapdosom a hulladék csapatokat, van rengeteg.

Te mennyire adnád meg?

Nálam egy hasonló pozíciót a Luchs tölt be: t4-ben pure fun, killing machine, nagyobb tierben meg surprise buttsex.
Eszembe jutott hogy anno mikor én nyomtam vele mekkora hulladék volt. És ha jól sejtem most is az. Szal ha te ekkorát tudtál alkotni ezzel a szarral akkor mekkora hulladék csapatban voltál. Hja mi csak dízelmozdonynak hívjuk haverokkal a T-28-at.

hajjajj, nyomtam vagy 4 órát 😄
szerintem mindent megtaláltam ami csak létezik benne 😊
pointer4
851 xpre ace tanker? hát senki sem játszik már avval a vassal ? 😊
Antimat
Már leszedtem 😊
Jetpack-et megtaláltad ? 😊

cyka blyat

Tudom, hogy negatív értelemben reagáltál, én is így írtam a választ. Csata közben hívtak már Mr. 49% -nak is. Nem érdekel amíg szórakoztat a játék.

Ne bízd el magad mert nem tudod mire gondoltam.

Ugye? <#vigyor><#taps><#eljen>

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚr isten.

Nincs szívem eladni a T-28-at, annyira szeretem ezt a tankot, persze az M4 Sherman mellett. <#wave>

Kár hogy ebbõl nem csinált többet. :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerverek, lag:

ezt mondták

egy fórumozó meg ezt.

Hát ez van.

ximix
A lagg idejére egy kis nézni való, orosz hétköznapok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez nagyon jó 😄
Diablózni szeretnék b.net be van halva éppen sorbanállás 1 óra.
Oké trollkodjunk egy kicsit wotban.
.....
Bameg.

Ebbõl látszik hogy nem voltál itt három évvel ezelõtt.

Néhány hete volt róla szó, hogy miért vannak laggok, részletesen el lett magyarázva, hogy mi okozza a problémát. Hogy mit csinálnak? Gondolod, csak ennyi a a fejlesztõk dolga? Azzal egyetértek hogy megkéne oldani, de szerinted mégis hogy mûködik ez?

A komisszár elvtárs nem örül. 😄

xDDDD
én is pont kérni akartam egyet 😄 tök jól néz ki....
és már én sem vagyok szomjas!!!
holnap reggel úgy is veteményezés, legjobb másnaposan 😄DD
Nekem tegnap jó volt, de most játszhatatlan. Majd Igorék nyilván bevallják, hogy az õ oldalukon van a gebasz😊
van valami hivatalos infó, hogy ezt mi okozza?

Tegnap is játszhatatlan volt..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha lettél volna katona...kész kés kész...beszartam <#guluszem1><#ijedt><#wow1>Lettél volna katona...pláne...meg vadakat terelõ juhász...fú...juj. <#falbav>

patchaou
ha nem csal az emlékezetem egyszer nagyon régen direkt kértem magamnak egyet, hogy miért arra már nem emlékszem, de szinte biztos hogy nem voltam már szomjas 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Made in china 😄

na WG...
nagyban iszom a sört, végre kezdek lelazulni erre megjön a 700as ping + extrém lagg -.-""""

jonnyka: mire jó az elakadás jelzõ? 😄
bizonyos szám után ban vagy mi?