World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ volt a fõbakter/klán parancsnok/.

Köszi a gyors választ azt nem tudtam, hogy a szintben felette levõt is ki kell fejleszteni.
pointer4
Hidd el, jobb is nekik így 😄
pointer4
Na az eddig nem volt kritérium, hogy minden tankkal lehessen. Így csak marad a tier4-6-8-10. Igaz, 8as nincs délelõtt, se tizes, arra délutánig várni kell.
De az 1 perces várakozási idõ visszajön, az átlag 2-3 perces csaták miatt.
JeffDunham
Ismernem kellene? Azt hittem engem írtál véletlenül, de sosem voltam FC. <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Igen, meg!
És még mondja valaki, hogy nem segítõkész a fórum...<#vigyor3>
JeffDunham
Kihúztad a következõ szintet is? Csak utána pipálhatod be.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
A belõlük fejleszthetõ tankokat is ki kell fejleszteni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az utána következõ tank lehetõségét is kifejlesztetted? Mindet? mert csak akkor lép elitbe.
Valaki megtudná mondani ,hogy miért nem lép be több tankom is az elitt státuszba holott már minden fejlesztés meg van vásárolva rá és mégse jelenik meg a glória a tank neve mellett.
patchaou
És oda persze jó bármilyen tank amit épp húzok, sõt max egy perc a várakozási idõ is...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jeffjohnson a minden6ó. 😊

pointer4
Erre a problémára, ott a század, teambattle. Válogatott emberekkel játszhatsz együtt, taktikával, komunikációval, szervezetten. Akár még irányíthatod is õket.
patchaou
Nem realisztikus, hanem realisztikusabb. Bár tõlem jöhet az elsõ is. A lényeg, hogy ne az árkádmatyikkal együtt keringjek a zöldséglevesben...

pointer4
Milyen realisztikus dolgot akarsz? Lánctalp visszarakás mûhelykocsival, szerelõbrigáddal 3-4 óra ?
Na meg persze hogy az EA leszipolyozza? 😄
WG-nek nincs kiadója, nagyon jókor volt jó helyen. Nem kell osztoznia a bevételen.

#301171 szerinted miért csak trollkodni meg artizni járok fel? 😄
az szórakoztató

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Sok a hülye, de most vágjam fel miattuk az ereim. Vannak nálam is olyan napok hogy ordítok a dühtõl, de alapból úgy állok hozzá hogy mekkora királyság ha enged nyerni a random. Ha így játszol, sokkal nyugodtabban viseled el a zombikat.

Mondjuk akkor add a dice kezébe a fejlesztést, igaz hogy a wg is csak ront folyton a játékán, de a más fejlesztõcsapat, fél év alatt teljesen tönkre is tenné 😄

A wg bénázása alatt még lesz vagy 2 év, mire teljesen használhatatlanra kúrják 😄
Nem tudom hogy vagy vele de pont ez a játék lényege amit leírt. Hugyozz/izzadj vért hogy elcarrizd a sok majmot vagy veszíts. Minden. Egyes. Csatában.
Est kikapcsolódáshoz kiváló. <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Az ki? Névrokonom? <#nevetes1>

patchaou
Én a realisztikusabb játékmódoktól várom majd ezek megszûrését.

Ja azt jött a Shiny és kitakarított onnan minket mint a taknyot a sok tier 10-el 😄

JeffDunham
Egy tipikus noob sírását olvashatjuk aki nem tudott rájönni a játék lényegére. Nagyon fogsz hiányozni Barátom.

Jó is lenne már egy frankó fps, amihez agy is kell és még játszik is vele valaki 😊
nem arról van szó. Battlefieldeztem évekig és sosem bántott a vereség úgy mint itt. Ottan újraéledtem egy másik ponton és volt visszavágás esélye. Ott még ha gyalogság voltál is volt esélyed egy páncélököllel a tankok hátába kerülve egy lövéssel kinyírni a tankot. Az a játékmenet mindenképpen jobb volt.
Még emlékszem az elsõ CW meccsre a klánban.El Halluf pályán bekempeltünk mint az atom.Jómagam még stock T34 ben ültem.Jeff és Nicolas vezényelt is rendesen. 😊

Jó kis társaság volt.

Ne táplálj hiú reményeket, ha valami nagyon népszerû lesz jönnek az idióták is tömegével. Így járt a LoL meg a Dota 2 is.

pointer4
veled együtt mennek át a moronok, ha kijön XD
gyerekek, bocsi 😊
popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gyerek és akkor most mit csináljon a WG a játékosokkal, hogy okosabbak legyen? Fizessen ki mindenkinek egy agybeültetést?
popey8
Nem tudom mitõl gondolja azt minden WT hívõ, h a játékukkal csak prok fognak játszani. Ha olyan jó lesz, mint azt sokan hirdetik, akkor az itteni paradicsomok átmennek oda, erre mérget vehettek. Ott sem nagyon lehet majd a csapatjátékra építeni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen. Egy másik online játékban egész biztos hogy másmilyenek lesznek a játékosok. <#eljen>

Azt hol osztogatták?

hát ha jön a WT egy sokkal jobb játékmenettel (ami úgy látszik igaz lesz) ,akkor úgy itthagyom ezt a barmok gyülekezete játékot (Wot)hogy még a nevét is kitörlöm. Kitehetem a lelkem a gyõzelemért hiába, a sok barom meg ott kempelt hátul megint hagyták hogy az Is-3 egyedül harcoljon 3 ellen, írtam nekik hogy guruljanak elõre meg sem halották, a végén úgyis kinyíródtak. Ebben a játékban a játékmenet a legutálatosabb ami létezik. A fõ probléma a játékostársak moronsága. Iszonyú dühítõ mikor barmok miatt kell veszíteni.
popey8
Kell vkinek egy Razer-ös inv kód új regnek (1k gold és 7 nap prém)?

Nem láttam történelmi újságot mostanában, aminek a végén nem virított volna ott a wot reklám. Múltkor az após kérte, hogy mutassam már meg neki, hogy mi ez a játék, mert annyit látta már, de fogalma sincs hogy mi ez. 😊

A Wotnál már ez évek óta tart csak mindig jött újabb ember.
Azok közül akikkel együtt voltam még Lazy Swineba már nem hiszem hogy túl sokan játszanának WoT-al.

Többek között. Mert nem hiszem el én sem hogy ennyi anyagi forrásból nem telik jobb szerverparkra itt európában.

Ne felejtsd el azt a masszív pénzösszeget sem amit meg havi szinten tolnak a reklámokba. Szerintem pár hónap múlva már a bartók rádió is wot-tól fog zengeni két parlamenti rádiójáték között...

0t3p: Az online mmo-knál egy elégedetlen kisebbség mindig magában hordozta/hordozza a teljes bukást, mert itt online az ember a haverjaival játszik általában, ha 1-2 kilép, az akár magával is ránthatja a többit. Akiknek szintén vannak barátaik, onnan is elmehet pár és így tovább. Szép kis kártyavár effektus kialakulhat ekkor.

Azt sosem értettem mi olyan bonya egy rendes cluster kialakításon, ahol szétdobálja a különbözõ szerverek között a csatákat.

patchaou
Közben kiment a fejükbõl hogy jó lenne még pár szerver az eu-nak. 😊

Kérdezd meg az activisont és az infinity wardot.

Megvették a Bigworld engine készítõjét. Majd a gas powered games és a master of orion és a total anhillation játék jogait. Eközben meg ha jól tudom múzeumokat támoganak és egy vízbe zuhant Dornier repcsi felhozatalát támogatták anyagilag.

patchaou
Jelen esetben azt jelenti, hogy minek fejlõdjön? Szerintem ha a konkurencia el is viszi 20% bevételüket még arra is simán tojni fognak, ha nem kell csinálniuk szinte semmit a maradék 80-ért.

Sherman0070
Konkurencia konkurencia... Ha nincs konkurencia az azt jelenti hogy nem fejlõdhet a játék?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Ez a lényeg. Minek erõltessék meg magukat, ha így is dõl a lóvé?

Sherman0070
A fejlesztõk mit csinálnak annyi pénzzel? A seggüket pénzzel törlik?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ja ,de három éve nem volt még konkurencia.