World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor így.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A 107-sel semmi baj,szerintem pontos kicsit lassan szükül.
A sebzése kevesebb mint a 122-nek de 300 körül mindig megvan,de gyorsabban tölt így ellensúlyozza.

De azért nem kell beszarni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fantasztikus!!!
Nagy köszönet!!
Muhaha😄 Undormány. Ha a teljesen beszûkült célkört 95%-ban betölti az ellenséges tank, MINDEN esetben megtalálja azt az kis légypiszoknyi, 5%-nyi területet, ahol nem, és tuti hogy oda lõ. Két nap alatt kb ötször játszotta el, hogy ISU mértani közepére célozva ellõtt a lánctalpai között. Emellett ráadásul a 320-as átlagsebzést 10-bõl 1-szer adja be, folyamatosan 270-280-akat sebez. Legalábbis nekem ezek voltak a tapasztalataim. Lehet csak én kaptam selejtes példányt, de tekintve, hogy háromszor vásároltam vissza a tankot, erõsen kétlem😄 A nyers adatairól már ne is beszéljünk. Az alfa relatíve kicsi (fõleg hogy nem adja be az átlagot, ha beledöglik se), a töltés ehhez képest pofátlanul hosszúnak érzõdik (pedig kb olyan mint a KT-é, és ott semmi bajom nem volt vele), a pontosság és az átütés meg kiszámíthatóság tekintetében mint mondtam valahol egy tökrészeg, narkós, skizofrén hajléktalan környékén mozog. Rémálmaimban se jöjjön elõ.
Na ne aggódj nekem is csak ez a kör lett ilyen.

Si vis pacem, para bellum!

Open beta óta tolom, szinte az összes ágon végigmentem kilencesekig. Bizony összehasonlítva bármivel számomra ez elviselhetetlen gép, rengeteg hátrányát nem tudom ellensúlyozni. Nem várom a következõtõl a megváltást de ennél csak jobb lehet. Végül is értem van a free xp és nem én érte, összegyûlt elég sok az évek alatt

Wat?! Lassabban szûküllne meg pontatlanabb mint a francia? Pedig úgy tudtam hogy a német 105-öshöz hasonló:/
Visszasírod te a 122-est amikor felkerül rá a 107-es😄 Ágyút így még nem utáltam WoT-ban, ehhez képest még a DCA45 is élvezet volt az ARL-en.
Hujj hujj, nem tudom az A-44 milyen, de hogy a KV-4 a jellemformálás maga, az hétszentség. Amiket az az ágyú mûvelni tud...
Ezt jó hallani mert készülök megvenni😄 Tiszta élvezet lesz a 122-essel.
JeffDunham

Nem szabad. Tessék végig csinálni. Nehogy azt hidd hogy az ez után következõk SOKKAL jobbak lesznek. Szopi szopi az egész ág.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

De jó neked,én KV-4-el azt se tudom mikor láttam 6-os tankokat.8-as szint alá nem nagyon tesz be,de 10 kanyarból 8-ban van 10-es is.

Na ilyet sem csináltam még, az A-44 maradék 40k xp-jét freebõl kinyomom. Ennyire még egy tankkal nem szenvedtem, 3x hibáztam el egy is3 oldalát 80 méterrõl. Az elõbb egy e-25 hasa alatt a láctalpak között ment el a lövésem 50 méterrõl!
Valaki le akar szokni a játékról ezt a járgányt javaslom.

Lunki88
Onnan, hogy amikor kapod a találatokat észrevehetõ a kamera rázkódása.
Most meg egy lila t71 az unica klánból, muhaha.

Nagy az isten állatkertje...

Amúgy nemsokára jönnek a történelmi csaták, teszem azt KT-val megyek be akkor oroszoktól max Is jöhet? Vagy DT 25-ös Is 3 is?😄 Bár utóbbi nemhiszem.
Mióta finomhangolták azóta használható. Most nincs az hogy lõsz vagy eltalálnak és úgy látszik mintha hátra akarna dõlni a gép. De figyu te hol látod benne? Mert ezt a videót szándékosan külsõ nézetbõl csináltam hogy látszódjanak a találatok.

GabeE3e
Valaki válaszolhatna,hogy hü**e vagyok vagy akármi ,nem hiszem el,hogy csak nekem van ilyen problémám.

megfogalmazom még 1x,mert lehet nem volt világos, tehát:

Amikor tolatni szeretnék egy tankkal, néha elsõre nem mozdul a tank, a ping viszont nem szökik az egekbe.

Elég frusztráló ez a jelenség , fõleg medekkel,tehát a kérdésem az lenne,hogy másnál is vannak ilyen jellegû problémák?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Tegnap a Pz.Sfl.IVc-t húztam és bizony hellcatek és hasonló társai abszolút ok nélkül használnak gold ammo-t rám. 20-as a max armorom, elképesztõ.

Áhh inkább röhögök hogy rámpazarollja a pénzét😄
Nem ajánlom hogy leszedd, csak szentségelni fogsz miatta, mikor Borsigok goldot lõnek a Hellcatedbe😄
Hmm bizisten leszedek egy gold detectort mert ha már egyesek emiatt szoknak le a heavykrõl. Bár az igazán bántóakat én is észreveszem, múltkor sarokba szorított szuperperzsa kúrta át a Kt-m frontját, és ferdiben elõször hallottam milyen az amikor a heat. sistereg.Már azt hittem csak én nem hallom.
Mikor végre megtaláltam a jó spotokat vele a pályákon, onnantól ment. Enyhe dombos részek, amiket ugye normál esetben elkerülsz mondjuk ruszki tankokban. Kb ennyi volt a trükkje nálam.

Lunki88
Látom be van kapcsolva nálad a dinamikus kamera. Nem zavart célzás közben hogy rázkódott össze-vissza amikor eltaláltak?
Én egyszer tesztszerveren próbáltam réges-rég, és egyszerûen zseniálisnak találtam. Aztán pár hónappal késõbb megvettem élesben, és csak szenvedtem vele. Aztán eladtam, késõbb visszavettem, továbbra is csak a vergõdés ment. Azóta nem merek a közelébe menni. Igazából nem értem miért, STA-t, T-44-et kifejezetten szerettem, de a Perzsával egyszerûen nem voltam egy hullámhosszon.
Nyugodtan, én élvezem a legjobban, hogy végre megint a különbözõ tankok összehasonlítgatásának keretében lehet vitatkozni, nem pedig minden egyéb hülyeségrõl. A fórum aranykora óta (2010-11) sajnos egyre ritkább az ilyesmi. Errõl kéne szólnia a topiknak, nem pankrátorokról.
A pörsivel akkor kezdett el jobban menni, mikor majdnem eladósorba került. Végül megtartottam, mert annyira megszerettem.

T20. Jó gun depression, jó átütés, rejtõzik is, gyors. Páncélja az nincs, de nem is nagyon kell neki jó esetben.

A T20 az egyik legjobb T7 med (csak ne lenne olyan ronda😊, a Pershinget is szinte mindenki dicséri, úgyhogy én a Pershinges emlékeimet betudom annak, hogy csak nekem nem ment vele a játék (rühelltem). És a külseje kamatostul kárpótol a T20 rondaságáért.
Lunki88
Ez sima victory volt biztos... <#vigyor>
Na ez most jó kérdés KV-13 vagy T-20? Na nem spamelek tovább. Minden jót . Üdv.

Azért vitatható dolog a túl, vagy nem túl szigorú moderálás, de hogy egy fórumos büntetõpont (akár megérdemelt, akár nem) akkora sebet ejtsen valakinek az önérzetén, hogy ezért képes felszegett fejjel világgá menni, az megint megér egy misét...
Húúú ne is mond. Azon a vonalon ez a fekete bárány. Jéééézus de utáltam azt a szart.

Esetleg USA T-20, utána Pershing.

Fenét. A T-34-85 nem kapott modulsérülést attól ha a melletted álló csapattársat meglövik, nem gyullad ki egy nagyobb bukkanótól, és nem robban a lõszere egy nekirepülõ cserebogártól😄
Köszi, KV-13 lesz. <#nevetes1>

Heavysként kezdtem a pályafutásom WoT-ban, akkor még használhatóak voltak (béta eleje). A mai napig próbálkozom velük, de mióta el lettek lehetetlenítve, egyre kevésbé van hozzájuk kedvem. A legutóbbi pofáncsapást az ST-1-gyel kaptam, azóta megfogadtam, hogy T7 felett heavyt nem veszek, legalábbis ha valami nagy rebalansz keretében újra használhatóva nem teszik õket, amire vajmi kevés az esély. Úgyhogy most rárepülök a medekre, velük is van némi tapasztalatom, és szeretek is velük játszani, csak nekem "a tank" mindig a nehéz tank volt. De hát a WoT-ban más a helyzet, és alkalmazkodni kell.
Azért ne írd le a nehezebb vonalat.

Mindkettõ foscsi, de a T-43 olyan szinten foscsi, hogy azt már nehéz überelni.
Médiumos vagy mi?

GabeE3e
Srácok, ez,hogy néha az S-betûvel elsõre nem kezd tolatni a tankom, ez nálam valami hiba, vagy esetleg a laggokhoz van köze?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Te a T-43 egy rettenet. Olyan mintha a T-34_85-el játszaná egy szintel feljebb.

Nálam az, ami átlag 25-tel vánszorog. Agyérgörcsöt kapok már a sima KV-1-tõl is.
Szerintetek oroszoknál KV-13 vagy T-43 jobb? KV-13-hoz megvan az xp (kv1s-tõl) és a kredit is, T-43-at késõbb érem el.

A tetü nálam az amivel nem lehet menni legalább 25-el, lásd: Maus, T95.

Nekem is ilyesmi a meglátásom, már kisebb tier-ben is így volt. A mozgékony tank baromi jól tud jönni. Teszt szerón kíváncsiságból mentem T-54-el meg Obj.140-el, csúcs gépek.
De bizony hogy tetû mindkettõ, és ha nem a goldammo vérpisták lövik szét õket, akkor a weak spotra célzók.
Fején találtad a szöget. Mellesleg az erõs páncélzatú KV-k is csak hülyék ellen erõs páncélzatúak, aki tudja hol lõje õket, annak gyerekjáték a kilyuggatásuk. Ugyanez áll az ST-1-re is. Persze, sidescrapeben, meg némelyek hulldownban jók, de ha egy heavyben folyamatosan ilyesmire van szükség a túlélésre, akkor az már régen rossz. A mozgékonyság+valamivel gyengébb páncél sokkal használhatóbb kombó manapság.
Azért ne írd le az emberi hülyeséget keverve a játék hülyeségével. A gold is tud pattogni.