World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most volt fél hónapig, szal nem hiszem
ott van nekem a low tier meg a tier 8, sokkal jobb mint a tier 10es gold noobok között szenvedni, ráadásul prém nélkül keményen eszi a creditet az is-4
és: Eladva:
'IS-4' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 544 688
xDDDD
erre legalább megérte visszavenni
http://ftr.wot-news.com/2014/03/31/sea-april-1st-constructor-kit/
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
az sg fórum annyira 2014
undorító ikonja van XD rontja a garázsom színvonalát, eladni meg nem lehet....
szal tuti kiveszik
angelus1991ster.blogspot.hu
De látom te komolyan felhúztad magad.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem tudom mit gondoljak, mert ez a viselkedés, és legegyszerûbb dolgok fel nem fogása, és folytonos puffogás mindennapos, és dátumtól független,vagyis ez akár igaz is lehet.
Nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire ráharap.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sírok!
Amúgy tudjátok mi a szar? ez a retek 75mm-es L/70 löveg, olyan lassan szûkül és mellé kicsit sebez...
Úgy megy mint az elmebeteg. Az ellenfél még alig indul el én már az arcukban vagyok és oltogatom õket. Kegyetlen.
WG-sek kicsit gyengébb verzióval léptek elõ 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fun volt😊
találkoztam vagy 5-6 darabbal ma, persze csak egyet tudtam kiszedni, akkor rendes volt a csapat mert nem lõtte, meghagyták nekem....
na azóta lelövöm 200hp-ra ellopják, vagy nem tudom kinyírni mert kinyír engem, vagy nem érek oda mert kinyírnak, vagy nem érek oda mert kinyírja a csapatom....
ezért lenne yo ha vki segítene, na meg a T2 Light tank miatt is kell a szakasz
még 2 kell a medálhoz
azt adom is el a picsába az is-4et
de a sok semmirekellõ geci mindig ellopja, senki nem segít pfffffffffff
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Fogadjunk nem játszottál még a konkurenciával.
Próbáld ki, hasonlítsd össze ezzel a grafikával.
Majd rájönnél.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Inkább megyek WT-zni ez helyett a szar helyett.
Rohadt pénzéhes orosz banda.
Le szedte az egész wotot újra a peccsnél.
Gondolom a tweaker vagy mi miatt.
Mindez, már fent van a tesztszerveren. HD modellek, történelmi csata. Próbáld ki.
Legutóbb csak egy kis patch jött, a rendes patch mint minden esetben majd tesztszerver fázis után! jön valamikor.
Igen erre a patch-re ígérték, csak ez a patch még nem történt meg. Még tesztfázisban van.
Most csak annyi történt hogy ápr.1-van ilyenkor ilyen tréfásnak szánt dolgokat szoktak csinálni az emberek, és a különféle játékfejlesztõk vicces híreket mondanak, vagy poénos(nak tartott) tartalmakat adnak a játékukhoz.
Így már remélem világos.