World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karl miatt patchelt. es a hd meg tortenelmi patch enm jon majd le 1 perc alatt, es a forum e tele lenne evvel. hasznald mara fejed neha a hoborges elott.
Nekem peccselt ez a szar.
Se történelmi, se HD. Helyette ez.
Erre a peccsre ígérték ezeket ha jól tudom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mondjuk télleg elég gáz hogy hipp hopp betudnak rakni egy 600 mm es löveges nehéz tüzér tankot ingyen lõszerrel meg mellé hipp hopp egy mapot is. Ennyi erõvel balancolják a lõszereket meg a tankokat ha egy 30 vagy 40 mb os mini patchel ellehet intézni az egészet.

Sherman0070
Nekem nem mutatja a képet

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Arohattak mán... Ilyen szart fejlesztenek? Mikór itt várunk a havak encsinre? Mongyuk nem tudom arra is minek, van elég havas pálya mán így is..

Ja hogy ez? Jajédesistenem. Most komolyan magyarázzam el? Én ehhez nagyon fáradt vagyok. Nézz le a képernyõ sarkára. Oda ahol az órát mutatja. Milyen nap van ma? Na, leesett már?

HD modellek és történelmi csata meg ott van a tesztszerveren, jönnek a köv, patch-ben ki lehet õket már most is próbálni.

Szóval akkor mi a probléma?

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2014.04.01. 16:33:45
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 2 610 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 64 436
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász" 9 kill

Type T-34 újra és újra bebizonyítja, ha tier5-ös meccsben van akkor hozza az elvárhatót.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Linkbe küldd 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Lehet nálam van a hiba, de nem látok semmit a spoiler gomb alatt, szóval nem tudom mirõl van szó.

3-ra talán berakja a képet is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sherman0070
Egy nem ideillõ kérdés:
Még kb. mennyi idõ kell hogy betegyék a havok enginet? És ha bent lesz mit fognak a gépigénnyel kezdeni?

Ez szerinted hasonlít a beígértekhez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ozzyehh
hát majd meglátjuk mindenesetre nem nagyon értem ezt az egészet, az elõzõ hozzászólónak a félkész játékra még annyit mondanék, hogy volt valahol egy nyilatkozat, hogy a tesztelõk azt mondták bõven kiadható lenne a játék tehát kinyithatnák a kapukat..., de nem vitatkozni akarok csak kicsit ellentmondásos ez az egész... ha streamelhetõ az egész zárt béta akkor mi értelme még annak, hogy zárt az egész?? hiszen mindenki betekintést nyer aki nézi a streamet a különbség csak annyi, hogy nem nyomkodja a billentyûzetet meg az egeret 😄 az egész csak a pénzrõl szól, mert amíg veszik a pakkokat addig jó a gádzsinnak és nem éri meg nekik nyitni....

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ezen én is sokat agyaltam, a piros vonalon túl a pálya minden oldalívén szarvasok vannak. Mindet meg kell lõni (semmi effektet sem adnak), de ha körbeértél rajtuk, ráesik a Maus a bossra.

by SHiZUOKA

Amúgy van egy-két rossz érzésem a WTGF-el kapcsolatban.Szóval ott nem lesz láthatósági rendszer,tehát akinek minél jobb gépe és minél nagyobb megjelenítõje lesz az lesz a sztár a pixelvadászatban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ozzyehh
Félkész játékot? az meglehet bár szerinted van abban logika, hogy streamelhetõvé tették a CBT-t? tehát mindenki láthat mindent?😄 de ennek ellenére is CBT-ben tartják és igyekeznek lehúzni mindenkit a tank csomagokkal, röhej

Én meg inkább WOT-ozok mint hogy esetleg multifps-ben a csalók(aim,wallhack)ellen harcoljak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
Félkész játékot hova tegyenek openbe? Még vannak olyan tankok amiket le se teszteltünk.

Ozzyehh
érez még valaki így ? D:

Ozzyehh
valamiért mióta beharangozták a GF-et nem nagyon van kedvem wot-ozni és most ezt ne vegyétek offenzívnak 😄 :S másfelõl meg a Gádzsin is elmehet a büdösbe, hogy csak lehúzzák az embereket és nem akarják openbe rakni azt a szart 😄 bocs a fél offért

Na most mi a probléma? Világosíts fel, mit nem kaptál meg amit ígértek?

Te kaptál valamit? <#vigyor2>

Szánalom a mit a WG csinál.
Szar MM, ígérik a történelmi csatát, és hónapok óta nem hallunk másról, csak a HD tankokról.
Erre mit kapunk?

Kijavítalak, arty ellen néha lehet védekezni. A goldbuzinak meg sidescrapelsz😄
Szerintetek kiveszik a következõ patchkor a Karl módot?

angelus1991ster.blogspot.hu

Érdekes, én is eljutottam t10-ig de nem pusztul meg a boss. Már a kicsik sem jönnek, lõttem még 5 percig aztán ennyi, nekem nem zuhan maus. Áprilisi troll?

Nézda a jó oldalát: segítettél vkinek egy lucker medált szerezni 😊

14-1 re vezetünk, az utolsó t25 be belelövök és lerammolom, marad 100 xp je erre a saját artynk kicsinál...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hát 5 arty egy heavy face2face csatában igen zavaró 😊
még mindig jobb mint a gold ammo !!!
arty ellen tudsz védekezni, gold ammo ellen nem :S
hát ez fain lesz 😄 nem elég hogy amúgy is sok a noob arty most még a küldetés miatt is sokan berakják, yeaaaaah 😊) tudja a wot hogy mi kell a népnek 😉
baaaaaazeg:-D

Si vis pacem, para bellum!

Lunki88
Amikor ideje bevallani hogy WoT függõ vagy... <#hehe>

1.) A rendõrnek azt próbálod megmagyarázni hogy azért hajtottál gyorsan nehogy kilõjön az arty.
2.) A családi ebédnél a gyerekeidet tier 1-nek és tier 2-nek mutatod be.
3.) Szerinted a bevásárlókocsi úgy fordul mint egy KV-5 és ráférne egy modul upgrade.
4.) Fontolóra veszed a katéterezést hogy megszüntesd a wc szüneteket.
5.) Az álmok (már ha alszol egyáltalán) egyre inkább olyanok mintha replayeket néznél.
6.) Amikor megszólal a tûzjelzõ sziréna ösztönösen arra gondolsz hogy "vissza a bázisra!"
7.) Bevásárláskor olyan dolgokat veszel amit 20 másodperc alatt megehetsz.
8.) A feleséged odafordul hozzád és azt mondja "legközelebb használj goldot a jobb penetrációért."
9.) Megpróbálod lemérni a közelben lévõ autók páncélvastagságát.
10.) Azért játszol arty-val hogy közben ehess a másik kezeddel.
kész 😊
de jó h a havi misszió megint bugos -.-"
hiába vagyok benne a top 5-ben nem számolja
Másodszor is végig vittem de most megzakkant mert már percek óta scak õ van meg én és a maus az istenért nem akar ráesni.

WoT: Nishizumi77

Mi ez az ajándék tank amirõl írtatok?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Elsõre sikerült végigvinnem, T9 Conquerornál majdnem megszívtam de szerencsére nem haltam meg, aztán a vége érdekes volt
lövöm a bosst de sehogy se mozdul a hpja, próbálkozom flankelni, oldalát lõni, semmi, próbálom akkor lõni mikor nyomatja a vörös scannelését vagy mit, hátha akkor sérül, semmi aztán hirtelen ráesik egy Maus, WTF XD

WoT: Nishizumi77

Egy boss a t10. De nem tudod kinyírni. Egy Maus rá fog esni úgy hal meg. :-D

Lesz ma bónusz kód nagy valószínûséggel,figyeljétek lehet nem is 1 hanem több
Lunki88
Basszus, én is csak 9-ig tudtam eljutni mert utána elleptek a rákok. 😄
JeffDunham
Ez kész, totál belebolondultatok. <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én T9-ig jutottam, de akkor lefagyott a böngszõ 😄 Nem kezdem újra, valaki mondja már el, hogy mi a T10-es 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én tudom én tudom! :-D Végig vittem. :-D

patchaou
Valaki leírhatná, hogy milyen mókából kell kimaradnom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tier 8 ig bírtam 7 es egy tiger1 8 as egy is3 nagyon beteg 😊
Én t9-ik jutottam, ott végre értelmes lesz a löveg hangja, de nagyon sok rák jön. 😄 Kivánicsi lennék, mit a t10-es tank. 😄
A japo T4 könnyû tényleg csak max T6-ig megy?
Az Online Tech-Tree szerint igen de annak nem hiszek, viszont ha igaz a 3 nap prémiumért kihúznám.