World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már rég visszavonult.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Még Jeffel is lehet valamit összehozni XD

Roger6
Õ a legjobb magyar WoT-os?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
Nézz utána mi is az az adrenalin roham. Kevered. 😉

Ry0k3n mire a T95-höz érsz két perkes legénységed van. Mire az E3 meglesz már 2.5 perkes. Az E3-at már biá-val, a 600%-ból 300%-os javítóval és némi álcával használod. Az alap elsõ perkeken kívül amit leírtam.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Marchizornak kéne streamelnie Twitchen, nem ezeknek a statpadder 2. accomat húzom emberkéknek. 30 perc olyan lenne tõle mint másnak 3 óra. KINCS! <#wow2>

pointer4
Nem akkor voltunk hasznosak, amikor 15:0-ra átgázol az egyik csapat a másikon, hanem amikor a 2. percben már 6 ember megölette magát a csapatunkból mert hülye volt, onnan fordítani, illetve a végjátékban.
Mire eljutsz T9be ott már lazán a 2. skill közepe felé kell járnod, nincs itt semmi mák.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Marcsi meddel számomra az ISTEN!
Jó de nem mindenki olyan állat hogy kapásból 3 skilles legénységgel kezdjen. Akinek 1 van az többnyire repart rak a T95-re okkal.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Ne legyél szarkasztikus. Mindenki tudja hogy kurva nagy mák kell az ilyenhez, hiába van 3 jó játékos együtt.

Bemákolták azt a 27 csatát így hogy nem kaptak ki. Bár ezzel a hármassal simán 70%-os esélyük volt alapból nyerni. Ennyit számít.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ja, ezt elnéztem, azt hittem a felszerelésrõl beszélünk. Igen, a skill/perk tanácsaik elég érdekesek a WG-nek, ez igaz.

v Jeff: what? ammo-t még soha nem lõttek T-95-ön. E3 érzékenyebb? Ami minden lövésre gyullad, az a motor. Adrenalin roham? Az AP is elég, HE-t meg elég ritkán kell azért hirtelen betölteni. Hatodik érzék, javítás, álca, amit preferálok. Utána jöhet kuplingégetõ, meg inkább megelõzõ karbantartás.

Ez nálam így néz ki általában
1. Álcázás (kivéve ha bumszli a tank, akkor javítás), kommanóra lámpácska.
2. Javítás
3. A büdös életbe nem lesz ilyen skill, max a type-on. ha mégis, valószínû BIA lenne. 😊

Btw, az amcsi TD-im így vannak skillezve 1: camo+6th sense, 2: camo+repair, 3: BiA

JeffDunham
Elsõ perk: hatodik érzék, kuplung égetõ, ammo védelem, forgatás közbeni stabilizátor, javítás. A második lövésznek adrenalin roham vagy szintén javítás.

Második: bia

Harmadik: álca, javítás

Persze poi, mert 3v15 meccs volt és csak ti lõttetek az ellenfélre, õk pedig nem.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Leginkább azért mert a láthatatlanság a legjobb páncél per pill. Véd az artytól és a gold ammo spammerektõl is. Most ilyen eagle eye perknek mégis milyen haszna van? A teljes harmadik skillsor hülyeség.

Illetve nem venti van rajta (T95), hanem szerszámosládával és 100%-os javítással próbálok az állandó lánclelövés ellen harcolni (meg van 100%-as camo is 3-nak).

Mi kellene az E3-ra ha nem ez? Nekem ez van a T95-ön is, ha jól rémlik, és elég jól boldogulok vele. Ha messzirõl szúrnak ki kitárazhat rá a WT E100 is, nem gond. Nem érzem, hogy camot kellene növelni neki. Ellenben a töltésidõre és célzásidõre ráfér a segítség.

Na igen, a WG. Õk azok akik a medekre és TD-kre minden hülye skillt feltennének, kivéve a camót. Nézzétek meg h most is mit ajánlanak az E3ra.

Roger6
Akkor gondolom ez egy bizonyos skill után megy már, nekem 1.900-as WN8-al + szakasztársamé is ennyi, nem tudunk ilyet produkálni. Van még tanulni, ez biztos. <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Emlékszem, amikor Szakesszel, meg Marchizorral nyomtunk tier9es médium szakaszt, 27/0/0 lett a vége 😄
JeffDunham
Persze itt is számít a random faktor. De hosszú idõ után azért szépen beáll.

Ha egyedül megyek akkor kb fele-fele az arány. Ha Poival akkor simán felmegy 75-80% winre is. Ennyit számít.

Csak nálam a sok csata miatt nem számottevõ a vele eltöltött csaták száma és az a kis winrate emelkedés.

Meddel bármikor visszaérek bázist védeni, ezért imádom õket.
Soha nem kérem arty segítségét, mindent meg lehet oldani nélkülük, ha esetleg mégis be tudja ásni magát egy JPZE100 valahova, ahol megkerülni se lehet, akkor foglalok, de rettentõ ritka az ilyen.

Roger6
Ezzel nem értek egyet. Sokszor vagyok szakaszban, de abszolút random az egész. Vagy csak balfasz vagyok, az is lehet.

Hát inkább õk mint én. A 400 effis noob nem fog leadni 3k damaget és lehozni a meccset de golyófogónak tökéletesek és lefoglalja az ellenfelet míg a másik tud dolgozni a csapatért.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Amíg teszi a dolgát mindenki addig nincs is gond. Csak randomban a játékosok 80%-a nem tudja mi is. Ezért csak magadra számíthatsz.

Azért megnéznék egy olyan összehasonlítást, hogy winrate-ben mennyit számít akkor, ha valaki csak egyedül, vagy csak szakaszban tolja. Az 5-6% eltérés tuti. De meg merem kockáztatni a 8-at is...

Csak legyen aki spottol. 😊

Igen mert egyre nagyobb divat lett kihasználni a csapatod randomban hogy õk spotoljanak meg dögöljenek meg neked míg te szeded a dmg et meg a killt. Randomba mûködik igaz is, sok xp jár érte. De mikor támadni kéne vele akkor jön a gyereksírás.

Amúgy az a vicces hogy a pro-k leírása szerint is sniper/support. De én csak az esetek kisebb hányadában használom így, t8-ban az elsõ vonalban a helye. A 150mm-es frontot inkább csak td-k ütik át, igaz torony hagy kívánnivalót maga után. De elég masszív tank ez.
Az LOL. Ezeken a pályákon nem nagyon lehet azt kihasználni, távcsövet még csak csak de coatedet....

Az bizony egy lövés volt. <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor ez lehet az ok. Ha más spottol, fél xp.

Ehhez hozzáteszem, hogy a Wargaming az official tutorial videók között a Tiger II-höz a coated opticsot ajánlja... (390m a view range a 2. turreten alapból).

Mert szerinted most ki teszi,senki.Senki nem vergõdik a többivel fõleg nem a TD-sek és az artyk.A többség a saját statját fényezi és nem vergõdik azzal hogy most épen 4 tankot tartok fel egymagam.3 artyból egy sem lõtt oda segíteni pedig 2 percig biztos világítottak és fel voltak spottolva.
Az éjszaka is KV-4-ben ülök 10-es 9-es tankok ellen.Ruinberg,a lista alján helyezkedek el tehát nem megyek elõre mert biztos halál tehát supportolok.1 zászlós természetesen a zászló az F1-ben.J2-bõl lövöm a zászló foglalókat(Fosh 155,és egy másik táras medet) sikerrel.5 top tankunk(T95,WT,IS8 stb.) a mezõn G-H-J zónában.Mondom legalább a seggem védve van.Egyszer csak megjelenik egy ST-1-es a hátam mögött,hát ez hogy kerül ide.Két tûz közé kerülök és kivégez a táras francia.
Ugyanis az 5 top tank szépen elvonult a E-F 0-ba és a bokrokból végignézte hogy minket kivégeznek és befoglalják a bázist.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Haha Chieftain (aka :Nicholas Moran)<#vigyor>

Vegyes volt,kb 1600 sebzést közelrõl nyomattam.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Most mi a gond ezzel a kommentel? Így is lehet használni egy tigát 😊
Nem a legeffektívebb de lehet vele menni így is.

Még egyszer akkor. Van WT:GF fórum, akit érdekel olvassa, tehát amikor Te átlibegsz ide, h. leírd a véleményedet egy teljesen más játék fórumába az vajon mi? Nem tájékoztatás, mert akit érdekel a játék az olvassa a fórumát, így marad a másik verzió...
Képzeld Én is várom a GF-t, remélem jó lesz, és még próbáltam is. Haver befizette magát mentem pár kört Én is, hát félkész jó szó rá. 3 csata 9 kill, és ennek ellenére semmi bizsergést nem éreztem, grafika amit Én lesz.rok, respawn az baromság, camp-style van, lökdösödõ csapattársak, vmelyik még seggbe is lõtt...és még open-béta nincs is...amikor lesz ajajj, lesznek "kellemes" csapattársak. Szóval fogok vele játszani, sõt vszleg tetszeni is fog, de a wot "borzalmak" egy része ott is meglesz, ezért nem várok csodát, csak egy újabb jó tankos játékot.
A wot-ban anyáztál 100 v. 1000 v. épp 3000 csata után? Csak félannyi idõt fektess bele a GF-be, és majd utána meglátjuk, h.még mindig ilyen toleráns vagy-e...
Nem azt írtam, h. csak td-vel játszottál, hanem h. elsõsorban azokkal, és az inkább campelõs stílus, szerintem.
Idejössz, beszólsz vmit, pedig tudod, h. lesz aki rávetõdik, utána meg kicsit sértetten értetlenkedsz, h. miért támadnak...hát szerintem pont ezt akartad...gondolom meglepõdtél, h. pont Én, ritkán írok ide, v. épp oda, de ami odavaló, az maradjon is ott, ami meg ide az itt, nem nagy dolog ez.

JeffDunham
Ha valaki gyûlöli az artykat akkor az én vagyok. Tegnap kétszer kapott ki egy-egy 9-es arty 2000HP-ról. Végig mentem a családfájukon, és szexuális tartalmú dolgokra biztattam õket. De mégis azt mondom hogy szükség van rá. Sajnos.

A TD-kkel nincs probléma, kivéve a két csillagrombolóval. Az a két tank tényleg eltúlzott.

Szerintem én nem kezdek bele vitatkozni. Pont azért ilyen a random mert a játékosok döntik el mit csinálnak nem az amire való a tankjuk.

You Tube szösszenet.....

Nem hátulról lövöldöztél véletlenül?

Ez.

Ez miért lenne jó hogy csak heavyk meg medek lennének a mapon? Mi védené a bázist? Mi segítené a heavyk és a medek támadását?

Csak én érzem úgy,mintha lentebb vettek volna az xp szorzóból?

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2014.04.02. 8:54:01
Jármû: T-34-1
Szerzett tapasztalat: 1 354
Szerzett kredit: 36 218
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

3600 dmg,4 kill,500 spot dmg és csak 1354 xp prém nélkül.A múlt héten ettõl kevesebb sebzésre kaptam simán 1-1100 xpket.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
Szintén nem érdekel a grafika, nVidia GeForce 9800GT-m van full minimumon használom és így van 70-80 fps-em.

Jobb grafika, nagyobb méret. Teljesen felesleges. Eleve semmit nem lát az ember a sok füsttõl. Már alapból zavaró.

Vannak olyan játékok ahol már 25-30 sõt 40Gb terjedelmûek. Sajnos a WoT is ezt az irányt célozta be. :/

Ja és mellesleg játékban a hangerõ beállításoknál az 50 es érték a 0 azaz normál 89 db es hangerõ. Ez felett ha 100 ra húzzátok 200% os erõsítés van amit maga a játék erõsít fel.

Nem kioktatásnak szántam csak legyen tiszta.

Tegnap játszottam egy kicsit wottal. Érdekes állatfajokkal találkozhat az ember ezeket a vidékeket járva. Ki lettem oktatva egy 3k csatás núb által akinek volt 600 csatája caernavaronnal 44% os winrate melett és azzal mentegetõzött hogy mennyire szar volt stockként kigrindelnie a tankot és ezért szar a winrateje. 😄
megnéztem az átlagos játékideje meccsenként 4 perc.... x"D
Egy T28 proto meg meglõtt mert nem mentem a szarjának spottolni a T21-el. De azért kattintgatni a mapon tud a 48%-os winratejével a retardálja mert csak arra telik neki.
Ma megpróbálok még játszani párat és felidegesíteni még több embert. 😄
Tök olyan mint az állatkertben piszkálni egy bottal a makimajmokat. x)

Kérte valaki hogy adjak hangerõt az ARGO modra. Ez így elég igénytelen lett. 105 db a max és durván torzít és +10 db es dinamika tartományban mozog.

Kérés parancs, tessék!

Én használom a normált.

105 db es verzió!

Normal 89 db es mod!

Jelentkezem én is.
Sajnálom, hogy a WT miatt elindult a szépségverseny, mert én kezdetek óta teljesen minimális beállításokon játszom, alap grafikával a WoT-ban és én így szeretem. Egyszer bekapcsoltam a fejlesztettet, de azonnal vissza. Szinte szúrta a szemem a nagyon erõs kontrasztos megoldás. Nekem így tökéletes a WoT grafikája, ahogy most van, ugyanis letojom a grafikát. Egy ilyen játékban zavar valakit, hogy a lánctalp néha elveszik a homokban? Mert engem egy hangyányit sem, itt a játék a lényeg, nem a szépség. Nekem egyáltalán nem kellenének rombolható épületek, még ha így realisztikusabb is lesz.
A gyenge játékosok meg a másik dolog, ami nagyon fontos. Ha nem lennének, akkor nem virítana itt még a lila játékos se kolobanovokat, meg top gunokat.
Sõt még durvábbat írok, engem az RNG sem zavar, elfogadom azt is, 25%-os tényleg nagy arányával együtt is.

Én összesen két dolgot változtatnék csak a WoT-ban, csak két dolgot, semmi mást. Az artykat kivenném teljesen, emiatt ha játékegyensúlynak muszáj, még egy nagy TD nerfet is elfogadnék cserében, illetve az aranylõszert visszatenném csak goldért vehetõnek. De még ez utóbbiról is lemondanék igazából, mert úgyis inkább papírtankokkal játszom, azoknál meg mindegy mivel lõnek rájuk. Szóval, ha nem lennének artyk akkor én tökéletes játéknak tartanám a WoT-ot, most szimplán csak nagyon jónak tartom és még mindig nem untam rá, pedig lassan 2 éve játszom vele.

Gottfried
Egy hete még fordítva volt.Szinte naponta változik hogy hol van és hol hányszor lehet visszajönni.Kísérleteznek mindennel de ez egy zárt bétánál nem gond.A fórumukon olvastam hogy az utóbbi napokban azért volt még szimulatorban is respawn mert azt akarták tesztelni.Így hogy árkádban nincs,többen játszanak a szimulátorral.Logikus magyarázatnak tûnik.

Ne félj Jeff,most egy darabig nem írok ha nem kérdez senki. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!