World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ry0k3n mire a T95-höz érsz két perkes legénységed van. Mire az E3 meglesz már 2.5 perkes. Az E3-at már biá-val, a 600%-ból 300%-os javítóval és némi álcával használod. Az alap elsõ perkeken kívül amit leírtam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bemákolták azt a 27 csatát így hogy nem kaptak ki. Bár ezzel a hármassal simán 70%-os esélyük volt alapból nyerni. Ennyit számít.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
v Jeff: what? ammo-t még soha nem lõttek T-95-ön. E3 érzékenyebb? Ami minden lövésre gyullad, az a motor. Adrenalin roham? Az AP is elég, HE-t meg elég ritkán kell azért hirtelen betölteni. Hatodik érzék, javítás, álca, amit preferálok. Utána jöhet kuplingégetõ, meg inkább megelõzõ karbantartás.
1. Álcázás (kivéve ha bumszli a tank, akkor javítás), kommanóra lámpácska.
2. Javítás
3. A büdös életbe nem lesz ilyen skill, max a type-on. ha mégis, valószínû BIA lenne. 😊
Második: bia
Harmadik: álca, javítás
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha egyedül megyek akkor kb fele-fele az arány. Ha Poival akkor simán felmegy 75-80% winre is. Ennyit számít.
Csak nálam a sok csata miatt nem számottevõ a vele eltöltött csaták száma és az a kis winrate emelkedés.
Soha nem kérem arty segítségét, mindent meg lehet oldani nélkülük, ha esetleg mégis be tudja ásni magát egy JPZE100 valahova, ahol megkerülni se lehet, akkor foglalok, de rettentõ ritka az ilyen.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Azért megnéznék egy olyan összehasonlítást, hogy winrate-ben mennyit számít akkor, ha valaki csak egyedül, vagy csak szakaszban tolja. Az 5-6% eltérés tuti. De meg merem kockáztatni a 8-at is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az éjszaka is KV-4-ben ülök 10-es 9-es tankok ellen.Ruinberg,a lista alján helyezkedek el tehát nem megyek elõre mert biztos halál tehát supportolok.1 zászlós természetesen a zászló az F1-ben.J2-bõl lövöm a zászló foglalókat(Fosh 155,és egy másik táras medet) sikerrel.5 top tankunk(T95,WT,IS8 stb.) a mezõn G-H-J zónában.Mondom legalább a seggem védve van.Egyszer csak megjelenik egy ST-1-es a hátam mögött,hát ez hogy kerül ide.Két tûz közé kerülök és kivégez a táras francia.
Ugyanis az 5 top tank szépen elvonult a E-F 0-ba és a bokrokból végignézte hogy minket kivégeznek és befoglalják a bázist.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem a legeffektívebb de lehet vele menni így is.
Képzeld Én is várom a GF-t, remélem jó lesz, és még próbáltam is. Haver befizette magát mentem pár kört Én is, hát félkész jó szó rá. 3 csata 9 kill, és ennek ellenére semmi bizsergést nem éreztem, grafika amit Én lesz.rok, respawn az baromság, camp-style van, lökdösödõ csapattársak, vmelyik még seggbe is lõtt...és még open-béta nincs is...amikor lesz ajajj, lesznek "kellemes" csapattársak. Szóval fogok vele játszani, sõt vszleg tetszeni is fog, de a wot "borzalmak" egy része ott is meglesz, ezért nem várok csodát, csak egy újabb jó tankos játékot.
A wot-ban anyáztál 100 v. 1000 v. épp 3000 csata után? Csak félannyi idõt fektess bele a GF-be, és majd utána meglátjuk, h.még mindig ilyen toleráns vagy-e...
Nem azt írtam, h. csak td-vel játszottál, hanem h. elsõsorban azokkal, és az inkább campelõs stílus, szerintem.
Idejössz, beszólsz vmit, pedig tudod, h. lesz aki rávetõdik, utána meg kicsit sértetten értetlenkedsz, h. miért támadnak...hát szerintem pont ezt akartad...gondolom meglepõdtél, h. pont Én, ritkán írok ide, v. épp oda, de ami odavaló, az maradjon is ott, ami meg ide az itt, nem nagy dolog ez.
A TD-kkel nincs probléma, kivéve a két csillagrombolóval. Az a két tank tényleg eltúlzott.
You Tube szösszenet.....
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2014.04.02. 8:54:01
Jármû: T-34-1
Szerzett tapasztalat: 1 354
Szerzett kredit: 36 218
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
3600 dmg,4 kill,500 spot dmg és csak 1354 xp prém nélkül.A múlt héten ettõl kevesebb sebzésre kaptam simán 1-1100 xpket.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Jobb grafika, nagyobb méret. Teljesen felesleges. Eleve semmit nem lát az ember a sok füsttõl. Már alapból zavaró.
Vannak olyan játékok ahol már 25-30 sõt 40Gb terjedelmûek. Sajnos a WoT is ezt az irányt célozta be. :/
Nem kioktatásnak szántam csak legyen tiszta.
megnéztem az átlagos játékideje meccsenként 4 perc.... x"D
Egy T28 proto meg meglõtt mert nem mentem a szarjának spottolni a T21-el. De azért kattintgatni a mapon tud a 48%-os winratejével a retardálja mert csak arra telik neki.
Ma megpróbálok még játszani párat és felidegesíteni még több embert. 😄
Tök olyan mint az állatkertben piszkálni egy bottal a makimajmokat. x)
Kérés parancs, tessék!
Én használom a normált.
105 db es verzió!
Normal 89 db es mod!
Sajnálom, hogy a WT miatt elindult a szépségverseny, mert én kezdetek óta teljesen minimális beállításokon játszom, alap grafikával a WoT-ban és én így szeretem. Egyszer bekapcsoltam a fejlesztettet, de azonnal vissza. Szinte szúrta a szemem a nagyon erõs kontrasztos megoldás. Nekem így tökéletes a WoT grafikája, ahogy most van, ugyanis letojom a grafikát. Egy ilyen játékban zavar valakit, hogy a lánctalp néha elveszik a homokban? Mert engem egy hangyányit sem, itt a játék a lényeg, nem a szépség. Nekem egyáltalán nem kellenének rombolható épületek, még ha így realisztikusabb is lesz.
A gyenge játékosok meg a másik dolog, ami nagyon fontos. Ha nem lennének, akkor nem virítana itt még a lila játékos se kolobanovokat, meg top gunokat.
Sõt még durvábbat írok, engem az RNG sem zavar, elfogadom azt is, 25%-os tényleg nagy arányával együtt is.
Én összesen két dolgot változtatnék csak a WoT-ban, csak két dolgot, semmi mást. Az artykat kivenném teljesen, emiatt ha játékegyensúlynak muszáj, még egy nagy TD nerfet is elfogadnék cserében, illetve az aranylõszert visszatenném csak goldért vehetõnek. De még ez utóbbiról is lemondanék igazából, mert úgyis inkább papírtankokkal játszom, azoknál meg mindegy mivel lõnek rájuk. Szóval, ha nem lennének artyk akkor én tökéletes játéknak tartanám a WoT-ot, most szimplán csak nagyon jónak tartom és még mindig nem untam rá, pedig lassan 2 éve játszom vele.
Ne félj Jeff,most egy darabig nem írok ha nem kérdez senki. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!