World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
WR-t, mindig is Században lehetett csak igazán javítani, az tuti.
Cserébe, ott zuhan a sebzés, és kb minden más is 😞
Egy jó csapattal, csoda ha kisebzed a saját hp-d, randomban, meg a háromszorosa se ritka.

A következõt gondold már végig. Számolj egy kicsit. Hány csatád van? Mondjuk 10. ezer? Szerinted hány csata az, ami változat 10. ezer csata esetén a statisztikán pozitív vagy negatív irányba csak 1 azaz egy! százalékot? Hm? Egyszerû matek.

Roger6
Na jó, segítek, nem leszek szõrös szívû.

"Ha Poival akkor simán felmegy 75-80% winre is." - ez nyilván egy napos WR. Máshogy nem is tudod mérni. És miért nem? Mert heti mérleget nem tudsz állítani, mert biztos, hogy nem lesz olyan, hogy egy hétig minden csatát együtt mész valakivel.

De mondok még érdekesebbet. Van úgy, hogy egyedül megyek, és egy hétig produkálok 75%-ot, van úgy, hogy szakaszban töltöm a csatáim 80%-át nálam jobb játékosokkal, és csak 40% a WR. Hámostakkó mi van?

A kérdés az volt, hogy a WR-t mennyire tudjuk befolyásolni, ha ketten / hárman vannak szakaszban. Én, mint középszerû játékos arra jutottam, hogy ketten nem tudunk számottevõen növelni a WR-en, de még beleszólni is csak oly minimális mértékben, hogy abszolút irreleváns ebbõl a szempontból. A WR akkor is szerencse dolga marad, ha ketten vagyunk.

3-an már lehet más a helyzet, mint írtam, kipróbálom hétvégén.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Nekem pl a platonozás nagyon nehezen ment az elsõ pár száz csatában 😞
Volt amikor azért, mert segíteni akartam mindenáron a havernak, és azért haltam meg feleslegesen, amikor többet is tehettem volna.
Volt amikor a másikat okoltam, mert azt hittem jön, és segít, és belementem menthetetlen helyzetekbe.
Szóval az elején nekem nem ment jobban platoonban, és most is avval megy csakigazán, akivel ismerjük egymás játék stílusát 😄
És persze tankokból is olyat illik hozni, amik tudnak egymáson segíteni.
Mond az valamit hogy nagy számok törvénye?

Roger6
Te elõzményeket nem olvasol?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azért ne egy nap eredményébõl vonj már le következtetést. Több száz csata után már igen, de nem ennyi után.

Roger6
Most kipróbáltuk ezt a szakaszozós dolgot, és kíváncsi voltam az eredményre, hogy mi valójában mennyire tudunk beleszólni a WR-be.

Egy jóbarátomat hívtam szakaszba, aki szerintem amúgy jobb játékos, mint a statja mutatja, a tankokat folyamatosan változtattuk, Tier 2-tõl 10-ig (nyilván a magasabb szintûek voltak azért többségben).

Azt tudni kell, hogy folyamatosan, végig mi voltunk a lista elején, hol õ, hol én. Azt gondolom, hogy megtettük a gyõzelemért amit lehet a fair play szelleme alatt (a gold lõszeren kívül), és cseppet sem érzem azt, hogy azért, mert ketten voltunk - tudtuk volna manipulálni egy csata kimenetelét. Tehát mi ketten nem tudunk beleszólni a WR-be, hiába mindkettõnknél a 2.200+ -os WN7.

A képbõl kiderül talán, hogy nem azért nem tudtunk nyerni, mert balfékek voltunk, egyszerûen a randomnak akkora szerepe van, amelyet két - az én szintemen lévõ - játékos nem tud befolyásolni túlságosan.

Hétvégén majd megnézek egy 3-as szakaszt is, ahol nálam jobbakat hívok magam mellé, talán az már nagyobb mértékben számít. Ezt el tudom képzelni.

Lunki88
Huh, végre meglett az ace tanker erre is, ráadásul a 15 cm-es ágyúval. 😊 Nagyon izgalmas volt a végére, még most is remeg a kezem. 😄 Egyedül maradtam a végén egy E75, ISU152 és AT15 ellen. Nem hittem volna hogy sikerül lehoznom, de szerintem ehhez az ellenfél hülyesége is kellett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van replay is ha valakit érdekelne.
Két ilyen hasonló esemény szervezõje vajon miért nem tud egymással beszélni, hogy ne ugyanakkor tartsanak ilyen nagyszabású rendezvényeket?

HMFEST

GabeE3e
3600- csatás wot acc eladó, ami érdekessé teszi,hogy van rajta egy t59, barátomé volt,aki abbahagyta a játékot, és rám hagyta, olcsón odaadnám,annak aki örülne egy t59-nek, árat privátban megbeszéljük.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem tom nem én játszottam, másnak a képe. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszönöm a tippeket,a segítséget.
505thZajcev[PT]
Azt mondod nyulta a fraget? 😄
Csak ha lassu voltal.... <#eplus2><#lama>

Malinovka?

Omni vajon úgy volt vele, hogy egy kill mindenképp kell, akármelyik csapatból is? 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hali!
Én voltam.
Valamiért nem engedte a hangerõt állítani,mindig kiírta,hogy vmi fájl sérült és vissza állította alapra.
Letöröltem minden modot,majd újraindítottam a gépet most jó <#vigyor2>
Köszi!

4esben nem sok yo arty van.... francia AMX 105 AM vagy amerikai M37-est tudom ajánlani
pointer4
Majdnem rávágtam, hogy Grille XD

A franciát látom mindenhol használni, gondolom nem véletlen, valami amx105m vagymi.
Melyik a legjobb tier 4-es SPG? Valami olyasmi kellene, ami pontos, messzire lõ, és gyorsan céloz. Egyébként nem szeretem az artykat, csak a 3 nap prémért akarom eladni a lelkemet az ördögnek.
Ez kurvanagy 😄
<#taps>

<#nevetes1>

Egy-két eltûnt rokon, barát és egybõl milyen lelkesen tapsol mindenki.

toocha
Na valamiõl lemaradtam. Milyen bónusz kód?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Parancsolj: GIMMEGOLDCOMMUNISTBASTARDS <#hehe>

Bónusz kód kéne! Már csak egyet akarok. 😛

popey8
Kell vkinek inv kód új accountra? 1k gold+7 nap prém.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Azt én is szoktam, csak nem kamera elõtt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Õ a másik akit szeretek!

http://hu.twitch.tv/osipgood

Múltkor kilõtte az arty, annyira felbaszta magát hogy a kamera elõtt nekiállt fekvõtámaszozni, sírt az egész chat a rögösétõl. xDDDDDD

JeffDunham
Nem a játéka szórakoztató hanem a természete. Olyan mint egy kölyökkutya, kis bohóka és nem tudod mit fog a következõ pillanatban csinálni. Legutóbb azon haltam be, mikor orosz akcentussal egy francia rap számot elkezdett angolul énekelni. 😄

Felvidít.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Nem jött álom a szememre, gondoltam nézek valakit. Senki nem volt, és rátaláltam erre a gyerekre. Ügyes volt, el is lestem egy jó taktikát tõle Redshire-on.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
Csak hogy Jeff, olyan szépeket mondott róla 😄
Parancsolj! Nem túl szép, de roppant szórakoztató. 😊
Biztos a vicces francia akcentusra. 😊

pointer4
Mi ennek a ritának a twitch linkje, beteszem favba, megnézem már mire élvez JEff, ha online lesz 😄
Rita most eléggé felkapott lett, pedig emlékszem mikor még csak vagy 10-20 an ha néztük a stremet.

Igen az van, Bia + repair.

toocha
Kék banner!!!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Õt nézd!

http://hu.twitch.tv/luciquell

Egyedül játszik, multkor lightosba ment egy 198 000 kredites kört typeal 😄 és néztem.

pointer4
de, kötekedni akarsz XD
Roger6
Hehe <#vigyor5>

pointer4
Amúgy egy csata kimenetele simán egyetlen lövésen múlhat, nem hogy egy egész emberen. (persze nem mindig)
Az ilyenektõl lesz valaki 48% helyett 58%-os.

http://www.wotreplays.com/site/735056#steppes-pointer4-bat_chatillon_25_t

Ez is pl egy jó példa erre.
Én csak hetene futok egy ilyen látványosabbat, Marcsinak ez napi rutin volt XD
JeffDunham
Marcsikát én is nézném. Volna tõle mit tanulnom. De marad QB, Rita(csak fun-ból) és Scheff néha.

Jogos, úgy látszik kissé felületesen olvasok ma 😊
Egyébként a játékosok 4.1%-a, az unicumok 5.2%-a választja az adrenaline rush-t. vBaddict

<#szomoru1>

pointer4
Azért nem volt egy nagy élmény vele játszani XD Egy rohadt önzõ kis dög játékmódja volt XD Csapat játék nulla, mindekit kihasznált. Alkalmaszkodni kellett hozzá 😄
De médium tankkal kb mindig lehozta a meccset a végén 😄
Én minden tankomnak ezt adom elsõ körben (kiv. arty)
1. repair (comm: 6th. sense)
2. BIA
3. camo (comm: repair)

Igazából sztem a skill-eket, ill. sorrendjüket, embere válogatja, ki hogy érzi/látja jónak a dolgokat.
Számomra fontos h gyorsan pakolják fel a láncot (javító készletet nem használok láncra el, 100 alkalomból 1x ha megtörténik)
Fontos h 1 kis + legyen hozzá adva mindenhez, legfõképp töltéshez ezért használok BIA-t. Úgy vagyok vele, h fontosabb az h gyorsabban töltsek, pontosabb legyek stb. mint h jól rejtõzködjek.
Utolsónak azért berakom camo-t, fõleg TD/med-nél, mivel 4. skilles legénységem csak pár tankon van (nem megyek elég csatát 1 adott tankkal ill. nehéz igazán crew-ra fejlõdni prém nélkül), ezért nem életbevágóak a további perkek számomra.