World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és persze nagyon jól is néz ki, pláne ha megjön hozz a HD modell <#szeret>#szeret><#beka2>#beka2>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Megyek a garázsba, mert elfogyott a maradék vagy az összes hp-m.
Olyen érzésem van benne, mintha 4 tierrel alacsonyabb tankban lennék..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ritka nagy noob lehetsz vagy gyémántfokoztú támogató, ha nálad mûködik a páncélzat a játékban. Ráadásul egy papírtankon és ilyen szinten.
*konteo off*
Már értem miért szereted az artikat. Gondolom az az ingerszegény játék is elég megterhelõ neked, azért csúsztál szépen hátra a pályán a biztonságos semmittevés és az egyperces kattintgatások varázslatos világába...
Ok akkor máshogy ha látsz egy artyt mit csinálsz : ignorállod, vagy felkészulsz rá hogy téged is célba vehet más 14 társad melett. Mint említettem tudod a toltésidejuket ami biztos nincs 10 sec alatt nagy tierben és azt is tudod , ha egenesenn mész konnyeb becélozni téged (nemmintha olyan sokáig lehetne egyenesen menni ezekenn a kis pályákonn)
Senki sem beszélt pixelekrol de tudod hogyha jobboldaladonn egy nagyobb "domb" van akkor onan nem ohet lovés de hoppá mégis becsapodott nemmessze toled egy nos ilyenkor mit csinálsz?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ott az a baszott nagy kupola a tetején, ráadásul szembõl is olyan papír az eleje hogy gold ammoval ott lövik át ahol nem akarják 😄
Igen, sok dologra kell figyelni játék közben, nem is ezzel van a bajom, de nekem ezek mellett valahogy nem hiányozna hogy azon filózzak, mikor fog Pisitke a hetes artyjával A0-ból olyat belevágni a tankomba, hogy a HP-m és a modulok felét is viszi úgy, hogy még csak el sem kell találnia.
Mondjuk nem értem mit nem lehet rajta szeretni, de hát ízlések és pofonok.
#301829 igen tudjuk mindenki hülye csak te vagy helikopter
#301831 na ezért kell velük játszani is hogy tudd ezeket a dolgokat
nem hiába pofáztam el hogy ismerni kell õket, és mindjárt könnyebb lesz a dolgod mikor lõ rád
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mindenesetre te mit szólnál ha az artidra meg a csapattársaidra, pl csoda e5-k meg is-4-ek lövöldöznének 1.5 km-rõl 2k dmg-eket úgy hogy te nem tudnál rájuk visszalõni, még akkor sem ha tudod hol vannak. Azt már kár megemlíteni, hogy miért olyan fene pontosak 3-4x-er pontatlanabb ágyúkkal 4x-er akkora távolságon mint egy tank. De nyilván ez sem zavar téged... sõt jogos. Nyilván az is jogos, hogy a kis szintû artik a nyomi ágyúikkal 5x annyit sebeznek mint egy t29 pl a páncéltörõ agyúval.
Na mindegy, békénhagylak, mert hamarosan végetér a napközi az oviban és a szüleid jönnek majd érted.
Ha az is ilyen lesz akkor eladom a retekbe..
Elmondom én hogy jáccok azzal a 2 artyval amim van:
Ha az FV vel vagyok akkor kénytelen vagyok legalább a pálya kozepéig elmenni de nem gond mivel elég gyors. Toltoképernyonn elkezdem nézegetni milyen tankok lesznek (nem nincs XVM em )mondjuk mindegy mert meglepo modonn soha sem az torténik mind amire vártam. Eloszor becélzom a szokásos pontot ahol a lassú tankok szoktak vonulni de kozben keresem az ellenséges Arty tracert figyelve a minimapot hogy mennyire jutottak be a teruletunkre ,hogy rám e látnak ha bejonnek a kovetkezo sarkonn. Viszont ha rovid idon belul nem találom meg az enemy artyt akkor jon az hogy kapkodom a célzót a térképen még hogy azokra a felspotolt célpontokra rá e tudok biztosann loni. Tobségibenn rátudok ezért szeretem az FV britt artyt. Az S-51 az más tészta az már egy igazi turelemáték amit azzal csinállok van , hogy csak 3 lovést adok le vele de anak találnia kell aztánn vagy jon egy gyors tank és kilo vagy vége a meccsnek.
A másik te is látod a térképet a domborzatot te is látod hogy kb. hova nem tud beloni és ha mégis odadurrantott akkor már nadjábol tudod hol lehet ahhoz hogy odalohessen.
Az XVM nek hála aki tudja hogy szép színes azt számítthat rá ,hogy célba fogják venni. Viszont személyeskedni nem szépdolog de ha valaki rádmondja , hogy ez meg az de ezeket az alap dolgokat amit leírtam most ide nem tudtad akkor nem gondolod hogy az illetonek ezért igaza volt a személyeskedéssel kapcsolatban ?!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
és mindezt azért mert 1 percel korábban láttál egy betöltõképernyõt. Nem semmi. Fogadjunk, Sanyi a jós, a mûvészneved és legalább 7500+ a wn8-ad. Az eff.ratinged meg nyilván le sem tudják tárolni az ezzel foglalkozó oldalak egy egész típusú változóban olyan nagy. Biztos azért láthatsz magadnál ilyen -241231243423 értéket...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Annyiféle játékmód van már, nem lehetne egy olyat csinálnia a WG-nek amiben csak heavy/med/light lehet?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
De túl van ez már beszélve. A nerf óta kb annyi vizet zavarnak nálam, mint mikor átmegyek egy kerítésen... Esetenként lelassít...
<#taps>#taps>
Ismeritek a lemingtraint mennyire idegesítto ha mennek mint a vakegerek és leszarják ha amásik felén az ellenség ugyan ezt csinálja aztán a játék arról szóll hogy melyik csapat foglal be hamarabb. Én a helyukben a stratégiai pontokra adnék valami bonuszt de nem valami csatadontot hanem valami mást. például ha egy heavy beáll egy heavynek alkalmas helyre akkor kapna bonusz pontokat egy egy lovésért bonusz XP vagy kredit vagy valami más finomságot...
Azt, hogy most miért sírnak, azt nem tudom. <#vigyor>#vigyor>
Utoljára kb egy hónappal ezelõtt sütött bele egy arty a betonba a meccs elején, de azt egyrészt megérdemeltem, mástrészt ilyenek elõfordulnak. Ezen kívül kb annyi vizet zavart nálam az arty, hogy néha mozognaom kellett, mert engem néztek ki.