World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kérdésem lenne: Ha a tank nincs vízben, de lövegcsõ legvége már a vízbe ér, akkor nem tud tüzelni a tank? Azt eddig is tudtam, hogy a számolásos fulladás állapot van, akkor nem lehet lõni, de ilyennel még nem találkoztam, kattintgattam az egérrel, mint a güzü és semmi.
Tudok replay-t is tölteni fel, ha valaki megnézné.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"mi a leghatékonyabb módja egy durva med rush megfogásának, hogyan lehet õket a leghatékonyabban életképtelen helyzetbe hozni?"
És nem arra gondolok, hogy randomban jön 3 t-44, hanem arra amik cw-ken szoktak lenni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mindig az jut róluk eszembe,hogy van egy nagy tömegverekedés ahol leghátul állnak a hangadók és hergelik a többit,hogy menjenek verekedni meg üssék az ellent.õk viszont még véletlenül se mennek közelebb mert mindennél jobban félnek attól,hogy kapnak egy fülest.De ha valamelyik nyomorult eléjük kerül ,aki már a földön van,akkor ki nem hagynák,hogy bele ne rúgjanak legalább egyet.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kicsit értelmetlen de így tudtam leírni 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amennyire ellenuk is vagytok soha nem nézited a hátulutojuket szerintem még mindig konnyebb egy TD vel killeket osztani mind bármi más tankal foleg ha az a TD egy bazi nagy csovonn osztja az áldást. És nem nem védem de nem szeretem az igazságtalanságot
Amíg ebben a játékban van olyan harcjármû,ami a térkép bármely pontjáról ellõ a térkép bármely pontjára úgy,hogy közben felülnézetbõl minden olyan tankra rálát,amit a csapattársai a tankjuk kockáztatásával,harchelyzetben derítenek fel neki és ezekre senkitõl sem zavartatva lövöldözhet úgy,hogy még csak telibe sem kell találnia,mert ha mellélõ is levesz párszáz hp-t,meg kiüt pár modult vagy kezelõt,addig néma csendben húzódjanak meg a háttérben és örüljenek neki,hogy van ilyen is.
De sajnos az artysták nagyrésze,ráadásul teli pofával osztja is az észt,2 fikagolyó meggyúrása közben,mintha õk finganák a passzát szelet.
pont.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
7.5 aranylag pontos es gyorsa tolt. Gyenge pontokat t7-t8-on lehet loni feltavos sniperkent (kicsit parducos). T9 meg ...
8.8 szigoruan medkent mukodik. Maskepp hasznalhatatlan azon a gepen.
Ezuton pedig felhivnam a figyelmedet a masodik mondatomra 😊
#301904: hiu remeny <#mf1>#mf1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...