World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
KÖSZI! Ez nálam 200 aranyat ért.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Már nem tudom mennyi volt de általában csak minden második talál be vagy rosszabb. Szal ha eltalál egy arty az azért lehet mert vagy nem mozogtál vagy szar helyen voltál vagy szerencsés volt az arty. Ennél jobban már nem kellene azért nerfelni mert akkor tényleg ki is vehetnék belõle.

Si vis pacem, para bellum!

J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS
Sherman0070
1x néztem rá de nem birok legyûrni 15 ellenséget aki le rushol

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

igy van. lehet vagy 500 ft osszesen.
kapcsold ki az xvmet, az segit 😊
Sherman0070
Tuti nem lesz lemaradtunk, rábasztunk ez a WG módi.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Lesz még kód? Pont 20 percel utána osztották mikor dolgom volt.

popey8
Nem pont így😊 Ma volt 3 bónusz kód (eddig), amit egyenként max 100k ember aktiválhat. Aki lemaradt összesen 200 aranytól esett el. Az aranyat lehet jó kis forint fejében megvenni és a játékban sok mindenre elkölteni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csata, zugnak süvítenek a lövedékek majd egy mindent elnyomó ordítás
-ÁLLJ!!
elhalkul a csatatér , csak a háttérben pattog valami
-Kilõtt rá a rózsaszín VK-ra ?
néma csend
-Még egyszer kérdem kilõtt rá a rózsaszín Vk-ra ?
hátulról
~Senki fõnök.
-De ég !?
~Jaj fõnök a VK-s fiúk olyan melegek (halk kuncogás)hogy azs csak öngyulladás.
-Ahh oltsátok el azokat a a a õket
vödrök zörgése hallatszik miközben a rózsaszín VK felõl recsegve megszólal a YMCA 😊

Sherman0070
Összeszarom magam. Ma is mi van a wot-al vér vörös csapatom vs. full zöld sárga csapat 30% esély gyõzelemre egyedül sebzek tier 5 ben 2000-et, de egyedül hogy a f*szba hozzam le?

j0nNyKa
ok, köszi srácok, nincs több kérdésem.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

100k kodot adtak osszesen, es egy oran belul el szokott fogyni. ennyi.
Welcome to Hungary😉
Na ez így elég kétértelmû mondat volt <#nevetes1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

j0nNyKa
valaki világosítson fel a mai hiszti tartalmáról
vannak valami.. kódok, amik ingyen adnak valamit, és nem mindenkinek mûködnek / nem mindenki olvasott ezekrõl idõben, és ezért van most a kurvaanyja mindennek?
vagy wat?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lehet azert morcos mert nem vettek be..
JeffDunham
Azért a sofõr arcán nem természetes a mosoly. Látszik hogy nem egy csapatban játszik a sok bu... vagyis utasaival. <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
A hiba az Ön készülékében (fejében) van.

Ez komolyan írtad hogy az RHM egy lavór hígtrágya? Jézusom...

Egy tank akkor vesz észre amikor már megbotlik benned. Lapos mint a tetû, körbe forog a tornya, a csöve pedig kilövi az ellenfél sofõrjének a pattanását is. Mi kellene még rá? 300-as páncél, úgy forduljon mint a T71 és 6 sec legyen a betöltési ideje? Op cucc ezek nélkül is.

A hiba a játékstílusodban van. Messzirõl támogass és úgy bánj vele mint egy szûz lánnyal, hidd el hálás lesz. Idõ kell mire megszokod, de hidd el megéri, mert csúnya dolgokra képes.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Új játékosnak 1000gold + 7 nap prém.

NTRDY-RCFMK-4ZA7H-MEM46
Nekem cirka 80csata alatt járódott be. 😊
Mert bennem volt a hiba és nem a tankban!Majd elkezdtem ésszel használni,illetve szakaszban.Na ott 180 fokos fordulat jött.
Egyik legélvezhetõbb járgány a játékban.Használd ki míg nem kap nerfet.

Ahogy szakasz kolléga említette,álcaháló+festés kombót tegyél fel rá,illetve ha lehet a legénységre is álca skillt.Illetve legyen nálad pár darab HE lõszer.Hálásak lesznek érte az ellenél a hasonló td-k. 😊

Az a baj ezzel, hogy így annyira meleg, hogy magátol gyullad. <#law><#hehe>

ximix
Majd írok a WG-nek hogy a te VK-ra legyen új skin, mert nem elégé hivalkodó.

Ha ezt meglátná az enemi alapból leesne a lánca 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jogos. A majrélámpa jó dolog. A VKDB3002-vel nekem csak úgy sikerült jól menni, ha rendesen látott az ellenfél. 😊 Kidugtam a fejét a domb mögül és mind a 132 pent arra használtam, hogy felhõket oszlassak az égben, vagy gyanús bokrokat szaggassak széjjel. Olyankor visszalõttek, az pattant a kemény fejrõl, de közben spottolódtak és a mögöttem lévõk szétkapták õket. Mert õk ugye nem csak a festéket tudták leszedni róluk. Aztán ha megkoptak lehetett menni flankelni. Ehhez pl jól jött a majrélámpa, mert ha nem láttak esetleg meg, elég volt akkor lövöldözni vaktában. 😊

Én sem kaptam aranyat. Beírtam az összes kódot és semmi.
Ennyit errõl.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Komolyan mondom ez faszság.

Már 1-órakor nem tudtam a kódokat elfogadtatni, user limit. fasza

itt kell dekkolni, hogy legyen egy kis goldomû?

popey8
Az álca skilltõl kicsit jobban fognak😉 Elsõnek meg hülyeség a bia, mert a 6th sense sokkal fontosabb.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

húúú már megint egy sírós ember, olyan vagy mint aki azt mondja az e75,kv1s,e5 -re hogy szar.

a válasz egyszerü, nagyon nem megy neked ez a játék , játsz mással.
valószinü nem is tudod egy TD-vel hogy kell játszani,
bokorban álltál már ? az tudod hogy meg kell várni amig a célzókör beszükül ?

az RHM-en brutális az ágyú, a camo tökéletes, mi kell még ? jaa neked 400-as páncél kellene., hát az nincs.Festés rá, legényeknek camo skill, és akkor sem vesznek észre, ha a bokorból 100m-rõl lövöd az ellent.

az hogy a kv4 eltünik az nem a tankod problémája, de ezt úgysem érted.

ximix
Kicsit légy vele türelmesebb.
Álca -háló,-festés, -skill, periszkóp és töltés gyorsító ha jól emlékszem.
Az elsõ 100 csata után 63% WR volt vele csak aztán jöttek a T10 csaták és lement 56%-ra.
Pályától és csapattól is függött, de sokszor a Heavy tankkal együtt vagy utánuk mentem, én nem éreztem annyira lassúnak max hegynek egy kicsit.
Messzire meg tényleg hol ilyen, hol olyan az ágyú valamikor a épphogy a tank torony sziluettjének az éle látszódik és bumm, valamikor a tisztán oldalát mutató tankot hibázod el ez ilyen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A nagy arty nerf.

Ez az egyetlen arty-m amit kifejlesztettem és használtam(44 csata)az õsszel.
Alig bírtam vele õlni.Ma visszavettem 2. csata semmi extra 75% legények,skill nincs.Az ebéd elfogyasztása közben(rántott sajt sült krumpli)és egy rövid telefonálás közben ezt a kört játszottam csak 1 kézzel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
Nekem úgyse engedi.

ximix
Megnézted a My profilban is ? Mert lent írták, hogy azt jelzi hogy nem de aztán mégis 😊
Mennyi lett ezen a meccsen a találati arányod? Na ennyit a nagy artynerfrõl. No comment...
Sherman0070
Beírtam de az a rohadt 100.000-es limit lejárt mert neeeeeem ne kapjon mindenki hanem aki kapja marja buzi módszer legyen.

Ja, csak az alatta lévõek nem rejtõznek túl jól, és mire odáig elérsz megvan a második skill is simán. Szal ha nem bia-zol, akkor javítás, rejtõzés. Ha bia az elsõ, akkor rejtõzés lehet a második szerintem.

hogy beírd a kódot.

Köszönöm a válaszokat. Cél persze a leo 😊
Mondtam én ilyet? Csak arra gondoltam hogy ha már a fórum bejön akkor a wg oldala is bejön nem?

popey8
Ez függ attól, h tovább akarod-e vinni a legényeket a Leoig ill. játékstílustól, bár sztem ez a vk-ra is jó:

Commander: 6th sense, bia, álca
Loader: safe stowage, bia, álca
Többieknek: álca, bia, 3-nak pedig belátásod szerint (nekem snap shot és smooth ride van)

4-re meg mehet a javítás. Vannak akik a javítást rakják elõször az álca helyet, de nekem az álca sokkal jobban passzol a játékstílusomhoz és így spotterkedni is jól lehet velük (vagyis a Leoval biztos). Ha "jó" helyen láncolnak, úgy sem állsz kint sokáig, mert van idejük felrakni. Ha "rossz" helyen, akkor meg én pl. egybõl megjavítom.

Szerintem úgy állítsad össze a skilleket hogy vedd figyelembe az utolsó tankon mi lenne jó és megúszol egy restet. Illetve hogy érezed mi lenne jó. Ahányan vagyunk annyiféle verziót használunk. Igaz egy kört nem mentem vele de a Leo1 megvan. Páncél nélküli gyors gépek lesznek utána.

Ez arra ment ami ki lett törölve.
Sherman0070
Mert én mindenhol ahol vagyok a wargayming oldalát nézzem?

A wargaming oldalát már nem tudod betölteni? :-D

Kocce! Hazaerek melobol majd meglesem. Tenyleg kivancsi vagyok ra😊

Örömmel vettük az üzenetét, továbbítjuk a marketingcsapatunknak.

Wargaming Support

tudom, hogy csak akkort mûködik ha mindenkinek 100, ezért kérdezem, hogy mivel érdemesebb kezdeni. A bia-val vagy teljesen mással?
bia csak akkor fog mukodni, ha mindenkinek 100%.