World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Si vis pacem, para bellum!
Mindenki ráveti magát egyszerre. 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Majdnem az összes kódot aktiváltam,de semmi nem jött a számlámra.Így jártam a 3nap prémes+inv kóddal.Elfogadta de semmi.
ez valami bug?
de nem tudom mit ad XD
VAgy sok sok freexp vel elugrani az RHM ig.
Így visszanézve én simán ezt választanám.
Nincs taktika, álca perk, látótáv növelés, festés, háló, sunnyogás.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Alienware kódról hallott valaki?
Kár h eddig dolgoztam...bár várható volt h megint lemaradok, de nem gondoltam h ennyi gold-ról, legalább 1 100-st jó lett volna megcsípni.
Na mind1 😄
de ha ki írta megkapod
angelus1991ster.blogspot.hu
Vicc....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Akinek nem megy, próbálja párszor, nekem egész nap azt írja connection timeout, de megadja az aranyat 3.-4.-re.