World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napi gyökerek gyöngye "Sötét farkas92" aki lenoobozott miután kilõttem egymagam egy tankot a jobboldali lejtõnél, feltartottam egy E 75-öt amit apval sebeztem (1 goldot lõttem a hasára ami persze lepattant) és spotolltam a TD-knek akik majdnem végignézték ahogy megdöglök mert az E 75 meguntha hogy sidescraperben nem tud átlõni... utánna még mentem elõre spotolni az artyt, mire 4 killes kisfarkasunk bõszen írja hogy az övé, de engemet tisztes távból követnek. Hogy nyomatékot adjon ellõtt mellettem mikor megláttam az artyt, ami persze nem döglik meg mert most bezzeg marad benne 5 hp... és kisfarkas csakazért is belelõ a láncomban miközben 125 hp-m volt... végül megkapta mert a lõszerrekeszem le volt amortizállva.

De biztos én voltam a noob...
Sherman0070
De annyit nem akarok várni 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Mennyi idõ volt hogy odaadják?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

toocha
Mondom, 24 órájuk van rá.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Facebookos regnél mi van?

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Mikor jön már meg? Kb. mennyi idõ?

toocha
Nyugi! Ha kék háttere volt nagy valószínûséggel meg fogod kapni. Ha jól emlékszem a múltkorinál is v.melyik itteni kolléga másnap kapta meg. De nézzétek a spamok között is, mert némelyik mail oda teszi a levelet.

A kék hátterû üzi meg volt, várom az emailt. 😊

Most jött meg.

Egynek is örülök😊

Sherman0070
De úgy több az esély hogy odaadjanak 1 kódot 😄

nem érsz vele semmit, egy account-ra nem tudsz több kódot felrakni.

Mi lenne ha ilyen 3000-5000 aranyakat osztogatnának?
Belehet regisztrálni 20milliószor? mármint csinálok több accot az öcsém nevével, öreganyám nevével, nagybátyám nevével keresztanyám nevével.... beírom az összes rokonságot.
Sherman0070
Sajna még nem kaptam üzenetet 😄

Valakinek volt kék hátterû SORBAN VAGY üzenete és megkapta a kódot?

Sherman0070
Na azt írja hogy egy napon belül kéne érkeznie valamilyen kódnak.

Sherman0070
És hogy adja oda az aranyat?

Sherman0070
Mikor fog mûködni?

Facebookos regnél, hova küldi? a facere regisztrált emailre?

akkor irj ha 24 oran belul nem kapod meg!
toocha
Köszi, valami ilyesminek értelmeztem.

toocha
Mondjuk az utolsó sor tetszik. Szabad fordításban: Hülyegyerek, ne nyomkodd a frissítést, mert lerohad a szerver. Ami egy szám.gép cuccokat gyártó cégnél picit vicces.

Hát, hogy benn vagy a sorba, valószínûleg egy órán belül megkapod emailen. Ha mégse, a supportjuknak kell írni. Meg hogy fölösleges frissíteni az oldalt, mert csak további késést okoz. 😊

toocha
You're in the queue!

Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.

Warning: Refreshing your browser or continuously pressing F5 may negatively affect your ability to be assigned a key.

Ezt írta ki de nem tudom mit jelent.

Nekem még kiírta, hogy hamarosan küldi emailen, de már lehalt azóta. Akkor még több, mint 8e kód volt, gondolom 10k-ról indultak. Így volt a múltkor is, de késõbb helyrejött. Lehet az amerikai oldallal is próbálkozni.

Szal érted már miért voltam úgy kiakadva. De a maus is amit mûvelt az kritikán aluli. Páleszt most meg nem akartam inni mert amennyit elfogyasztanék az holnap reggelig nem menne ki belõlem, és reggel korán meg vezetnem kell. Igaz maradt kis baileys tegnapi születésnapi ünneplésrõl annak azt hiszem most neki is állok.

Si vis pacem, para bellum!

es abbana percben le is rohadt az egesz...
Voltmár? Elindult a kódosztás az alienware-n, 300G+1 nap bónusz:
Alienware

Félreértés ne essék, ezzel a tankkal mostanában sokkal jobb meccseim is vannak, de egyszerûen nem értem miért kap ilyen lóhugy xp-ket. Iszonyat mód kell vele pörögni, ellenséges tankkal szembe csak akkor szabad állni, ha biztonságos, vagy végképp nincs más mód rá.
Nade a Bázisvédõre, Szárnysegédre jobban szokott pontozni, viszont ennél még azt se. A múltkor 5K damage és 4K körüli spotra is csak egy ezrest adott. Nem értem mit kellene még csinálni ahhoz, hogy MT-t adjon.

Sherman0070
Jól kibaszott veled a játék. Én több XP-t kapok egy tier 7-es jó meccsre 😄

Komolyan, most lett tele a pélóm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Acélfal 113-al(ami szerintem nem kis szó), Szárnysegéd és Bázisvédõ(ennél bázisvédõbb nem is lehetne 115 ponttal). A spotom meglepõen kevés, de kit hat meg. Fasza csata volt, igaz, hogy kicsit egy céllövöldéhez hasonlított, de az elsõ vonalba értem be, szóval kaptam én is az áldást(Acélfalat...). A túlerõben leérõ oldalunk végül beszopta(nem tudom hogyan), szval egy kicsit még izgalmas is volt. T10-es tankokat is lõttem, Masuról leszedtem 2K hp-t, FV TD-rõl egy ezrest és a T-62A-ról is egy 500-ast, a többi T9-8 volt.
Erre kapok 845 xp-t?! Amíg betöltött a garázsba, az futott át az agyamon, hogy a pontozóbírák azért csak adnának egy 6-os átlagot, de akurvaéletbe...Hát ez csak egy játék, itt minimum Master Tanker. Erre nekem hányja a 2. osztályt <#hehe> Most vagy pontozgat valaki még a háttérben és nézi az összes csatát, vagy ez így tényleg trágya.
Ilyet akkor csalódtam utoljára, amikor életem elsõ fekete sörét ittam és rájöttem, hogy számomra az egy rakás szar.

Sherman0070
450 es pen?! Azzal már elmehetsz csatahajókat írtani 😄

No miféle misztikum ez? Most csináltam a screenshotot.
Le lett pedig, nekem 395-öt ír ki.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na jó, igazából csak be akarom feketíteni SerB-t😄
tuti photoshop!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudtommal nerfelni kellett volna azt a 450-et😄
de legalabb lesz uj aitoaim..

- 9.0 autoaim (aiming lower than in 8.11) is intended and will be implemented
Sherman0070
Az replayekbe úgy hallottam direkt dob ki külsõ nézetbe ( már nemtom honnan hallottam ezt)

ximix
RNG-ben az a T30 érdekesen kivált külsõ nézetre a lövés pillanatában vagy ügyesen összevágták vagy nem 😊
nem. ingame atirtak, csak a guin maradt a regi biztos😛
Bár még az Object 268 golja se lett nerfelve, ahhoz képest hogy minden 8.10 (?) patch notes-ban benne volt. Vagy ha igen, akkor csak ingame felejtették el átírni az értékeit. Mókás társaság.
Naivitás, vagy szarkazmus?😄
nem kell bemutatni 😊
Sherman0070
Ha stock torony lesz rajta akkor ott nem lesz 85 milis. Az teljesen ellentmondana a valós KV-85 nek ami pofátlanság lenne a wot-tól 😄

Ha ez igaz, akkor a WG-sek még mindig tök hülyék, és párhavonta mondanak ellent maguknak. Arról nem is beszélve, hogy legkésõbb(!) 9.0-ra volt ígérve a split.
Szerintem a mostani stock torony lesz rajta. Ami felveti a kérdést, hogy fogja-e tudni használni a 85-öst (most ugye csak a fejlesztett toronnyal tudja).
en legutobb ftr blogon azt olvastam h tier6 es tier7es verzio lesz
no comment:

Vereség
Csata: Lakeville 2014.04.04. 19:45:52
Jármû: Valentine II
Szerzett tapasztalat: 1 704
Szerzett kredit: 44 182
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Pascucci medál, Hidegfejû, Spártai, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Sherman0070
Az tier 5-be akkor OP lesz ( a 85 milis is lehet majd rajta? és a mostani fullos torony lenne rajta?) 😄 De jó nagy célpont is lesz 😄