World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyáltalán nem tudok angolul én még oroszt tanultam annó
Sherman0070
Komolyan ennyire nem tudsz angolul? Ez már szégyen már bocsi...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Azt hogy megkaptad! Én 2 garázshelyet veszek belõle, ha lesz akció.

angelus1991ster.blogspot.hu

Success!

A key has been sent to you via email. You can view your assigned key by visiting your account’s "Giveaways" page. If you require any additional support, please email [email protected].

Ez mit jelent????? valaki segítsen
Hamisítatlan hétvége...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
újra 8500 kód van az alienwaren

Sherman0070
Látom este jó sok bónusz kód volt. Én meg akkor aludtam 😄 :S

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Success!

A key has been sent to you via email. You can view your assigned key by visiting your account’s "Giveaways" page. If you require any additional support, please email [email protected].
Na este megérkezett a kód 😄

Beérett a sok bónusz kód és megragadnám az alkalmat! 😄

A RANDOM VETERANS tagfelvételt hírdet!

- Csaták minimum: 10000!
- Kill/death ratio minimum: 1!
- Okozott sebzés/kiosztott sebzés minimum: 1!
- Personal rating minimum: 6000!
- Átlagsebzés csatánként minimum: 800!
- Legalább egy prémium tank a garázsban! Type59, IS6, KV5 elõnyös a tier limit miatt!
- TS3 aktivitás nincs és nem is lesz!
- Legyen mikrofonod és merd is használni!
- Életkor minimum 20!
- Nincs kötelezõ aktivitás amennyi jól esik!
- 7v7 csatákra való érdeklõdés és ehhez megfelelõ tank a garázsban!
- Csajok elõnyt élveznek mindennel szemben! 😊
- Trágár beszéd mellõzése, alpári, becsmérlõ, becsületsértõ, gyûlöletkeltõ, gyûlölködõ, fenyegetõ!

Aki heti szinten minimum 2 napot nem tud aktív lenni az ne jelentkezzen!

Nekem még kettõt sikerült megcsípnem belõlük.
Nálam azt írja, túl sok kód. Az Alienware-s viszont símán megadta 2 perc alatt, 300 gold+1 nap prém.😊

Eagle16
Ezek közül már egyik sem megy sajnos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Valaki megmondaná hogy lehet jól célozni? Mert sokszor mellé megy a lövés pedig a tankon van a célkereszt. A választ elõre is köszi!
Sunsetjoy
A minap meg a hivatalos oldal szavazásán nevettem; kérdés, mennyi ilyen meccset nézel meg (összest, döntõt, stb...)?
Az a válasz, hogy egyet sem, nem igazán van ott...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én tegnap jópár meccset megnéztem,de elég unalmas,10 perces egy meccs 9 perc kempelés utolsó 1 percben meg vagy támadnak vagy kempelnek tovább és döntetlen lesz...pontozás alapján értékelik
Egyébként valaki nézi ezeket a liga meccseket?

Alienware arénán még van 3000kód, de nemigazán akar adni. Szerintem IP címemet megtagadta, francba pedig már nem magamnak akartam szerezni.

DPKU63FAET
PT64SD9B63
HT7D4N2B5S
CU5DS39ASW
elsõ 100ezer felhasználóig!
400 gold és 1 nap prém!
Akkor nem adja a három kódot😊
Jut másnak is😊
mijki
M103-ba 900+ lõtt és ammorack + 2 ember....sz**janak le ezek a fartúró majmok artysták

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez adott kódot most.
Alienware

Köszi!
Meg.
És köszi a kódokat.

Elfogadott egymás után 3 kódot 😊kiváncsi vagyok meg adja-e õket?
THX a kódokért! 😊
Thanks guys!

Bugi Misi
CU5DS39ASW

50 gold

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Köszi hogy megosztottad! 2 még ment belõle <#eljen>

HT7D4N2B5S

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na, van 3 kód ami még megy:
PT64SD9B63
DPKU63FAET
FH64V6ZSK9
Valami 1k gold és 4 nap prém jött belõlük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Dunno, nekem egy spanom adta aki a 322ben van, õ is a 322 chatjérõl szerezte. De a kódok végigmentek az EFE-n is. Hogy ki az eredeti forrás, azt senki se tudja, de nem is nagyon izgat. Valami kimaradt kódok lehetnek az Pro Leauge bajnokságról. Bízok benne hogy holnap is lesz.

Nem gyenge! Merre lehet ilyeneket találni?

Btw, hátha lesz ilyen holnap is. Megpróbálom idõben bemásolni õket ide, mert mire ma betette volna õket, már nem voltak jók :/.

Na most failelt egyet a WG 😄.
Kiszivárogtak a Varsóban osztogatott bónusz kódok. 8000 goldot +30 nap prémet szereztem belõle 😛.
De sajnos 1 órakor lelõtte a WG a kódokat, így a maradék 10k beaktiválása nem sikerült 😞.

még 4000 van

Facebookal is mûködik! face-re reggelt emaillel is lehet! arra jön!

Megjött nekem is😊 1egyet lehet használni, 300 arany 2 garázshoz pont jól jön a többi megy úgyis a haveroknak, rokonoknak csinálom.

megjött a kód, szóval türelem, jön az lassan de biztosan

nyugi ha azt írjam hogy várólistán vagy, meg fog jönni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

még 8800 darab van, de még nem jött meg az egy órája GET KEY-elt bonuszkód

Sherman0070
A woton belüli feljelentési rendszer meg szart sem ér szóval sok esélyünk van hogy az ilyeneket eltávolítsuk a játéktól.

Ibolya szakasz se jobb...65% körüli winrate-el bejöttek hárman, egy E-100, Maus és WTF panzer. E-75-el gondoltam hagyom õket kibontakozni Serene Coast-on. Ellennél 3 arty és szarásig medek. De õk lemennek a sziklák közé, fentrõl WTF fedez. Gondoltam fent maradok vele, mert jobbról szoktak jönni gyorsabb tankok is. Csak ugye összvissz ketten voltunk fent, engem a medek szétszedtek, aztán WTF-et is, de ezek elõtt persze az E-100-at, aki lent volt a Masuval. Erre beírja az E-100, hogy "moron E-75". Ó persze, csak az E-75 hibája volt az egész, WTF 0 sebzéssel halt meg, E-100 se sokkal többel. Bírom, amikor a csodaszakaszokat iszonyú hamar és rettenet könnyen ledarálják, akkor valamelyik biztosan berág és szétokádja a chatet másokra mutogatva.
Ostoba kölykök <#nevetes1>

toocha
Van nekik... agy helyett kettõ, hogy csörögjön.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Sherman0070
Megjött a mai idióta paradicsom szakasz. Csapatunkban egy T-34-85 és egy Type 59 összevissza teamkillelt és õk háborodtak fel. Cöh ezeknek komolyan golyó kéne a fejükbe.

toocha
<#papakacsint><#nevetes1><#finom>

Sherman0070
dejó neked 😄

toocha
...és meg is jött a kódocska...két és fél óra.

ez egy régebbi üzenet az ufóktól

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team
na ezt ne kapjátok

Áhh tévedtem csak 2 killje volt a drágámnak elõtte...