World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kód aktiválást a játékon belül miért nem lehet?

angelus1991ster.blogspot.hu

ezt a fospisztoly m103 at eladom a csába.. 20 K kellene a T10 es hez de leszarom.. hA az ennél is rosszabb, pláne..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Imádom ezt a kis ganét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó kellet kis mák is, dehát na...😄
patchaou
Én azt figyeltem meg, hogy ha csata közben elkezdenek a magyarok kommunikálni annak a vége nagy százalékban ide vezet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nah wowp is behalt. Ez aztán felkészültség!

GaBenc
A War Thunderrel repülök. Ott meg nem jó. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

pointer4
Az lesz ám a nagy örök kedvenc 😄
Lunki88
A repülõs oldalon még mûködik.
GaBenc
Tényleg ennyire sötétek vagyunk mi magyarok? Vagy csak a többit nem értem.

GabeE3e
Alig várom már a 13 90-t

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GaBenc
Connection timed out, please try again. Természetesen. Azt hiszem nekem nem lesz kódom. :-D

Köszi!<#integet2> Még 750 goldot összekódolok és van egy churchill III-asom<#idiota>
rohadt életbe jókor tudják ezek is osztogatni

patchaou
~900-as wn-el agyhalottozza a többieket. A PRO... az anyázás meg hab a tortán, ha nálunk lenne basznám is ki a klánból.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lunki88
Azért hazánk fiai is hozzák a színvonalat. <#lama><#idiota>

köcce <#puszis>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

kosz!
Kód: HFR4SD839C

50 gold

Pales27
Am tényleg lelõtték csak miután forgott magától 😄 gondoltam, megjavítom, de azt se engedte, ellenben a tornyot forgathattam<#nemtudom>

Nem, akkor le van lõve a lánc <#banplz> (bocs <#taps>)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pales27
Amikor a tornyot tudom forgatni, de a tankot nem tudom irányítani az szerver lag lenne? A ping 100 alatt volt.

Rá kell érezni a JT-re. Az elsõ körök nekem sem mentek vele, most már valahogy érzem hogyan kell vele játszani.
Egyszerre húzom a Fochal, ami szintén jó TD, de egyértelmûen jobban fekszik nekem a JT, minden statom jobb vele, pedig legénység is szinte pontosan ugyanolyan van mindkettõben a skilleket tekintve.

Érdekes, nekem a Ferdinand az abszolút favorit TD. A Jagdtiger, nem megy vele valahogy. Bizonyára itt is velem van a baj, de nem boldogultam vele, míg a Ferdinand-al szinte minden meccs élvezetes volt, és pusztítottam vele rendesen.

Antimat
Grat, nagyon szép.
Ilyen köröknél már engem sem érdekel, ha kikapunk.

cyka blyat

Új német TD ág OPsága ide vagy oda, a JT még mindig verhetetlen. Imádtam a Ferdit, de a JT az tényleg egy álom tank. Fantasztikus vele a játék. Ez a löveggel hihetetlen jó játszani. Természetesen egy ilyen tízes platoon ellen semmi esélyem se volt, de még így is egy rettentõ jó meccset mentem és le is tojom ilyenkor, hogy kikapunk.

Antimat
Nekem, mint kivülállónak, tetszett, várom a folytatást.

cyka blyat

Én anno Pz1C-vel kergettem õket és sikerrel is jártam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nagy ügy. Elsõ nap amikor meg lett a tier 5-ös német TD ügye a maga 10 vagy 20 milis páncélzatával, mentem vele vagy egy tucatnyi meccset, ebbõl úgy ötször lõttek rám gold-al. Kell is a gold ellene. Azt a 10 milit nehéz átlõni...

De ha gold, azon rendszeresen nevetek, hogy az IS6-rõl lepattanak AP-val, majd tölti a gold ammot, és sokszor az is pattan...hehehehe a hülye idióták. Pazarolják csak a pénzüket.

A felderítõ tankokat buffolnám. A tier4-es M5A1-el borzalmas játszani. Csak akkor élvezetes vele a játék ha tier3-4-5 közötti meccsekben van.

lexlutor leírta helyettem, de ettõl függetlenül nekem jobban bejön sokkal, mint az elõdje, a Chi-to, azt nagyon nagyon nem szerettem. Az a tank semmiben sem volt jó, ez azért ezzel a sorozatlövõvel, T7-T8-ban szerintem simán játszható. Pl. Löwe tornyát simán belõttem vele a lövegpajzs mellett, engem is meglepett, de ment. T9-ben semmire nem jó, de valahogy nekem sokkal játszhatóbb, mint a Chi-to volt.

nagy!, papir nagyon!, gyullad is, az az agyu meg akkor lenne hasznalhato ha csak tier7esek ellen menne..
Lunki88
Szerintem ha ezeket betennék akkor elég alacsony hp-juk kellene legyen, ilyen support szerepben mondjuk én is el tudnám képzelni.
A LENNE szót megint kifelejtettem.

Lunki88
Köszi! Valóban nem olyan könnyû vele nyomni, ehhez a körhöz is az ellenfél hülyesége kellett. 😄 Azért a sunyuló hellcatet nehéz volt elkapni a végén.
WoT egyik legjobb újítása: a páncélautók, nemlánctalpas harci jármûvek pl.: Puma játékba hozatala.

Vagy külön játék lenne: World of Armored cars. Rakétás jármûveket hiányolom a játékból. Katyusa, Toldi Buzogányvetõ, Zrínyis rakétavetõs prototípus, német rakétás SDkfz.

Kérek mindenkit ma szavazzon a gold lõszer elvételére tier 8-10-ben.<#banplz>

Chi-ri tank megéri? Mi a véleményed róla? Milyen taktikát érdemes bevetni?

Bocs, az IS8 az T9, de ettõl függetlenül is csak gold lõszerük volt.

T8-as csata volt, a mellettem levõ IS8-at gyorsan kiszedték, utána se váltottak vissza simára lásd a képet, pedig már csak én voltam ott. Teljesen egyértelmû volt, hogy csak gold lõszert hoztak a csatára.

Sunsetjoy
Ez az egyik 😊 Fõként akkor vicces, amikor pár másodperces töltésû, és 2-4 rámjön, mint nagyvad😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

biztos az volt betoltve a nagyvadra varva😊
Sunsetjoy
És ha rákérdezel (nem ócsárolva, csak szimplán kultúráltan), hogy egy papírtankot miért is lõnek golddal, mindig van egy válaszuk, önigazolásnak 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Mert a csirit amúgy lehetetlen lenne átlõni XD az ilyeneken csak röhögni kell... ha annyira nyomorékok hogy prémiummal lövik a papírt, akkor csak fizessék érte a kreditet...

mijki
Ha nincs skill, jön a gold...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mai elsõ meccsem. Úgy érzem kemény lesz ez a nap...

mijki
Találtam egy érdekes módot a német WoT fórumon. A csomag tartalmaz 300+ valósághú skint a tankokhoz, plusz addon hozzá egy kis remodel (50+ modellt dolgoztak át) csomag is.
Link:Meinmod 4.8

Plusz pár kép(ha nem látszódnak a képek itt a galéria):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Roger6
Gratulálok, nagyon szép! Imádom a KV-2-t! Sokan csak azt látják, hogy egy lövésezik néha tankokat, de aki azt mondja, hogy OP, az nem játszott vele egy percet sem! Nyomatok is vele pár karikát gyorsan lefekvés elõtt. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát igen, a KV-2 igen érdekes tank. Szerencsére a nerfrinya a KV-1S-re terelõdik, valamint a fejlesztési ágon is mellékágként van. Az egyik legjobb orosz tank. Néha T8-asok közt top3 sebzõ vagyok vele.

Lunki88
Na ezzel a szépséggel is letudva az ace tanker. Platoonban nyomtuk 3 kv2-vel, elég durva pusztítást végeztünk. 😊

popey8
Ezzel is meglett végre😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png