World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát mea culpa, 8 sör az mégiscsak 8 sör. Bár van még, szóval csak okosabb lehetek.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Este akom is fel 😄
Hangok megvannak ugye? 😄
http://forum.worldoftanks.asia/index.php?/topic/36972-girls-und-panzer-voice-pack-no-1/
Szóval vannak ezek az akciók, amikor elérsz egy bizonyos sebzést, vagy xp-t, akkor kapsz hozzá 25-30k zsetont is. Na EZT a csata végi jelentésben ALAPBÓL nem jeleníti meg, szóval amikor a jobb alsóban megnézed, csak akkor tûnik fel, hogy többet kaptál(a részletesben persze fel van tüntetve).
Na ez a prémnél másképpen van. A csatajelentés elsõ képén egybõl mutatja mennyit nyertél és azt is mutatja, hogy normálban mennyit szedtél volna(tehát hozzá van adva a versenyért járó összeg is, ami alap felhasználóban nincs).
Parasztvakítás, akárcsak a politika. Na, szóval ezért nem megyek szavazni holnap se és szarok rá kinek mennyi 2/3-ad van, mindegyik politikust ugyanúgy a falhoz kell állítani és agyonlõni a gecibe. Hallottam már nem egyszer ezt a sok baromságot, amit ugyanúgy minden 4 évben elhisznek az emberek és elmennek szavazni. Tegyék. De kire? Ugyanmár...Mindegyik ugyanazt hazudja, csak pepitában és ugyazt a répát nyálazzuk, csak négy évente más név alatt. Fárassza a bánatos fasz magát emiatt és nem kellene errõl egy olyan topicban beszélgetni, aminek semmi köze a témához.
cyka blyat
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
WoT: Nishizumi77
Ha ezt úgy írnám, hogy egy lassú tankban ülök és úgy szopat szénné, hát így jártam. Lassú tank, nagy sebzés, van benne szopacs. De amikor egy viszonylag mozgékony tankkal lavírozok és úgy talál be, na az bosszant. Márpedig, ha egyszer betalál, akkor baszhatod, mert trackel. Jó dolog ilyenkor egybõl javítani, csak megéri -e? Mert ugyanis, ha egy Object ver mellém és az láncol, akkor kétszer is meggondolom, hogy javítsak, vagy se(ha a helyzet úgy adja, nem javítok, mert minek?). Ennél meg alap. Szerintem ez a nem mindegy.
azért remélem holnap felálltok a wot elõl, hogy elmenjetek szavazni 😊
el kell venni ezektõl a szemetektõl a 2/3-ot!!!!
OFF off
Nézzétek hátha izgis lesz 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Live Oaks-on elindulok 113-al a városba, BatMobil írja, hogy spotolja a várost és megy tovább. Mondom ne tedd, mert minek spotolod a várost? Menj inkább más vidékekre. Ekkor láttam, hogy ugatnak ezerrel, az IS-4 és a BC arty, hogy baj van...Ketten mentünk a város felé a Batmobillal. Na mondom akkor vissza, ez már nem játék. Négyen maradtunk a cap mellett, egy BC arty, IS-4, egy JagdE100 és én. 11-en homlokegyenest nekiindultak a híd felé, szartak rá mindenre(a 15-ból 10-en voltunk T10-esek).
Ilyen max T5-ben látok, nem T10-ben. Ennyire nem lehetnek ostobák, de azok voltak. Felvettem a szopóálarcot és hasznos is volt, 0 sebzéssel haltam meg(esélyem nem volt védekezni, miután visszamentem a caphez a városból).
Viszont láttam egy marhajó BC arty kört. A genyója átváltott berserker módba és közelrõl is zúzta a népet, kiirtott 7 tankot(nem mindet közelrõl, de a WTF-be belehugyozott 1200-as sebzése külön öröm volt). Szóval nem tudtam, hogy ez a mocsok erre is képes <#hehe>#hehe> Így is buktuk.
Azért a BC arty megérdemelne egy jókora nerfet arty-módban, a közelharcos résszel semmi kifogásom nem akadt, mert szép volt.
Nem hiszem el hogy sikerült egy normálisnak mondható kört futni ezzel a izével. Annyira szenvedek vele, de végre szerencsém volt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Például az elsõ kilõtt csapattársamnál megint megakad egy kicsit a játék, de a többinél nem. Ilyen régen is volt, valamelyik mod okozta, de már nem tudom melyik. Viszont egyre durvább lagokat okozott, szóval törölnöm kellett.
Nem igazán értem hogy van ez, egy idõ után visszajönnek ugyanazok az elkúrt hibák, mint amik régen is voltak. Na ez zavaró.
Nemrég rágyúrtam KV1-S-re, mert azt hallottam, hogy szétszedik, meg nerfelik, meg ilyenek, gondoltam kipróbálom, milyen. Nekem a 76-os van még csak meg, de szerintem így ez egy jó gép. Nem tudom minek raktak rá csillagrombolót, teljesen korrekt lenne ezzel is.
WoT: Nishizumi77
Csaták: 26 / 39 ( 66.67% )
WN6 / Eff: 2 141 1 851
Sebzés(átl): 82 012 ( 2 103 )
Sérûlés(rát): 26 168 ( 3.13 )
Ölések(átl): 70 ( 1.79 )
Találat/lõvés: 244 / 330 ( 73.94% )
Amúgy én is rühellem az artykat(holott van egy), de mi ez a kedvezés, meg 75 csata nyerés dolog? Azt lightokkal is lehet teljesíteni, nem értem hol a probléma. Ugyanúgy szopat az arty, mint azelõtt, miért most borul ki a bili?
nem tudsz valami konstruktívabbat összehozni, ha szépen megkérlek?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/