World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
aham, parancsolj :IS6IS6IS6IS6IS6IS6

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Szép! Replay van?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

GabeE3e
1865 base xp

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Fõpártok mellett ott volt tizen párt. Ahoogy Serb mondja ha nem tetszik ne játsz vele.

angelus1991ster.blogspot.hu

Roger6
Baszki, kihagytam pár napot a tankban, erre átalakult a topic? <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bezzeg a Jobbik elhozná a megváltást. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy fideszes, vagy szoci vagyok (isten ments), de azon mindig csak röhögni tudok, mikor valaki egyik kezével a szart dobálja dühödten egy pártra (lehetõleg mindig a jelenleg hatalmon lévõre), másikkal meg egy másik cipõjét sikálja áhitatosan, miközben könnyes szemeivel hálaimákat rebeg hozzá a csodaszép ígéretekért. Nincs jó választás, nagy diffi sincs a pártok között, nincs olyan hogy "jó" meg "szar" választás, van nagyon szar, meg kicsit kevésbé nagyon szar. Azt meg, hogy melyik melyik, ember legyen a talpán aki meg tudja ítélni, szépeket ígérni mindegyik tud, hatalmon lévõ, ellenzékben lévõ egyaránt.

Egyébként meg egyetértek TomDantessel, húzzon innen a politika.
ajjajj megjött a WG fõbérence, gyorsan megyek is csicsikálni <#nevetes1>
patchaou
Én az artykról beszéltem 😛

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És mi lenne ha itt nem politizálnátok? Ez rohadtul nem való ide!

én jobbikos vagyok, nem tagadom.... de jó a kérdésed

OT3P: hát ja.... lassan már én is elgondolkodok ezen... 26 leszek, mire megint lesz választás 30 leszek már, és ha ugyanez marad a helyzet akkor nem sok javulást látok 😊
patchaou
Én meg kérek valahova menekültstátuszt ha ezek maradnak...

Én meg azon csodállkozom hogy van aki a szocikra szavazz. És emlékezzünk csak kik kezdték összevonni a kórházakat... nem mintha stadiont kéne építenünk... a magyar foci úgyis gané.
én is csak azért nézem/drukkolok hogy a 2/3 ne legyen meg....
de még mindig nem hiszem el hogy ennyi ember szavaz a fideszre...
ennyi ember beveszi a maszlagot? meg a sok stadionépítést miközben a kórházakról ne beszéljünk.... meg az árakról, meg a sok külföldi melóhelyrõl ahol robotolsz ezerrel szar pénzért...

no de nem akarom tele OFF-olni a fórumot, csak nagy lett a csend hirtelen 😄
popey8
Én ugyan nem nézem😊 Nem vagyok kíváncsi Vitya királyunk gyõzelmére😊 Legalább a 2/3 ne lenne már meg nekik...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

na mivan, hol vagytok? mindenki a választásokat nézi? 😄

(hihetetlen hogy van ennyi fideszes....)
Ez most szarkazmus vagy? Vagy mit kell nezni ?
Csak mákod van.😊
Az én löwémrõl nem pattogott semmi sem.Én már nem csak a hasát rejtem el,hanem a tornyát is.Csak így kicsit nehéz eltalálni az ellent.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Kalevalával ne foglalkozz.

Én is beteszek 1 csatát, mert ilyen kedvem van. 😄

Gyõzelem!
Csata: Hidden Village 2014.04.06. 19:58:19
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 2 053
Szerzett kredit: 54 339
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

Nem a legjobb amit valaha csináltam, de a legjobb, amit ezzel a tankkal csináltam. ~3.5k dmg, t7-es csata, ~2,8k lehetséges kapott sebzés
Én soroltam fel négyet, csak erre jött a kedves állítás, hogy "egyértelmû valami op tankkal". Erre reagáltam. De ugorjatok nekem még 8-an, hogy nem tartom annak a hellcatet és a kv1s-t 😄

Amúgy persze, nyilván új accal tolom, sõt nem is az elsõvel, hanem a negyedikkel, és csakis goldot használok. Az elképzelhetetlen, hogy mindenféle gecizés nélkül nem csúszhat ki zsinórban 10 jó kör...
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2014.04.06. 19:19:00
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 521
Szerzett kredit: 50 492
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály", ritka már mint a fehér holló.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Olyannyira nincs, hogy anno véletlenül .com-on írtam be egy bonus kódot (ezer arany, 3-as tank, garázsslot) .eu helyett és hiába leveleztem a supporttal napokig, nem kaptam meg az eu-s accomra.

Gratula.
Sherman0070
Senki se gratulál? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

j0nNyKa
nincs transfer? meh
hát ok, megkaptam mindenre a választ, köszi srácok <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

vasarnap van, ne is probald.
Nem semmi. A mi csapatunkból már csak egy AT7 van életben, a már korábban elhalálozott Hummel meg azt mondja neki go spot. Mi? Kinek spot-oljon? Senki se maradt a csapatból és AT7? Az szerinte spot tank egyébként? Mia?Nem tudom értelmezni.

Sherman0070
Az jó ha T49-el 2775-öt sebzek???
Csata link és statok

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Még hogy a löwe nem állja meg a helyét t10 be és ez a mai nap nem az elsõ valamit hozzápiszkáltak mert nagyon pattog róla inden a pecs óta vagy csak mákom van

patchaou
Jelenleg csak úgy, hogy új accountot csinál az ember arra a régióra. De a játékosok ott is csak emberek, szóval nem hiszem hogy attól jobb lenne a helyzet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szabii98
újra kell regisztrálni , és akkor ugye 0-ról indulsz😊
tehát eu-s accal nemtudsz felmenni ru-s szerverre vagy másra

I met God. She's black

elvileg a kov patchtol el majd a roaming funkcio. de ertekelheto ping max az orosz szerverekkel lesz.
j0nNyKa
köszönöm a választ
és csak egy ötlet / kérdés: ugye olvasni itt rengeteg hisztit panaszt az.. ezek szerint európai játékosokra
nem lehet erre megoldás kipróbálni másik szervereket? délkelet-ázsiát pl., feltételezve, hogy játszható ping van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

meg a ping problemak soran raktak at szervereket.
szabii98
én azt nem értem, hogy miért van orosz szerver Münchenben meg Amszterdamban ?

I met God. She's black

toocha
Az utolsó meccs jó volt.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Sunsetjoy
Ja és hálózati szempontból érdekes, hogy ugye pl. amcsiban L.A. és Washington a két szerver, Európában Amszterdam és Bajorország, München környéke. Kíváncsi vagyok egy észak-olasz, horvát régióban mennyivel másabb a kiépítettség.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

szabii98
ezt nemhiszem el..és a virtus.pro választott kezdési pontot, nem ?

I met God. She's black

Sunsetjoy
Ahogy látni, van több

- Észak-Amerika, 2 szerver, kevesebb, mint 40 ezer a max. játékos
- Európa, 2 szerver, kevesebb, mint 200 ezer a max. játékos
- Délkelet-Ázsia (Szingapúri központ) 1 szerver, kevesebb, mint 25 ezer
- Oroszország, FÁK 7 szerver, több, mint 800 ezer játékos max.
- Dél-Korea 1 szerver, kevesebb, mint 10 ezer a max. játékos
- Kína 4 szerver 150 ezer játékos körüli maximum
- Vietnám 1 szerver

Kínát és Vietnam-ot más cég üzemelteti, ott mások bizonyos dolgok is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lunki88
Lol, twitchen beírta valaki magyarul hogy "ba*sszátok meg a kódotokat mind!" <#taps>
patchaou
Ja a sok tehetetlen gyenge játékos kisírja magának a +-1 tiert és tényleg kukázhatjuk a játékot.

Navi: 1 ukrán,többi orosz.
Talán ukránok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

szaknyelven: téglák <#hehe>
szabii98
a legtöbb navi-s játékos is orosz, nem?

I met God. She's black

na ezt jól le(el)írtam 😄
pont a virtus az orosz és a navi az ukrán 😊

(mostanában úgy is annyira szereti egymást a két ország)
szabii98
késõn indult meg a virtus
ez az 1 perc kurvajó volt 😄 csak az a baj hogy perceket kell várni és addig csak kemp van...

I met God. She's black

hat ez dogunalom.. ennyi eleg is volt belole.
azért remélem a virtus pro nyer... nem az oroszok