World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
mentségemre szóljon, hogy életemben nem láttam még a játékot, igyekszem!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szóval 2 goldos event külön külön 4x teljesíthetõ az 240 gold/nap.
WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Artyval simán csinálhat bármit mellette, sokkal könnyebb összeszedni vele a 75 gyõzelmet, mint könnyûtankkal szenvedni rossz csapatokban."
szar csapatban semmivel sem konnyu osszeszedni a gyozelmet...
"Majd ha kijön a másik tankos, ami ugyanilyen, de nem, majd megnézhetitek magatokat."
<#vigyor2>#vigyor2>
Tudom,hogy más stílussal kell játszani a két ágyúval, de nem tudok dönteni.
Tegnap kifejlesztettem a 122-est és mentem vele 4-5 kört és hát nem segített a döntésben.
Volt olyan meccs ahol 0 sebzéssel haltam meg, volt olyan tier 9 meccs ahol majd 4000-et lõttem.
Ránéztem a wot fórumra is és ott is elég vegyes a vélemény, meg a wot wiki is a 122-est javasolja.
Várom az építõ javaslatokat.
.. más nem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
WZ-131 tank ász
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Végre használom a valentine II-t és vettem egy csefit.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tegnap két döntetlenem is volt és persze 3-3 arty majdnem mindig volt csapatonként. Kíváncsi vagyok a nerfre, nagyon elkelne már újra.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
és a Sturer Emil is epic a nagy gunnal, igaz a stockal szopás :S
Tiger1 kapcsán mindenki jókat mond. (Jó volt az korábban is csak mentem tovább E-75, E-100 vonalon.)
A KV-1S kapcsán azért vannak aggályaim. Eszméletlen dolgokat tudnak a varázslók mûvelni még a 122-es csõvel is (8 lövés/2 találat/1 sebzés/~300 HP sebzés).
Kubukli ezekbõl a lehetõségekbõl egyértelmûen a KV-1S és Tigris kombót választanám. Iszonyat jó mindkettõ, OP lett a Tigris is szerintem most.
Csak a Patton és az E50M van eddig meg a T10-es medek közül, de szeretnék sokat megszerezni és utána véleményt alkotni. Eddig azt tudom mondani, hogy nagyon jó tank az E50M, mindenkinek ajánlom, szeretem azt is, de valahogy a Patton jobban fekszik a stílusomhoz.
A 9-es Pattont is imádtam. Zeronez, akit imádok nézni lila med játékos, csak a Pattonból nem vett 10-est, mert úgy véli, a 9-es jobb a szintjén, mint a 10-es. Én úgy gondolom mindkettõ nagyon jó tank, szóval nem hibázik az sem aki a 9-est tartja meg, de az sem aki bevállalja a 10-est.
Mit vegyek?
Lorr.155.51 (én kérek elnézést)
PzSft.V
VK 30.02.(D)
vagy vegyem vissza a Tiger1 és KV-1S kombót?
Az KV-1S-tõl marhára megundorodtam korábban. egyrészt nem voltam jó vele, másrészt nálam sokkal sz@rabb idióták kedvenc retard mágnese.
más:
ilyen jó napom se lesz még egy, kár, hogy nem tudom folytatni, mert reggel embertelen korán kelek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat
Az MM ezen aszimmetrikus oldalát még kevésbé tapasztaltam miszerint az ellenségnél bizonyos tankokból kétszer annyi van mint nálunk ami nem volna baj, de mellé kapunk egy olyan pályát amin ez hátránnyá alakul és gyõzelem esélyei igen hamar elszállnak .
sírás off
Trance&Friends nothing more..
Ha csak egy kicsit is hasonlít a t10-es patton a t9-esre akkor szeretni fogom. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ