World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont azon gondolkoztam, hogy vissza kéne venni a T-44-et és a 122-sel trollkodni aranylõszerrel. <#fogmosas>

En a t44-en biztos hogy a 122-est fogom hasznalni. Nagyobb visszatarto ereje van es nagyobb az esely ra hogy modulserulest okoz.
Lunki88
Miért nem próbálod ki? Még az is lehet hogy ráfüggnél te is. 😊
Heti 2-3 óra (vagy amennyit szánsz rá) játék után már egész jó betekintést nyerhetnél a dolgokba.😊 Bár már kapizsgállsz valamit, a valóság azért árnyaltabb.
Szevasz Tono! Én is nyomom a francia arty ágat én tegnap vettem meg a 155 50-et de a legjobb amit ki tudtam hozni belõle az 50%-os találati arány max 2000 sebzéssel.

Si vis pacem, para bellum!

j0nNyKa
öö lehet igazad van, azt is kihagytam 😊
mentségemre szóljon, hogy életemben nem láttam még a játékot, igyekszem!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az amcsi hétvégi eventbõl kiindulva nekünk is le lesz limitálva max 4szer betolhatóra a goldos event.
Szóval 2 goldos event külön külön 4x teljesíthetõ az 240 gold/nap.

WoT: Nishizumi77

Lunki88
Azt sosem értettem miért jó nekik állandóan megkérdezni, . Biztos jobban érzik tõle magukat vagy nem tudom. <#fejvakaras>
Tono34
Sokáig nem tankoztam, pár napja kezdtem újra. T8 francia artit húzom, csak napi duplázó szinten, de ... nekem nagyon pontatlan, tegnap 9 lövésbõl összesen 15HP sebzés ... Elõtte nap nem is dupláztam le, mert szinte 4-nél többet nem is tudtam lõni hála a csapatnak (gyors vereségek).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A "van magyar?" noobokat már nem is szidjuk?

ne haragudj, de ez netto huyleseg:

"Artyval simán csinálhat bármit mellette, sokkal könnyebb összeszedni vele a 75 gyõzelmet, mint könnyûtankkal szenvedni rossz csapatokban."

szar csapatban semmivel sem konnyu osszeszedni a gyozelmet...
Annyit tudok mondani én a 100 mm-el mentem. Számomra a 0,48 acc meg a 3,4 aim time nem elfogadható semmilyen tankon pláne egy mediumon. Végül ez stílus függõ, szóval Neked kell ráérezni.

en a 100assal hasznalom. lehet h az alfa kisebb, de nagyobb pen, nagyobb rof, jobb pontossag, jobb celzas. szerintem mednel az a celzasi ido ami a 122esnek van, kezelhetetlen.
Beírok neked egy ceruzás kisötöst zölddel. Csak egy maradt ki:

"Majd ha kijön a másik tankos, ami ugyanilyen, de nem, majd megnézhetitek magatokat."
<#vigyor2>

Valaki aki próbálta kérem adjon tanácsot, hogy a T-34-2-t melyik ágyúval érdemes használni, a 100 mm-el vagy a 122 mm-el.
Tudom,hogy más stílussal kell játszani a két ágyúval, de nem tudok dönteni.
Tegnap kifejlesztettem a 122-est és mentem vele 4-5 kört és hát nem segített a döntésben.
Volt olyan meccs ahol 0 sebzéssel haltam meg, volt olyan tier 9 meccs ahol majd 4000-et lõttem.
Ránéztem a wot fórumra is és ott is elég vegyes a vélemény, meg a wot wiki is a 122-est javasolja.
Várom az építõ javaslatokat.
j0nNyKa
a kurva anyját az összes gold ammosnak! az arty monnyonle! ingyen kód, ugorjunk rá asdasdasd! a kurva anyját az összes noobnak! a kurva anyját az összes csíternek! a lengyelek buzik!

.. más nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tono34
4700+ üzenet. Kicsit régen jártam erre. Változott valami? Új hír(ek)?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Zegi Norbi HUN
Az durva😄 Fullos rejtõzködéssel pedig nem kicsit javul a tank használhatósága😄 Szerintem 6. érzék vagy Helyzetfelismerés helyére simán befért volna. Nekem is fent vannak, de nem sokszor érzem az elõnyét. Utólag lehet jobban jártam volna egy ezermesterrel, javítással vagy álcázással.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Könnyûtankokkal vagy rettentõ rossz kört megy az ember vagy hihetetlenül jót. Itt egy példa az utóbbira. Imádom, hogy be lehet velük járni a pályát és ott terem az ember, ahol éppen szükség van rá.

WZ-131 tank ász

Én attól félek, mi lesz, ha az artikhoz ér a top of the tree akció. Mert gondolom az nem fair, ha õk nem...

patchaou
Jááj, most léptem be és látom hogy nem is csefit vettem hanem lukszit 😊 Komolyan tolhattam tegnap a kocsma után ha arra sem emlékszem mivel mentem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Nem mindenki 😊
Végre használom a valentine II-t és vettem egy csefit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ahogy bejött az akció rögtön mondtam, hogy ez nem volt szép a WG-tõl. Simán megcsinálhatta volna, hogy heavy-td és med-light legyen 75 gyõzelemmel a 3 napos prémért, de mivel úgy tette össze õket, hogy light-arty így mindenki artyzik inkább, mint hogy könnyûtankkal menjen. Artyval simán csinálhat bármit mellette, sokkal könnyebb összeszedni vele a 75 gyõzelmet, mint könnyûtankkal szenvedni rossz csapatokban.
Tegnap két döntetlenem is volt és persze 3-3 arty majdnem mindig volt csapatonként. Kíváncsi vagyok a nerfre, nagyon elkelne már újra.

Tegnap egész este sz*r volt a t-home szolgáltatása. Akadozott a net, egyszer pedig percekre elment minden. Összes artysta rohadjon meg ott ahol van hogy mással nem tud játszani nyilván azért ragaszkodik az artyhoz. A Wg meg alájátszik, kedveskedik nekik mert onnan is kell a zsé. Van valami akció nekik ezért egyre többet látok belõlük. Tegnap volt egy tier X csatám ahol 3-3 arty volt, a végére egy arty maradt egy arty ellen. Szánalmas volt ahogy az összes nagy tank kihalt, maradt a két arty.
Amcsik ezt kapják, EU ugyanez?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszi az infót. Akkor talán nem nálam van a hiba. Most egyébként éppen jó.

Igaz, nem BP-rõl vagyok, de dél-dunántúlon is rohadt nagy a lagg 😊 remélem hétvégéig így marad, ha már jó küldetések lesznek 😄
Telekomos internet probléma van valakinél jelenleg (Bp.)?

GabeE3e

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ugy huztad ki a japo 10-es medet, hogy se 6th sense se camo skill?!

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Tiger egyértelmûen....
és a Sturer Emil is epic a nagy gunnal, igaz a stockal szopás :S
Lunki88
Sturer Emil-t kerüld messzirõl, hacsak nem akarsz a stock gunnal vért hugyozni.
Köszi!
Tiger1 kapcsán mindenki jókat mond. (Jó volt az korábban is csak mentem tovább E-75, E-100 vonalon.)
A KV-1S kapcsán azért vannak aggályaim. Eszméletlen dolgokat tudnak a varázslók mûvelni még a 122-es csõvel is (8 lövés/2 találat/1 sebzés/~300 HP sebzés).

Parancsolj.

Kubukli ezekbõl a lehetõségekbõl egyértelmûen a KV-1S és Tigris kombót választanám. Iszonyat jó mindkettõ, OP lett a Tigris is szerintem most.

nemtudommivan és gezu1025:
Csak a Patton és az E50M van eddig meg a T10-es medek közül, de szeretnék sokat megszerezni és utána véleményt alkotni. Eddig azt tudom mondani, hogy nagyon jó tank az E50M, mindenkinek ajánlom, szeretem azt is, de valahogy a Patton jobban fekszik a stílusomhoz.

A 9-es Pattont is imádtam. Zeronez, akit imádok nézni lila med játékos, csak a Pattonból nem vett 10-est, mert úgy véli, a 9-es jobb a szintjén, mint a 10-es. Én úgy gondolom mindkettõ nagyon jó tank, szóval nem hibázik az sem aki a 9-est tartja meg, de az sem aki bevállalja a 10-est.

Ja és T25/2, amin még gondolkodom...

Véleményt/tanácsot kérnék!
Mit vegyek?
Lorr.155.51 (én kérek elnézést)
PzSft.V
VK 30.02.(D)
vagy vegyem vissza a Tiger1 és KV-1S kombót?
Az KV-1S-tõl marhára megundorodtam korábban. egyrészt nem voltam jó vele, másrészt nálam sokkal sz@rabb idióták kedvenc retard mágnese.

Valakinek lenne kedve szakaszhoz? T7-T10.
Antimat
Megnézném a replay-t, ha van, tetszik nagyon a 10-es Patton, de kb. tier6-nál vagyok azon az ágon..

más:
ilyen jó napom se lesz még egy, kár, hogy nem tudom folytatni, mert reggel embertelen korán kelek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

ximix
Tegnap óta olyan fajin MM besorolásokat kapok, hogy jaj nekem 😊
Az MM ezen aszimmetrikus oldalát még kevésbé tapasztaltam miszerint az ellenségnél bizonyos tankokból kétszer annyi van mint nálunk ami nem volna baj, de mellé kapunk egy olyan pályát amin ez hátránnyá alakul és gyõzelem esélyei igen hamar elszállnak .
sírás off
töröld

xotyi
Estét. Lenne egy láma kérdésem a World Of TanksUpdates mappában lévõ fájlokat nyugodt szívvel törölhetem,vagy gond lehet elõle? FTR-en a srác azt írja hogy nyugodt szívvel lehet törölni,de gondoltam elötte megkérdezlek titeket cirka 10Giga adatról lenne szó, a köv patch-hez meg jól jönne a szabad hely😊

Trance&Friends nothing more..

A múlt héten kutattam ki, de még nem vettem meg. Viszont minden egyes pillanatát élveztem a t9-es pattonnak, sajnáltam eladni, de kellett a lé.

Ha csak egy kicsit is hasonlít a t10-es patton a t9-esre akkor szeretni fogom. 😛
Antimat
Köszi a tippet <#worship>

cyka blyat

ja akkor beírom, hogy aszongya' : wsczkysczwswysmy_KTOPLWITAMCOSUKAMCLANUSIEMANKO_wczsdckywsmywsy

Basszus nem neztem meg a tteszten hogy mi van akkoor ha fv td-vel az e3 ala lovok repesszel. Vagy ugy altalaban mit muvel vele. 90,000 xp kell hozza de a tortánál elfaradtam.
szabii98
lengyel

I met God. She's black

Nerfet azonnal...
JeffDunham

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lattam mar vele überlila jatekost. Csak ezzel volt 3500 koruli csataja es nagyon komoly eredmenyei. Volt sok tizes tankja de megis ezt valasztotta... En is meg akarom szerezni de most az orosz agon probalkozok. Eddig kéjmámor....