World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az én kedvencem: Witam! IS-3 stronk tank?"

GabeE3e
0-800wn8 aranyköpések

"Ne menjetek át a hídon"
"Ne menjetek be a városba"
"Nyerjétek meg a csatát"
"védjétek az artyt"
"Jó tank a is7... ? "
"ez új pálya? "
"Álljatok be foglalni"

There is but one rule: Hunt or be hunted.

A problémák okozója a szerver 100%-ban. 111k ember volt fenn, játszhatatlan volt. Most 80k ember körül kellemes ping van, lagg nélkül.
Nálam semmilyen probléma sem tapasztalható, ping rendben lag nincs, és az xvm is felébredt. Budapest XXI. UPC. Valószínûleg a problémák részbeni okozója az internetszolgáltató.
Szerintem közeleg az ARMAGEDDON!

Ráadásul meccsenként megint 3-3 mentálisan sérült artysta.

ximix
Elõbb én is kaptam egy ilyen jelzõt Proharovkán az artynktól miközben VK45B-vel próbáltam az kicsi AMX lékére beszélni ugyan menjen mér fel E1-be spotolni, de õ nem, inkább ment alul és csodálkozott hogy minden enemi csak 50 méterrel az orra elõtt ugrik fel 😊
Az arty, hogy nyomatékosítsa a mondandóját egy 700-at odapökött mellém.
A Radir klán tagfelvételt hirdet. Weboldal itt: http://radir.world-union.hu

Tier 8 -as tank a minimum, sok sikert.
Lunki88
Köszönöm a válaszokat!!

Egy kis érdekesség: Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?
Ez a gyökér Prokhorovkán a nagy bliczkrieg közben vízbe tudott fulladni.
T8 prémtank, klántagság, retardplatoon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja és természetesen tegnap kaptam három nap prémet, nyilván pont három napig lesz játszhatatlan 😄😄😄
...és nem a tréonlájn a szolgáltatóm...
Nálam el se indul a játék...
Nálam megy, csak minden harmadik csatából kivág, a másik kettõben meg laggol mint állat.
Ügyes fiúk ezek a WG-sek 😄
Ez a baromi lagolás a t-online-nak tudható be vagy más szolgáltatónál is szarakszik? Gondoltam leduplázok párat mert most van idõm erre játszhatatlan, ez mindennapos probléma lett?

Másnál sem megy a szerver? Már a launcher is problémázik, de WoT exével indítva sem mûködik a dolog.
Azért a 112 is pattog rendesen, csak ugye nagyobb a hasa, ergo könnyebben lõhetõ. Cserébe a tornya fényévekkel jobb az IS-6-énál.
Egyik sincs, de én is6-ot vennék. Lõni sokkal roszabb a ruszki dögöt. "Bugos" a páncélja, pattog mindenhol, ahol nem is illene. Legalábbis nekem ez a szerény tapasztalatom.

kv5-el mindkettõt darálom, de ez én vagyok 😉
Sherman0070
Na elkezdõdött a hétvégi mm. Jönnek a vérvörös kempelõ csicskák akikre ha rászólok hogy mozduljanak már meg egy lövedékkel jutalmaznak.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

annál jobb 😊
még a vörösöket is lilának nézed XD
ximix
Én már alig várom 😊

Sárga kesztyûben a "Progamer", fehérben a "Weekend warrior" 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GabeE3e
Szerintem az IS6 jobban pattog én azt ajánlanám neked, remek csatákat szoktam vele menni, még Tier hetes tankokat is könnyen lehet vele pattintani,

Sherman0070
Szerintem a kínai prém tankok szart sem érnek 😄 Vagy hát én kicsit sem félek tõlük. Vegyél IS-6-ot 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nálam magasan a KV-1S a közepes tier retard mágnese.
A legnagyobb zuzmók ezt szeretik és odateszik a vasat.
Közben vége lett a lentinek, a két klántag fenomén szórta a halált: összesen 340 HP sebzést osztottak.

Van valakinek 112-je? Mennyivel másabb, mint az IS-6? A kettõ közül melyiket ajánljátok?
1. Megint megy az XVM!
2. Klán tagság?
<#falbav>

Sry 100k xp/tier6

Az 5 x miatt elhiheted...Na majd holnap gyere ide mosolyogni,mennyi anyázás lesz....
Azt hittem csak a magyar ilyen gyökér,de az egész emberiség...Nyeled az ideget 100 hufért...

Volt itt vki,aki írta,h a cimborája írta,anno a deces is6 akcióra,ami abból állt,h az összes tier 6al csinálj 1000k xp-t és kapsz 1 is6-ot...

Nos ez az illetõ vmi ilyesmit mondott:Elmegyek 1 nap túlórába és olyan tier 8at veszek,amilyet akarok..No comment+respect.

Úgy látszik ilyen az ember 90%a..az anyját eladná..

Sherman0070
Úgy elvesznek azok a baba reflexeim is ha még iszok is 😄

xDDDD na ne vedd el a kedvem 😄
jó tanács: vegyél sört.... sok sört!!!!
én nem akarom lefényképezni hogy néz ki a hûtõnk belülrõl XDDD
Antimat
1000 goldos + 7 nap prémes invite kód:
VR6SM-9NFVY-2WUZT-TRNT4

cyka blyat

Sherman0070
"30 arany: Nyerj meg 5 csatát"
Hát nagy csoda lesz annyit is megnyerni 😄

Csak egy halk megjegyzés: Angelus az arab pénzszóró olajmilliárdos csókák tönkremenetelét kívánta. Szerintem ne ugorj, ha nem ugratnak.
Sherman0070
Azt ne felejtsd ki hogy goldot is fog adni a játék meg minden modul feleáron lesz 😄 Szóval a holnapi winratem 20% körül lesz 😄

Egyszerûen elképesztõ...
1hete megléptem az elsõ lépést és kiléptem a klánból...
A 2. ban elajándékozom az accot.Semmi értelme,ami az elmúlt 3 órában megy...Holnap meg pláne=5x szorzó.....

Kéne 1 dili doki indok miért játszunk...
Tier 10 csata Erlenberg és b+ szó szerint mki 1 oldalra megy.
Nyertünk,mert az ellen IOQ-ja a mi csapatunk 10 iq-ját sem érte el.....

Tényleg ez a vadász szopni jársz van?

Ja, igen, elképesztõ szemtelenség részemrõl hogy nem kívánom hogy a fejlesztõ cég csõdbe menjen, és nem írom le naponta tízszer hogy mennyire utálom ezt a játékot, ennek ellenére persze orrvérzésig tolom minden nap.

GabeE3e
Nem is akarja, ezért fizetnek neki <#hehe>

ezt a WG bérenc jelzõt már sosem kaparod le magadról 😄
Nem vagy vicces.

<#hehe>
WG bérenc menj vissza jegyeket bérleteket ellenõrizni!

Mindenki hülye csak én nem!

Lunki88
Na most jön az tõled hogy "a magyar mentalitás, meg dögöljön meg a szomszéd tehene...". Alig várom. <#wow3>
Itt a hétvége és a campelõ retardáltak tönkre teszik a játékot. Ehhez csapódik az élvezhetetlen laggolás. Suckgaming újabb fekete pont.

angelus1991ster.blogspot.hu

Az neked miért lesz jó?
Mi a bánatos francért örülnél te ennek úgy mégis?
Olcsóbb lesz akkor a kenyér?

A videós!

Antimat
Melyik vagy te? 😊

cyka blyat

Úgy várom ezeknek a seggarcuaknak a becsõdölését.

angelus1991ster.blogspot.hu

Gondolom ezt láttad.
<#nyes>
Ha valakinek kell, van alól magyar felirat is, csak nem tom hogy kell linkelni.