World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp, ez a tegnapi bulimon készült 😄

Csak a kiváltságosoknak!

Na ne már, miért töröltétek a kommentemet?
Csak egy csata eredmény volt. Már azt sem lehet kitenni?
ximix
Ha te is belecsapsz a lecsóba szóljál, szívesen táncolok neked csak szórd a pézt az se baj ha kötegelve van 😊

Majd küldöm a befolyt jogdíjakból a %ot 😊

Antimat
Lasan kiderül hogy rokonlelkek vagyunk. Hasonló a frizuránk, hasonlóan szarunk a síránkozókra és a meetingeken pontosan így szoktam résztvenni.

Egész fotóalbumom van már a hardworker style fotósorozatomban 😊

Antimat
1614 base xp-re adta meg tegnap.

cyka blyat

Szánalom. Olyan packet loss van, hogy lassan sírni sem érdemes miatta.
Olvasd a fakkot 😄

Sherman0070
Rhm. B WT.-nél komolyan mire adja a tank ászt? Lehozom a meccset arra is csak 1. osztály. Itt valami 10.000 dmg kell az Ace Tankerhoz? <#wow3>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

jól bezabált a pénzetekbõl 😄 meg tuti lenyomott pár kupica vodkát
Sztem ne vegyen,vagy gyûjtsön még.Talán feljebb az E25 ha fekszik neki..Jól rejtõzik,és vmi 2sec alatt lõ.
De lejjebb nem kell prém tank.Volt 1 t25öm,80csata után eladtam 400k-ért.A stug3 simáén többet hoz és élvezetesebb.A többi kis ... is ilyen lehet.

Lunki88
Jó marketinggel minden eladható. 😄

Végre, az elsõ jó köröm az easy 8-el:

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2014.04.11. 20:07:51
Jármû: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 590 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 67 254
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

Prém nélküli XP.
patchaou
nem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem van egy kv5-öm, bõven hozza a lét a "kicsike", szeretem is. Fõleg, úgy, hogy nem ilyen 12k gold volt, hanem csak 8 asszem, de nem mostanában vettem 😄

Kisöcsém akar valami olcsó prémet, neki kérdezõsködök.
Bocs de ez olyan mint ha a levegõt adnád el.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sziasztok!

Sajnos már nincs idõm a játékra ,ezért eladóvá vált az accom.

Tartalma:
IS6 8-as prémium tank,
4db 9-es tank
5db 8-as stb.
összesen 21 garázshely van jármûvekkel,3.5M credit,28.5k free xp,315 gold,kifejlesztve 165 jármû stb.
akit érdekel további részletekért írjon privátban.

"nem tudja merre van arccal elore "
Mikor kilog a tankjanak a fele egy epulet mogul. Meglovovod es o tenyleg nem tudja merre van az eleje mert kifele indul az epulet mogul majd radobben es gyorsan tolatni kezd 😄
pointer4
Ez a kép XD
Az van, amikor a játékos elfeledkezik az artyról, és egy tankkal párbajozik XD
Toleráns vagyok, de kösz nem tudok azonosulni az érdeklõdési köröddel 😊

ximix
Látod nem oda figyelsz ahova kellene 😊

Elárlom ma is necces volt + bejöttek a szuperlaggok. És ha kt-val vagy más nagyobb tankomml kívántam eredményt elérni az richtig nem jött. Ha nem a lemmingekkel megyek azért haltam meg (mert ütközetben zászlóra is kéne menni steppesen) ha meg nem akkor meg többet tettem mint a t9-eseink... persze nem csak a túloldal halt ki hanem kb a halálom után a mienk is...
4:15 lett 5 perc alatt. 3 Kv-1S alkotott zero sebzést.

Epic camfest csata az én csapatom részérõl, benéztem ide...
B@szki amíg ezt a 6 karaktert(PZIV S; space-val)beírtam 0:9 lett Tier VI csatában.

PZIV S

Lammaer barátod azt ajánlja,h prém tankot tier 8 alatt ne vegyél..Jelzem sztem is.Akkor talán prémszámla inkább.

Nagy money makert T8 (prém) alatt nem nagyon találsz, prém elõfizu nélkül ott se. A jelenleg diszkont áron kaphatók közül szerintem a PZIV S a legjobb vétel, csak ellenfélként találkozom vele, de úgy elég szivatós tud lenni. Gyors lézerszike ágyú, vaskos torony, és meglepõ módon lehet pattogni róla, meg mintha HP-ja is egész sok lenne.
Antimat
A hivatalos WG álláspontot osztottam meg, a troll feje fölé tehtnél egy SerB vagy WarGaming feliratot.

cyka blyat

Sherman0070
Valaki jön Rhm. B. WT szakaszba? (velem) <#circling>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Olcsó masszív money maker tanknak mit ajánlotok? A most akciósok közül kéne kiválasztani a legjobbat.
Nice try.

Antimat
Amúgy reménykedek, hogy ez a 9.0-ban javítva lesz, nálam csak a 8.11 óta csinálja.

cyka blyat

Antimat
CSak most néha olyanokat "ugrik" a játék, hogy imént épp a vízbe fúltam miatta Prokhorovkán 😊

cyka blyat

Ne húzd fel magad, csak kérdeztem. Egyrészt többen szidták már itt is (fölöslegesnek mondva) illetve egy -két fórumon és blogon már régen téma.

Antimat
Igen, ezen én is épp gondolkodtam, az ISP-nknél lehet a hiba.

cyka blyat

Sherman0070
Készüljetek közeleg a hétvégi noob paradicsom áradat! Aki akarja javítani a statját az még ma tegye meg! Holnap semmi esély rá (ingyen gold játékon belül szóval tele lesz a szeró idiótákkal)

Sherman0070
Mégis minek kéne tiltani? Ennyi erõvel tiltsuk be az összes modot és használjuk a játékot olyan ocsmányul ahogy van...

Kíváncsi vagyok mikortól lesz tiltva a WG által hivatalosan.

Azt mondja meg valaki legyen olyan kedves, hogy MI A LÓFASZ AZ mi az a meglepõ tény, hogy délelõtt 8-tól délután 2-ig 40-60 a ping, délután, este pedig 80-100.

Értem, én, hogy több ember van délután/este, de ez pofátlanul vállalhatatlan. Fõleg annak, fényében, hogy más meg tudja oldani az ilyen dolgokat.
Antimat
Nálam az se megy. Meccs közben is többen írták, gondolom, központi dolog.

cyka blyat

Majd vszeg beaktivizálom az e100-at, hónapok óta mentem vele a héten 1 szem kört. Ellen e75 ücsörgött kõ mögött, belevertem 2-t oldalról , majd írogatta, gold noob, stb. Állt ott mint medve a málnásban, akire rálõtt a vadász, és nem erre számított.😊

ehh...

Mindenkinek lehet szerencsés lövése ami ammor racket ér, vagy üzemanyag tarályt, de ez annyira elenyészõ, hogy ne nevezzük lealázásnak.

A vérpiros, aki azt sem tudja merre van arccal elõre, és a préri közepén tekergeti a fejét, soha nem fog egy 1700 effi felettit lenyomni.

Nem ismeri a saját tankját, páncélzat, löveg, manõverezés stb, és nem ismeri az ellen tankját sem, hova kell lõni, mivel, mikor, stb.

Egyszer-kétszer betalál de ennyi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szabii98
nem

I met God. She's black

Nekem is holnap reggel lejár egy 6 napos, de most már inkább borozok. Majd holnap ha feltámadok, bevásárolok új tankokból. Kihúztam t21-et meg bdr-t. Aztán kezdõdik minden elõlrõl, 1-el feljebb😊 Meg direkt úgy hagytam a lightos 3 napos küldit, hogy csak pár csata kell, és ketyeg újra. Viszont kell majd szakasz sebzés 7000-ért asszem...

Aki használja az XVM-et, attól kérdezem, hogy momentán hozza a statokat?

Antimat
Nektek nme laggol most? Nekem EU2 elég fos...

cyka blyat