World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy csata eredmény volt. Már azt sem lehet kitenni?
cyka blyat
Egész fotóalbumom van már a hardworker style fotósorozatomban 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De lejjebb nem kell prém tank.Volt 1 t25öm,80csata után eladtam 400k-ért.A stug3 simáén többet hoz és élvezetesebb.A többi kis ... is ilyen lehet.

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2014.04.11. 20:07:51
Jármû: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 590 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 67 254
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Prém nélküli XP.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kisöcsém akar valami olcsó prémet, neki kérdezõsködök.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sajnos már nincs idõm a játékra ,ezért eladóvá vált az accom.
Tartalma:
IS6 8-as prémium tank,
4db 9-es tank
5db 8-as stb.
összesen 21 garázshely van jármûvekkel,3.5M credit,28.5k free xp,315 gold,kifejlesztve 165 jármû stb.
akit érdekel további részletekért írjon privátban.
Mikor kilog a tankjanak a fele egy epulet mogul. Meglovovod es o tenyleg nem tudja merre van az eleje mert kifele indul az epulet mogul majd radobben es gyorsan tolatni kezd 😄
B@szki amíg ezt a 6 karaktert(PZIV S; space-val)beírtam 0:9 lett Tier VI csatában.
cyka blyat
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
cyka blyat
Értem, én, hogy több ember van délután/este, de ez pofátlanul vállalhatatlan. Fõleg annak, fényében, hogy más meg tudja oldani az ilyen dolgokat.
Mindenkinek lehet szerencsés lövése ami ammor racket ér, vagy üzemanyag tarályt, de ez annyira elenyészõ, hogy ne nevezzük lealázásnak.
A vérpiros, aki azt sem tudja merre van arccal elõre, és a préri közepén tekergeti a fejét, soha nem fog egy 1700 effi felettit lenyomni.
Nem ismeri a saját tankját, páncélzat, löveg, manõverezés stb, és nem ismeri az ellen tankját sem, hova kell lõni, mivel, mikor, stb.
Egyszer-kétszer betalál de ennyi..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...