World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tudom, húzzak és játsszak másikkal és miért játszok vele és különben is hogy merek negatív véleményt írni bármirõl...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nem hiszem, hogy erre senki sem panaszkodik, és azt sem hiszem, hogy ezen ne lehtne javítani valamit
hát mekkora baromság már, hogy egy bokor mögül olyan tankra tudok célzottan lõdözni, amit nem is látok, csak egy spotter "mutatja" nekem, de végtelenségig lehetne sorolni a láthatósági rendszer baromságait
állítólag ezek a jóemberek igyekeznek minél valósághûbb játékot összehozni
hát a valósághûséget itt b@sszák agyon leginkább, és szarnak rá, ezexerint nekik ez jó úgy ahogy van
ha egyszer a WT GF kiforrja magát, és abban nem ilyen semmirevaló láthatósági rendszer lesz, oda-vissza agyon fogja verni a Wot-ot emiatt a hülyeség miatt
|Származási hely: Degec|
Az alap DMG-d 400hp
Max. sebzésed: 400+100=500hp
Min. sebzésed: 400-100=300hp
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg"
Most ez komolyan újdonság?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Már értem miért lövöldözök össze-vissza.
"Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
Szóval ezért tud némely orosz sniper lenni..(volt vmi +20% célzás pár hónapja.)
Kapják be!
Nem ártana elgondolkozni az orosz nõknek,h mekkora gyökérhez mentek hozzá,illetve,h talán"anyában"a hiba.<#alien2>#alien2>
az alap DMG-d 400hp
Max. sebzésed: 400*1.25=500hp
Min. sebzésed: 400*0.75=300hp
Pen:
Átl. pened: 232.5mm
Max. pened: 232.5*1.25=310mm
Min. pened: 232.5*0.75=186mm
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
WOT nick: tepi1
WoT: Nishizumi77
Lehetséges, hogy az "Ütközet" és "Támadás" módok is megjelennek a történelmi csatákban.
Technikailag lehetséges olyan képességek berakása amik csak bizonyos feltételekkel mûködnek (pl. képességek autoladeres tankokhoz, TD-khez, stb.)
pályák újraegyensúlyozása fõleg a történelmi csatákhoz nincs tervben
az állítólagos Storm által írt "arti nerffel" kapcsolatban - azt mondja, hogy félreértették az "útmutató-készítõk mert szenzációra vadásznak" (SS: semmi sem utalt szarkazmusra és amit írt teljesen tiszta volt, mindegy is - Storm valószínûleg Murazor vagy Jove-ra gondolt). Nincs tervben arti nerf, de buff sem lesz, Storm azt mondja, hogy a statisztikák alapján minden rendben van az artikkal.
a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nõk a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)
egy érdekes dolog amit az EU/US-tõl kaptam. A forrás ismeretlen szeretne maradni. Belsõ WG EU adatok alapján, a Worl of Warplanes jól teljesít, egyre növekvõ játékosszáma van. Az orosz WoWp szerver az amelyiknek gondjai vannak.
A Német technika kedvelõinek, és azoknak akik kedvelik a régi tankokat (gondolom elég sokan 😄) itt egy érdekes videó: Maus rekonstrukció. Azt hiszem a videó magáért beszél. A WG a Kubinkai tankmúzeummal együtt újjáépíti a jelenleg Kubinkában üres belsõvel álló Maus-t. Nem kis vállalkozás lesz az biztos.
9.1ben a T4 feletti könnyû tankok MM beosztása korlátozott lesz.
A normál csatákban az egyensúlyt nem lehet megoldani MM súly növeléssel. Nem fognak azért kevésbé játszani egy tankkal.
K:"Gondolkodtatok olyan játékmódon ahol nincs bázis és csak minden ellenfél megsemmisítésével lehet nyerni?" V: "T95 GMC az egyik oldalon és T71 a másik oldalon nem örül."
Még nem tudni hogy újraegyensúlyozzák-e az aranylõszert. A fejlesztõk véleményei eltérnek.
A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni.
Nem lesz közös szerver az EU/Orosz szerver. Várjátok meg a roamingot.
A "melyik tank a legnépszerûbb" szavazásoknak nincs hatásuk a tank egyensúlyozásra.
K:"A tankok HD átdolgozása a népszerûség vagy a történelmi csaták alapján készülnek? " V: "Az egyik nem hat a másikra"
Nem akarnak több dolgot elõre betölteni a memóriába (pl roncs modellek) a pálya töltéskor, mert értelmetlenül terhelné a memoriát míg a "microfreez" ami a csatában roncs betöltésekor történik elviselhetõ.
Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg
25% átütés RNG nem fog csökkenni mert a) ez jobban érzékelteti a való élet kiszámíthatatlanságát mint pl 5% tenné és b) a jól páncélozott jármûveket nehezebb lenne kilõni.
Storm azt mondja pár népszerûtlen pálya kikerülhet a játékból. Windstorm nincs köztük.
Nem lesz liga rendszer a normál csatákra.
Nem lesz kiszedve a creditért vehetõ aranylõszer.
A fejlesztõk lassan kezdenek valamit a T2-5 egyensúllyal
A legénység tagjainak más képzettségre átképzése akkor jön ha kész lesz...
Storm úgy gondolja az új játékmódok berakása után már nem fognak az emberek században játszani .
2014ben 3 új prémium T8 közepes tank lesz
Opció az eladott prémium tankok creditért újravételére? Storm: "Gondolkodunk rajt"
A videóban bemutatott játék módok az idei évre vannak tervezve.
Nincs tervben az hogy kilehessen választani melyik HD tartalmat akarod és melyiket nem.
Tesztelik az Amerikai szerveren azt a funkciót amivel vissza lehet kapni az egyedi/jutalom/prémium tankokat.
Az álca/láthatóság/spottoló rendszer a WoT kezdetétõl lett fejlesztve (nem késõbb lett berakva)
A HD T34 modell lövegén lesznek gáz kieresztõk.
Van egy belsõ számláló a WoTban ami az általad ledöntött fákat számlálja. Ezt még régen rakták be amikor az egyik fejlesztõ achievementet akart berakni fa döntésért. Bár ez nem került be a számláló még mindig számol.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A grafika ma a Common Testben: kép
Csak szerintem elmosódottabb most? (tereptárgyakon nagyon észrevehetõ)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jól kib*sztál velük 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hát ez mekkora...beszarás<#nevetes1>#nevetes1>
Bár én lesz.rtam az 5x-ket és amikor egyik tankommal tudtam nyerni, azt erõltettem.
Így tudtam 51-2%-ra kihozni a WR-t. Úgy kezdtem h 5 loose egyik tankkal, utána váltottam, (asszem talán vk3601-re) ott 5 normális win, aztán 2 loose vele, na akk megint tankváltás. És ez így ment x csatáig, míg meg nem untam.
Szombat volt a legjobb eddig, ott relatíve adta. A masszív paradicsom áradattal még együtt is tudtam élni (hozzá teszem alig kerültem olyan csapatba ahol volt pár zöld velem, inkább az volt h enemynél unicum platoon de legalábbis 1500++ emberkék sora csücsült), de azzal a mocskos laggal nehezen bírtam.
Igazából ha nem lett volna ez a gold-s baromság, hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem).
1 dolog az érdekes, h egész héten semmi bajom nem volt, nem laggoltam, semmi, szombat reggeltõl masszív lagg...😊
tepi: óvatlanul beléptél a világomba és ízelítõt kaphattál a játékélménybõl, amiben részem volt egész nap😄 Volt team dmg és afk szép számmal, de tegnap esküszöm ezek többet értek, mint akik "normálisan" játszottak. Fél 3-kor betettem egy képet, na azt képzeld el majdnem 22x. Mintha mindenki megõrült volna. 50-60-70%-os csatákat vesztettem el, a kékek, lilák (nagy ritkán mikor az én oldalamon voltak) 2 perc után kihaltak minimális dmg-el.
Destydeme: nekem általában ennyi szokott lenni😊 Inkább azzal a 65,8%-os pen aránnyal van bajom. Egy tízessel több szokott lenni. Igaz a WZ-120-on még a stock, a JP2-n meg még a 105-ös van.
WOT nick: tepi1