World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Arra senki se gondolt, hogy az artyk miatt van benne ez a láthatósági rendszer? Sokkal jobb lenne, ha az artyknak nem is kellene spot, már az elejétõl kezdve elõször counter-artyzhatnának, utána meg kifingatnák a sok kempert...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Szerintem is baromság a láthatósági (inkább láthatatlansági) rendszer. Tiszta röhej hogy egyik pillanatban még látsz valamit, a másikban pedig nem...
Tudom, húzzak és játsszak másikkal és miért játszok vele és különben is hogy merek negatív véleményt írni bármirõl...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pales27
Mindenki a kezdõkörbõl lövöldözne, ha nem lenne spot rendszer, sok értelme annak se lenne sztem.

patchaou
Na majd most mindjárt jól megkapot a WoT hívõktõl... XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

okosszöszi26
omg
visszaolvasva hagytam , benne egy-két hibát <#ijedt>

|Származási hely: Degec|

okosszöszi26
beszél itt ez az emberke sokmindenrõl, de a legeslegeslegeslegfosabb ebben a játékban, azt meg sem említi meg sem említi, mégpedig ezt a rettentõ debil láthatósági rendszert

nem hiszem, hogy erre senki sem panaszkodik, és azt sem hiszem, hogy ezen ne lehtne javítani valamit

hát mekkora baromság már, hogy egy bokor mögül olyan tankra tudok célzottan lõdözni, amit nem is látok, csak egy spotter "mutatja" nekem, de végtelenségig lehetne sorolni a láthatósági rendszer baromságait

állítólag ezek a jóemberek igyekeznek minél valósághûbb játékot összehozni

hát a valósághûséget itt b@sszák agyon leginkább, és szarnak rá, ezexerint nekik ez jó úgy ahogy van

ha egyszer a WT GF kiforrja magát, és abban nem ilyen semmirevaló láthatósági rendszer lesz, oda-vissza agyon fogja verni a Wot-ot emiatt a hülyeség miatt

|Származási hely: Degec|

popey8
Nem olyan bonyolult ez. 400 25%-a 100.

Az alap DMG-d 400hp
Max. sebzésed: 400+100=500hp
Min. sebzésed: 400-100=300hp

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
kHares az +-25% csak vannak akik tojnak az elõjelekre...

"Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg"
Most ez komolyan újdonság?

Lemaradt a % jel, helyesen : "Ha mindkét irányba 25%-ot mozog az nem 50%? Nem 350 és 450 kéne sebezni a valós 25%-hoz? (-12,5% - +12,5%)"

Egy már-már Matyi szintû legenda tért vissza körünkbe személyedben😄
Hi.Neki biztos vmi cheater módja van,csak most elszólta magát,lebukott.<#alien2>

Jakuza1
Hat, nem otven megsugom neked. 😛 Mondjuk neked mindegy.

400-nak a negyede az mennyi?
popey8
400-nak a 25% az mikor 50?😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha mindkét irányba 25%-ot mozog az nem 50? Nem 350 és 450 kéne sebezni a valós 25%-hoz? (-12,5 - +12,5)

Conquerorról valaki tapasztalatok esetleg?

Már értem miért lövöldözök össze-vissza.

Hi.

Szóval ezért tud némely orosz sniper lenni..(volt vmi +20% célzás pár hónapja.)

Kapják be!

😄 Az biztos h nem miattam fognak csõdbe jutni, bár nem is ez volt a célom, szimplán van 1 elvem: Játékért 1 forintot se...😊

Hi.Hát nem is tudom.....A jó öreg orgazmusnál még mindig nincs jobb.
Nem ártana elgondolkozni az orosz nõknek,h mekkora gyökérhez mentek hozzá,illetve,h talán"anyában"a hiba.<#alien2>

Õõõ... Mert 25% az RNG?
mijki
Mert:
az alap DMG-d 400hp
Max. sebzésed: 400*1.25=500hp
Min. sebzésed: 400*0.75=300hp

Pen:
Átl. pened: 232.5mm
Max. pened: 232.5*1.25=310mm
Min. pened: 232.5*0.75=186mm

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Rng 25%? Biztos? Akkor miért ütök pl.: a T34-el 300-500 között 186-310 pen-el?

patchaou
Azt sem tudják hogy van ilyen... A birkák adják a fõ bevételi forrást itt is, ezen nincs mit csodálkozni.

Sherman0070
Na senkit se lepett meg? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mighty
Vörös képernyõrõl jutott eszembe, nektek nincs olyan, hogy csata után a garázsban a legénység frissítésekor befagy a játék? Ezt mivel lehetne orvosolni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni. Hülye kocsogok!!

WOT nick: tepi1

Jajj de jó is volt az, teljesen elfelejtettem, akkor mindig restartolni kellett a játékot 😄

WoT: Nishizumi77

patchaou
Vörös képernyõt nem kapunk a következõ "patch"-el? Az már rég volt 😊

Storm arról, hogy miért változtatták meg az automata célzást a 9.0-ban: "A jelenlegi automata célzás néhány jármû esetében (fõleg nyitott tetejû artiknál) néha az "üres részre a jármû körül" céloz és nem magára a jármûre. Ezt úgy orvosoltuk, hogy bevezettünk egy új pontot ahová az automata céloz. Nem változtatja meg az átütési esélyeket."
Lehetséges, hogy az "Ütközet" és "Támadás" módok is megjelennek a történelmi csatákban.
Technikailag lehetséges olyan képességek berakása amik csak bizonyos feltételekkel mûködnek (pl. képességek autoladeres tankokhoz, TD-khez, stb.)
pályák újraegyensúlyozása fõleg a történelmi csatákhoz nincs tervben
az állítólagos Storm által írt "arti nerffel" kapcsolatban - azt mondja, hogy félreértették az "útmutató-készítõk mert szenzációra vadásznak" (SS: semmi sem utalt szarkazmusra és amit írt teljesen tiszta volt, mindegy is - Storm valószínûleg Murazor vagy Jove-ra gondolt). Nincs tervben arti nerf, de buff sem lesz, Storm azt mondja, hogy a statisztikák alapján minden rendben van az artikkal.
a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nõk a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)
egy érdekes dolog amit az EU/US-tõl kaptam. A forrás ismeretlen szeretne maradni. Belsõ WG EU adatok alapján, a Worl of Warplanes jól teljesít, egyre növekvõ játékosszáma van. Az orosz WoWp szerver az amelyiknek gondjai vannak.
A Német technika kedvelõinek, és azoknak akik kedvelik a régi tankokat (gondolom elég sokan 😄) itt egy érdekes videó: Maus rekonstrukció. Azt hiszem a videó magáért beszél. A WG a Kubinkai tankmúzeummal együtt újjáépíti a jelenleg Kubinkában üres belsõvel álló Maus-t. Nem kis vállalkozás lesz az biztos.
9.1ben a T4 feletti könnyû tankok MM beosztása korlátozott lesz.
A normál csatákban az egyensúlyt nem lehet megoldani MM súly növeléssel. Nem fognak azért kevésbé játszani egy tankkal.
K:"Gondolkodtatok olyan játékmódon ahol nincs bázis és csak minden ellenfél megsemmisítésével lehet nyerni?" V: "T95 GMC az egyik oldalon és T71 a másik oldalon nem örül."
Még nem tudni hogy újraegyensúlyozzák-e az aranylõszert. A fejlesztõk véleményei eltérnek.
A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni.
Nem lesz közös szerver az EU/Orosz szerver. Várjátok meg a roamingot.
A "melyik tank a legnépszerûbb" szavazásoknak nincs hatásuk a tank egyensúlyozásra.
K:"A tankok HD átdolgozása a népszerûség vagy a történelmi csaták alapján készülnek? " V: "Az egyik nem hat a másikra"
Nem akarnak több dolgot elõre betölteni a memóriába (pl roncs modellek) a pálya töltéskor, mert értelmetlenül terhelné a memoriát míg a "microfreez" ami a csatában roncs betöltésekor történik elviselhetõ.
Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg
25% átütés RNG nem fog csökkenni mert a) ez jobban érzékelteti a való élet kiszámíthatatlanságát mint pl 5% tenné és b) a jól páncélozott jármûveket nehezebb lenne kilõni.
Storm azt mondja pár népszerûtlen pálya kikerülhet a játékból. Windstorm nincs köztük.
Nem lesz liga rendszer a normál csatákra.
Nem lesz kiszedve a creditért vehetõ aranylõszer.
A fejlesztõk lassan kezdenek valamit a T2-5 egyensúllyal
A legénység tagjainak más képzettségre átképzése akkor jön ha kész lesz...
Storm úgy gondolja az új játékmódok berakása után már nem fognak az emberek században játszani .
2014ben 3 új prémium T8 közepes tank lesz
Opció az eladott prémium tankok creditért újravételére? Storm: "Gondolkodunk rajt"
A videóban bemutatott játék módok az idei évre vannak tervezve.
Nincs tervben az hogy kilehessen választani melyik HD tartalmat akarod és melyiket nem.
Tesztelik az Amerikai szerveren azt a funkciót amivel vissza lehet kapni az egyedi/jutalom/prémium tankokat.
Az álca/láthatóság/spottoló rendszer a WoT kezdetétõl lett fejlesztve (nem késõbb lett berakva)
A HD T34 modell lövegén lesznek gáz kieresztõk.
Van egy belsõ számláló a WoTban ami az általad ledöntött fákat számlálja. Ezt még régen rakták be amikor az egyik fejlesztõ achievementet akart berakni fa döntésért. Bár ez nem került be a számláló még mindig számol.
patchaou
Tegnapi délelõttöm. Balról jobbra az elsõ kb 9-ig tartott, meg is lepõdtem ezért készült az elsõ screenshot. Aztán kezdtek ébredezni, majd végül az összes hétvégi ötszörözõ amõba elindította a játékot. De azért is leszorzóztam mindent a karlt kivéve 😊

Nekem eleg jol adta pedig egyedul toltam. Csodalkoztam is mert mikor ilyen event van szopok altalaban. Visszavettem a Cromwell-t is es egybol belefutottam egy ilyen csataba vele.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Na igen, a penre gondoltam én is.<#alien2>Az nálam is ilyen pár napja.

Sherman0070
A grafika pár hete a Common Testben: kép
A grafika ma a Common Testben: kép

Csak szerintem elmosódottabb most? (tereptárgyakon nagyon észrevehetõ)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Neeeeeee😄
"hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem)."

Jól kib*sztál velük 😊

Tono34
Küld a supportnak, az ilyenért adni szoktak egy kis pihit. Szõröstalpúja meg is érdemli.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jakuza1
Mert csak a t95 ? Nem az osszes 0 sebzeses idiota ?Csak mert e75-el,t30-al,wz-111-el stb. stb. stb. mind mind illene sebezni.

Nálam a mai csúcs, amikor 2 db tier 7, én mentem 34-85-el, és a tigrisünk lelökte a jgpanthert a vízbe, direkt. Bekékült, ki se lõtte senki, 15-0-ra buktunk. Kiírt vmi vízbefolytós üzenetet, és ennyi. Értelmetlen csaták tömkelege...

,,a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nõk a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)"

Hát ez mekkora...beszarás<#nevetes1>

Ennyire szörnyû azért nem volt, de a tegnapi nap nekem se adta.
Bár én lesz.rtam az 5x-ket és amikor egyik tankommal tudtam nyerni, azt erõltettem.
Így tudtam 51-2%-ra kihozni a WR-t. Úgy kezdtem h 5 loose egyik tankkal, utána váltottam, (asszem talán vk3601-re) ott 5 normális win, aztán 2 loose vele, na akk megint tankváltás. És ez így ment x csatáig, míg meg nem untam.
Szombat volt a legjobb eddig, ott relatíve adta. A masszív paradicsom áradattal még együtt is tudtam élni (hozzá teszem alig kerültem olyan csapatba ahol volt pár zöld velem, inkább az volt h enemynél unicum platoon de legalábbis 1500++ emberkék sora csücsült), de azzal a mocskos laggal nehezen bírtam.
Igazából ha nem lett volna ez a gold-s baromság, hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem).

1 dolog az érdekes, h egész héten semmi bajom nem volt, nem laggoltam, semmi, szombat reggeltõl masszív lagg...😊
popey8
43:43:45

popey8
<#crazya>

tepi: óvatlanul beléptél a világomba és ízelítõt kaphattál a játékélménybõl, amiben részem volt egész nap😄 Volt team dmg és afk szép számmal, de tegnap esküszöm ezek többet értek, mint akik "normálisan" játszottak. Fél 3-kor betettem egy képet, na azt képzeld el majdnem 22x. Mintha mindenki megõrült volna. 50-60-70%-os csatákat vesztettem el, a kékek, lilák (nagy ritkán mikor az én oldalamon voltak) 2 perc után kihaltak minimális dmg-el.

Destydeme: nekem általában ennyi szokott lenni😊 Inkább azzal a 65,8%-os pen aránnyal van bajom. Egy tízessel több szokott lenni. Igaz a WZ-120-on még a stock, a JP2-n meg még a 105-ös van.

ximix
Problem ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Szerintem nincs sok esély rá mert tegnap felnéztem rá és a grafika el volt mosódva meg minden.

Na igen azt kérdezni is akartam hogy kb mikor lehet ilyen leárazás legközelebb. Addigis délután még minimum összefarmolok 90 goldot😊
Szerintetek mennyire biztos a holnapi frissítés?

Hi.Az az"érdekes",h az elmúlt 1 hétben nekem is ilyen pazar a hit ratingem.(total 74%)

Nekem elég jól adta,de amikor a random összesorsolt veled az borzasztó nagy bukócsata volt 😊

WOT nick: tepi1

mijki
Egy tanulatlan, büdös, szõröstalpú tolvaj román...