World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Szerintem a wot ellenes nõegylet örüljön hogy nem a kocsmában van a férjük.
Egy ideje ugyan nincs asszonypajtás, de amíg volt nyugodtabb volt (miután elkezdtem kockulni) ha ültem a gép elõtt, mintha elmentem volna szeszelni ahonnan kitudja mikor és hogyan értem haza, ha hazamentem egyáltalán.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Ez eddig rendben van, de mi lesz akkor, ha nincs idõd magadra, asszony és gyerek nélkül? Meddig fogja húzni vajon az a házasság? Mindenkinek kell egy kis free time, amit azzal tölt, amivel akar (legyen az bármilyen hobby, pc játék vagy haverok). Gyerekem még nincs, de lehet majd akkor én is így fogok gondolkozni, ahogy ti. Most simán csak menyasszonnyal, egyelõre a fentiek szerint gondolom. Persze a prio nálam sem a játék, hanem az asszony.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Oh, akkor te inveltél szakaszba? Bocs, csak naponta kb 20 meghívást kapok szakaszba/századba/csapatba, aztán akit nem ismerek azt kapásból elutasítom.
Da ha még fent leszel, akor olyan 20:30 körül mehetünk.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekem a péntek a gámaeste. Ha a gyerek lerakva, sör felbont és indulhat. 😊

T10, aranyesõ. Nem kell meglepõdni. Lassan mindennapos dolog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mijki
Valaki jönne platoonba a 7k sebzéses eventhez? T8-T9-re gondoltam. Mijki néven megtaláltok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát én nem CW-zek, de szerintem is így van ez, amíg a gyerek (és az asszony) nem megy el aludni, addig nincs játék. Néha már csak egy fél órát tolok én is esténként, mert leragad a szemem.
Nem tudok együtt érezni azzal aki lecseréli a gyerekével tölthetõ idõt egy számítógépes játékra.
Hozzáteszem, hogy az asszony letekerné a tö**m és a kezembe adná, ha este 6 kor nekiállnék játszani. <#vigyor5>
Nos vki, aki okos, kérem mondja már el h tudja leo átlõni a t30 mantlet-ét?

279 asszem ott a vastagság és még mögötte is van talán vmi, jpze100 és egyéb ultra high pen-s sz.rokat is megfog. Eddigi cirka 20k csatám alatt soha nem éltem ilyet, és kristály tisztán látszódik h ott lõtt át.
Az utolsó mondattal szóról szóra egyetértek. 😊 Az elõtte levõkrõl meg az a véleményem, hogy család mellett nem igazán látom létjogosultságát a klánosdinak.

tisztára mintha rólam szólna azzal a kivétellel hogy nekem csak 1 gyerekem van. És ezért fejeztem be a klánozást.Ezt akkor kell piszokul átgondolni mikor az asszony felteszi a nagy kérdést ki a fontosabb az a "tankos szar vagy én"!!!!!
Hi.

Kezdem a végével:Semmi empátia...Leszarom milyen arc,az ilyennek nem kell gyerek...Éljen egyedül verje a faxát,fõzzön rá az anyja...vagy egyen pizzat.

Én kiléptem a klánból,mert meguntam.(klán nélkül büntetlen küldök el mkit az anyjába ha fax<#alien2>)
Az én barátaim úgy voltak,h amikor este fürdetés stb,akkor nem vagyunk.Nem tetszik?Akkor kilépünk..
Nekem ilyen barátaim,ismerõseim vannak.Ahol van család,ott az szent és sérthetetlen..."Sajnálom",mi ilyen erkölcsi normák szerint élünk.

Az eleje:"(nem az én példám, hanem egy volt klántársamé):" Ennek örülök.<#alien2>

Maradok a jó öreg orgazmusnál,üdvözlettel Destydeme<#alien2>

(Akinek nem inge...)

Hogy ennek van e valami "történelmi" oka vagy tudom is én... Na mindegy nem akarok flémet kelteni de vicc hogy van annyi ideje láthatalanul hogy még össze is szûküljön meg visszahúzodjon.
Ez reális. Persze tudom, hogy mindenki kivétel, de sajnos reális.
Mi köze ennek bármihez? Bocs de ezt nem értem.

Mire föl? Az orosz pusztán alig voltak erdõk, bokrok...
Én nem csodálkozom az orosz nõk csoportján. Tudod miért?
Nõs vagy? Netán már évek óta, esetleg több gyerek is van? Elmondom, hogyan telhet egy átlagos nap egy középkorú apánál, aki klánban tolja a WoT-ot (nem az én példám, hanem egy volt klántársamé):
Hazaesel a melóból fáradtan. Játszol egy kicsit a gyerekekkel, beszélgetsz az asszonnyal. Lassan eljön a CW idõ, menni kellene, hiányzik a kikapcsolódás. De vacsorázni kell, etetni a gyerekeket. Végre leülhetsz a gép elé, bejelentkezel, mert percek múlva feljön a spec. Addig ülsz, beszélgetsz TS-en. Felugrik a spec, berakod az FC által kért tankot (azon morfondírozol, hogy a 6 CW képes tank mellé még kellene 4-5 gyakran használt járgány, de mikor is tudnád kihúzni ezeket???). Közben bejön az asszony, hogy fürdetni kell. Még nem vagy berakva a csapatba, szólsz, hogy pillanat, és megyek. Betesznek, majd irány maptactic. Asszony már ideges, nyûgös az utód, fürdetni kell. Az eligazításnak vége, 7 perc marad a kezdésig. Rohansz a kádért, engeded a vizet, berakod a gyereket. Közben rásandítasz az órára, menni kellene. Persze asszony észreveszi, bepipul. 2 perccel a csata elõtt visszaérsz, vársz. Csata lezajlik, nyertünk, remek, jön a következõ fél órán belül. Másik gyerek fürdetése, aki játszik a kádban, Te pedig mennél már, a spec nemsokára felugrik.
Megfürdeted a csimotát, irány a gép, villog a spec. De a gyermek jön, hogy játszatok, olvass mesét, nézzetek bohóchalat az interneten. Ebbõl a körbõl kimaradsz, de sebaj, lesz még este csata. A következõre már be tudsz lépni, mert alszanak a gyerekek, megint vársz, hallgatod az eligazítást. Jön az asszony, beszélgetni akar. Nem érti, hogy miért fontosabb a játék, mint a család, nem érti, hogy miért kell a családi napirendet egy k**va játékhoz igazítani. Azt sem érti, hogy most, miközben hozzád beszél, miért hagyod magadon a füles egyik felét (az eligazítás megy épp). Megbántódik, elmegy aludni. Neked szar érzés, mert nem érti, hogy neked is kell a pihenés, a napi robot és mókuskerék után kikapcsolódni szeretnél. Õ viszon egész nap otthon van a gyerekekkel, akikkel nem tud felnõtt módon beszélgetni, mos, etet, fõz, vasal, etet, takarít, pelenkáz, etet, és várja, hogy este végre legyen társasága. "Jó öreg orgazmus"? Estére hullafáradt, esélyed sincs, hogy tûzbe hozd. Neki a vállad kellene, ahol pihenhet egy kicsit a dögfárasztó napja után.
Éjszaka van lehetõséged szakaszban tolni egy kicsit a CW-k után, nosza, pár óra kikapcsolódás. Éjjel 1-2 körül abbahagyod, de reggel korán kelsz. Fáradtan kelsz, zûrös a meló, és ez folytatódik minden nap. A kialvatlanság nyomot hagy a teljesítményeden, egyre többször kihagy az FC a csapatból, de Te reménykedsz, hogy bekerülsz legalább egyre, ezért ottmaradsz a gép elõtt, és csak vársz. Ez persze nem segít az otthoni konfliktusban.
A srác, akivel a fenti eset megtörtént, nincs egyedül. Én is majdnem ráléptem erre az útra, de átgondoltam a prioritásokat, így fél évre abbahagytam másodszor is a játékot. Most lazábban veszem, szerencsére nagyon jó és megértõ a klánom.
A történet "hõse" egyáltalán nem gyökér, nagyon jó arc, és megértem az õ szempontjait is. Javaslom, hogy mielõtt kijelentesz valamit, gondold át, legyél kicsit empatikusabb.
Elnézést, hosszúra sikeredett, de nem akartam szó nélkül hagyni. Egyébként meg mocskos artyk... <#idiota>
Hát kicsivel jobb mint a Tigrisé, megnéztem. De az mindegy persze milyen pályán volt, ahol eltûnt, ügye.

nah itt kezdodnek a problemak.
Gondolom az IS magas álcaértéket kapott.

Es ha nem latszik a tank akkor az ugye ott sincs?! Ha ilyen van oda kell durrantani. Veszteni valod nincs.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

hat azert egy heavynek illene menet kozben feltunnie..
Ez mind tudvalevõ de elég irreálisan van megoldva... Medekkel is ez a bajom, ész nélkül csikicsukizhat mert védi a klingon álca...
az megvolt h kezdodik a mismasolas az eu ag korul?

http://ftr.wot-news.com/2014/04/14/interview-with-v-kislyi-topic-eu-tree/
Bocs, de nem. Három érték van a láthatósághoz: mozdulatlan, mozog, lõ. Ha felfejleszti az álca skillt, tesz ventit fel, álcafestést, álcahálót, akkor menet közben is nehéz egy jó álcázással rendelkezõ tankot észrevenni, annyi ponttal nõ az álcázása.

Azt várom már, amikor lerombolhatóak lesznek az épületek. Például Mines pálya, amikor középen van a bázis, ha befoglalja az egyik csapat, a házak fedezékébõl nem lehet õket kiszedni. Rohadt idegesítõ, tudom hogy ott van, csak a ház mögött tökéletes biztonságban üldögélhet. Ha ennek vége lesz, na az nagy változás lesz, nem lesz az hogy beállok a ház mögé, és 10 percig ott várakozok, és néha ki dugom az orrom. Persze van árnyoldala is, ha épp felõlünk bontják el a fedezéket, de basszus, legalább izgalmasabb lesz.

Még mindig akkora szar a spot rendszer, egy tetves IS úgy lõtt ki hogy csak akkor jelent meg mikor lõ... akkor kéne amikor kimozdul a fedezékbõl...
Csináltam 1 óra szünetet....Visszjövök:Rhm in tier 10..Fjords....all in the north side in my team...

A k... anyámért kell ezzel játszani..meg nekem is.

A láthatósági rendszerrel kapcsolatban, azon lenne érdemes elkondolkodnia a WG-nek, hogy megfelelõ-e ekkora álcázási értéket adni 1-2 tanknak mint ami most van? Gondolok itt a borsigra, hellcat-re, csak hogy a legfelkapottabbakat említsem.

Valaki találkozott már ilyen buggal? Vagy találkoztam az atyaúristennel ?
Vörös vérpistike, 1k csata de 100% winratio.
Ez ott bukik, hogy rengeteg lövésem megy körön kívûl. Fõleg artyval, de nekem mással is sikerül. Fõleg akkor bosszantó, ha minimumra célzok, és mint a mágnes megy egy kemény pontra a lövés, ami természetesen nem sebzi az ellent.

Master91
"De a valóság nem így mûködik."

Ez egy játék.
Igen,de ha a valóságban felrobbantanak, akkor meghalsz. Itt meg nem.

Master91
50 méteren belül sose tûnik el
Jó az de az elején gáz....
spot rendszer. Jött felém felfelé a dombra az Isu, már majdnem ideért amikor eltünt. Érdekes, fizika ez, 50 méterrõl látom 30-ról meg már nem. Ö azért látott mert kilõtt. Értem én hogy müködik, bizonyos ideig spot van aztán nincs spot, lejár az a kb. 10mp. De a valóság nem így mûködik. Ha valakit messzirõl látok és közelebb jön ugyanúgy látom.
ximix
a másik kép a százalékokkal

ximix
Pár játékosnak a negyedéves játék mechanikai emlékeztetõ.

-A szóráskép ami lövedék szóródása a célkereszt körül és azon körön belül ami a fegyver pontossága 100méteren így alakult át 0.8.6-ban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-A kijön lõ és csak azt látom hogy vissza tolat a kõ mögé ezt úgy hívják láthatósági rendszer frissítési ideje azaz
50 m-ig - 0.1 másodpercenként
150 m-ig - 0.5 másodpercenként
270 m-ig - 1.0 másodpercenként
445 m-ig - 2.0 másodpercenként

-Tegyük fel az álcája annyira elég, hogy te ne spotold ha kijön a kõ mögül (álcának 3 értéke van lövés, mozgás, állás)
és ekkor lõ az álca értéke csökken, de szerver pont a lövés elõtt frissítette a láthatósági rendszer ezért távolságtól függõen elkel telnie a megadott idõnek ha ez 1-2 másodperc akkor te lehet már csak azt látod, hogy ép eltûnik az orra a szikla mögött.

a másik
-Tegyük fel egy 60Km/s-el száguldó felderítõ 271 méter távolságban azaz 2 másodperc frissítési idõ alatt "láthatatlanul" megtud tenni 33 métert.

Elõzõ csatában természetesen alig op ruszki tankoktól 1 lövéstõl 3/4 hp szembõl, azért az kicsit unbalance, fõleg ha elsõ vagyok a listában egy heavyvel, de biztosan csak szerintem.

Vettem még egy ram2-t, ez egy jó kis tank, javaslom akinek nincs meg, most még akciós. Arl44-re van valakinek valami ötlete? Ez brutálisan szar tank szerintem, és az utána levõ ugyanaz, sose lesz meg az 50-100...

Zegi Norbi HUN
Ok, nem tudtam😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Kedd-szerda dupla xp minden nyertes csatának? Wowza

Amerikai.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Zegi Norbi HUN
Kik ezek a "murica playerek"?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Esetleg......talán ha Serb nagyúr is akarja! xD

E-100 42cm HEAVY ASSAULT MORSER

Zegi Norbi HUN
Jah olvastam sajnos😞 De azt írták tier10be tervezik, szóval késõbb lehet rá esély😄 Bár azt is mondták hogy tier10es prémium tank nem lesz😛

Azért goldal se mindegy hova lõsz... bár lehet én vagyok naív...
- Sturmtiger: maybe it will appear, but not high priority

<#sir>

patchaou
Szép is lenne, de még az IS-6 is "többe került" 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Zegi Norbi HUN
Talán a Sturmtiger lesz az? 😛

Jah kihagytam, a STURMTIGERT! 😄