World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki hülye csak én nem!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Si vis pacem, para bellum!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
[/url][/img]
aktiváltam, és azt írja hátralevõ napok: 13
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Si vis pacem, para bellum!
Stabil 125 fps, 30 körüli ping. Eddig tetszik.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
se kikapcsolni töltés elõtt, se játékban, sehol
Elnézést, ha már volt róla szó, most nem tudok visszaolvasni.
amugy nekem a tank kinezetek nem tetszenek, olyan plasztik az osszes tank.
már csak egy mûködõképes xvm kellene 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
csatában ha valakit kilõnek akkor az fps leesik 10-re 😄
beírom közös chatbe, egybõl 10en írják; me too vagy here too 😊
Ez az xvm beállítás nekem latin. Mit kell csinálni hogy mûködjön ?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Én eddig szenvedtem vele, mert az x modos oldal tanácsára behúztam a 9.0 mappába a szükséges ( nek vélt ) fájlokat , és bejelentkezéskor szerver hibára kidobott😞 !
Valami más huncutság van nálad mod, szolgáltató....
"Attention!
Vehicles removed: Karl
Slots removed: 1"
így hogy most végignéztem mind a 106 tankot a garázsomban 8igaz pár darabhoz hozzá sem nyúltak)
de pl. ott van az M4 Sherman .... HD, ott van mellette az E8 és az E2 sherman is a garázsban és szinte ugyanolyan szép ez a másik kettõ tank is mint a HD Sherman...
remélem választható lesz hogy HD-ban akarom-e a tankokat vagy nem, mert nekem nem kell HD, anélkül is sokkal szebbek lettek a tankok amikhez hozzányúltak
(T29 meg T32 nagyon furcsán néz ki 😊 meg kell õket szokni majd,
de az IS-3 is gyönyörû lett, az IS-6 meg nálam belépett a legszebb tankok táborába....)
nálam se összesítve se tankonként sem sehol nincs :S
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ezt õk pontosan meg tudják mérni, hogy az adott elõfizetési ponton mit képes a rendszerük nyújtani. Elvileg nem is fogadhatnak be olyan igényt, amit nem tudnak teljesíteni.
És a fogyasztó védelem pont arra való, hogy a trükkösen, a lényeget 100 oldalas leírásban elrejtõ ÁSZF mellett is a valós fogyasztói érdeket védje.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Important: Please note that due to the implementation of the patch, all game servers will be unavailable on Wednesday 16th April from 04:00 until 15:00 CEST (GMT +2). The Global Map will also be affected (see below).
sanos a azt nem írják meddig.
-a végén meg be kell csukni az intézõt vagy amiben csinálod és ha utána megnyitod elvileg már a hozzá lesz rendelve a wot.exe a replayhez.
minden mas progit igen pl bsplayer de azt nem