World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beállítások.
Nem, nekem ez túl színes. A saját configom nagyon egyszerû, semmi négyzet, kör a tank körül, csak az értékek, és az eltûnt tank utolsó ismert pozíciójának mutatása térképen.
Sniper módba belépve zöldes árnyalatot kap a kép, nem lehet valahogy ezt az effektet kikapcsolni?

Rendben.
Tono34
Nálam eltelt egy kis idõ mire mûködött.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mnemomic
Nekem is aktiválva van, de nálam se mutat kört a mapon, meg nálam a színeket sem. Belépésnél amúgy kiír egy olyat az üzenõfalra, hogy rossz token vagy valami ilyesmi. Szerintem is az xvm-el lesz gond lesz majd frissítés hozzá gondolom.

patchaou
Bármit írok át nem változik semmi...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ennel tovabb szerintem nem jutott a dolog..
9.0hoz szerveroldali celkeresztet tud mondani valaki?
Sajnos nem mûködik. Aktiváltam, újraindítottam és mégse.
ja mert én is találtam hasonlót az editorban... csak azt hittem elcsesztem valamit (nem szoktam konfigolni)
akkor marad a szenvedés 😊 köszi az infót!
Hosszabb pihenõ után tértem vissza a napokban, és reméltem, hogy csak az én figyelmemet kerülte el a dolog, de akkor úgy néz ki, nem errõl van szó. Pedig nem bántam volna, ha sikerül megúszni egy-két legénység átképzést 😊

Lexlutor:
Pár hete olvastam róla, talán valamelyik FTR cikkben, hogy többek között ezzel is szeretnék növelni a történelmi csaták népszerûségét, és a kisebb, fõként scout szerepet betöltõ tankok respawn lehetõségével (szintén csak a történelmi csatákban), de akkor még csak ötlet szinten volt róla szó, és ezek szerint egyelõre nem is jutott ennél messzebb a dolog.

Megnéztem, elvileg a config fájlokban engedélyezve vannak a körök, vonalak berajzolásai mégsem mutatja nálam sem. Gyanús, hogy az xvmben van valami bug most.

Ilyen a sors keserû csók ami fáj

Mindenki hülye csak én nem!

Itt kell belépni fölül a jobb sarokban és aktiválni csak úgy lesznek láthatóak az értékek.

na nekem is ez a bajom....
megy az xvm, vannak színek, meg mutatja a mapon a tank neveket stb...
de nincs kör kocka meg hogy merre nézek :S
de senki nem akar segíteni xDD
Szerintem nincs. A hivatalos oldalon sem olvastam róla semmit, csak megemlítették volna...
http://worldoftanks.eu/en/news/guide/historical-battles-basic-guide/

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sok szidást hallok Komarin esetében. Azt abszolút elismerem, hogy régen jobb volt (a bázisok elhelyezkedése miatt), de szerintem meddel és lighttal rettentõen jól játszható.
Semmi extra ez a mellékelt csata, csak azért raktam fel, hogy megmutassam hupilila csapattársak mellett is lehet alkotni. Brutál jó játékosokból állt a gárda, de így is jutott sebzés bõven. Kicsit szunyókáltak biztos.

Komarin Pattonnal

Mi a megoldás arra, hogyha az xvm mutat mindenfélét, kivéve a színeket és az értékeket? A térképbeállítás jó, bázisfoglalás jelzése jó.
patchaou
Notepad++-al most vagyok az xvmc-ben. Hol kell beállítani hogy legyen a mapon, kör, kocka meg vonal?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

en ilyenrol sosem hallottam.
Valaki rendelkezik információval ezt illetõen?

Telepítése:

-Miután letöltötted és bemásoltad a res_mods mappába, be kell jelentkezni a www.modxvm.com oldalra a World of Tanks neveddel/e-mail címeddel és jelszavaddal. A képernyõ tetejénél a "Sign in" feliratnál.( A WG accountod alapján azonosít be a rendszer)
- következõ lépésként kattints a "Activate statistics" gombra.
-Erre azért van szükség, mert kéthetente meg kell ismételni a bejelentkezési folyamatot, ezáltal frissülni fog az xvm statisztikád.
-jelentõs FPS veszteséggel jár a használata 10-15 Fps.

Mûködik. :-)
GabeE3e
A WG elismeri társoldalnak az XVM-et, valamint amikor loginolni akartam az xvm-es oldalon,akkor a wg honlapjára vitt és ott kellett, szóval szerintem nyugodtan.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Úgy is lehet, csak attól régebben megbolondult az update. Nem tudom, most mi a helyzet vele.

Jogos, nem olvastam el rendesen a kiírást. Csak a nevem küldik el nekik, más adatomat nem.

Én az eredeti blog oldalról szoktam leszedni és aszerint az eredeti audio mappába kell berakni. Most nem onnan szedtem. Megnéztem közben a blogon lévõt is és ott is az általam eddig használt módon kell bemásolni a fájlokat.

XVM-nél pedig kiderült, hogy be kell lépni a játékba és csak akkor aktiválódik. Én elõbb replayeken teszteltem a modokat, mielõtt valahol crashel a játék.
Jakuza1
Marmint milyen adatot adsz meg nekik ?
Mivel a wot oldalon lepsz be es utana semmilyen adatot senkinek nem kell megadni.

Nna errõl beszéltem.

Si vis pacem, para bellum!

Persze, de ott volt valaki, aki parancsolt, és volt taktika is, nem csak eszetlenül furikáztak amerre kedvük tartotta... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

XMM témában:
http://modswot.com/category/world-of-tanks/xvm-pack/
ezen az oldalon
http://modswot.com/olenemer-xvm-5-2-1-world-tanks-0-9-0/
ezt raktam fel. Persze sima felülírással.

Szinek nincsenek, de már látom az esélyt a csat a kimenetelére.
Ha ti normálisan felrakjátok még jó is lehet.
Grafikával kapcsolatban: én hagytam (próbálgatás után visszaállítottam) ugyan azokon a beállításokon a grafikát, mint a patch elõtt, és nem vettem észre semmilyen lassulást (de gyorsulást se), kivéve ha a ping ugrál.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Meg meritek adni a wot account adatait nekik? Errõl van esetleg hivatalos állásfoglalás, hogy adjuk vagy ne adjuk? Nem szívesen veszteném el ezt az accountot.

A könyvtár.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Reálisan nézve valszeg valóságban is sok volt a noob, akik akkor láttak elõször tankot, fõleg az oroszoknál.

Nem tudom, hogy észrevettétek, de nekem rögtön fület ütött, hogy a tankok motorja nagyon gyorsan lehalkul megállás után, aztán csak a halk üresjárat hang hallatszik. Kicsit fura, fõleg ha csak nyomogatom a gázt, nem értem, ehhez miért nyúltak. De a többi hang az jó lett, fõleg a kilõtt tankok távoli robbanása, tényleg olyan a hangulat a hallható robbanásokkal, mint a harcmezõ.

csak a statisztikahoz kell regisztralni vagy az alap dolgokhoz is?
melyik az a mod amelyik különbözõ szinekkel jelzi hogy hová kell lõnöm?
Most végül mégsem került be a történelmi csatákba az a lehetõség, hogy az abban résztvevõ tankokban másra kiképzett legénység is használható, büntetés nélkül, kvázi prém tank jelleggel?

Akkor nem csak én küzdök, nagyon sok helyen van, ami régen nem volt. Ezért kár volt peccselni. A grafikával én is küzdõk, de azt se tudom eldönteni, most laggol, vagy a gépem gyenge. 50-60 az fps, idõnként meg beesik 15-re. Aztán megy 30-on, aztán hirtelen megint 60. Teljesen játszhatatlan egyenlõre nálam. Ami fura, ha lejjebb veszek felbontást, kikapcsolok mindent, akkor meg még rosszabb az fps, erre varrjál gombot...

A hangmodok eddig is így mûködtek.

Nekem csak a Panther/M10 meg a Tigris II felel meg, abból is az Ardennekre mindkettõ, Balatonra csak az utóbbi, Kurszkra meg egyik se... 😄 Viszont annyira nem keltett jó benyomást bennem az a pár csata, amit játszottam, hogy csak ezért visszavegyek valamilyen tankot... Jobb lenne, ha szakaszban lehetne játszani, viszont akkor valószínûleg megrokkanna az mm, hisz a Tigris II-vel hosszú perceket vártam, és nem jutottam be csatába...

GabeE3e
Korábban leírták,hogyan aktiválhatod az xvm-et.

Hát persze, ha nem csillan szépen az IS 3-asom sárvédõjén az egyetlen tiszta folt akkor az már szar😊 Úgysem a játékélmény a lényeges.
GabeE3e
Arányt mutat, és az a lényeg.

Marha jó. A Gnomefather's hangmodok felrakása teljesen kilövi a játék egyéb hangjait. Csak úgy mûködik, ha az egész audio mappát bemásolja az ember a res_mods mappában lévõ audio mappába és ott rakja hozzá a mod hangokat.

Az xvm-et végre sikerült meghegeszteni, hogy mûködjön, de a stat értékei még mindig nem látszanak. Olyan mintha az xvm szerver lenne túlterhelt és csak az értékek helyei lennének meg. Aslain cuccal ugyanez a szitu.
feltettem xvm-et...
aktiváltam az oldalon....
kijelzi a színeket... mutatja hogy hányan foglalnak, mutatja a mapon a tank neveket és ha eltûnik az enemy akkor az uccsó pozíciót
DE! nem mutatja a kört meg a kockát meg hogy merre nézek 😞
meg hogy meddig tudom kitéríteni a tornyot/gunt TD-nél, arty-nál

hogy lehet ezt múkodésre bírni? 😄