418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #409775 Ha nem 2 agyhalott román ült volna azokban hanem hozzáértő nem sokat vigyorogtál volna.Minden viszonyítás kérdése. -
Megamax #409774 Na mostmárt elvileg mennie kellene a vidijónak :D -
Megamax #409773 Valami nem stimmel a Googlenál , furcsaságokat cisnáll. nem engedi áttrakni piszkozatrol nyilvánosra
-
Dieses Video ist nicht verfügbar.
-
Megamax #409771 még mindig faszán robbannak az orosz medek a torony alatti rekesz miatt (BOOM) a másik dolog nézzétek milyen gyorsan is lessz 4-3 ból 9-3 az amolyan WTF. -
Megamax #409770 Mikor bejot a 25AP a változásokkal akkor megkapta mindenki azt az ágyut, a repesz meg soha sem pattan csak a tul vastag páncél elnyeli a robbanás erejét vagy a robbanási korben nincs semmi ahol a repeszek behatolhatnának égy nincs sebzés sem. -
tutyimutyi2 #409769 Miként lehetséges az hogy most fejlesztettem ki a bc 25t ap-t de már alapból ki van rajta fejlesztve a középső ágyú amit nem lehet más tankon kifejleszteni?
Pares de nagyon extrém esetekben a repesz is pattan :D
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.06.02. 18:13:18 -
Jaja, simán meglehet csinálni az egészet bármikor. Én is ilyen 4-5 naponként csinálom egybe. Pont elég 4-5 naponta megutálni ezt a játékot :D -
Plata #409767 Nem tudom,szerintem mindet meg lehet utólag is,én minden nap csináltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #409766 D-nap küldetést akár 1 nap alatt is meg lehetne csinálni ? Ma már az 5. küldit csinálom . De a napokhoz képest el is maradtam , mert a hét közepén be sem léptem . -
Pares #409765 Hát hogy sokkal jobb lenne, azt a statjai alapján nem mondanám. Fele akkora alfa, kb. 40mm-el kisebb átütés, cserébe dupla akkora tár, pontosabb és gyorsabban táraz ki és tölt újra. Viszont dupla annyiszor kell lőnöd úgy, hogy közben jóval kisebb az átütése az ágyúnak a .33 meg annyival nem jobb a .35 szórásnál. Inkább más stílust követel, mintsem jobb lenne. Plusz a 155-öt 25 misiért megvettem és kaptam hozzá 100%-os legénységet, míg alap esetben soha a büdös életben még csak el sem indultam volna azon az ágon. -
Megamax #409764 szerintem a FOCH 155 az az igazi leszarom tank csak arra kel lvigyázni hogy mindig cska egy tank tudjon rádloni és ugy lehet filézni az ellenfelet -
Megamax #409763 vagy mikor nem rusholják le hanem szépen megvárják hogy ujratoltson akkor nagyon efektív -
magyi76 #409762 Most irtal valami erdekeset, en mindig csak jatszottam nem hasznalok modokat sem, hisz mindig frissiteni kell oket, de az kurvara idegesit amikor ulok a X-es TD-ben, a medium elottem 50 meterre, epp a kupolaja latszodik majd 1 pilanatra az agyuja es mar dmg csinal...ja es persze folyamatosan tancol,nem ertem hogy tud minden 1es lovesevel sebezni. So ez az aimboto van meg, kiprobalom, WG nem kap el vele? -
Plata #409761 Ha már érdekes lövéseknél tartunk,T95 az előbb Mauer-be kerek 10-et sebzett.Alap lőszerrel lőtt.Asszem. -
Megamax #409760 Meg volt, de mikor ilyen csatáid vannak akkor rohadtul unalmas rovid csata szerintem a foch B sokkal jobb a gyorsabb ujratoltésével és kitárazásával megéri vel eloszertípusokat váltani -
Pares #409759 #409732
A kitárazás pont egy kicsivel tovább tart, mint ami tökéletes lenne. A frontpáncél meglepően megbízhatóan pattint még a tetőn lévő nyilvánvaló gyenge pontok ellenére is (nem mindenki használ aimbotot
). Persze arannyal átlövik ezt is, akár milyen szögben, nincs új a nap alatt. Az ágyú pont annyira pontatlan és lassan szűkül, hogy nem lehet megbízhatóan gyengepontokat lövöldözni, ezért is kizárólag HE-vel lövöldözök, így mindig garantált a sebzés, kritikus sebzés, láncolás + assist, plusz rengeteg tank van, amin vannak 90mm-nél kevésbé páncélozott nagy felületek, amikbe meg belenyomja az 1000+ sebzéseket. Utálok kempelni, aggresszívan játszok, szóval jól jön, hogy kb. néhány meddel vetekszik a mobilitása. Fun, néha frusztráló, de többnyire csak a retardált csapat miatt, ami olyan gyorsan elfogy, hogy nincs időm másodszor betölteni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.02. 14:48:38 -
Plata #409758 Fogalmam sincs mit lő,csak annyit láttam hogy nem sebző találat,arany lőszer meg jpz E100. -
Pares #409757 HE, az nem pattan
-
magyi76 #409756 Aki meg vette, milyen a Fos 155 meg erte 25 misiert, milyen vele jatszni? -
De legalább az HEAT et lő, az el tud random módokon nyelődni a tankon. Nekem az a bajom vele, hogy ez nem ilyen egyszeri eset, hanem folyamatos. Lassan már feleslegesnek tartom hogy rálőjek egy light ra a revoval. -
Plata #409754 Nem tudom tudod-e milyen papír a prém M41.
Ha nem tudnád elmondom 25 milis páncélja van.
Na akkor hogy pattan 25 milis páncélról JgPz E100 gold lőszerrel?
Engem ugyanis pofán csapott M41-ben ülve JgPzE100 gold lőszerrel,de lepattant.Olyan jót röhögtem hogy nekimentem T10 mednek.
-
Nemtom ez csak velem van-e és azon belül is csak az M4A1 Rev-el. De ezzel a tankkal ahhoz képest, hogy viszonylag nagy kaliberű ágyúja van, majdnem minden light tankra leadott lövésem az lepattanó, főleg az oldalukra. Volt már ahol visszanéztem replayt és nem a lánctalp alját találom el ahol nincs test, hanem a tanktest oldalát, vagy torony oldalát és lepattan. Már azt is elkezdtem nézni, hogy tanks.gg en a 3D modelben tesztelem a rev ágyúját a tank azon része ellen és mindenhol azt mutatja, hogy Overmatch és mégis lepattan. Kicsit kezd már kiidegelni, hogy megölhetném az ellenfér Light-ját aki egy domboldalon szaladgál pl. Fiery Salient-en középen. Kétszer is eltalálom a meccs alatt és mind a kettő lepattan. -
Megamax #409752 Na talan mozdulnak vegre a wg nel. 4 diketol lehet tesztelni az ujragondolt premium loszer valtozasokat. Remelem azt csinaljak hogy akinel nincs goldammo azt nem lehet sebezni vele. -
tutyimutyi2 #409751 És ahogy nézem megint kezdi a kedvencemet a játék, amikoris baszik villanni a majrélámpa és ezért döglök meg... -
tutyimutyi2 #409750 Ismerős, tegnap volt még 3 óra prémem és én hülye gondoltam akkor booster és a prime által adott 5x-et felhasználom ahha meg a nagy faszt... 3 óra alatt 18 csatát bírtam kiszenvedni magamból abból mindössze 6 győzelem az összes többi pedig vagy a szokásos 1:15-2:15-ös végeredmény vagy csak éppen a legvégére maradtak a legnagyobb nyomorékok akik csak nézegetik a tájat. -
Tudom,volt már nekem is olyan csatám,az szivás,de nem tudsz mit tenni.
Max átrobogsz olyan szektorba ahol vannak csapattársak. -
Plata #409748 De nekem múltkor is jutott ki olyan csapattárs akinek nem volt tankja,a fél csapat hulla volt és nem volt másik tankja. -
Pares #409747 Mondtam már, hogy ez a szar hétvégén játszhatatlan? 6 csata, mind a hat olyan gyors vereség, hogy még be se tudtam melegíteni és már vége volt. Asszem tudom miért nem játszottam ezzel a szarral fél évig... -
Engem nem fog érinteni ez a probléma,34db t 8 tankkal,amiböl 2 Type59 

Csak ugye most teljesen átvariálják a szem tartalékokat,Lt,Spg most már csak 1 et fog kapni 3 helyett.Hevik meg 3atSzerintem most majd elkopnak a Lt hordák.
-
Pares #409745 Ouch 
Plata #409744 De ez nagyon hülye dolog.
Eddig is sok hülye bejött úgy hogy csak 1-2 nyolcas tankja volt és ha kilőtték percekig bambult.
Most mégszarabb lesz.
Ezt nagyon elbaszták.
Akkor ne engedjen be játékost frontline módba ha nincs vagy három nyolcas tankja. -
Vissza is vettem a Defit
velem nem b@sznak ki,hogy 7 percre fagy ki a 252u-m
-
Rammsch31n #409742 vótmá. :D -
Nagyszerű,még jobban elb@sszák a Frontline-t
-
Rammsch31n #409740 hát még ha európa-szerte vége lesz az iskolának... :DDD -
Plata #409739 Meglátszik hogy hétvége van,annyi a tk hogy már kezd tele lenni a hócipőm.
Viszont hülyéből az ellenségnél is van,az előbb ez a sügér t44-el hegyről padlógázzal lerohanva rammolni akarta Mauer-t.
Az oldalamba száguldott bele és 631-et sebződött,lejött a lánca is és agyon is lőtték.Mellesleg golddal sem lőtt be oldalról.De addig nem élt hogy rá fordítsam az ágyúm.
Plata #409738 Lol T10 Fv td lepattant Mauer hátsójáról. 
Plata #409737 Meglátszik hogy hétvége van.
Mauer-el T10 csatába kerülök,a két top heavy Obj705a meg Obj277 nem az ellenséget lövi hanem a csapatot.
Legalább az egyik be kékült.Obj277 0 sebzéssel zárta a bulit,na persze vesztettünk. -
Plata #409736 Hogy a fenében van ebben a játékban büntetve a TK?
Barom Su100y megölt engem meg még egy csapattársat szó nélkül kezdés után és be sem kékült,még egy harmadik csapattársat is lesebzett,de nem lett kék.M4-el voltam a napi küldit akartam tolni,erre ez a gyökér megölt indulás után.