World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Győzelem!
Csata: Cliff
Járművek: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 585 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2; x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 8 645 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1 886; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 290)
Csapattárs td összevissza lőtt minket,szándékosan belém is gázolt 94 hp-ra lőtt.
Nem szólt be neki senki,az indulás után azonnal lőtt ránk.
Jah minden lövés után be nyögte hogy sry.
Ez a gyökér volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.25. 17:09:35
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 15:37:30
5 győzelem
14 vereség
És még csaltam is mert néha berongyoltam arty ölni nem csak beléptem.
Én tényekről beszélek, míg te fikcióról mivel se Type se Löwe tulajdonosa nem voltál, és most jön a dupla savar nekem van T34-em is😄 Megjelenéstől....semmiféle ilyen teljesítmény beli romlást nem tapasztaltam ellentétben a Type és a Löwe-nél igen.
Azt meg sem említem hogy gyorsan atugrottál a hazugságodon.
Probáld meg értelmezni, semmiféle dicső múltat nem említettem, sem hogy én hogy szerepeltem a tankokkal semmi ilyesmit.
Annyit mondtam hogy kiadtak egy tankot ami túl op lett és egyszer csak érezhetően szarabb lett.
De te már itt trianonnal tartasz, meg makacs dolgok a tények, miylen tényeket írtal? Miféle érzelmek.
Namost így nehéz beszélgetni, hogy mindenről beszélsz csak arról nem amiről elkeztünk beszélni, terelsz stb.. viszlát vége a munkámnak megyek haza 😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:38:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ugyan ki az, aki megy vele? Mert ezek szerint nem te.
Továbbra is a dicső múltról beszélsz, mint valami trianon-függő. Makacs dolgok a tények, ha az érzelmeiddel szembe vannak állítva.
Mint mondtam, átéltem mindezt egy másik tankkal, így tudom miről beszélsz. Az, hogy te ezt nem akarod elfogadni, te bajod.
Biztos a Löwe meg a Type olyan kivételezett tankok, amiknek a tulajait DIREKT SZIVATJA AZ ALJAS WG! WG1G!
Vagy, egy általános jelenségről van szó, aminél az összefüggéseket teljesen racionálisan meg lehet magyarázni. Mármint lehetne, ha nem ragadnál le a gyerekességnél (ejtsd: ugyanazokat az érveket hozod fel 5 hozzászóláson keresztül, hiába vannak megcáfolva), ha valaki ellent akar neked mondani. :-s
Na mindegy, boldog karit. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:32:07
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Indító poszt "De nem a múltkor volt új EULA hogy variálhatnak? MEg hagyjuk már össze vissza tekergetik változtatják a prem tankokat is, én az őskorban vettem Löwet meg Type59 tudom miylen volt mi lett belőle, írva soha nem volt hogy változott egyszer csak egy raklap fos lett 😄"
Remélem tudod értelmezni még szerencséd sincs mert a Löwét írtam elsőnek 😄DD Meg tényekről beszélsz úgy hogy se Typeod se Löwed nem volt:😄DDD Ez mondjuk kemény tény, és az én bizonyítványom, az a te bizonyítványod hogy te játék nélkül jobban tudod milyen az a tank mint aki megy vele😊
Terelhetsz tovább.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:29:14
Talán ahhoz is köze van, hogy ahogy a játék egyre nagyobb népszerűségre tett szert, egyre többen lettek az MM-ben egyre nagyobb tankokkal, aztán meg egyre többfélével, így az addigi előnye (instant T8) már kevésbé lett előny?
Mindezek, vagy... a WG titokban nerfelte. Jah, persze hogy nerfelte, aljas módon új tankokat adott ki! A szemetek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:25:57
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De olyan a beszélgetés hogy én veszek egy cukrázdában egy krémest
megeszem, véleményt mondok, te meg elolvasod a receptet és én vagyok a masiniszta 😄
6-7 éve is egy nagy lomha ingyen HP-tömeg volt, ahogy most is. Az, hogy te meg a haverjaid akkor még élveztétek a játékot (azért ha bárki ismeretlenül betéved ide, szerintem egyből megmondja, hogy veled ez már rég nincs így, csak mazohista vagy), és ezért jó emlékeitek vannak róla, még nem jelenti azt, hogy régen jó tank volt. Aztán persze, ahogy jött a powercreep, egyre kevésbé maradt kompetitív, így úgy éreztétek, hogy egyre szarabb lett a tank. Képzeld, a T34-hez sem nyúltak hozzá, mégis én is így éreztem. Csak talán találtam racionális magyarázatot erre, nem pedig az érzéseimmel próbáltam reagálni, gyerekes módon.
Az pedig, hogy régen kevesebb volt a kompetitív ellenfele tankfélében megint csak tény.
Az a te bajod, hogy érzelmi alapon próbálsz továbbra is menni tények ellen. Az egyetlen előnyöd, hogy a pen miatt anno T34-et választottam, és most azt mondhatod, hogy "nem játszottál a Löwe-vel". Nem játszottam, mert már akkor is láttam, hogy egy kalap szar, közepes páncélzattal mindenhol. (Míg a T34-nek legalább a hulldown-képessége erős volt, még ha a teste papír is)
És képzeld, a mai napig el tudom dönteni, hogy egy tank ellen, ha megyek, az jó tank-e vagy sem, mielőtt kifejleszteném. Az, hogy ezt te semmibe veszed, mint érv egy játékosnál, a te szerénységi bizonyítványod.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:22:29
Nagy öngól, ugyanis az, hogy ki mit hogy érez, semmilyen értelmes vitában nem minősül életképes érvnek. Ha meg akarsz győzni, mutass bizonyítékot, számszerű adatot. Az, hogy a környezetedben Jóska meg Pista mit érez, senkit nem érdekel, Jóska meg Pista úgy is érezheti, hogy a megjelenésekor a Löwének 300-as frontja és 750 alfás ágyúja volt, ettől még nem lesz igaz.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:13:34
Hanem megjelenéskor és útánna pár hónappal nerfelték, mondom hogy szakértetek ti úgy hogy nem is volt nem is jétszottatok vele 😄 És még ez nem is számít szerinted. Nerfet honnan veszem? Ugy hogy játszottam😊)))) Tényleg fejezzük is be 😊
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:11:48
De értem hogy úgy hogy se Löwed de Typeod szerintem nem nyúltak bele megjelenés útán..
Míg amit én mondok az arra alapul hogy a környezetemben vettek 15 Löwét meg Typeot és érdekes módon mindenki érezte hogy lenerfelték.... Type pff olyan mintha másik tank lett volna..
Tehát inkább ne beszélgessünk úgy hogyha nem tudsz mondani valamire értelmes dolgot elkezdesz teljesen másról beszélni, csak mondom mert elég zavaró.. Peace és karácsony😊) Ugyis lényegtelen..
De ha 5 éve nem mentél vele, akkor bizony te is kb. annyira tudsz megalapozott véleményt alkotni arról, hogy most hogyan teljesít, mint én arról, hogy régen hogyan teljesített. Kivéve, hogy én régen is, most is megyek ellene, és továbbra is semmi extra. Az, hogy te 5 éve (amúgy már inkább van az 6-7) milyen jól mentél vele az csak egy régi emlék, amit megszépített az agyad. Én is mentem kezdő koromban 1500 csatát a T34-el, azóta meg beváltottam STRV S1-re. Ahelyett, hogy megpróbálnék egy nem odaillő tankot beleerőltetni. Nem fér már bele a metába, meg az én játékstílusomba se egy lomha lassan töltő cucc.
De itt vagy te, és próbálsz a "régi szép idők" miatt nyomatni egy konteót. Hajrá.
Tehát nem defender stb hanem amikor megjelent 7 éve kb, ja és akkor bele raktam 1100 csatát és kb 5 éve nem mentem vele.
De értem én hogy meg kell magyarazni mindent és szakérteni😊 Főleg ha nem is volt esetleg nem is játszottál még akkor de biztos jobban tudod 😄D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 13:47:01
Az egyetlen különbség, hogy 7 éve nem volt Defender meg Type 5 heavy a másik oldalon.
Löwet tényleg kihagytam az idei rent-ig, de most se volt vele semmi baj. :-o
Mondjuk tényleg nem én vagyok a mérce, nekem az IS-6al se volt semmi bajom azon kívül, hogy nagyon untam már. Ezért kellettek inkább új prém tankok farmra. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 12:58:12
Jó persze, lehet jönni, hogy titkos paraméterek, meg stb., akinek ez a kenyere.😊
Vagy a prémium tankok (T10 giftedről nincs szó, ugye) sebzése marad? :-p
Tegnap este megvettem az Obj430U-t.
4 meccs 4 vereség 3000 avg damage.
De végül is innen már csak jobb lehet.