418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
Ezt nem neked szól, de már sokadszorra a beszűkült értelmi képességüek számára azért megint leírom, hogy ha nem lehet goldammoval átlőni a páncélt az egész fejlesztési logika kukázódik. Arról nem is beszélve hogy mindenki számára elérhető opció a használata, csak egy értelmi szint alatt ezek az összefüggések nem mindenki számára emészthetőek meg.... a 2 tierrel lejjebb lévő tankok mégis hogy játszanak alap löveggel és társai, sok tankba-lövegbe eleve bele van kalkulálva hogy normál lőszerrel szart sem ér, még golddal sem lehet mindent átlőni, akár oldalról sem, rankeden sem véletlen hogy egy idő után HE vel faragják egymást és nem goldammoval, ha most felcsűrik, akkor annyi hp mellett azért kevésbé fog zavarni egyeseket ha goldoznak. -
HP emelés pozitiv, azzal nincs baj de nem is az a lényeg.
Akik a gold ammo ellen vannak azoknak szerintem nem a hp növelés lenne a fontos.
Azt akarták, hogy ne lőjék frontból át ott ahol nincs weakspot. Most ez a csoda sandbox mindent csinált csak pont azt nem, amivel a baj van. -
Márpedig szerintem be fogják rakni, a goldammo nerf be van ígérve elég régóta, a megoldás egész jó, az alsóbb tiereknek kifejezetten, a visszajelzés pozitív ahogy néztem pár streamertől, a konkrét értékeken biztos hangolnak, egyébként nem látom miért szar, kíváncsi leszek hogy a megnövelt sebzés mennyiség milyen kredithozamot jelent, mert azt biztos nem fogják hagyni hogy 2x annyit farmoljon minden tank... -
Ez a gold ammo megoldás 1. terv ugyan akkora szar, mint az arty stun rebalance volt anno sandboxon. -
Megamax #409808 majd otthon megnézem részltesebben de egyenlore ennyi szerintem ezek tényleg nem tudnak mást csak skineked modosítani meg EXEL ben adatokat áttírni -
Úgy sem teszik igy be. Szóval felesleges ezen gondolkozni. -
Ha a HP és az Alfa sebzés normál lőszerrel növekszik, miközben a gold és a HE sebzés marad a régi, az tulajdonkép goldammo nerf+he lőszer nerf. A megnövelt HP miatt tovább tarthat a játék, különösen alsóbb szinteken...stb. Elég logikus megoldás, bár lehet fikázni is persze ha már itt ez a divat. -
Hát ezzel semmit sem oldanak meg. :D
Jöhet is a 2. fázis, ez kuka már most.
tankoknak 2 lövéssel több HP-ja lesz, nagy dolog
Golddal 10mp-el tovább lehet lőni ennyi változna -
Megamax #409804 hirtelen felindulásból -
Kiváncsiságból felnéztem Twitch-re
Dakillzor csatornájának hála meglett hogy töltsem le a sandboxot. Már csak meghivott account kéne gondolom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pár screenshotot kérhetnék majd? Nem vagyok benne a sandboxban.
Összes tierben volt HP átalakitás? -
Megamax #409801 Na a WG megint sikeresen bebizonyította hogy inkompetens a balanszolásban. Semmi mást nem csináltak csak megnovelték a sima loszer sebzését és a tankok HP ját. LEgalábbis így elso ránézésre -
Inkább Steamen lenne fent ez a sok WGs szar.
de azt nem merik meglépni a sok negativ értékelés miatt -
Megamax #409799 Nekem annyi bajom van az idiota GC jukkel hogy eddig oda vittem a WOT ot SSD-n ahova akartam és arrol indítottam amirol akartam (már ami elvitte a játékot) de most márt akármivel indítom mindig kéri azt az idiota GC-t. -
Az, hogy nincs kedvem át importálni feleslegesen. :D
Csak akkor látom a sandboxot ha gamecenterrel töltöm le a wotot?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mi bajod lesz ha gc-ből indítod a wotot ? -
MuldR #409796 Már csak GCből megy. -
Vajon csak akkor látom ezt ha le van töltve sandboxra a WoT? Gondolom én nem kaptam meghivót de nincs is kedvem game centerrel társitani a wotot. -
Másikból loptam:-D
Arról screenshotot tudnál küldeni hol lehet letölteni?
Nem használok game centert. Most emiatt leszedtem de nem találom sehol a sandbox klienst benne. -
Megamax #409792 Na megint tévedtem, a SANDBOX csak 16:00 CET után lessz elérheto -
Plata #409791 Ok,én is csak véletlen láttam meg őket,abban sem voltam biztos hogy megy-e. -
Megamax #409790 Vaze hát most toltom a wot ot , nem vagyok fen chatenn WAZZEEEEE, Elvileg lehet tolteni a teszt szervert és meg lehet lesni a GOLD változásokat. -
Plata #409789 Az előbb volt cseten wazze.
-
Megamax #409788 Még mukodnek , ebben a pillanatban aktiváltam én is. Honnan , melyik oldalrol veszed ezeket a jó kis kódokat? Árule el mester!!! -
Plata #409787 QRDTLANVMKSL
EASIERTHANTHENEXT
MEM35N1NF04Y0U1
Elvileg küldit meg fogyóeszközt adnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.04. 12:43:48 -
Ennyibe telik az amcsi tigrist németté alakitani :D
tothgyorgy #409785 20 cm-el. :) -
tutyimutyi2 #409784 A wot honlapjára kitettek egy olyat hogy hosszabítják a barátmeghívó programot csak éppen azt felejetették el oda írni hogy mennyivel
-
Tudom, 2 éven át játszottam, kár, hogy az ottani orosz fejlesztők is majmok. -
Plata #409782 Ó te vadkenderen nevelkedett vadkecske.
Nem emlékszem milyen lőszerrel lőtt,csak alappal,vagyis nem gold.
Azon kívül már nem emlékszem,csak hogy sima lőszer vót nem arany. -
Erről a különleges alkalomról azért illett volna egy replay-t félretenni 

Mert Pct vel az életben nem fog 10et sebezni,talán He volt,ami nem alaplószer ugye.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.06.03. 15:11:23 -
Megamax #409780 Már megcsinálták ezt mind , csak annak ajátéknak az a baja hogy modern tankok vannak benne. -
Értem, végülis ezek jó ötletek lennének. Ráférne már valami változás a játékra. Nem csak jegyzettömb adatok átirása 4 tanknál évente. -
Megamax #409778 Nem mert még a HE és HESH loszert is átt kellene dolgozniuk. Tobb fajta loszer kellene a játékba, mindegyiknek legyen elonye és hátránya, ne legyen egyértelmuen jobb az egyik a másiknál. Na meg gyenge pontokon keresztul ne lehessen teljes sebzést leadni és azokat a fránya artykat vegyék ki. -
Ha a "speciális" lőszert kivennék, akkor megoldódna a problémád?
-
Megamax #409776 Ha nem két agyhalott ult volna benne akkor ugyis kilépek az elso HEAT lovedék után és tolem lovoldozzék az "ures"tankot -
Gyuszopapa #409775 Ha nem 2 agyhalott román ült volna azokban hanem hozzáértő nem sokat vigyorogtál volna.Minden viszonyítás kérdése. -
Megamax #409774 Na mostmárt elvileg mennie kellene a vidijónak :D