418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #409733 IS-M torony mozgás közbeni szórás 0,08 (10-es orosz medek szintje); - T-34 Béláé meg 0,21 nagyobb célzási idővel. Ezt tankot nem menti meg hulldown. És még gyanítom ezekre masszív sz**ató RNG is van. Elavult vedd az újat. -
Pares #409732 Eddig bejön a Foch155, kizárólag HE van töltve, ami 90-es átütés mellett azt jelenti, hogy nem egy tier10-esbe lőttem már 1000+ sebzést egy lövéssel.
Az előbb egy BC25t-t párologtattam el két lövésből
-
Malarki #409731 Áldassék az Aranytrónus, végre megszabadultam ettől a rohadt, mocskos TVP VTU-tól. Őszintén mondom hogy ez messze a legrosszabb tank amivel eddig játszottam, szó szerinte kínszenvedés volt mindegy egyes perc vele. A ~140 meccsen kemény 46%-os wr-em is tanúskodik erről a szerelemről.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.05.31. 19:59:50 -
Kryon #409730 Ez az, hogy arra jó, semmi másra. Az pedig nem sokat ér, amikor kezdés után fél perccel már az oldaladban vannak (csapattársak nem védenek meg, rájuk nem lehet hagyatkozni), helyezkedni/menekülni pedig nem tudsz vele, mert lassú. Bónuszként az ágyúja hihetetlen mellé lövéseket képes produkálni és emellé lassan is tölt. Korábban nagyon szerettem, de később egyre inkább csak szívás volt vele a csata. -
yossarianHUN #409729 Amire kitalálták (hulldownozás), arra még mindig ugyanolyan jó, mint mikor berakták a játékba. -
zsozsok #409728 Becseréléskor 6000 goldot ér. -
Kryon #409727 Régen jó tank volt (abban amire kitalálták), de eljárt felette az idő. A mai csaták túl gyorsak neki, és túl erősek hozzá képest az új és a buffolt tankok, ráférne egy teljes újratervezés. Be is cseréltem amikor lehetett. El nem tudom képzelni, miért vették meg ennyien. Nem volt gyanús, hogy talán nem véletlenül tűnt el a csatákból az utóbbi években? -
MuldR #409726 há mer táras :) -
Plata #409725 Viszont sok T34B miatt a legtöbb csata kész rémálom.
Nem igaz hogy nem jönnek rá hogy nem az a kimondott rambó tank. -
Plata #409724 Na találkoztam egy fossal végre,T8-10 csatában,elég jól tolta,6 lövés 4k sebzés.
Viszont Mauer akkor is be lövi szemből.
2375 credit lett a javításom,obj704 golddal is pattogott szemből.IsM dettó,sőt csapattárs Spagetto seggbe lőtt,az is lepattant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.31. 00:38:22 -
Plata #409723 Akkor felejtős.
Pedig a tank aranyos. -
Malarki #409722 Ja, ebben a twiccsprájmlútizében adták. -
Twiccsprájmos
de csak addig amíg előfizető
-
Plata #409720 Ó de cuki,gratula hozzá.
De honnan van? -
Malarki #409719 hehe, a black marketes tankokról lemaradtam, de azért csak sikerült bezsebelni egy különlegességet.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #409718 Ne már,ezt a baromságot,imádtam light tankokkal menni mert volt neki felderítés meg még két szarság,tanktól függően hogy mi.Alig vártam hogy prém M41-el menjek. -
Rammsch31n #409717 oh ne... mókolni akarnak a frontline-on...
Changes to the Frontline mode
Changed the number of slots for the Combat Reserves that are available to each vehicle type. Now their number is as follows:
Light tanks: 1 slot instead of 3
Medium tanks: 2 slots instead of 1
Heavy tanks: 3 slots instead of 1
TDs: no changes (2 slots)
SPGs: 1 slot instead of 3....
asszem akkor még kihúzom a kövi szakaszt... az Emil-hez, aztán el is búcsúzok a módtól. xD -
papa74 #409716 Én is megvettem :)
59M-ról 2,5M-ra apadt a kredit mennyiség :) -
Userx2 #409715 Nem gondoltam volna, hogy megvár míg kényelmesen haza érek. 2400 db volt még kb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #409714 Egyetértek, de volt 30 millió kreditem, pénzt nem vagyok hajlandó a játékra költeni, grindelni nincs már időm és kedvem, ezért 25 millióért nekem megérte egy tier 10-es tank. -
Rammsch31n #409713 jaj értem, akkor már kiszedem a reggeli ébresztőt.... csak mert voltak olyan pletykák, h megtolják még1 nappal...
egyébként mondjuk az tipikusan szánalmas WG húzás, hogy kikerül a lista és nem módosítanak rajta... de hátha legközelebb jobb is lesz... mert azért elég hülye áron adtak ki 1-2 dolgot. :DDD -
Pares #409712 Ja, és még ezt írja:
"That's the last offer. We are closing for a while. Or forever, who knows."
Szóval ennyi vót egy ideig. -
Rammsch31n #409711 haha... én csak azt bánom h a caern-t nem vettem meg 9 millkóért... meg h 1 kicsit sok volt az FV td... de azt a sok kreditet úgysem tudtam volna mire költeni...
viszont már csak a black dog miatt is azt mondom h ez egy jó dolog volt...
-
Pares #409710 Nem, azt írja, hogy már megvettem, és hogy ne legyek mohó, mennyek inkább szellőztessem ki a fejem
-
Rammsch31n #409709 nem ír ki semmit ha megvetted, h kövi üzlet 6-kor?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.05.30. 18:19:50 -
Pares #409708 It is done.
Plata #409707 Passz.. -
Rammsch31n #409706 és akkor ez volt az utolsó nap? -
Plata #409705 25 misi a fos.
Plata #409704 Vagy T34Bigbadabumm.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Srácok, ha van itt valaki aki adta már el korábbi accountját vagy van tapasztalata benne az tudna nekem segíteni, hogy hogy is van ez? (Privátba üzenetbe pls.) -
Pares #409702 Ha a Halálcsillag 23 milla volt, akkor ez is 23 milla körül lesz. -
Plata #409701 50 milla credit vagy 20k gold. XD -
Pares #409700 Ma 6-tól. Remélhetőleg kreditért... -
tutyimutyi2 #409699 Jah és ami lemaradt hogy a májusi packra azt írta hogy sikeresen átvettem miközben ugye be sem tudtam jelentkezni. -
tutyimutyi2 #409698 Mégis mi a lófaszt kéne azért csinálnom hogy a szaros wot honlapon mikor rákattintok a log in gombra ne irányítson át a ruszki bejelentkezéshez??? Gondoltam beaktiválom a twitch prime-ot és beszerzem a loot-ot de mikor azt kérte hogy linkeljem az accomat(ami már több mint 1 éve linkelve van a twitch-hez) akkor fogta magát és átirányított a ruszki szerver bejelentkezéséhez ahonnét visszaváltani sem enged az eu-ra csak újból betölti a ruszkit. -
MuldR #409697 T34 Bulkammo :)
Fosch 155 nem lesz creditért? -
Plata #409696 Szerintem aki azt hitte hogy T34B táras az nem teljesen ép eszű.
Is3A érthető hogy táras.
De a B betű miért jelentene táras ágyút? -
Plata #409695 Sajna értelmes tank már nemjön.
Asszem megveszem vk100-at free xp-ből meg Udes-st.
Elsején meg obj704-et mert akciós lesz.
El is fogy a pézem.
Ki fogja húzni a ruszki td ágat? -
tutyimutyi2 #409694 Jah csak ha "veszel egy autót" akkor elöször neten megnézed hogy mien modellek vannak és meik mit tud vagy ott helyben megkérdezed, nem pedig eci peci rámutatsz valamire hogy azt kéred. Itt is az hogy valaki megvesz egy prémtankot anélkül hogy tudná mire képes az csakis a saját ostobaságának köszönhető tekintve hogy a wg honlapján is van tankopédia vagy éppen hivatalos wikipédia, stb... az hogy arra nem képes hogy utánanézzen az már az ő baja.