World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisTekila
a CS és BF után nem fog tetszeni <#awink><#crazya><#wave>

xfire: kistekila

JeffDunham
vteps.hu a ts cím, ott vagyok, gyere válaszolok

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha valakit érdekel account: rossz stat, 10k csata, de van benne vagy 20 garázs, tank is akad jó pár, meg azért nem kell elölrõl fejlesztgetned. Marhulni jó, ha a játék szivat; saját statod nem rontod. Ha van valami megunt accod, más mmo-hoz, csere érdekel. Írj privátban.
kettes szerver miért lagol ennyire?
datango
ok

patchaou
Kb fél óra múlva tudok ts-re menni, majd küldök címet ha addig nem lesz más 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

datango
tud valaki mondani nekem egy olyan klánt aki aktív magyar és van tsük? 😊 szeretnék feltenni pár kérdést!

patchaou
Ja nálam több mint ezer csata van a statomban olyan tankokkal amikkel egy csatát sem mentem. Kurva bonyolult lett volna külön jelezni az adatokat...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

okosszöszi26
köszike

társítással mûxik

|Származási hely: Degec|

Sunsetjoy
A noobmeter esetében nem az volt a gond az "ilyen tankkal nem is nyomtam", miszerint a Stug III-ból lett Stug III ausf. G, valamint a sima PZIV-bõl PzIV ausf. H. ??

Anno még a játék is az IS-4 tizesbe kerülésénél az IS-8-hoz adta hozzá az IS-4 (t9) csataszámot, ahogy az bekerült a másik ágba új tankként kilencesbe. Ilyen változásoknál akár be is bugozhatnak az ilyen statoldalak.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Lépj ki a wotból és úgy próbáld meg, ha úgysem akkor társítsd a worldoftanks.exe-hez.

datango
Rendben köszönöm a segítséget!

patchaou
Valami clan waros cuccal. Nem emlékszem pontosan mert az Én klánom nem startolt rá a témára. Majd valaki biztos megmondja. Amúgy egyszer itt a fórumon valaki hirdetett olyan accountot amin volt ilyen tank.

okosszöszi26
11K játék után bekapcsoltam végre a replay mentést, csak azt árulja el nekem valaki hogy a ..csába kell ezt lejátszani
ha rákattintok csak azt írja ki, programfuttatási hiba

Sunsetjoy
A legutóbbi kláncsatás event alatt lehetett jó eredménnyel megkapni.
Sehogy máshogy nem lehet hozzájutni, csak az említett accountvásárlással, ha valaki olyan válik meg accountjától, akinek megvan az a tank.
Hasonló a korábbi kláncsatás event után szerezhetett M60-as amcsi tank is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

datango
és régen hogy lehetett ilyent szerezni ?

patchaou
Nem lehet. Legfeljebb accounttal együtt.

datango
VK7201k <- X es premium tankot hogy tudok venni? láttam a játékban de sehol se tudtam megvenni ? hogykell?

Master91
Hát, azt hiszem nem szabad örülni a tavaszi szünetnek ( elõjöttek a hétvégi játékosok )
Valóban elég brutális gépigényt varázsoltak a játékban. Fõleg annak fényében, ahogy kinéz.

Nálam maxon fut HD-ban, de elég komoly fps dropok vannak a mapok között. Az újabb mapaokon 25-40 között mozog az fps, míg a régieken 45-75 között.
Hát inkább mint alatta...
Lesz@rom ha teljesen ki is veszik a játékból a teljesítmény bármilyen analizálását!
Sõt örülnék is neki ha nem lenne wn8/7/6 meg a többi.......
Csak azért írtam hogy nálam is rossz értékeket mutat szóval nem egyedi eset!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

most miert rontod el az oromet? mar majdnem elhitte! 😊
Jó lesz az 20-nak is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

vagy stabil 25😄
Hála égnek és a teljes képernyõnek újra van 34 fps-emXD
Historical-ozok egy pöppet:

http://www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

Hypo
<#taps><#taps>

mondjuk en totál minimum graphon játszom nálam hala az égnek nincs fps csökkenés pedig elég régi a gép, de a laggolas kurvára idegesítõ tud lenni

polluxware
pééééé-csám kivan ,hogy peccsrõl-peccsre egyre szarabb ez a tetves pénznyelõ szhar...

lagggol mint az atom... élvezhetetlen szar

kapják bé

9.0 élménybeszámoló

😊 T95ön próbáld ki.

LSSAHPAUL
Nekem Logitech G600 + G510 kombóm van, akár egy teljes napi wotozásomat betudnám makrózni 😊 másnap elinditom és egésznap játszik a gép, csak annyi a bibi hogy más pályán csinálja ugyanazt a mozdulatsort. Jah és a wg sose tudja bebizonyítani hogy makróztam vagy elmeháborodott vagyok.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nekem egy A4 X7 es egerem van,amihez van egy Oscar nevû program,és gond nélkül tudok bármilyen gombot társítani az egérhez.

Hagyjátok a centit a picsába. Nem kell xvm.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

most ezen mit izgulsz? nezz ra egy het mulva.
Nálam is ezt mutatta a noobmeter reggel 135 csatát mentem a stuggal ami ráadásul nem is volt a garázsomban..........

okosszöszi26
visszaszívom
a francokat javult meg

okosszöszi26
lehet kicsit félreérthetõ voltam
naszóval
olyan tankok is szerepeltek a statisztikában, amik nekem nincsenek is jelenleg a garázsban
volt pl. 5 csatám Stug III G-vel meg Pz IV H-val
nálam ilyenek nincsenek

mellesleg azóta már megjavult

Majd ha mész vele T10-11 csatába spotolni az azért nem lesz ennyire vicces.

wot nick: PsychoTrooper

Lunki88
Hihetetlen mennyi lövést képes pattintani ez a tank, vagy csak az enemy volt a balf*sz. 😊 A végén nagyon mákos volt az a T30 hogy 2x is belõtte a kupoládat elõtte pedig meg se tudott karcolni...

Mintha változott volna a löwe MM-je.Az elõzõ verzióban minden második csata tier 10 volt,most meg sokkal ritkábban van ott.Ilyet más is észrevett?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

http://wotreplays.com/site/783977#south_coast-sovereignx-centurion_mk_7_1
Ilyen sem volt még!
Ace tanker úgy hogy kikaptunk! 😄

Defeat
Battle: South Coast
Vehicle: Centurion Mk. 7/1
Experience received: 2 154
Credits received: 84 484 (compensation for damage caused by allies: 174)
Battle achievements: High Caliber, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

6.500 dameg 6 kill. Minjárt adok replayet 😊
Eddig nem tudtam eldönteni, hogy a winchester csere, vagy a 9.0 okozta-e a gondot, mert a kettõ nálam egybe esett. De ha a játékban változtattak meg valamit, és amiatt nem mûködik, akkor sajnos nagyobb a gond, mert azzal nem igazán lehet mit kezdeni felhasználói oldalról 😞

Túléltem malinovkán a hosszú töltési idõ alatti kritikus 1 percet,ez lett a végeredménye:
Gyõzelem!
Csata: Malinovka
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 046
Szerzett kredit: 154 257
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

toocha
Hasonló a problémám csak én az egér gyorsgombjára a tûzoltó készüléket akartam tenni, de hiába állítom be az irányításnál, csak sima gombra engedi a game.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Kíváncsi lennék azért az ellenfél is ugyanezeket írná-e le? 😄 😄 Egyértelmûen az artykkal nyertétek meg a csatát. Jó példája a replay annak is, mikor végig az emberrel van az RNG. Jó csata volt, okos játékkal.

Nekem amúgy tetszik az új Malinovka, tetszik az új Pearl River, de pont Severogorks nem. Szerintem az teljesen jó volt úgy ahogy volt, pontosabban meddel én nagyon szerettem. Nagyon jókat lehetett spotolni, most az elveszett. Kimondottan heavy játékra optimalizálták ezt a térképet.

Technikai segítségre lenne szükségem. Csak közvetve kapcsolódik a WoT-hoz, de remélem, valaki fog tudni segíteni:
Új winchester került a gépembe, windows, driverek, (elvileg) minden ami kell feltelepítve. Viszont azóta a WoT-ban nem mûködnek az egerem funkció gombjai. Bajlódtam kicsit az egér telepítõjével, utána mûködött a dolog... aznap. Másnap kezdõdött elölrõl az egész. Újabb szöszmötölés után sikerült ismét elérnem, hogy tudjak az egérrõl is sniper nézetbe váltani, ne csak a billentyûzetrõl. Majd mára ismét "megszûntek létezni" a funkciógombjaim, de most már hiába állítgattam bármit is, egyelõre sehogy sem sikerült mûködésre bírnom õket a WoT-ban...

Tudom, apróságnak tûnhet, de nagyon megszoktam már, hogy egérrõl váltok sniper nézetbe, és nem billentyûzetrõl, úgyhogy igencsak hiányzik ez az apró kényelmi funkció 😊

Ezért írtam tegnap is, a 2x csatákat én már le sem szoktam menni, csak azokon a tankokon, amiket húzok, és több csatám is van velük aznap, függetlenül az eredménytõl.

Nah ezért mondom, mennyire irányított az egész random. 1. csata, 1800 dmg körül su85-el, necces csata, kv1 lõ, eltalálja gunner, még így is becélzom, kör szélére megy lövés, mellé. Még 1 lövésre van idõ, páros halál. Maradt még tankjuk, ágyúknak annyi, bukta. Síma ügy, faszból gondoltam, hogy lehet nyerni. Prémiummal 1188 exp. Azonnal 2. csata, 1 szem találat, 15-3-as gyõzelem, 2x szorzóval 546 exp. És nálam ez megy folyamatosan minden tankkal, 1. csata bukta, 2. meg ilyen. Van kivétel, 3-4 csata 30 tankon, ha megyek duplázókat. Meg van olyan is, hogy elsõre gyõzelem, fenti 2. csata mintájára...

[url=]Hát ez érdekes