418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Bakker,ez a Vk100 stock tankként sem rossz.
    Vereség
    Csata: Serene Coast
    Járművek: VK 100.01 (P)
    Szerzett tapasztalat: 1 428
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 35 969
    Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    T9 csatában stock tankkal én sebeztem a legtöbbet.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Minszk
    Járművek: VK 100.01 (P)
    Szerzett tapasztalat: 1 935 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1; x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 21 599 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 060; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 990)
    Csatában elért kitüntetések: Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Ez vicc,majdnem annyit fizettem lófing sebzésért mint amennyit kaptam ,csata indulása után csapattárs belém lőtt 500 valamennyit,jó megyek tovább leszarom,van még Hp-m,megállok a sarkon lövök is3-ra másik csapattárs belém lő 532-t,pipa leszek megfordulok és bele lövök 312-t,ugye full stock a tankom még.Erre majdnem annyi a büntim mint a kárpótlás,pedig 1k hp-mat lelőtték.
  • Boron Power
    De... Kiírta, hogy hozzáadva az accounthoz, de nem frissül a credit. Egy csata után viszont hozzáadódott. Kösz!
  • suba53
    Nem nézel el valamit? Nekem kifogástalanul hozzáadja minden alkalommal az elmúlt heti gyűjtést.
    Kb. 4-500.000 kredit gyűlik etaponként, és szépen megdobja a kredit sort.
  • Plata
    Nekem jól jött,T49-en húzom a legénységet megint,nekik jól jött ez a kis prém.
    Győzelem!
    Csata: Siegfried Line
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 6 044 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 35 468
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Megszerzett tartalék készlet: 3 547
    Mázlim volt de rendesen,Udes 16 szemből lepattant a tornyomról,cserébe kapott egy olyan maflást amitől feldobta a talpát.
  • viper07
    THX még 176 kód :)
  • joe662
    Köszi!
  • green64
    Köszi!
  • Plata
    Köszönöm szépen.
  • Angelus1991ster
    https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2029516/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway-3#
  • Userx2
    Engem jobban zavar az RNG azzal kib**** kritikus találatokkal. T30-al nem sebző kritikust lövök vmi BC lájtba. Minek? Ezt kell csinálni-e?
    Pihenek az FL-ig. Azt szeretem. Nagyon jó a játékmenet. Esetleges változásokra meg kíváncsi is vagyok.
  • Boron Power
    A Reserve Stock hogy működik? Már második hete a 7 nap leteltével kiírja, hogy jóváírta az összeget, viszont nem adja hozzá a kredithez. Wot prémium accountom van. Kösz.
  • Malarki
    Az Armored Warfare tulajdonképpen egy halott játék, nem érdemes vele foglalkozni. Szerintem év vége előtt le is húzzák a rolót.
  • Megamax
    Ezt kicsit attfogalmaznam " Kb annyi mintha azt mondanám, nem ülök be a mercedesbe mert túl szürke, én meg a feketét szoktam meg. " Erre Nem ulok Mercedes be mert nem tudok vele terepen menni. A War thunder ben nem tetszik az ha hibazol akkor hulla vagy. Meg nem sikerult megjavitani egyik tankom lancat sem azelott hogy ujratoltott volna az aki eloszor meglőtt. Es igazi elvezet abban a jatekban a percekig valo haladas a csataterig csak azért,hogy valami kemper egylovesezzen. Na meg ugye a repülők. Igyis ruhelpem az arty kat nem kerek belole hogy egy repulo a fejemre ejtsen egy torpedot. Az armored warfare meg nos nem tudok sokat róla ezért inkabb megkerdem: lehet vagy van ott ertelme sidescrapelni?
  • Plata
    Mi a jó franc van ma?
    Meg kezdődött a nyári szünet?
    Csupa idióta csapatot kapok.
    Vagy egymást szidják,vagy brutálisan állatok.
    De az ellenség sem százas,az előbb egy 112 padlógázzal le akart rammolni,dombról belém rohant.

A láncom az sérült.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 13:15:56
  • Plata
    Aha múltkor ingyen osztogatták.
    Caernarvon Ax is volt,meg T34B,sajna Ax-ról le maradtam mert melóztam.
    T34 meg megvan már.
    Tessék itt van,ingyen vót.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 12:34:06
  • Plata
    Karácsonykor vettem tavaly előtt Mauer-t magamnak karácsonyi ajándéknak.
    Mindenki szidja hogy milyen szar,én a mai napig szeretem,egy aranyos kis dög.
  • lammaer
    ingyen?
  • lammaer
    Személy szerint nekem az hogy mi a tank neve, az kb egy harmadrangú körítés, a játékmechanika, fejlődési lehetőségek fontosabbak. Mivel ténylegesen semmilyen jelntősége nincsen tanktípusoknak - a tankok nagy része fiktív, a tier rendszer illetve a kötelező kiegyensúlyozgatás miatt nincs történelmi hűség se (az ami avalóságban ütőképes volt itt szart se ér), igy nem is tudom értelmezn azt hogy egy másik játék azért esik ki egyből mert túl modern.

Kb annyi mintha azt mondanám, nem ülök be a mercedesbe mert túl szürke, én meg a feketét szoktam meg.
  • Plata
    Én még mindig szeretem ezt a szart.
    És az sem izgat ha nem vagyok jó,csak jól szórakozzam,többire tojok.
    Most az ingyen M41 GF-el el vagyok mint a befőtt.
    Igaz meg vagyok vele átkozva mint a huzat,mindig városi pályára rak.
  • lammaer
    Én csak segítő szándékkal vetettem fel pár címet, már láttam szenved itt egy kolléga....
    De hát ha tudja hogy rossz mégsem jön le róla, drogozzon tovább jól :)
  • Plata
    Megvettem udes td-t free xp-ből,mert már tele volt a hócipőm LKV 90b-vel,az első gond hogy a legénység nem is jó bele,LKV-ben négy lány volt,kettő mehetett Udes-be,de egy rádióst szereznem kellett,szerencsére volt egy két skilles csaj rádiós,light tankban,így most 805-osra képezve ottvan Udes-ben,vicc az hogy eladtam LKV-t és több pénzt kaptam érte mint amennyiért megvettem.
    Tavaly előtti karácsonyi vackot az UDES ágra toltam rá,Lkv 60%-al olcsóbban kaptam meg,az Udes-t féláron,de ha eladom a rendes árat kapom érte nem az akcióst.Így még jól is jártam,lehet hogy megveszem poénból az ingyenes tankokat,pár száz ezer creditet kapnék értük ha eladnám utána.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 09:55:55
  • Plata
    Ne izélj már,WoT azért jó mert a tankokkal élvezet menni,jó őket irányítani és játszani velük,war thunderben nem tankok vannak,hanem gumikacsák akik csúsznak a műanyag felületen.
    War thunderben a táj ultrán eszement szép és gyönyörű,ha raknának bele vadállatokat meg pecázási lehetőséget akkor játszanék vele,de nem tankoznék hanem a tóparton pecáznék.
    Tankok tök hányingerek,mozgásuk fizikájuk olyan szar hogy az ember elokádja magát tőle.
    Egy dolog volt jó abban a játékban,ami le tudott kötni,az önjáró légvédelmi ágyúk,azokkal el tudtam hülyéskedni.
    Bár évekig fent volt a játék a gépemen,de sose jutottam el magasabb szintre,mert max légvédelmi ágyúval volt kedvem játszani,med heavy td és light szánalmas volt,a mozgása gagyi és illúzióromboló.
    Ennél még a húsz évvel ezelőtti Armored Fist sorozat is jobb volt.
    És abban nem volt beépítve csalás,war thunderben ha eléggé lehülyíted a játékot grafikailag át lőhetsz a dombokon meg épületeken is.

Armored warfare nekem túl modern.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 07:58:56
  • Megamax
    Majdnem mondtam valamit
  • lammaer
    Hát, én szerencsés vagyok, igazából amikor benn ülök a tankban mindegy hogy mi az, valójában ugye nem is látom hogy hogyan néz ki. Szóval felőlem fiktív tankok is lehetnének - mint ahogy a legtöbb az is - abszolút nem számít. Lehet rá kéne nézned arra az armored warfarera még1x.. :)
  • Megamax
    Ien sajnos egyik sem passzolt, a war thunderban nem tetszik a spot rendszer és az hogy nincs HP rendszer. Abban a játékban a Henshel tornyos Tiger 2 ig jutottam az oroszoknál meg a T44-100 ig. Az armored warfare ben meg már ott elmegy a kedvem mikor modern tanko látok így nagyon nem volt vele kedvem játszani.
  • lammaer
    "nincs más ilyen játék a piacon"

War Thunder, Armored Warfare - ezeket próbáltad? Nem jött be egyik se?

Fejlődés meg grind szempontból - tehát játékmenetet nézve - nagyon hasonló például a Mechwarrior Online, illetve a Star Conflict is. Persze ha csak a tankok miatt vagy ráállva a WOTra, akkor nyilván ezek nem opciók...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.06.05. 20:50:24
  • Megamax
    Nincs is baj a legkonnyebb uton való érvényesuléssel, csak ezzel a játékban azt más kárára teszik meg. Az ilyen mint a type ok meg az IS7 el sem lenne gond ha nem lenne ennyire egyszeru széttloni HEAT el . AZ van hogyaz IS7 nek a normál loszer ellen csak a hasa a gyenge pontja. Na de még nem hallottam amiatt "sírni" játékosokat hogy majdnem belohetetlen a tornya. Na de mikor rátoltik a HEAT et akkor a frontja hirtelen papír lessz. Ugyan ez van a Type 5 el is. Brutásli frontja van mind torony mind test de amint HEAT vagy magas átutésu APCR el találkozik már papír lessz belole és nem ne mondjátok hogy tud pattanni mert ha eltalálod a lapos részt ami valjuk be nem egy nagy kunszt akkor az átt fog menni. Egyetlen meta van a játékban jelenleg és az a GOLD AMMO. Ha nem az lenne akkor nem lonének a 907 (baszki az osszes orosz med, nem fogom felsorolni) a kínai heavy-k, ah hadjuk tudjátok akinek top tierben heat a loszere az kapásból arra vált tanktól fuggetlenul. Akinek meg APCR az nem is vált hanem azzal tomi meg a tankját meg talán egy két robbanó. Erre a WG egy hangyafingnyivel megnoveli a tankok HP ját és a sima loszer sebzését már egy hangyaszarnyival. De ez nem old meg semmit, mennyél csak ki egy Type 4-5 el malinovka kozepére és nézd meg hogy mivel lonek majd rád. 90% gold loszer most és 90% gold lenne ha bejonne a sanbox változás. Ha nem utod átt nincs sebzés és a legegyszerubb áttutini valamit a gold ammoval lehet. Namost 90% a a játékosoknak nem fogja megvárni vagy akár megprobálni az oldalba lovést. Túl hosszu bameg.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.06.05. 18:13:12
  • ROMOTO
    Ugyan ennek a sandboxnak kb.0 esélye van élesedni, de ha minden igy változna akkor igaz, hogy a stathuszárok, akik 5x több időt töltenek a játékkal és telik korlátlan goldozásra ugyanúgy fosni fogják ha épp arra van szükség, de az átlag nem fogja tudni kitermelni, vagy 2x többet kell majd emiatt farmolnia hogy legyen rá kreditje és nemigen fog komoly sebzést összehozni vele. A másik hogy egy ilyen környezetben a többség valszeg alkalmazkodik a helyzethez és a kevéssé goldigényes tankokat fogja választani, a kaliber függő sebzésnövelés+magas pen a td-k irányába tolja a metát, ehhez jönnek az alaphangon magas penes medek, (amiknek mindig is jobb penes lövegeik voltak a heavykhez képest) az OP kemény tornyos heavyk, és az artyk, egy idő után csak TD+1-2 op med-heavy+és 3 arty lenne oldalanként, mivel evidens, hogy mindenki szeret a lehető legkönnyebb úton érvényesülni. IS7 is menne a levesbe a Type5 után...
  • Kryon
    Igen, ez még valószínűleg nem végleges, meg sandboxon amúgy is a szélsőségeket tesztelik először, nem kellene ennyire megijedni. Másrész a goldspammerek úgyis kisírják, hogy a végén alig észrevehető lesz csak a változtatás, de ne legyen igazam...
  • Megamax
    Na akkro ujból A GOLD AMMOT NEM NERFELTÉK, hozzá sem nyúltak, ugyan ugy átt fogja utni a páncélt míg a másik játékos csak pattogni fog. AHogy már mindenhol leírták a nulla sebzés a sima loszerrel mindig nulla marad és amíg a játékos a tudás=gold ammot szerint játszik addig az goldozni fog. Meg fogjátok látni ugyan ugy fogják fosni a goldot a WZ-k meg az orosz medek sott minden más is . Amikor kreditért lett elérheto a gold ammo akkor sem azonnal tortént meg a goldspam. Jottek az uj játékosok, lebutították a játékot hogy a kezdo minnél hamarabb érje el a nagy szintet hogy a csatái jó veszteségesek legyenek. Kell a premium tank , kell a premium fiók és mehet a goldfosás. Akik eredetileg játszottak , akik kezdték velem a zárt bétát még most is csodálkoznak hogy miért játszok ezzel a "foshalmazzal" a válasz még mindig ugyan az : nincs más ilyen játék a piacon.
  • Plata
    1.Ez még csak sandbox,vagyis még lehet hogy nem is végleges.
    2.Teljesen egyetértek veled,aki eddig csak a goldot fosta az így járt,nem sajnálom sőt,mindig is szépeket kívántam nekik,vagyis,inkább a jó édes felmenőjének kívántam olyat hogy történjen vele valami ahányszor a fiacskája goldot lő.
  • Kryon
    1. Balance ebben a játékban sohasem volt, ráadásul eddig is állandóan variáltak, szóval csak a szokásos, nem dől össze a világ.
    2. Annak aki nem használ goldammot, a leírtak eddig is a mindennapi valóságot jelentették, tehát nekünk csak javulhat a helyzetünk. Aki rászokott a goldozásra az meg így járt. Pont annyira sajnálom őket, amennyire ők engem eddig.
  • Sherman0070
    beleolvastam romoto kommentejibe
    egyedül ő volt képes felfogni normálisan mi is fog történni ezen a sandboxon ha bekerül élesre

de ti meg képtelenek vagytok felfogni, hogy ezzel minden borulna és a goldon habzik a szátok, közben ez már sokkal tágabb problémákat hoz elő
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2019.06.05. 15:58:31
  • Plata
    Vicces de én Isu-val 891-et lőttem kerekesbe,gondolta megkerül és hátba lő.
    Tolatva megöltem ütközéssel. De jót röhögtem.
  • ROMOTO
    Figyuzz, mert idézek:

Én: A tierek közti egyensúly megborul, mivel kb 3 lövés lesz egy tizes heavynek egy tier 8, míg fordítva 5-8 átütő (ami nem garantált) lövés kell a tizesnek hogy kipurcanjon.
    Te: Igen is meg nem is. Nemrég írtam hogy azért van a játékban tank ami képes felvenni a harcot akár a 2 szintel nagyobb ellenféllel is ha az az ellenfél nem lo gold ammoval.
    Én: Most esélytelen lesz +2 tierest kilőni 2 heavy esetében, egyrészt alap lőszerrel nem fogod átlőni, a goldod meg alig sebez rajta, miközben ő meg alaplőszerrel 3 lövésből kivégez.
    Te: Ne kezd már megint , ugy csinálsz mintha nem lehetne áttloni ezeket a tankokat amiket felsoroltál.
    Én: Kíváncsi lennék arra ahogy sebzel mondjuk is3 al (goldammoval akár) egy hulldownos sup concot vagy 430U-t, vagy a többit amit lejjebb felsoroltam...nekik ugyanez nem kerül goldba, cserébe keresztülhugyoznak alaplőszerrel bárhol, bármilyen szögben...
    Te:Te tényleg ennyire kocsog vagy , vagy most mi van veled? Ugy csinálsz mintha a játék 1V1 bol álna.

Ebből is látszik hogy képtelen vagy logikus érvelésre, még a sandboxos goldnerf eredmények kapcsán is csak a hülye goldammo nerf mantrát tolod.
  • Dorgal
    Ennek a játéknak nem kettő,hanem kettőszáz hibája van.Az előbb két ilyen tier 8-as gumikerekes szar,gyakorlatilag legyalulta az egész tier 8-as mezőnyt.Az egyikbe belelőttem oldalról Rhm.-el,arrébb repült ké métert és sebeztem 28-at rajta.Nem tudom miért van egy olyan érzésem,hogy a szerveroldali rész köszönő viszonyban sincs a játékos oldalon történtekkel.Konkrétan arra gondolok,hogy nézhetünk mi itt akármilyen tank statokat.,az a szerver oldalon egész másként jelentkezik.Ez végül is csak programozás kérdése,de ellenőrizni nem tudunk semmit,mi van a szerver oldalon.Gondolom,pont ezért gyorsították fel ennyire a játékot.Hát,nem tudom,számomra kezd egyre játszhatatlanná válni az egész.
  • Megamax
    Te tényleg ennyire kocsog vagy , vagy most mi van veled? Ugy csinálsz mintha a játék 1V1 bol álna. De tudod mit amíg a Hulldownos SC vagy 430U velem foglakozik (mert ugye az példádból ítélve lefoglalok egy Top tier tankot) addig a csapatom tobbi tagja csinálhatja a dolgát. A másik mibol gondolod hogy kiállok azok elé a tankok elé, nekik kell megmozdulni vagy maradhatnak ott ahol vannak tokéletes fedezékben elolem míg a csapatom topp tankjai ledarálja az o csapatát. Elhiszem hogy hulyének tartasz de én ugy látom hogy te csak az orrodig látsz. Legalábbis ezt írod. HAdd abba az ilyet nincs értelme, amit te leírsz arra kismilió tobb ellenlehetoség van. Midanyian tudjuk hogy a játéknak 2 nagy hibája van A goldammo (ami ha nem kerulne kreditbe mindenki azzal lovoldozne ) és a nem átuto HE és HESH lovedékek sebzése.
  • Kryon
    Kitérsz előle, megkerülöd, oldalról támadsz, stb. Végre lesz értelme a taktikus játéknak.
  • ROMOTO
    Kíváncsi lennék arra ahogy sebzel mondjuk is3 al (goldammoval akár) egy hulldownos sup concot vagy 430U-t, vagy a többit amit lejjebb felsoroltam...nekik ugyanez nem kerül goldba, cserébe keresztülhugyoznak alaplőszerrel bárhol, bármilyen szögben...